2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Mastitte kızarıklık ve bölgesel şişmeler mi oluyor canım yoksa tüm meme ağrısı gibi mi nasıldı belirtilerin

Kızlar sizin bebişlerde parmak emme başladı mı bizimkisi Neredeyse 1 aylıkken emmeye başladı Ne diyorsunuz bu konuya :) kesif mi yapiyor :)

Güzel Anneler selam. Bebeğinize emzik verdiniz mi? Benim bebeğim 15 günlük versem mi acaba? Birde biberon kullanıyor musunuz.? Kendi sütümü sağıp verdim bi kaç defa ama alışır diye korkuyorum.

Kızlar sizin bebişlerde parmak emme başladı mı bizimkisi Neredeyse 1 aylıkken emmeye başladı Ne diyorsunuz bu konuya :) kesif mi yapiyor :)
bzmkide bayadır emiyor ellerini işaret parmağını daha baş parmağını bulamadı. 2elini birden sokmaya çalısıyor.

Güzel Anneler selam. Bebeğinize emzik verdiniz mi? Benim bebeğim 15 günlük versem mi acaba? Birde biberon kullanıyor musunuz.? Kendi sütümü sağıp verdim bi kaç defa ama alışır diye korkuyorum.
15.gün anmem vermek istedi ben vermek istemedim meme reddi olursa diye zaten almamisti da. Iki gun sonra verdik o zaman tuttu, cok aglamisti o gün dayanamadik verdik. Şu an iyi oluuor uykuya dalmasini hizlandiriyor. Ben de sagim yapip biberonla verdim veriyorum heniz bir sıkıntı yok. Gunde bir iki kez veriyorum biberonla

ben emzik vermeye calisiyorum ama her zaman tutmuyor . biz baya ilk gunden beri deniyoruz.
cunku uyumak isterken beni emzik gibi kullaniyor yada biberona ihtiyac duyuyor.

ben basindan beri mama da veriyorum biberonla. meme reddi yasamadm ama sinirli oldugunda vs memeyi de tutmuyor biberonu da .

Biberonda emzikte verdim. Herhangibir sorun yasamadim hala ilk gunku gini emiyor. Bize burdaki bebek hemsiresi haftada bir sutunu sag biberonla ver alissin biberona demisti, oyle de yaptim. Emzik icinde 1,5 yas gibi biraktirirsin senin icin kolaylik dedi, onu da verdik ilk gunden, tam tutmuyo ama bazen emzikle sakinlesiyo falan mutlu anne mutlu bebek, oyuzden ne kolaylik saglarsa bebek bakiminda yapiyorum

kolik durumu olduğu için belki yardımı dokunur diye almıştık ama tutamadı . kaldı bu sefer öyle kenarda... biberon ilk zamanlar sağdığımda kullandım ancak onu da sağmayı da bıraktım. Düzenli emdikçe memede de şişkinlik çok nadir olmak üzere oluyor ama genelde sağma ihtiyacı görmedim. şuan evde olduğum için ihtiyaç duymadım . memeye alıştı mı emzikten dolayı bırakma durumu olmaz. Ben şimdilik tercih etmiyorum :) bu arada 47 günlüğüz

bizim burda da biberon , emzik fln hastanede veriyorlar. Vermek istermisin diye soruyorlar tabi oncesinde . bir zarari olsa emzigin bence vermezler diye dusunuyorum. birde damakli emzik degildi verdikleri , yuvarlak ucu .

doğum doktoruna giden kızlar. çatı muayenesi filan yok demi :) Alttan müsait değilim de belki doktordan izin kaparsam lazere gideceğim direk

Ben biberon doğduğundan beri kullandm alışmadı şimdilik emzikte bir ay sonra vermek zorunda kaldm çünkü beni emzik gibi kullanıyordu ama sadece uyuyacağı zaman veriyorm emziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…