Mastit olunca memenin bir bölgesi inanılmaz ağrıyor elimi bile değdiremiyordum. Bir de ateşim 39a kadar çıktı iki seferde de, halsizlik kolumu bile kaldıramama durumu vardı. Çok kötü bir hissi var, zaten anlıyorsun bir terslik olduğunu. Bence seninki şimdilik süt kanalı tıkanıklığı gibi, sağmaya çalış bol bol açarsan mastite dönmez
Kızlar siz demir ilacı alıyor musunuz? Doktor 40 gün al demişti, bulamamıştım evde, şimdi buldum ama beni biraz kabız yapıyor, bebeği de yapar mı acaba tam gaz sorunları var bir de
15.gün anmem vermek istedi ben vermek istemedim meme reddi olursa diye zaten almamisti da. Iki gun sonra verdik o zaman tuttu, cok aglamisti o gün dayanamadik verdik. Şu an iyi oluuor uykuya dalmasini hizlandiriyor. Ben de sagim yapip biberonla verdim veriyorum heniz bir sıkıntı yok. Gunde bir iki kez veriyorum biberonla
Ben chicco nun şu ters emzikli biberonu var yeni doğan korkuyordum sağdığım sütü biberonla vermeye çok iyi geldi yazdığınızzay burası olmasa biz napardık kaç günlük bebeğiniz?
Benim ki o konuda cok sıpa elini nah işareti yapıyor baş parmağın o kenarını öyle emmeye calıısyor hayır daha işaret parmagını tesadüf alıyor ama hala baş parmağını almayı keşfedemedi
Bu arada bebeği kundakta durmayanlar sevil bebe kemer kundak kullanmaya başladım 1 haftadır uykularımız o kadar farketti ki dalarken bile çok güzel dalıyor. Kücük diye basta kullanamadım yeni yeni kullanıyorum çok memnun kaldım. Müslinlerden filan cıkartıyordu kolunu. Şimdi ona sarıyorum üzerinede kalın battaniye misler gibi uyuyor kendini uyandırma olayı bitti
Kızlar siz demir ilacı alıyor musunuz? Doktor 40 gün al demişti, bulamamıştım evde, şimdi buldum ama beni biraz kabız yapıyor, bebeği de yapar mı acaba tam gaz sorunları var bir de
Ben sallıyorum her türlü uyutuyorum cocuğu ayakta hafif hafif sallıyorum, emerken uyuyor, kucağımda pış pışlıyorum, baktım sakin ağlama meyili yok emziğini veriyprum yatağında sallıyorum kendi kendine uyuyor
catterflym
Kızlar ortopedi doktoruna gittim. Kalça çıkığı diyemeyiz bu kalça gelişim geriliği dedi. Bir ay büyük beden olarak çift beze devam. Bacaklarını asla birleştirmek yok ailede herkese söyle. Kucağında taşırken elin bebeğin bacak arasını kavrayacak dedi. Bacaklar hep kurbağa bacak pozisyonunda olacak. Arasına yastık koy dedi. Korkulacak birşey olmadığını erken fark edildiğini söyledi. Benim kız makat gelişti ondan olabilirmiş. Kızlar nolur şu kalça usgleri atlamayın. Hatta ilk ay yaptırın. Birşey uygulamak gerekirse hareketlenmeden daha rahat olur.
Ben de cift beze devam ediyorum ve asla bacaklarina o yaptigim gaz cikarma hareketlerini yapmiyorum artik.
Bacak arasina emzirme yastigi takimimda kucuk bir yastik vardi onu koyarim olmadi.
Bence de kimse atlamasin kalca ultrasonunu.erken ogrenilmesi onemli gercekten. bir acidan stres olduk mu olduk ama en azindan duzeltmeye calisiyoruz insallah hepimizin duzelir ki ben duzelceklerine inaniyorum
Ben sallıyorum her türlü uyutuyorum cocuğu ayakta hafif hafif sallıyorum, emerken uyuyor, kucağımda pış pışlıyorum, baktım sakin ağlama meyili yok emziğini veriyprum yatağında sallıyorum kendi kendine uyuyor
Ben ilkinde de bunda da sallamiyorum ilerde cok skinti cunku etrafimdan biliyorum.bebekler aliskanliklarini cabuk degistirebiliyor salliyorsanizda yavas yavas azaltip bitirmenizi tavsiye ederim
Gun icinde yuzustu yatirip pat pat sirtina vuruyorum yabasca
Gece de kendi dalana kadar kucagima alip biraktim simdiye kadar