- 7 Mart 2022
- 100
- 113
- 33
Hangisi uyuyor ki bizim de gece 12-4 nöbetleri başladıUyumuyor bu çocuk
Teşekkür ederim Nur’umm, inşallah.
Canım ne olduu??Teşekkür ederim Nur’umm, inşallah.
Solomomlar yanlış hatırlamıyorsam cok gayme beBen slingi beceremem diye solomombaby kanguru aldım çok rahat sevdi bizim kız :)
Amaan kız uyumuyo bi kaç tarif yazayım.
Havuç lokum;
Yarım kg havuç
1 s.b. Dan 1 parmak eksik toz şeker
Yarım bardak su
2.5 yemek kaşığı nişasta
Şimdi havuçları haşlıyoruz iyice yumuşasın sonra suyun altında ılıtıyoruz, blenderdan geçiriyoruz iyice pürüzsüz olana kadar bir kasede su nişasta ve şekeri karıştırıyoruz sonra havucun içine döküyoruz sonra ocakta bir güzel kısık ateşte suyunu çekene kadar karıştırarak pişiriyoruz. Borcamı su ile ıslatıyoruz ve bu harcı döküyoruz 1 gece solapta bekledikten sonra küçük kareler kesiyoruz hindistan cevizine bulayıp yiyoruz:)
Bak bide portakallı olanı var.
3 bardak portakal suyu
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı nişasta
Aynı mantık hepsini kaynatıyoruz ama hep karıştırıp yapıyoruz sonra yine tepsiye sonra hindistan cevizine :) ama portakalı sıkınca içine tanecikleri düşüyor ya hani onlar içinde kalmasın portakal suyunu sıkınca bi süzgeçten geçirmeni öneririm.
Şimdi bide limonlu deneyesim geldi olur sanki :) L Lalalala1 ah alerji normalde yüzüne bakmayacağımız tariflere ağız sulandırıyoruz :)
Aman gerçek makine mi açıyosun :) bak uygulaması var onun derin uyku sesleri diye. Logosunda ay var orda elektrik süpürgesi fön makinası yağmur sesi bile var :)
İlk kasım annesiİyi akşamlar kızlar çok şükür kızım 1 Kasım’da dünyaya geldi
Kalbim sıkışıyor deme şöyle şeylerValla kızlar nil 2 gece önce sabah 5 de uyudu yanlış anlamayın sakın 13 saat uyumamış haliyle 05.15 de uyudu ben delirdim üstüne 3 er saat 2 kere uyuduktan sonra misafirliğe gittik ordada uyumadı annem artık doktoruma yazdırcaktı ki uyudu şimdi 3-4 saatte bir gece uyuyup uyanıyor tabiki çok şükürama bugünde öğlen 1 den gece 1 e kadar hiç uyumadı bizimki yetişkin kız modunda yarın doktora yazıcam milupanın eskiden bebek çayları varmış ona eşdeğer bir şeyler isticem çünkü 4. Ay atağı diye bir büyük uykusuzluk atağı varmış şimdiden böyleyse benide uykusuzluk etkiliyor tv de youtubeda uyutma garantili 7 milyon izlenmeli ninniler var onları açıyorum ışığı kapıyorum gece hep öyle uyutuyorum
Yaaa ailem izmirdeIzmir de deprem olmus. gecmis olsun Izmir ve cevresinde yasayan guzel anneler
belki uyaniklardir , bir mesaj at kuzumYaaa ailem izmirdebu saatte arayamam da inşallah hissetmemişlerdir
Çok geçmiş olsunayrı kalmanıza çok cok üzüldüm..
enfeksiyon nasıl belli oldu? İshal filan mı var ? Salgın varmış heryerde. Mümkün mertebe dışarda pek bir şey yememek, insanlarla pek temas etmemek lazım
Biz de evde suan antibiyotik tedavisi uyguluyoruzbir an önce toparlar miniğiniz inşallah
Valla ben de lohusalığımda böyle terlememiştim
Bizimki maşallah suyu sevdi.
Ama kuzum hep popodan ıslatmaya başlıyorum. E ekim1903 öyle önermişti bu şekilde hiç ağlamadı
Bi gün göbekten başlayayım dedim kıyameti kopardı. Bir de böyle dene istersen.
Aracıma ulaştım demek ki anacım sizleri gaza getirmekti
Ben önce sırttan başlıyorum.filenin üstünde Koltuk altından kolumla tutuyorum. Bu aşama kolay süngerle köpükle su dök neyse geçiyor.
Sırt üstü yatırınca da kafadan aşağısı iki el de boşa çıkınca güzel yıkanıyor. Kafa yukarıda kaldığı için bu şekilde ben saçını yıkayamıyorum yüzü de ıslanıp su çok yutar diye.
Yine yüzüstü çevirip koluma alıyorum kafasını köpükleyip su döktüm. Elimle de kovadan su alıp kafasını ovaladım. Köpük şampuan kullanmasam arındırmam çok zor olur stres yapardım muhtemelen.
Havuç lokumunun da tarifini istiyorum ne o hiç yemedim
Valla iyi oldu kuzu ben de 2 güne 1 yıkarım artık. herifin keyfini bekliyordum
Eve Isıtıcı alayım, akşamları uyku öncesi yıkamayı düşünüyorum ben de. Bu saatlerde cok zor dalıyor uykuya3 saattir uyanık uykuya geçemedik bi türlü
Önce önden başlayınca ağlıyor kuzum ben sırtını çevirip popodan ıslatmaya başlıyorum ilk. Ekstra tas alma fikri mantıklı. Ben de süngere su döküp yapmaya çalışmıştım.
Filenin üzerine sırt üstü yatırınca kafası yukarıda kalıyo ben bu şekilde saçını yıkayamadım ya
Kurabiye tarifini isteyecektim L Lalalala1 benden önce davranmış. Hep açım istisnasız açım
Of buna kakao da gider ceviz de gider öf öf öf fena
Öyle valla minnoşum
Allahım en kolayından doğum nasip Etsin inşallah sana dasağ Salim kavuşun.
Kaç saat sonra yatıyorsun hastaneye
Muhteşör bi eser
Canım yeşil yapraklı sebze yiyince de yeşil olabiliyor.
çok ön süt alırsa da kaka yeşil olabiliyordu sanırım
Ocean 400 lük kullanıyoruz biz. 1fıs/3 damla seklinde.
sen nefis yemek tarifleri misin nesin yaBen slingi beceremem diye solomombaby kanguru aldım çok rahat sevdi bizim kız :)
Amaan kız uyumuyo bi kaç tarif yazayım.
Havuç lokum;
Yarım kg havuç
1 s.b. Dan 1 parmak eksik toz şeker
Yarım bardak su
2.5 yemek kaşığı nişasta
Şimdi havuçları haşlıyoruz iyice yumuşasın sonra suyun altında ılıtıyoruz, blenderdan geçiriyoruz iyice pürüzsüz olana kadar bir kasede su nişasta ve şekeri karıştırıyoruz sonra havucun içine döküyoruz sonra ocakta bir güzel kısık ateşte suyunu çekene kadar karıştırarak pişiriyoruz. Borcamı su ile ıslatıyoruz ve bu harcı döküyoruz 1 gece solapta bekledikten sonra küçük kareler kesiyoruz hindistan cevizine bulayıp yiyoruz:)
Bak bide portakallı olanı var.
3 bardak portakal suyu
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı nişasta
Aynı mantık hepsini kaynatıyoruz ama hep karıştırıp yapıyoruz sonra yine tepsiye sonra hindistan cevizine :) ama portakalı sıkınca içine tanecikleri düşüyor ya hani onlar içinde kalmasın portakal suyunu sıkınca bi süzgeçten geçirmeni öneririm.
Şimdi bide limonlu deneyesim geldi olur sanki :) L Lalalala1 ah alerji normalde yüzüne bakmayacağımız tariflere ağız sulandırıyoruz :)
Aman gerçek makine mi açıyosun :) bak uygulaması var onun derin uyku sesleri diye. Logosunda ay var orda elektrik süpürgesi fön makinası yağmur sesi bile var :)
Şimdi gördüm çok geçmiş olsunYaaa ailem izmirdebu saatte arayamam da inşallah hissetmemişlerdir
Çok üzüldüm ya çocuğumu ac mi bırakıyorum bazen 2 3 saat uyuyor bazen saat başı memede. Ne biçim anneyim bebeğimi doyuramıyorum
Bebeğin de bugün geldiğimizden beri ağlıyor aksi gibi şimdi emerken uyudu kucağımda memede uyuyor yorgunluktan bayilicam yüzüne bakınca ac mi kalıyorsun diye gözlerim doluyor ağladım aglicam. Ya günlük 20 gram alıp almadığından emin olamadı doktor başka tartılarla kiyaslayamayiz dedi yanıltır dedi. Ay sonu 10 gün sonra bir bakalım dedi. Mama başlarız istediğimiz düzeyde kilo alimi yoksa dedi.
Ablası da alt sınırda gidiyordu ama ek gıda ile atak yapmıştı. Ama daha 19 günlük çok üzüldüm hayır sürekli memede emziriyorum meme yarası yok memeyi doğru alıyor emiyor
Hastane tipi pompa mi kiralasam ay ne yapsam panik haldeyim
Canım, biz de aynı böyle bir gece geçirdik. Deliler gibi ağladı, sağdığım sütten verdim asla içmedi, ama memede çılgınlar gibi sağa sola çekiştire çekiştire emdi. Sonradan da emerken kakasını yaptı anladık ki gaz sancısı varmış. Aşırı huzursuz bir geceydi, ben de yorgunluktan bayılmak üzereydim. 2 saat sonra uykuya daldı memede. Böyle kriz anları oluyor bazenOlmadı zır zır ağlıyobeyaz gürültü de açtım tınn memede uyumak öylece kalmak istiyo, aşırı uykum var ya
papatyaozu
Yavrum cok akıllı YouTube ya da uygulama farketmiyorgittik anakucağı aldık kendinden çeşit çeşit ses çıkarıyor.
Ama geceleri bu uykusuzlukta mümkün değil kanmıyor onlaraanca fön makinesi gündüzleri de salon süpürtme bahanesine robotu çalıştırıp 2 saat uyutuyorum da yemek filan yapabiliyorum bi kaç gündür
Şimdi yazdım canım ya gece korkardı o sebeple yazamadımbelki uyaniklardir , bir mesaj at kuzum
Ahahaha ya çok tatlısın:) bak narlı da olur yaaasen nefis yemek tarifleri misin nesin ya
Ekran görüntüsü aldım hep karşıma çıkıyordu bu lokumlar meğer çok kolaymış, malum her gün tatlı yeme krizi geldiğinden her birini yapacağım.
Aslında her meyve ile olur bak bu hurma ile de yapılabilir bal kabağı ile de yapılabilir :)
Not; telefon içerde şarjda olduğundan 2. Emzirme nöbetinden yazıyorum yoksa deliksiz uyuduğumuz zannedilmesin
AminŞimdi gördüm çok geçmiş olsun
Büyük bir hasar yokmuş Twitter’dan takip ettiğim kadarıyla ama deprem deyince bile tüylerim diken diken oluyor Kocaeli’de yaşıyorum. Allah göstermesin..
Ooyyy kıyamam yaaaTeşekkürler inşallah. Hafif öksürük ve burun tıkanıklığı vardı. Öksürük çok arttı ateş yükselmeye başlamıştı öyle götürdük hastaneye. Az öksürürken aile hekimine götürmüştük burnuna sprey sıkıp aspiratörle çekin demişti 2 gün evde onu uyguladık ama daha da kötü oldu sonra hastaneye götürdük direk yatırdılar zaten
Hurma olur sanki ya böylece şekeri de az konulur sanki, denemek lazımsen nefis yemek tarifleri misin nesin ya
Ekran görüntüsü aldım hep karşıma çıkıyordu bu lokumlar meğer çok kolaymış, malum her gün tatlı yeme krizi geldiğinden her birini yapacağım.
Aslında her meyve ile olur bak bu hurma ile de yapılabilir bal kabağı ile de yapılabilir :)
Not; telefon içerde şarjda olduğundan 2. Emzirme nöbetinden yazıyorum yoksa deliksiz uyuduğumuz zannedilmesin
Bu evde Sabahın 6 sında ilk gerçek gülücük eşim olacak beye defalarca atıldı. O yüzden Bırakıyorum o düşünsünAraba deneyimi çok yaşatmayın kücük prensese malum benzin fiyatları
Ya o gaz damlaları gaza bile yaramıyor çoğunlukla. Biz biogaia kullanıyoruz ama sıfır etki yaniGece biz de saat basi uyandik neredeyse kakasini yaparken cok zorlaniyor bizimki emmek istiyor o yuzden de. Kullandiginiz gaz damlalari kaka yapmasina da yardimci oluyor mu kizlr?
Cnm bizde atlattık benden geçmişti kıza ama şimdi yazıyorum görsünler diye aspiratörle günde 10-15 kere yapın ıhlamur verdi doktor bize günde yarım cay bardağı bilginiz olsunTeşekkürler inşallah. Hafif öksürük ve burun tıkanıklığı vardı. Öksürük çok arttı ateş yükselmeye başlamıştı öyle götürdük hastaneye. Az öksürürken aile hekimine götürmüştük burnuna sprey sıkıp aspiratörle çekin demişti 2 gün evde onu uyguladık ama daha da kötü oldu sonra hastaneye götürdük direk yatırdılar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?