2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gece biz de saat basi uyandik neredeyse kakasini yaparken cok zorlaniyor bizimki emmek istiyor o yuzden de. Kullandiginiz gaz damlalari kaka yapmasina da yardimci oluyor mu kizlr?
Bio gia bizde çok işe yaradı cnm eğer kakada problem varsa bizde hep vardı mama bebeği olduğu için mamasına zeytinyağ koyuyorum mama kullanmıyorsun çay kaşığında 1 tane ver cnm doktorum söyledi

Kızlar birşey soracağım, pazartesi sağlık ocağında kontrolde 3900 çıktık, Perşembe günü hastanede randevumuz vardı. 3910 çıktık, yani bu çocuk üç günde 10 grammi almış sadece yoksa tartıdan tartıya fark eder mi? Doktor aslında ayına göre geri ama doğum kilosuna göre kilosu normal dedi. Üç gündür de bebeğim cok huysuz doymuyor mu acaba? Bu acaba beni benden alıyor ya keşke gözümde x-ray olsa midesine bakabilen ya da içtiği sütü görebilen gerçekten çok yıprandım. Acaba doymuyor mudan.
Bu arada sağma makinesi aldım benim için tam bir hüsran oldu kardeşim acelesi olduğu için ilk buldugu manuelpompayı almış, yani 5 CC bile süt çıkaramadım sütüm mu yok ben ilk olduğu için mi sagamadim.
Lohusalık bite soldu ama ben hala lohusaligin dibindeyim ne zaman geçecek bu endişeler ...

Perşembe 13 tü. Gününe göre iyi dedi doktor ama içim rahat değil. Rengine baktıracağım ama sırf bunun için 1000 lira vermek istemiyorum artık. Kan aldırmak da istemiyorum. Elimden beslemek geliyor bol bol
Yani doğru söylüyorsun canım doktor iyi dediyse aile hekimine git orada hemsirelerde anlıyor. 15 günü geçtikten sonra önemsemiyorlar zaten

Doktor bana öyle söyledi bebeğim, bizimki bayağı sarı, gözlerinin beyazı hala sapsarı 29 günlüğüz. O kadar sıkıldım ki, evladımın yüzünü göremedim ya doğduğundan beri sarı.
Ah canım ya endişeli olman çok normal.
Altı aya kadar sürmüş bir tanidigimin kadın da hemşire birşey olmaz diyor

Cnm bizde atlattık benden geçmişti kıza ama şimdi yazıyorum görsünler diye aspiratörle günde 10-15 kere yapın ıhlamur verdi doktor bize günde yarım cay bardağı bilginiz olsun
Aile hekiminiz bana da bol bol ıhlamur zencefil içip emzir dedi bol bol içip emzirmeme rağmen 2 günde çok daha kötü hale geldi kızım keşke en başta hastaneye götürseymişim dedim bir yerden sonra burnunu açmak bile rahatlatmadı çünkü

Canım aynı endişeler bende de var. Sağlık ocağının tartısıyla hastanenin tartısı 10 ge fark göstermişti geçen hafta. Manuel pompayla sağamazsın bence. Ben hastane tipi kiraladım, memenin canını çıkarıyo. İlk başlarda 10 cc yi zor sağıyordum 1 saatte. Sağdıkça 30-50 oldu. Bence hemen makine kirala. Ya da elektrikli al. Benim sütümle doymuyor ben de arkasından mama veriyorum tekrar. Uyumuyor yoksa hep ağlıyor.

Oğluş soğuk algınlığına yakalanmış minnoş, birinci ay aşımız da ertelendi bu yüzden.
Geçmiş olsun canım, inşallah toparlar bir an önce benimki de çok hapşuruyor. Odalar arası sıcaklık farkı çok, sanırım bizimki de üşüttü. Nasıl anladın hasta olduğunu canım?

Maalesef son üç gündür benimde öyle bebeğim uyumuyor sürekli ağlıyor, memede 15 dk durup uyuyor yarım saat sonra uyanıyor. Aç olduğu düşüncesi beni maffediyor. Bir hafta böyle bir iki hafta böyle idare edip tekrar sağlık ocağına gidip tarttiracam kilo alıp almadığını en iyi öyle anlarim

Geçmiş olsun canım, inşallah toparlar bir an önce benimki de çok hapşuruyor. Odalar arası sıcaklık farkı çok, sanırım bizimki de üşüttü. Nasıl anladın hasta olduğunu canım?
Amin minnoşum teşekkür ederim.

Gözlerinin etrafı kıpkırmızı olmuştu yavrum, hapşırık bebeklerde normal ama üst üste çok fazla hapşırıyordu. Geniz zaten doluydu ama burun daha da doldu tıkandı, nefes alırken çıkardığı sesler falan, hastalığın ayrı bir huzursuzluğu oluyor gaz sebebiyle olmadığı anlaşılıyor.

Ben götürdüm cnm doktora sadece çok küçük oldukları için ilaç vermiyorlar bizde ıhlamur ve burun açmaktan başka bir şey yapmıyoruz

Kızlar bu arada tam 13 gündür adetim doktorumu aradım ilk adet öyle olabiliyormuş 40 kontrolümü yaptırmıştım Allahtan resmen şaka gibi kocamla daha birlikte olamadık

Geçmiş olsun canım benimde kızımın sarılık değeri yükselmişti çok şükür düştü kilo da kaybetmişti emmeyi tam bilmiyordu şimdi alıştı biraz ve biraz da mamayla destekledik kilo alımı başladı çok şükür, doğru emmedigi için göğüs ucum da yara olmuştu pomad kullandım o iyi geldi, şimdi bebeğin nasıl oldu ? Kesi için bende antibiyotik kullandım şimdi de jel kullanıyorum, kendini fazla yormaman lazım zorlanmış olabilirsin dikkat et kendine

Geçmiş olsun Başakcim. Valla o geniz ve burun mahvediyo bebisleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…