2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Off kuzum bende almıştm o kundaktan ama kollarını yukardan çıkarıyordu yeni doğduğu gibi ara ara uyuduktan sonra yapmayı demedim deliriyo ellerini oynatamayınca okadar ıkınıyorki ellerini çıkarmak için kusuyor sonunda cadı kızım

Benim ki müslin kundakta yapıyordu o dediklerini ağlamaktan kendini cıkarmaya calısmaktan bi hal oluyordu. Bunda yapmıyor ama put gibi donup kalıyor vücudunu oynatamıyor donup kalıyor ya kafasınıda oynatamadığını düşünüyor heralde öyle donup duruyor

Benim memede uyuyakalıyor gündüz öyle bırakıyorum gecede dalacak oluyor o sırada beşiğine koyuyorum pış pış lıyorum uygun mudur

Ben chicco nun şu ters emzikli biberonu var yeni doğan korkuyordum sağdığım sütü biberonla vermeye çok iyi geldi yazdığınızzay burası olmasa biz napardık kaç günlük bebeğiniz?
Yalniz ben de korkuyorum meme reddi olacak diye ama ne yapayim cok sık vermiyorum diye idare ediyorum artik. Lansinoh benim biberon. 58 günlük bebeğim bebeğimizi kontrol etmemiz gerekli huzursuzlanmaya başlarsa biberonu kesmek durumundayiz

Benim memede uyuyakalıyor gündüz öyle bırakıyorum gecede dalacak oluyor o sırada beşiğine koyuyorum pış pış lıyorum uygun mudur
Aynen ben de oyle yapiyorum, memede uyuyor gece,gaz icin omzumda sirtina vurup yerine koyuyorum. uyanirsa yerinden alip bir daha basa aliyorum(meme+omzumda pat pat, gaz cikarma ve uykuya dalinca yerine koyma).aglar aglamaz da almiyorum cunku bazen uykuya dalarken ya da dalmis olduklarinda da aglayabiliyorlar ruyalarinda..
Gunduzde memeden sonra yuz ustu yatirip sirtina patpat

Aman off ya gazını öyle çıkarıyordum ben.Baskı yapmadan olmuyor gazı çıkmıyor ama ,nasıl yapcaz peki ya ☹bizim Kalça usg Ocak ayında

Oyyy kuzum yaaa,kıyamam ❣

Safra kesem de taslar varmis. Yagli veya buyuk porsiyon yedigimde tetiklermis. Ilac verdi dr. Bakalim 4 ay sonra tekrsr ultrason cekilcem
Geçmiş olsun canım nasıl geçermiş peki düşermiymiş o taşlar
Canım ters emzirme nasıl? Tam olarak nasıl tutuyos bebişi
Futbol topu tutuşu deniliyor canım google yazınca cıkıyor. Emzirme danısmanı bana söylediğinden berş yapıyorum normal emziriyorum 10-15 dk peşinede 5 dk öyle tutuyorum farklı kanallardan süt akısı sağlıyormus

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…