2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu sıra yoruldum evet streste üzerine geldi inan denemedigim kalmadı iki gündür dereotu doğan humana Cat bestlak damla Solgar vitamin daha bir etkisini göremedim

Benimde 6 yaşına girecek kızım var üstelik annem de başka şehirde hem emzirip hem sağım yapmak çok yorucu maşallah size sutunuz de çok iyi benim max 60 cc çıkıyor açıkçası üzülüyorum
Süt artırmak için birsey ler yaptınız mı. Bende mama vermedim ama yetmiyor mu bilmiyorm

Çocuğu neyden nasıl koruyacağız şaşırdım kendi ailem geliyor eşimin ailesi geliyor eşim askeriye de zaten dışarı çıkmıyorum ama çıkmış kadar oluyorum

2 gün öncesine kadar Bestlak içiyordum sadece. Ama şimdi benimde 60-70 CC cikiyor anca inanın bende önceden sadece emziriyordum gogusumu çok dolu hissedersem sagiyordum. Keşke hep sagsaymisim. İnanın takviyeninncok bir etkisi yok stres olmayacaksın ve susuz kalmayalım kızım ateşlendi sali günü ve o gün bi
az emdi bende üzüntüden su falan içmeyi ihmal ettim çok ağladım kafama taktım yenidoğan olduğu için çok korktum enfeksiyon vs başka birşey vardır diye ertesi gün sütüm kesildi resmen. Şimdide arttırmaya çalışıyorum tekrar inşallah eski duzenimize döneriz.

Erkeklerde öyle kuzum merak etme benim ki daha kaç günlük babanın kucağına gidince pamuk gibi oluyor
Biraz daha toparladı canım ama hala emmeyi oturtamadık bakalım. Kanama durdu cok sükür antibiyotiğe devam artık 2 hafta sonra kontrolüm var zaten eğer o zamana kadar sorun olmazsa kontrole baska gitmiycem
Ay biraz zorlayacak ama üstesinden gelirsin canım benimm Üfürüm oluyormus canjm korkma geçiyor o
Yine gruba nazar değdi Birbasak hope2022 notdefteri2_ hep sıkıntılardayız geçmiş olsun hepimize dirayetli olmamız gerekiyor
Gececek insallah her şey canım Sağlıkları yerinde olsunda
Selam kızlar bebeğimin ensesinde saç derisinde falan kızarıklıklar var bu durumu yaşayan oldumu aranızda
Bizde de var canım. Genelde akrabaların arkadasların da bebeklerde görüyordum ya o durumu.
hope2022 canım takip edemedim, bugün tartınız vardı diye hatırlıyorum, nasıl durumlar?
Kuzum 3.200 olmusuz en son tartı gününden günde ortalama 55 gr almısız. Sütüm cogalmıs ben sağmadıgım için miktarını bilmiyorum. 90 cc veriyordum 60 düşür dedi ama ben gene gece öğünün ve gündüz ögününün 1 tanesinde 90 cc vermeye devam etcem. Bakalım güzel kilo almıs insallah böyle devam eder

Oyy maşallah kuzuya yaa çok sevindim canım benim

Üzülmeyin benim kızım 1 hafta yattı yoğun bakımda enfeksiyon dan çok zordu evet ama geçiyor. Allah şifa versin

Günde 55 gr çok çok iyi canım maşallah. Mama vermismydn hangi aralıklarla besledin

Geçmiş olsun kuzenimin çoğundada vardı ama geçti bile şuan 1,5 yaşına girmek üzere

Kızlar günaydın. Bizim emme sorunumuz var ya. 10 dk emip bırakıyor bir saati bulmadan tekrar istiyor döngümüz böyle. iki gündür memeyle kavga halinde. Sütü çekiyor ağzında birikiyor birden zor yutuyor. Bazen dışarı akıtıyor bazen boğazını alıyor. Sonra biraz kusuyor falan. Elleriyle memeyi itiyor çekiyor falan. Normal midir

Ben aynı şeyi yaşıyorum o yüzden doymadığını düşünüp sağıp veriyorum. Hiç emmemiş gibi saldırıyor şırıngaya. Sonra mama da veriyorum sanki hiç süt vermemişim gibi mamaya saldırıyor. Demek ki ememiyor yavrum. Memede kalma süresi 3 dakika. Sonrası oyun, cilve. Ağlama

Anlattıklarının hepsi normal

Oyy maşallah kuzuya yaa çok sevindim canım benim
içim öyle bir rahatladı ki emzirirken aramızda ki bağ değişti sanki dünden beri stresim azaldı
Günde 55 gr çok çok iyi canım maşallah. Mama vermismydn hangi aralıklarla besledin
Ben 3 saatte bi yarım saat memede duruyor peşine mama veriyorum canım. Simdi mamanın miktarını biraz daha azalttık bakalım haftaya tekrar gitcez azaltmak iyi olacak mı kontrol edecekler. Bide ne zaman ağlasa huzursuz olsa hemen gögsüme alıyorum 5 dakika bile emse fayda faydadır diye. Bakalım kilo alıp büyüyelim insallah

Maşallah hope um ne güzel kilo almış böyle devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…