2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım çok geçmiş olsun niye böyle başladık biz hakkaten ya Bir an önce geçer alerjisi Bu günler bir an önce geride kalacak, tıpış tıpış yürüyecekler inşallah
Alerji olduğunu nasıl anladın canım? Bir de sarılığın uzamış olduğunu nereden bakıp söyledi doktor?

Kalpteki ufurumden korkma canım benim kardeşimde de vardı dediğin gibi kapanıyor büyüdükçe ciddi değil demiş bak doktorun da büyüdükçe geciyor

Geçen gittiğimizde geçmiş demişti şimdi tekrar göğsüne baktı el muayenesi parmağını bastırıp çekti sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre karar vericek sanırım
Yüzünde pıtır pıtır kırmızılıklar vardı boynuna sonra ensesine indi kuzum kaka falan normal başka belirti yoktu bizde

Of şu sarılık ben tahlil yaptırmak istemiyorum artık, kan alırlarken bayılacak gibi oluyorum, başka türlü de içimde hep geçti mi acaba sorusu

Doktor bana öyle söyledi bebeğim, bizimki bayağı sarı, gözlerinin beyazı hala sapsarı 29 günlüğüz. O kadar sıkıldım ki, evladımın yüzünü göremedim ya doğduğundan beri sarı.
oğlumun da göz beyazı hala sarı. ama vücuda inmediği için önemsemedi doktor

Canım üfürümden hiç korkma zaten doktorunda ciddi bir şey değil demiş eşimin yeğeninde de vardı kendiliğinden geçti eğer geçmeyecek gibi olsaydı doktor takibe alırdı ama demekki çok hafif ki takip dememiş. kendiliğinden geçer inşallah hiç merak etme bir de alerjiden sen mi şüphelenip doktora söyledin yoksa doktorun benekleri görünce kendimi test istedi biliyorsun hepimiz şu an alerji ile uğraşıyoruz

papatyaozu nasıl olmuş
Ben üzerine reçel koydum şu turuncu olan kayısı reçeli olduğundan yımırtaya benzemiş ortadaki de vişne reçeli.

Arka masadaki reflü yatağındaki de bebeğim
Muhteşem görünüyor ya ellerine sağlık gelip tabaktakileri yiyesim yataktakini de öpesin geldiiiii

Ben şüphelendim canım çünkü ensesine doğru indi ve o tarafa yatınca ağlamaya başlıyordu batıyor galiba çok şükür sarılık 11 çıktı sorun değil dedi alerji için diyete devam edelim 1 sonucu var çıkmayan 1 hafta sonra tekrar görüşücez dedi locoderm sürücez bakalım inşallah geçirir

Kuzu geçmiş olsun yaaa
alerjiye kanda tam olarak hangi testi istiyorlar acaba
papatyaozu nasıl olmuş
Ben üzerine reçel koydum şu turuncu olan kayısı reçeli olduğundan yımırtaya benzemiş ortadaki de vişne reçeli.

Arka masadaki reflü yatağındaki de bebeğim
Hanımefendi bebeğinden kurabiyesine hepsi muhteşem görünüyor birebir tarif mi acaba

Dün doktor kontrolümuz vardı. Aylık kontrol. Kilo alımı biraz yavaşlamış 1 hafta takip edelim dedi salı günü ateşlendiginde hiç emmemisti ben de çok üzülmüştüm sütüm hemen azaldı çok şaşkınım gerçekten. Stresin bu kadar etkileyeceği aklımın ucundan geçmezdi. Baya baya sütüm vardı çünkü şimdi göğüslerim hiç dolmuyor. Kuzucuk emiyor ama az gelince sinirleniyor geri bırakıyor yada ağzında tutuyor çekmiyor ne yapacağım bilmiyorum gerçekten. Buna da stres olmak istemiyorum ama elimde değil. İnşallah duzeli ek birde geçmeyen bir pisimigimiz var. Mantra ilacı başladık 2 gün baya sonmustu. 2 gündür coştu yine sürekli yıkıyorum havalandiriyorum. Bakalım daha neler göreceğiz. Ama ben süt ve yumurta diyeti yapıyorum bakalım bugün başladım eğer duzelirse bu ateşte pisikte alerjiden kaynaklı onu anlamış olacağım siz siz olun kafanıza birşey takmayın bende kendimi telkin ediyorum bakalım inşallah bu süreçte çabucak geçecek

-Sunshine karaciğer enzimlerine baktı canım sonuca bu çıkmayan testle karar vericek sanırım onu bekliyoruz ama o ne ile ilgili bilmiyorum idrarda yaptı bize sonda gibi birşey taktılar 15 dk bekledik verdik

-Sunshine karaciğer enzimlerine baktı canım sonuca bu çıkmayan testle karar vericek sanırım onu bekliyoruz ama o ne ile ilgili bilmiyorum idrarda yaptı bize sonda gibi birşey taktılar 15 dk bekledik verdik
Aa idrara da mı baktı
İnşallah alerji değildir kuzum ya
Geçmiş olsun yeniden

bestlak damla kullan canım. süte etkisi çok gerçekten. bi de günlük 3 lt su içmeye çalış

Kuzu geçmiş olsun yaaa
alerjiye kanda tam olarak hangi testi istiyorlar acaba

Hanımefendi bebeğinden kurabiyesine hepsi muhteşem görünüyor birebir tarif mi acaba
Birebir tarif
Sadece ben üstüne reçel koyduğum İçin pudra çekerimi bir bardak yerine biraz daha az koyabilirmişim daha az tatlı olması İçin. Kıyır kıyır olmuş. Uyuduğuna bakmayın yaparken bebem çok uyandı zor yaptım daha nizami olabilirdi
O Kahverengi cookiese benzeyen de kalan hamura kanı koydum tam karıştırmadan yoğurdum alacalı oldu.

Yapın yapın yiyin annelerim tarif by papatyaozu
Yarın da lokumu yapayım :)

Bende yarın lokumu yapmayı planlıyorum oğluşun alerji geçtiğinden beri hiç yapmadım tadını unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…