• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım 5-6 kere emiyor diyorsun ya, emmediği zaman ne yapıyor uyuyor mu? Bizim memeden koptuğu gibi ağlamaya başlıyor. 15 saat memede neredeyse
Gece mizmiz sadece gunduz direk bezini degistiriyorum. Gazini cikarinca. Istemiyor meme. Ama iki gundur daha erken istiyor. Benim avantajim belki 4kilo dogmasi. Suan da da en az 4200. 1 saat 1saat 20 ya kadar emiyor ama ortalama 50 55 dk seninki ne kadar emiyor

Emzik ben verdim hastanede kuvvetlendirdi gerçekten bazen doysada sadece emme güdüsü olduğu için memede kalmak uyumak istiyor işte o zaman hemen emzik veriyorum rahatlayıp uyuyor sonra emziği atıyor öyle bağımlı değil çok rahat oluyor benim içinde
Ne kadar memede kaliyor peki . Gercek memede yani:) bakalim zorlarsa artik son care. Lokur lokur emiyor eskisi gibi degil ama yine tBi yeteri kadar kuvvetli degil . Meme hizlandiriyor. Bir sekilde

Ne kadar memede kaliyor peki . Gercek memede yani:) bakalim zorlarsa artik son care. Lokur lokur emiyor eskisi gibi degil ama yine tBi yeteri kadar kuvvetli degil . Meme hizlandiriyor. Bir sekilde
10 dakika hep sonra ne yapsam da asla emmiyor

Sağdığımızda elde ettiğimiz süt miktarı memedeki süt miktarını göstermez minnoşum, memede süt derya deniz.

Emerken yutkunuyor mu, çişli bez sayısı ve kilo artışı yeterli mi? Eğer yeterliyse böyle düşünüp de strese sokma kendini.
Ben emzirirken kulağının altındaki kasın hafif hafif hareket ettiğini görüyorum ama yutkunma sesi duymuyorum, emmiyor mu yoksa benimki 😔
Hepsi var çok şükür de her emme sonrasına mama veriyorum ya ben onu azaltmak istiyorum. Sağdığım sütten veriyim bir öğün mama bir öğün o şeklinde. Çocuk alıştı bu düzene sanırım emdikten sonra böyle bir yoğun şekilde bir şey gelmeyince aşırı ağlıyor sakinleşmiyor

Gögse damlatmayı denedin mi canım
Ben de saatlerce emziriyorum uyukluyor vs ama uyandırmaya çalışıyorum ama yine uyuklayıp uyuklayıp kalkıyor, memeden çektiğimde ağlayınca kaşık biberonla süt veriyorum acaba benimki de mi alıştı kolaya ya sürekli istiyor çünkü 😔
Canım 5-6 kere emiyor diyorsun ya, emmediği zaman ne yapıyor uyuyor mu? Bizim memeden koptuğu gibi ağlamaya başlıyor. 15 saat memede neredeyse
Bende de aynı durum var. Memeden koptuğu gibi başlıyoruz ağlamaya 😔

Gece mizmiz sadece gunduz direk bezini degistiriyorum. Gazini cikarinca. Istemiyor meme. Ama iki gundur daha erken istiyor. Benim avantajim belki 4kilo dogmasi. Suan da da en az 4200. 1 saat 1saat 20 ya kadar emiyor ama ortalama 50 55 dk seninki ne kadar emiyor
Benimki meme ağzında oynuyor saatlerce. Yani sen memeden ayırınca ne yapıyor? Uyuyor mu, kendi kendine oyalanıyor mu yattığı yerde? Yoksa kucakta mı meme olmayınca?

Ben de çok gerginim artık, Doruk durmadıkça annem biberon verelim deyip duruyor iyice moralim bozulmaya başladı. Sütüm var ama Doruk memeden emmiyor. :KK43: galiba emmeyecek de. Gerçekten zormuş .
Bizde de ben üşüyorum kaloriferi yaktıkça burası sıcak deyip söndürüyorlar. :KK43:
Haklısın valla her kafadan bir ses var. En iyisi yalnız olmak.
Kuzum benimki bile 2 günde alışmış yoğun bakımda biberona Dorukcum napsın bizimkide başta almak istemiyordu biberonla mama istiyordu hep sık sık emzirmeye çalıştım öyle düzene girdi darısı sana inşallah çabanın karşılığını alırsın 🙏🏼

909EC677-109E-48D8-9EF3-6AEBA7A93B22.webp Kızlar özür dileyerek atıyorum ama neden köpüklü bu böyle çok korktum

Bizimde dün gece hiç durmadı dolapta sütüm vardı 2 gün önce sağmıştım onu verdim 3-4 kez ağız dolusu balgamlı kustu çok korktuk uyuyamadık bozulmuş mudur acaba ? Sonra 3 gibi bi uyandı sabaha kadar ağladı en son 8 gibi sustu neler oluyor böyle 😔
Benim sütü de 2 gün önce sağmıştım, içinde beyaz parçacıklar görünce vermedim, hani 3 gün duruyordu dolapta 😞

-Sunshine -Sunshine oyun halısı aldın mı? trenyolda bı tanesı baya düşmüş onu aldım. sende almadıysan söylim dedm. dün bzmki bi yattı sbh neden bukdr yatıyor diye bi korktm gece acısını cıkardı😜haın planları varmş. bzmkisi cok asık surat okdr nadr gülüoki genelde hep renk değiştrip gaz bombası. abisi domates diyip duruyor🤣gazman koymus adını

-Sunshine -Sunshine oyun halısı aldın mı? trenyolda bı tanesı baya düşmüş onu aldım. sende almadıysan söylim dedm. dün bzmki bi yattı sbh neden bukdr yatıyor diye bi korktm gece acısını cıkardı😜haın planları varmş. bzmkisi cok asık surat okdr nadr gülüoki genelde hep renk değiştrip gaz bombası. abisi domates diyip duruyor🤣gazman koymus adını
Kuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsun 😌 almadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
Valla uyuyan bebe candır be
Çok zordayım benim minik resmen şiddetli kolik oldu.
Karnından çok şiddetli sesler geliyo hep. Kabız da değil ama eskisi kadar tuvalet de yapamıyor. Allahım cok zor
Normalde benimki de sürekli ıkınma ve ağlama inleme halinde, güldüğünü pek göremiyorum.
Bugün ev tipi spa yaptık bi cesaretle, tek başıma. Soktum suyun içine. İki kere gülücük attı, gözleri bana dikmiş hem mutlu hem tedirgin yakamdan da tuttu 🥲 uyudu 1 saat ama bitiğim bitik.

Benim sütü de 2 gün önce sağmıştım, içinde beyaz parçacıklar görünce vermedim, hani 3 gün duruyordu dolapta 😞
Canım o parçacıklar sütün yağı olabilir bende de öyle oluyor , biraz yatay düzlemde sallarsan karışıyor birbirine, ben veriyorum öyle bir şey olmuyor ama dikey sallama gaz birikiyormuş. 3 gün öncenin sütünü de veriyorum, ısıtırken sıcaklığa dikkat etmek lazım soğuk olursa midesini üşütebiliyor bebeler

Kuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsun 😌 almadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
Valla uyuyan bebe candır be
Çok zordayım benim minik resmen şiddetli kolik oldu.
Karnından çok şiddetli sesler geliyo hep. Kabız da değil ama eskisi kadar tuvalet de yapamıyor. Allahım cok zor
Normalde benimki de sürekli ıkınma ve ağlama inleme halinde, güldüğünü pek göremiyorum.
Bugün ev tipi spa yaptık bi cesaretle, tek başıma. Soktum suyun içine. İki kere gülücük attı, gözleri bana dikmiş hem mutlu hem tedirgin yakamdan da tuttu 🥲 uyudu 1 saat ama bitiğim bitik.
Kızzz ev tipi spa nasılmışşş. Nasıl yaptın anlat bakalım 🤔

Kızzz ev tipi spa nasılmışşş. Nasıl yaptın anlat bakalım 🤔
Kuzu adını ben taktım yaaa 😝
Küveti ağzına kadar doldurdum bebeği içine soktum. Kafa boyun kısmından bi elimle destekleyip bi süre içinde tuttum, belden altını mıncırdım her yanını, baktım masaj tepki vermiyor😛 😅
Çok hoşuna gitti ama kıyamam 🥹

Bizimde dün gece hiç durmadı dolapta sütüm vardı 2 gün önce sağmıştım onu verdim 3-4 kez ağız dolusu balgamlı kustu çok korktuk uyuyamadık bozulmuş mudur acaba ? Sonra 3 gibi bi uyandı sabaha kadar ağladı en son 8 gibi sustu neler oluyor böyle 😔
Dolapta üç gün kalır diyorlar aslında. Belki usutmustur denk gelmiştir canım geçmiş olsun

Back
X