Vallahi dün kendimden korktumYine gruba nazar değdiBirbasak hope2022 notdefteri2_ hep sıkıntılardayız geçmiş olsun hepimize dirayetli olmamız gerekiyor
Canım çok geçmiş olsunBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Bugün doktor test istedi ben diyet yapıcam mamamızı değiştirdi raporlu birtane verdi birde sarılık uzamış a dönmüş galiba ona bakacak
Kalpte üfürüm var gibi ama çok hafif dedi ciddi değil dedi birşey olur mu
Kalpteki ufurumden korkma canım benim kardeşimde de vardı dediğin gibi kapanıyor büyüdükçe ciddi değil demiş bak doktorun da büyüdükçe geciyorBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Bugün doktor test istedi ben diyet yapıcam mamamızı değiştirdi raporlu birtane verdi birde sarılık uzamış a dönmüş galiba ona bakacak
Geçen gittiğimizde geçmiş demişti şimdi tekrar göğsüne baktı el muayenesi parmağını bastırıp çekti sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre karar vericek sanırımCanım çok geçmiş olsunniye böyle başladık biz hakkaten ya Bir an önce geçer alerjisi Bu günler bir an önce geride kalacak, tıpış tıpış yürüyecekler inşallah
Alerji olduğunu nasıl anladın canım? Bir de sarılığın uzamış olduğunu nereden bakıp söyledi doktor?
Of şu sarılıkGeçen gittiğimizde geçmiş demişti şimdi tekrar göğsüne baktı el muayenesi parmağını bastırıp çekti sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre karar vericek sanırım
Yüzünde pıtır pıtır kırmızılıklar vardı boynuna sonra ensesine indi kuzum kaka falan normal başka belirti yoktu bizde
oğlumun da göz beyazı hala sarı. ama vücuda inmediği için önemsemedi doktorDoktor bana öyle söyledi bebeğim, bizimki bayağı sarı, gözlerinin beyazı hala sapsarı 29 günlüğüz. O kadar sıkıldım ki, evladımın yüzünü göremedim ya doğduğundan beri sarı.
Canım üfürümden hiç korkma zaten doktorunda ciddi bir şey değil demiş eşimin yeğeninde de vardı kendiliğinden geçti eğer geçmeyecek gibi olsaydı doktor takibe alırdı ama demekki çok hafif ki takip dememiş. kendiliğinden geçer inşallah hiç merak etme bir de alerjiden sen mi şüphelenip doktora söyledin yoksa doktorun benekleri görünce kendimi test istedi biliyorsun hepimiz şu an alerji ile uğraşıyoruzBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Muhteşem görünüyor ya ellerine sağlıkpapatyaozu nasıl olmuş
Ben üzerine reçel koydum şu turuncu olan kayısı reçeli olduğundan yımırtaya benzemişortadaki de vişne reçeli.
Arka masadaki reflü yatağındaki de bebeğim
Ben şüphelendim canım çünkü ensesine doğru indi ve o tarafa yatınca ağlamaya başlıyordu batıyor galibaCanım üfürümden hiç korkma zaten doktorunda ciddi bir şey değil demiş eşimin yeğeninde de vardı kendiliğinden geçti eğer geçmeyecek gibi olsaydı doktor takibe alırdı ama demekki çok hafif ki takip dememiş. kendiliğinden geçer inşallah hiç merak etme bir de alerjiden sen mi şüphelenip doktora söyledin yoksa doktorun benekleri görünce kendimi test istedi biliyorsun hepimiz şu an alerji ile uğraşıyoruz
Muhteşem görünüyor ya ellerine sağlıkgelip tabaktakileri yiyesim yataktakini de öpesin geldiiiii
Kuzu geçmiş olsun yaaaBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Hanımefendi bebeğinden kurabiyesine hepsi muhteşem görünüyorpapatyaozu nasıl olmuş
Ben üzerine reçel koydum şu turuncu olan kayısı reçeli olduğundan yımırtaya benzemişortadaki de vişne reçeli.
Arka masadaki reflü yatağındaki de bebeğim
Aa idrara da mı baktı-Sunshine karaciğer enzimlerine baktı canım sonuca bu çıkmayan testle karar vericek sanırım onu bekliyoruz ama o ne ile ilgili bilmiyorum idrarda yaptı bize sonda gibi birşey taktılar 15 dk bekledik verdik
bestlak damla kullan canım. süte etkisi çok gerçekten. bi de günlük 3 lt su içmeye çalışBebeğin de bugün geldiğimizden beri ağlıyor aksi gibi şimdi emerken uyudu kucağımda memede uyuyor yorgunluktan bayilicam yüzüne bakınca ac mi kalıyorsun diye gözlerim doluyor ağladım aglicam. Ya günlük 20 gram alıp almadığından emin olamadı doktor başka tartılarla kiyaslayamayiz dedi yanıltır dedi. Ay sonu 10 gün sonra bir bakalım dedi. Mama başlarız istediğimiz düzeyde kilo alimi yoksa dedi.
Ablası da alt sınırda gidiyordu ama ek gıda ile atak yapmıştı. Ama daha 19 günlük çok üzüldüm hayır sürekli memede emziriyorum meme yarası yok memeyi doğru alıyor emiyor
Hastane tipi pompa mi kiralasam ay ne yapsam panik haldeyim
Sağol canım inşallahAa idrara da mı baktı
İnşallah alerji değildir kuzum ya
Geçmiş olsun yeniden
Canım üfürümden hiç korkma zaten doktorunda ciddi bir şey değil demiş eşimin yeğeninde de vardı kendiliğinden geçti eğer geçmeyecek gibi olsaydı doktor takibe alırdı ama demekki çok hafif ki takip dememiş. kendiliğinden geçer inşallah hiç merak etme bir de alerjiden sen mi şüphelenip doktora söyledin yoksa doktorun benekleri görünce kendimi test istedi biliyorsun hepimiz şu an alerji ile uğraşıyoruz
Muhteşem görünüyor ya ellerine sağlıkgelip tabaktakileri yiyesim yataktakini de öpesin geldiiiii
Birebir tarifKuzu geçmiş olsun yaaa
alerjiye kanda tam olarak hangi testi istiyorlar acaba
Hanımefendi bebeğinden kurabiyesine hepsi muhteşem görünüyorbirebir tarif mi acaba
Bende yarın lokumu yapmayı planlıyorum oğluşun alerji geçtiğinden beri hiç yapmadım tadını unuttumBirebir tarif
Sadece ben üstüne reçel koyduğum İçin pudra çekerimi bir bardak yerine biraz daha az koyabilirmişim daha az tatlı olması İçin. Kıyır kıyır olmuş. Uyuduğuna bakmayın yaparken bebem çok uyandı zor yaptım daha nizami olabilirdi
O Kahverengi cookiese benzeyen de kalan hamura kanı koydum tam karıştırmadan yoğurdum alacalı oldu.
Yapın yapın yiyin annelerim tarif bypapatyaozu
Yarın da lokumu yapayım :)
Evet ya Ben de eşimden bestlak istedim. Su içiyorum zaten bol bol bakalım bol bol emziriyorum 10 gün sonra tartıda belli olacak durumumuzbestlak damla kullan canım. süte etkisi çok gerçekten. bi de günlük 3 lt su içmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?