2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet ya Ben de eşimden bestlak istedim. Su içiyorum zaten bol bol bakalım bol bol emziriyorum 10 gün sonra tartıda belli olacak durumumuz
ilk çocuğumda bi sürü gereksiz çay içtim humana falan. hepsi boşa şeker alımı ama bestlak cidden işe yarıyor. içmeyi unutunca sütüm azalıyor

Ya aynisi bizde de kırmızılık yarın soracağım

biz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal ciktiz
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Minnoşum benim, hayırlısıyla sağlıklı bir doğum diliyorum. Güzel gelinim() de sağlıkla gelsin.

Kızlar merhaba sezeryandan sonra en erken ne zaman adet olunur sanırım ben adet oluyorum başladı gene lekelenmeler

Kalpteki ufurumden korkma canım benim kardeşimde de vardı dediğin gibi kapanıyor büyüdükçe ciddi değil demiş bak doktorun da büyüdükçe geciyor
Kesinlikle benim abimin kalbi delikmiş daha ötesi 7 yaşına kadar kapanır demişler ki üfürüm nerdeyse her bebekte olabilir cnm hiç korkma

Cnm bizde travazola başlıyoruz bugün geçmedi mamadan oluyor olabilir asitten. Ayrıca sakın stres yapma ben örnek olmadımmı size 3 gün sarılıktan hastanede yattık sütüm direk çekildi ve bidaha gelmedi siz kafanıza bir şey takmayın her şeyi atlatıcaz sütün çok önemli

Ya gerçekten mi bende bir anda kesilmesine şok oldum çünkü hem bu zamana kadar kilo alımı çok iyiydi hemde emziriyorum üzerine 150 CC sagiyordum ve göğüslerim dolu dolu oluyordu şimdi yumuşacık anlamadım. İnşallah geçicidir. Emziriyorum üzerine sağlıyorum yine. Bakalım inşallah düzelir. Mama kullanmadık hiç. Pişik onun yüzünden değildir diye düşünüyorum. Evde birde abimiz var 5 yaşında tek çocuk hiç cocukmus tek çocuğu olanlar kıymetini bilsin vallahi çok yoruluyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ann benimle birlikte ev işinin çoğunu o yapıyor ama yinede pertim çıkıyor

Ya ben de yaptım kakao kattım çok hafif. Fındık ezip onu da ekledim lezzeti güzel oldu. Ama bebişle uğraşırken kattığım un miktarı yetmedi sanırım aceleye geldi biraz hafif yağ kokusu alıyorum. Ama çok iyi geldi güzel tarif papatyaozu fındıklı yakışıyor teşekkür ederiz
biz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal ciktiz
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Bebitom dualarım seninle
Sabbaha kadar burdayız bize yaz bunalırsan
Oy ya ne berbat zamanda yaşıyoruz yavrularımızın hastalıkları, riskleri bi bitmedi.

Kuzum dinlenebiliyor musun ilk sorum
Benim de sütüm azaldı. Hepsi yorgunluktan.. uykusuzluk cok etkiliyor
Bir de ıspanak dereotu önerisi almıştım, denedim yeşilliği artırdım, pozitif katkısını gördü. tavsiye ederim.
Strese girme uyku+su+ beslenmene dikkat et bu aralar
Ev işi de kalsın biraz eksik olsun yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…