2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla kızlar nil 2 gece önce sabah 5 de uyudu yanlış anlamayın sakın 13 saat uyumamış haliyle 05.15 de uyudu ben delirdim üstüne 3 er saat 2 kere uyuduktan sonra misafirliğe gittik ordada uyumadı annem artık doktoruma yazdırcaktı ki uyudu şimdi 3-4 saatte bir gece uyuyup uyanıyor tabiki çok şükür ama bugünde öğlen 1 den gece 1 e kadar hiç uyumadı bizimki yetişkin kız modunda yarın doktora yazıcam milupanın eskiden bebek çayları varmış ona eşdeğer bir şeyler isticem çünkü 4. Ay atağı diye bir büyük uykusuzluk atağı varmış şimdiden böyleyse benide uykusuzluk etkiliyor tv de youtubeda uyutma garantili 7 milyon izlenmeli ninniler var onları açıyorum ışığı kapıyorum gece hep öyle uyutuyorum

papatyaozu
Yavrum cok akıllı YouTube ya da uygulama farketmiyor gittik anakucağı aldık kendinden çeşit çeşit ses çıkarıyor.
Ama geceleri bu uykusuzlukta mümkün değil kanmıyor onlara anca fön makinesi gündüzleri de salon süpürtme bahanesine robotu çalıştırıp 2 saat uyutuyorum da yemek filan yapabiliyorum bi kaç gündür

Solomomlar yanlış hatırlamıyorsam cok gayme be
Tarifler için tenkk yu bebito kaydettim
İyi akşamlar kızlar çok şükür kızım 1 Kasım’da dünyaya geldi
İlk kasım annesi gözünüz Aydın canım
Doğum hikayeni bekleriz müsait zamanında
Bebiş bilgilerini de alırım malum çetele tutuyorum

Kalbim sıkışıyor deme şöyle şeyler

Teşekkürler inşallah. Hafif öksürük ve burun tıkanıklığı vardı. Öksürük çok arttı ateş yükselmeye başlamıştı öyle götürdük hastaneye. Az öksürürken aile hekimine götürmüştük burnuna sprey sıkıp aspiratörle çekin demişti 2 gün evde onu uyguladık ama daha da kötü oldu sonra hastaneye götürdük direk yatırdılar zaten

sen nefis yemek tarifleri misin nesin ya
Ekran görüntüsü aldım hep karşıma çıkıyordu bu lokumlar meğer çok kolaymış, malum her gün tatlı yeme krizi geldiğinden her birini yapacağım.

Aslında her meyve ile olur bak bu hurma ile de yapılabilir bal kabağı ile de yapılabilir :)

Not; telefon içerde şarjda olduğundan 2. Emzirme nöbetinden yazıyorum yoksa deliksiz uyuduğumuz zannedilmesin

Çok üzüldüm ya çocuğumu ac mi bırakıyorum bazen 2 3 saat uyuyor bazen saat başı memede. Ne biçim anneyim bebeğimi doyuramıyorum

Olmadı zır zır ağlıyo beyaz gürültü de açtım tınn memede uyumak öylece kalmak istiyo, aşırı uykum var ya
Canım, biz de aynı böyle bir gece geçirdik. Deliler gibi ağladı, sağdığım sütten verdim asla içmedi, ama memede çılgınlar gibi sağa sola çekiştire çekiştire emdi. Sonradan da emerken kakasını yaptı anladık ki gaz sancısı varmış. Aşırı huzursuz bir geceydi, ben de yorgunluktan bayılmak üzereydim. 2 saat sonra uykuya daldı memede. Böyle kriz anları oluyor bazen

Araba deneyimi çok yaşatmayın kücük prensese malum benzin fiyatları

belki uyaniklardir , bir mesaj at kuzum
Şimdi yazdım canım ya gece korkardı o sebeple yazamadım
Ahahaha ya çok tatlısın:) bak narlı da olur yaaa artık deneriz denedikçe yazarız napalım :)
Şimdi gördüm çok geçmiş olsun
Büyük bir hasar yokmuş Twitter’dan takip ettiğim kadarıyla ama deprem deyince bile tüylerim diken diken oluyor Kocaeli’de yaşıyorum. Allah göstermesin..
Amin deprem lafında bende mahvoluyorum

Ooyyy kıyamam yaaa
İnşallah hemen toparlar güzellik
Hurma olur sanki ya böylece şekeri de az konulur sanki, denemek lazım
Bizde de durumlar aynı 2. Emzirmeler yapldı arada memede çekiştire çekiştire ağlama krizlerine girildi, anaya bolca faça atıldı filan yine yoğun bi sabah oluyor
Araba deneyimi çok yaşatmayın kücük prensese malum benzin fiyatları
Bu evde Sabahın 6 sında ilk gerçek gülücük eşim olacak beye defalarca atıldı. O yüzden Bırakıyorum o düşünsün
Ah anası olarak yok süt topla, hortumla memeden sokuştur da ilacını probiyotiğini içsin diye neler çekiyorum gecenin 4 ünde 5 inde. Ama hanfendi beni görünce kaş çatıyor ah bu kızların babacılığı

Gece biz de saat basi uyandik neredeyse kakasini yaparken cok zorlaniyor bizimki emmek istiyor o yuzden de. Kullandiginiz gaz damlalari kaka yapmasina da yardimci oluyor mu kizlr?

Gece biz de saat basi uyandik neredeyse kakasini yaparken cok zorlaniyor bizimki emmek istiyor o yuzden de. Kullandiginiz gaz damlalari kaka yapmasina da yardimci oluyor mu kizlr?
Ya o gaz damlaları gaza bile yaramıyor çoğunlukla. Biz biogaia kullanıyoruz ama sıfır etki yani bizimkide çığlık çığlığa bağırdı tüm gece ama kaka yokkk

Cnm bizde atlattık benden geçmişti kıza ama şimdi yazıyorum görsünler diye aspiratörle günde 10-15 kere yapın ıhlamur verdi doktor bize günde yarım cay bardağı bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…