- 23 Nisan 2015
- 269
- 359
- 103
- 31
Off kuzum bende almıştm o kundaktan ama kollarını yukardan çıkarıyordu yeni doğduğu gibi ara ara uyuduktan sonra yapmayı demedim deliriyo ellerini oynatamayınca okadar ıkınıyorki ellerini çıkarmak için kusuyor sonunda cadı kızımBu arada bebeği kundakta durmayanlar sevil bebe kemer kundak kullanmaya başladım 1 haftadır uykularımız o kadar farketti ki dalarken bile çok güzel dalıyor. Kücük diye basta kullanamadım yeni yeni kullanıyorum çok memnun kaldım. Müslinlerden filan cıkartıyordu kolunu. Şimdi ona sarıyorum üzerinede kalın battaniye misler gibi uyuyor kendini uyandırma olayı bitti
Benim ki müslin kundakta yapıyordu o dediklerini ağlamaktan kendini cıkarmaya calısmaktan bi hal oluyordu. Bunda yapmıyor ama put gibi donup kalıyorOff kuzum bende almıştm o kundaktan ama kollarını yukardan çıkarıyordu yeni doğduğu gibi ara ara uyuduktan sonra yapmayı demedim deliriyo ellerini oynatamayınca okadar ıkınıyorki ellerini çıkarmak için kusuyor sonunda cadı kızım
Benim memede uyuyakalıyor gündüz öyle bırakıyorum gecede dalacak oluyor o sırada beşiğine koyuyorum pış pış lıyorum uygun mudurBen ilkinde de bunda da sallamiyorum ilerde cok skinti cunku etrafimdan biliyorum.bebekler aliskanliklarini cabuk degistirebiliyor salliyorsanizda yavas yavas azaltip bitirmenizi tavsiye ederim
Gun icinde yuzustu yatirip pat pat sirtina vuruyorum yabasca
Gece de kendi dalana kadar kucagima alip biraktim simdiye kadar
Yalniz ben de korkuyorum meme reddi olacak diye ama ne yapayim cok sık vermiyorum diye idare ediyorum artik. Lansinoh benim biberon. 58 günlük bebeğimBen chicco nun şu ters emzikli biberonu var yeni doğan korkuyordum sağdığım sütü biberonla vermeye çok iyi geldi yazdığınızzay burası olmasa biz napardık kaç günlük bebeğiniz?
Aynen ben de oyle yapiyorum, memede uyuyor gece,gaz icin omzumda sirtina vurup yerine koyuyorum. uyanirsa yerinden alip bir daha basa aliyorum(meme+omzumda pat pat, gaz cikarma ve uykuya dalinca yerine koyma).aglar aglamaz da almiyorum cunku bazen uykuya dalarken ya da dalmis olduklarinda da aglayabiliyorlar ruyalarinda..Benim memede uyuyakalıyor gündüz öyle bırakıyorum gecede dalacak oluyor o sırada beşiğine koyuyorum pış pış lıyorum uygun mudur
Aynn bizimde ağzı sulandı dudaklarının arasına tükürüğü biriktiriyoraynen bazen işaret parmağını okdr içe sokuyorki bzmkide öğürüyorbirde ağzı cok sulanmaya başladı
Canım ters emzirme nasıl? Tam olarak nasıl tutuyos bebişiTers emzirmeyide dene bak belki iyi gelir kanalları boşaltıyormuş mastit olan bi arkadaşm demişti belki yumuşar seninde
Aman off yaBen de cift beze devam ediyorum ve asla bacaklarina o yaptigim gaz cikarma hareketlerini yapmiyorum artik.
Bacak arasina emzirme yastigi takimimda kucuk bir yastik vardi onu koyarim olmadi.
Bence de kimse atlamasin kalca ultrasonunu.erken ogrenilmesi onemli gercekten. bir acidan stres olduk mu olduk ama en azindan duzeltmeye calisiyoruz insallah hepimizin duzelir ki ben duzelceklerine inaniyorum
Canım doktora götürdünüz mü ?alerji mi acaba ?
Oyyy kuzum yaaa,kıyamam ❣Benim ki müslin kundakta yapıyordu o dediklerini ağlamaktan kendini cıkarmaya calısmaktan bi hal oluyordu. Bunda yapmıyor ama put gibi donup kalıyorvücudunu oynatamıyor donup kalıyor ya kafasınıda oynatamadığını düşünüyor heralde öyle donup duruyor
Geçmiş olsun canım nasıl geçermiş peki düşermiymiş o taşlarSafra kesem de taslar varmis. Yagli veya buyuk porsiyon yedigimde tetiklermis. Ilac verdi dr. Bakalim 4 ay sonra tekrsr ultrason cekilcem
Futbol topu tutuşu deniliyor canım google yazınca cıkıyor. Emzirme danısmanı bana söylediğinden berş yapıyorum normal emziriyorum 10-15 dk peşinede 5 dk öyle tutuyorum farklı kanallardan süt akısı sağlıyormusCanım ters emzirme nasıl? Tam olarak nasıl tutuyos bebişi
Yaa gecmiş olsunnSafra kesem de taslar varmis. Yagli veya buyuk porsiyon yedigimde tetiklermis. Ilac verdi dr. Bakalim 4 ay sonra tekrsr ultrason cekilcem
Canım ters emzirme nasıl? Tam olarak nasıl tutuyos bebişi
Doktora fotoğraf attım, isilik dedi, serin tutun dedi. Ama ben zaten asla kat kat giydirmiyorum, ben ne giyersem o da onu giyiyor.Canım doktora götürdünüz mü ?alerji mi acaba ?
demekki yeni neslin hepsi annelerine nah yapıyorlarBenim ki o konuda cok sıpa elini nah işareti yapıyor baş parmağın o kenarını öyle emmeye calıısyor hayır daha işaret parmagını tesadüf alıyor ama hala baş parmağını almayı keşfedemedi
İnstada bi video vardı nah yapmak nazardan korunmak için yapılırmış diye kendimizi öyle avutalımdemekki yeni neslin hepsi annelerine nah yapıyorlar
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım nasıl geçermiş peki düşermiymiş o taşlar
Futbol topu tutuşu deniliyor canım google yazınca cıkıyor. Emzirme danısmanı bana söylediğinden berş yapıyorum normal emziriyorum 10-15 dk peşinede 5 dk öyle tutuyorum farklı kanallardan süt akısı sağlıyormus
Allah allah , neden olmu acaba .Fazla sıcaktan mıDoktora fotoğraf attım, isilik dedi, serin tutun dedi. Ama ben zaten asla kat kat giydirmiyorum, ben ne giyersem o da onu giyiyor.bugün alt tarafı da olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?