2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şunun şurasında yaşına ne kaldı ki
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün artık kolay hamilelik yok galiba eskidendi çok eskiden…
Kuzum keşke düşünmeseler valla kv de dahil kimse aramadığında daha rahat geçiyor o günüm
amaç düşünmek olsaydı açma bence telefonları. Bozulan bozulsun.
Soran olursa çocukla ilgileniyordum duymadım dersin unuttum geri aramayı dersin dersin de dersin
Ya kızlar benim memelerim çok kötü sürekli sert emzirdikten sonrada ucu mosmor oluyor
Hangi bölüme gitmem lazım bunun için ?
Canım memeler 3 Aydan sonra terbiye olacak.
Bol bol sağ at buzluğa

anladim canim. Insallah bir ay da kavrar da bandajla fln ugrasmassiniz

Bizde onu kullanıyoruz canım çok güzel

Sağarkende acıyor uçları yara yok ama kırmızı uçlar bir yere değince emzirirken çok acıyor başa döndüm resmen Emzirmek istemiyorum neredeyse

Y Ygmr37 bandaja şu an gerek olmamasına sevindim canım benim inşallah tedbirlerle geçer gider ilerlemeden kuzumun birşeyi kalmaz sıkı sıkı tembihle herkesi benim kaynanamda bez değiştiriken ayakları ayrık duruyor diye sürekli birleştirmeye düz tutmaya çalışıyordu bende uyarıcam

Ya kızlar benim memelerim çok kötü sürekli sert emzirdikten sonrada ucu mosmor oluyor
Canım Mehmet paşayı sadece emzirerek mi besliyorsun bilmiyorum ama yalnış tutuyordur memeyi büyük ihtimalle. Benim de öyle hatta ucları beyazlaşıyor mu tam beyaz gibi bile değil hani nasır tutmuş gibi bir renk olur ya öyle bir renk oluyor benim ki. Kumaş değince bile ağrıyor. Koltukta sırtım dik bebekte yastıga koyuyorum öyle tutuyorum öyle güzel kavrıyor o zaman olmuyor ama azıcık uzanarak vs emziriyim çok kötğ oluyor ve ağrısı uzun süre geçmiyor. O morarma oldugunda benimde gögsüm sert oluyor boşaltamıyor sanırım bende hemen sağıyorum. Biberon kullanıyorum tekrardan döndüm kafası karışıyot heralde biberon ve meme başında o yüzden düzgün tutamıyıt benim ki

Benim ilk günlerde çok sertti ve sağmama rağmen süt çok az geliyordu aile hekiminin hemşiresi duş al sıcak suyu tut dedi ve havluyu ısıtıp koy memelerine sonra sağ o kitleler süt toplanmasıdır kuzum ama morarmayı bilmiyorm bebek sıkıyormu acaba emerken

Ya bende günde 1 kez mama veriyorum gece yatmadan
Güzelce kavrıyor aslında dudaklarının pozisyonuna falan bakıyorum emzirirken tamamen alıyorum ağzına bende hep dik emziririm emzirme yastığıyla birlikte ama bilemiyorum neden böyle oluyor ızdırap gibi

İçini kontrol ediyorum canım kitleler halinde değil tüm göğüs sert sıcak duş banada iyi geliyor ama inmiyor sonrasında yine bilmiyorum int baktığıma göre genel cerrah ilgileniyormuş çarşamba randevu aldım gidicem

Aman deyim canım aksine ayrık durmaliymis. Valla doktor özellikle annane ve babanneye söyleyin birleştirmek yok dedi

Komple sert oluyor benimde öyleydi kanallarınmı acılmamış tam acaba bi git bakalm ne dicek tam olarak sağıp boşalsa rahatlarsın

Komple sert oluyor benimde öyleydi kanallarınmı acılmamış tam acaba bi git bakalm ne dicek tam olarak sağıp boşalsa rahatlarsın
Kanallar tıkalı olsa süt inmesi sorun olur sanırım dimi benim iniyor yani fazlasıyla çok şükür bu ağrı sızı başa bela oldu geçer inşallah kontrolle

Kanallar tıkalı olsa süt inmesi sorun olur sanırım dimi benim iniyor yani fazlasıyla çok şükür bu ağrı sızı başa bela oldu geçer inşallah kontrolle
Canım çok kanal var ya. Bir kısmı kapalıdır belki. Bebeği değişik pozisyonlarda emziriyor musun.

Ben sağarken makineyi düz tutuyorum 3-4 delikten geliyor. O bitiyor. Koltuk altıma doğru tutup tekrar takıyorum. Yeni başlamışim gibi diğer deliklerden geliyor. Sonra tam tersi konuma getiriyorum yine aynı oluyo. Ondan sonra meme yumuşacık oluyor

Ayy bilmiyormkii inşallah geçer alerji varmıymış kuzum sizinkinde diyete devam dedn ama anlamadm

Benide bilgilendirir misin kuzum

Doktora yüzündeki sivilceleri ve vücudundaki kırmızılıkları attım, isilik gibi dedi. Serin tutun dedi. Halbuki ben annemle eşimle savaş halindeyim, neredeyse çıplak çocuğum. Onlar giydiriyor ben soyuyorum. Doktoru değiştiricem sanırım
Kendi kendime süt diyeti yapmaya karar verdim, laktozsuz sütle kahve içiyordum onu da bırakıcam.
Bir de ilk sütü sağıcam. Onun içinde şeker ve laktoz varmış. Gerideki süt daha iyiymiş. Eğer sütümden kaynaklanıyorsa mamaya geçicem. Çocuk gram uyumadı ağlamaktan bu ne gazmış ya!

Sağarkende acıyor uçları yara yok ama kırmızı uçlar bir yere değince emzirirken çok acıyor başa döndüm resmen Emzirmek istemiyorum neredeyse
Canım meme uçlarındaki acı için ben ayva çekirdeği kullanmıştım çok çok iyi gelmişti iki günde toparladı. Ayvanın 9-10 tane çekirdeğini al bi çay tabağına koy üstüne bi tatlı kaşığı su koy. Bi kaç saat sonra jel haline gelecek o su. O jeli göğüs uçlarına sürüp 15-20 dk açıkta beklet. Öyle güzel iyileştiriyor ki.
Meme için en iyisi genel cerrah, ben iki kere mastit olduktan sonra gidip genel cerrahta muayene oldum ve sürekli sağmamı dolu tutmamamı önerdi. Bakalım sana ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…