Bu sıra yoruldum evet streste üzerine geldi inan denemedigim kalmadı iki gündür dereotu doğan humana Cat bestlak damla Solgar vitamin daha bir etkisini göremedimYa ben de yaptım kakao kattım çok hafif. Fındık ezip onu da ekledim lezzeti güzel oldu. Ama bebişle uğraşırken kattığım un miktarı yetmedi sanırımaceleye geldi biraz hafif yağ kokusu alıyorum. Ama çok iyi geldi güzel tarif papatyaozu fındıklı yakışıyor teşekkür ederiz
Bebitom dualarım seninle
Sabbaha kadar burdayız bize yaz bunalırsan
Oy ya ne berbat zamanda yaşıyoruz yavrularımızın hastalıkları, riskleri bi bitmedi.
Kuzum dinlenebiliyor musun ilk sorum
Benim de sütüm azaldı. Hepsi yorgunluktan.. uykusuzluk cok etkiliyor
Bir de ıspanak dereotu önerisi almıştım, denedim yeşilliği artırdım, pozitif katkısını gördü. tavsiye ederim.
Strese girme uyku+su+ beslenmene dikkat et bu aralar
Ev işi de kalsın biraz eksik olsun yapacak bir şey yok
Benimde 6 yaşına girecek kızım var üstelik annem de başka şehirde hem emzirip hem sağım yapmak çok yorucu maşallah size sutunuz de çok iyi benim max 60 cc çıkıyor açıkçası üzülüyorumYa gerçekten mi bende bir anda kesilmesine şok oldum çünkü hem bu zamana kadar kilo alımı çok iyiydi hemde emziriyorum üzerine 150 CC sagiyordum ve göğüslerim dolu dolu oluyordu şimdi yumuşacık anlamadım. İnşallah geçicidir. Emziriyorum üzerine sağlıyorum yine. Bakalım inşallah düzelir. Mama kullanmadık hiç. Pişik onun yüzünden değildir diye düşünüyorum. Evde birde abimiz var 5 yaşında tek çocuk hiç cocukmus tek çocuğu olanlar kıymetini bilsin vallahi çok yoruluyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ann benimle birlikte ev işinin çoğunu o yapıyor ama yinede pertim çıkıyor
Çocuğu neyden nasıl koruyacağız şaşırdım kendi ailem geliyor eşimin ailesi geliyor eşim askeriye de zaten dışarı çıkmıyorum ama çıkmış kadar oluyorumYa ben de yaptım kakao kattım çok hafif. Fındık ezip onu da ekledim lezzeti güzel oldu. Ama bebişle uğraşırken kattığım un miktarı yetmedi sanırımaceleye geldi biraz hafif yağ kokusu alıyorum. Ama çok iyi geldi güzel tarif papatyaozu fındıklı yakışıyor teşekkür ederiz
Bebitom dualarım seninle
Sabbaha kadar burdayız bize yaz bunalırsan
Oy ya ne berbat zamanda yaşıyoruz yavrularımızın hastalıkları, riskleri bi bitmedi.
Kuzum dinlenebiliyor musun ilk sorum
Benim de sütüm azaldı. Hepsi yorgunluktan.. uykusuzluk cok etkiliyor
Bir de ıspanak dereotu önerisi almıştım, denedim yeşilliği artırdım, pozitif katkısını gördü. tavsiye ederim.
Strese girme uyku+su+ beslenmene dikkat et bu aralar
Ev işi de kalsın biraz eksik olsun yapacak bir şey yok
2 gün öncesine kadar Bestlak içiyordum sadece. Ama şimdi benimde 60-70 CC cikiyor anca inanın bende önceden sadece emziriyordum gogusumu çok dolu hissedersem sagiyordum. Keşke hep sagsaymisim. İnanın takviyeninncok bir etkisi yok stres olmayacaksın ve susuz kalmayalım kızım ateşlendi sali günü ve o gün biBenimde 6 yaşına girecek kızım var üstelik annem de başka şehirde hem emzirip hem sağım yapmak çok yorucu maşallah size sutunuz de çok iyi benim max 60 cc çıkıyor açıkçası üzülüyorum
Süt artırmak için birsey ler yaptınız mı. Bende mama vermedim ama yetmiyor mu bilmiyorm
Erkeklerde öyle kuzum merak etme benim ki daha kaç günlük babanın kucağına gidince pamuk gibi oluyorOoyyy kıyamam yaaa
İnşallah hemen toparlar güzellik
Hurma olur sanki ya böylece şekeri de az konulur sanki, denemek lazım
Bizde de durumlar aynı 2. Emzirmeler yapldı arada memede çekiştire çekiştire ağlama krizlerine girildi, anaya bolca faça atıldı filan yine yoğun bi sabah oluyor
Bu evde Sabahın 6 sında ilk gerçek gülücük eşim olacak beye defalarca atıldı. O yüzden Bırakıyorum o düşünsün
Ah anası olarak yok süt topla, hortumla memeden sokuştur da ilacını probiyotiğini içsin diye neler çekiyorum gecenin 4 ünde 5 inde. Ama hanfendi beni görünce kaş çatıyorah bu kızların babacılığı
Biraz daha toparladı canım ama hala emmeyi oturtamadık bakalım. Kanama durdu cok sükür antibiyotiğe devam artık 2 hafta sonra kontrolüm var zaten eğer o zamana kadar sorun olmazsa kontrole baska gitmiycemGeçmiş olsun canım benimde kızımın sarılık değeri yükselmişti çok şükür düştü kilo da kaybetmişti emmeyi tam bilmiyordu şimdi alıştı biraz ve biraz da mamayla destekledik kilo alımı başladı çok şükür, doğru emmedigi için göğüs ucum da yara olmuştu pomad kullandım o iyi geldi, şimdi bebeğin nasıl oldu ? Kesi için bende antibiyotik kullandım şimdi de jel kullanıyorum, kendini fazla yormaman lazım zorlanmış olabilirsin dikkat et kendine
Ay biraz zorlayacak ama üstesinden gelirsin canım benimmBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Bugün doktor test istedi ben diyet yapıcam mamamızı değiştirdi raporlu birtane verdi birde sarılık uzamış a dönmüş galiba ona bakacak
Kalpte üfürüm var gibi ama çok hafif dedi ciddi değil dedi birşey olur mu
Gececek insallah her şey canımYine gruba nazar değdiBirbasak hope2022 notdefteri2_ hep sıkıntılardayız geçmiş olsun hepimize dirayetli olmamız gerekiyor
Bizde de var canım. Genelde akrabaların arkadasların da bebeklerde görüyordum ya o durumu.Selam kızlar bebeğimin ensesinde saç derisinde falan kızarıklıklar var bu durumu yaşayan oldumu aranızda
Kuzum 3.200 olmusuz en son tartı gününden günde ortalama 55 gr almısız. Sütüm cogalmıs ben sağmadıgım için miktarını bilmiyorum. 90 cc veriyordum 60 düşür dedi ama ben gene gece öğünün ve gündüz ögününün 1 tanesinde 90 cc vermeye devam etcem. Bakalım güzel kilo almıs insallah böyle devam eder
Oyy maşallah kuzuya yaa çok sevindim canım benimErkeklerde öyle kuzum merak etme benim ki daha kaç günlük babanın kucağına gidince pamuk gibi oluyor
Biraz daha toparladı canım ama hala emmeyi oturtamadık bakalım. Kanama durdu cok sükür antibiyotiğe devam artık 2 hafta sonra kontrolüm var zaten eğer o zamana kadar sorun olmazsa kontrole baska gitmiycem
Ay biraz zorlayacak ama üstesinden gelirsin canım benimmÜfürüm oluyormus canjm korkma geçiyor o
Gececek insallah her şey canımSağlıkları yerinde olsunda
Bizde de var canım. Genelde akrabaların arkadasların da bebeklerde görüyordum ya o durumu.
Kuzum 3.200 olmusuz en son tartı gününden günde ortalama 55 gr almısız. Sütüm cogalmıs ben sağmadıgım için miktarını bilmiyorum. 90 cc veriyordum 60 düşür dedi ama ben gene gece öğünün ve gündüz ögününün 1 tanesinde 90 cc vermeye devam etcem. Bakalım güzel kilo almıs insallah böyle devam eder
Üzülmeyin benim kızım 1 hafta yattı yoğun bakımda enfeksiyon dan çok zordu evet ama geçiyor. Allah şifa versin2 gün öncesine kadar Bestlak içiyordum sadece. Ama şimdi benimde 60-70 CC cikiyor anca inanın bende önceden sadece emziriyordum gogusumu çok dolu hissedersem sagiyordum. Keşke hep sagsaymisim. İnanın takviyeninncok bir etkisi yok stres olmayacaksın ve susuz kalmayalım kızım ateşlendi sali günü ve o gün bi
az emdi bende üzüntüden su falan içmeyi ihmal ettim çok ağladım kafama taktım yenidoğan olduğu için çok korktum enfeksiyon vs başka birşey vardır diye ertesi gün sütüm kesildi resmen. Şimdide arttırmaya çalışıyorum tekrar inşallah eski duzenimize döneriz.
Erkeklerde öyle kuzum merak etme benim ki daha kaç günlük babanın kucağına gidince pamuk gibi oluyor
Biraz daha toparladı canım ama hala emmeyi oturtamadık bakalım. Kanama durdu cok sükür antibiyotiğe devam artık 2 hafta sonra kontrolüm var zaten eğer o zamana kadar sorun olmazsa kontrole baska gitmiycem
Ay biraz zorlayacak ama üstesinden gelirsin canım benimmÜfürüm oluyormus canjm korkma geçiyor o
Gececek insallah her şey canımSağlıkları yerinde olsunda
Bizde de var canım. Genelde akrabaların arkadasların da bebeklerde görüyordum ya o durumu.
Geçmiş olsun kuzenimin çoğundada vardı ama geçti bile şuan 1,5 yaşına girmek üzereBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Bugün doktor test istedi ben diyet yapıcam mamamızı değiştirdi raporlu birtane verdi birde sarılık uzamış a dönmüş galiba ona bakacak
Kalpte üfürüm var gibi ama çok hafif dedi ciddi değil dedi birşey olur mu
Ben aynı şeyi yaşıyorumKızlar günaydın. Bizim emme sorunumuz var ya. 10 dk emip bırakıyor bir saati bulmadan tekrar istiyor döngümüz böyle. iki gündür memeyle kavga halinde. Sütü çekiyor ağzında birikiyor birden zor yutuyor. Bazen dışarı akıtıyor bazen boğazını alıyor. Sonra biraz kusuyor falan. Elleriyle memeyi itiyor çekiyor falan. Normal midir
Anlattıklarının hepsi normalKızlar günaydın. Bizim emme sorunumuz var ya. 10 dk emip bırakıyor bir saati bulmadan tekrar istiyor döngümüz böyle. iki gündür memeyle kavga halinde. Sütü çekiyor ağzında birikiyor birden zor yutuyor. Bazen dışarı akıtıyor bazen boğazını alıyor. Sonra biraz kusuyor falan. Elleriyle memeyi itiyor çekiyor falan. Normal midir
Oyy maşallah kuzuya yaa çok sevindim canım benim
Ben 3 saatte bi yarım saat memede duruyor peşine mama veriyorum canım. Simdi mamanın miktarını biraz daha azalttık bakalım haftaya tekrar gitcez azaltmak iyi olacak mı kontrol edecekler. Bide ne zaman ağlasa huzursuz olsa hemen gögsüme alıyorum 5 dakika bile emse fayda faydadır diye. Bakalım kilo alıp büyüyelim insallahGünde 55 gr çok çok iyi canım maşallah. Mama vermismydn hangi aralıklarla besledin
Maşallah hope um ne güzel kilo almış böyle devam inşallahErkeklerde öyle kuzum merak etme benim ki daha kaç günlük babanın kucağına gidince pamuk gibi oluyor
Canım bu sekilde ensesinde var doğduğu zamanda vardı gerçi acaba leke tarzı bisey miSedoş bizdede vardı çekip atsana canım bakayım istersen bugün doktora gittik bunun için
Sanırım ya geçiyor mu acaba bu ilerki dönemlerdeDoğum lekesimi cnm bizim doğumdan beri var
Canım hemen hemen her Bebek’te olur o özellikle kız bebeklerde daha çok oluyor hatta eskiler melek öpücüğü der ona büyüdükçe geçiyorCanım bu sekilde ensesinde var doğduğu zamanda vardı gerçi acaba leke tarzı bisey mi
Aynı yerde benim bebeğimde de var hatta bir tanede minicik kulağının üstünde. Doğum lekesi diye biliyorumCanım bu sekilde ensesinde var doğduğu zamanda vardı gerçi acaba leke tarzı bisey mi
Canımlar benim bebiş doğdu 1 ay oldu bugün ama ben ancak girebildim buraya, ağır geçiriyorum sanırım lohusaligi@Onesun
P PENINSULA91
Hanımlar inşallah sağ Salim kavuşmuşsunuzdur
@hadikonusalim canım senin de doğumun bugün
sağ Salim kolayca kavuş inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?