2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bzmkide bayadır emiyor ellerini işaret parmağını daha baş parmağını bulamadı. 2elini birden sokmaya çalısıyor.
Aynen bizimde oyle çoğumlukla yumruk şeklinde yada işaret parmagı spkuyor bazen iki parmağını sokuyor midesi bulanıyo oğürüyo sonra tekrar sokuyo

Kızlar oğlum yüzünü gözünü çok ovuşturup yırtıyo sizin bebeklerde oyle mi gazı olduğu zaman yapıyo özellikle

Mastitte kızarıklık ve bölgesel şişmeler mi oluyor canım yoksa tüm meme ağrısı gibi mi nasıldı belirtilerin
Mastit olunca memenin bir bölgesi inanılmaz ağrıyor elimi bile değdiremiyordum. Bir de ateşim 39a kadar çıktı iki seferde de, halsizlik kolumu bile kaldıramama durumu vardı. Çok kötü bir hissi var, zaten anlıyorsun bir terslik olduğunu. Bence seninki şimdilik süt kanalı tıkanıklığı gibi, sağmaya çalış bol bol açarsan mastite dönmez

Kızlar oğlum yüzünü gözünü çok ovuşturup yırtıyo sizin bebeklerde oyle mi gazı olduğu zaman yapıyo özellikle
Evet benim kızımda yapıyor onu kulağını kafasını falan çekiştiriyo ağızdan çıkarcağı zaman yapıyo genelde

Kızlar siz demir ilacı alıyor musunuz? Doktor 40 gün al demişti, bulamamıştım evde, şimdi buldum ama beni biraz kabız yapıyor, bebeği de yapar mı acaba tam gaz sorunları var bir de

Ben chicco nun şu ters emzikli biberonu var yeni doğan korkuyordum sağdığım sütü biberonla vermeye çok iyi geldi yazdığınızzay burası olmasa biz napardık kaç günlük bebeğiniz?

Aynen bizimde oyle çoğumlukla yumruk şeklinde yada işaret parmagı spkuyor bazen iki parmağını sokuyor midesi bulanıyo oğürüyo sonra tekrar sokuyo
aynen bazen işaret parmağını okdr içe sokuyorki bzmkide öğürüyorbirde ağzı cok sulanmaya başladı

aynen bazen işaret parmağını okdr içe sokuyorki bzmkide öğürüyorbirde ağzı cok sulanmaya başladı

Benim ki o konuda cok sıpa elini nah işareti yapıyor baş parmağın o kenarını öyle emmeye calıısyor hayır daha işaret parmagını tesadüf alıyor ama hala baş parmağını almayı keşfedemedi

Bu arada bebeği kundakta durmayanlar sevil bebe kemer kundak kullanmaya başladım 1 haftadır uykularımız o kadar farketti ki dalarken bile çok güzel dalıyor. Kücük diye basta kullanamadım yeni yeni kullanıyorum çok memnun kaldım. Müslinlerden filan cıkartıyordu kolunu. Şimdi ona sarıyorum üzerinede kalın battaniye misler gibi uyuyor kendini uyandırma olayı bitti

Kızlar siz demir ilacı alıyor musunuz? Doktor 40 gün al demişti, bulamamıştım evde, şimdi buldum ama beni biraz kabız yapıyor, bebeği de yapar mı acaba tam gaz sorunları var bir de

Sanmam kuzum ya sen bol bool hoşaf iç ama genede ilacı kullanırken bebekte rahat oluyor o

Ayağınızda sallıyor musunuz bebişleri yavaş yavaş?

Ben sallıyorum her türlü uyutuyorum cocuğu ayakta hafif hafif sallıyorum, emerken uyuyor, kucağımda pış pışlıyorum, baktım sakin ağlama meyili yok emziğini veriyprum yatağında sallıyorum kendi kendine uyuyor

Ben de cift beze devam ediyorum ve asla bacaklarina o yaptigim gaz cikarma hareketlerini yapmiyorum artik.
Bacak arasina emzirme yastigi takimimda kucuk bir yastik vardi onu koyarim olmadi.
Bence de kimse atlamasin kalca ultrasonunu.erken ogrenilmesi onemli gercekten. bir acidan stres olduk mu olduk ama en azindan duzeltmeye calisiyoruz insallah hepimizin duzelir ki ben duzelceklerine inaniyorum

Ayağınızda sallıyor musunuz bebişleri yavaş yavaş?
Ben ilkinde de bunda da sallamiyorum ilerde cok skinti cunku etrafimdan biliyorum.bebekler aliskanliklarini cabuk degistirebiliyor salliyorsanizda yavas yavas azaltip bitirmenizi tavsiye ederim
Gun icinde yuzustu yatirip pat pat sirtina vuruyorum yabasca
Gece de kendi dalana kadar kucagima alip biraktim simdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…