Şunun şurasında yaşına ne kaldı kiAynen canım bekle bı iki aylık olsun çenesi güçlensin sen o zaman gör dediler yok. Şimdi de 5-6. Ayı bekliyorum bakalım az daha kuvvetlensin başını falan tam tutabilsin hafif oturmalar başlasın. Şunun şurasında perşembeye ne kaldı
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünHerkese merhaba
Bende burayı uzun süredir takip ediyorum (Hayyal in yeni doğum yaptığı zamanlarda takip etmeye başladım)
hesabımı yeni açtım
Yazmaya yeni fırsatım oldu.23 eylülde 34 haftalık doğum yaptım (öncesinde 3 gebelik kaybım vardı)
Hamileligim yatarak geçti vajinal serklajim vardı.
Şu an oğlum 73 günlük
Buradaki çoğu kişinin hamileliği zordu galiba yanlış hatırlamıyorsam.O zor günler geride kaldı.Meleklerimiz kucağımıza çok şükür
Kuzum keşke düşünmeseler valla kv de dahil kimse aramadığında daha rahat geçiyor o günüm
Canım memeler 3 Aydan sonra terbiye olacak.Ya kızlar benim memelerim çok kötü sürekli sert emzirdikten sonrada ucu mosmor oluyor
Hangi bölüme gitmem lazım bunun için ?
anladim canim. Insallah bir ay da kavrar da bandajla fln ugrasmassinizCanım kalçadaki kısımda gerilik olduğu için femurun başını kavrayamamış. Kurbağa bacağı pozisyonunda kavramasina yardımcı olucaz. Bir ay da olabilir. Yeterli olmazsa bandaj uygulamasına falan geçilecek dedi. Ama düzelme olurmuş böyle. Bizim fizik muayenede birşey belli olmuyor zaten. USG ölçümlerinde belli oldu
Bizde onu kullanıyoruz canım çok güzelCanim geçen gun sormuştun. Hipp markasının masaj yağını kullaniyorum (badem yagi) bazen banyo sonrası vücuduna, yapisi da güzel kokusu da kendime de alcamislak mendilde sleepy nin yuzde 99 dogal formu olanindan kullaniyorum pişik olmuyor guzel temizliyor kokusu da yok cok katkili olmadığından. Ilk ay ben de pamuk ve steril suyla temizledim ama pratik olmadigindan bıraktım ikinci ayda.
Bu arada kizlar baby me markasinin aloeverali bezini denedim harikaymis sleepy bezini biraktim simdi baby me den devam ediyorum deneyebilirsiniz. Sleepy pisik yapmiyordu ama davetiye çıkarıyordu pembelestiriyordu biraz sanki. Şimdi daha iyi baby me ile. Hem de ekonomik
Sağarkende acıyor uçları yara yok ama kırmızı uçlar bir yere değince emzirirken çok acıyor başa döndüm resmenben hep gaz sorunu yasayan bebekler saniyordum. cnku bebegim gaz cikariyor o yuzden emin olamiyorum.
bu purple crying dedigimi hemen hemen her bebek yasarmis ilk uc ay ama kolikten farkliymis.
carsamba dr randevum var sorucam bakalim ne dicek
canim surekli sert ise tamamen bosalmiyordur her emzirmede.
Sut sagsan o sertlik gecer bence .
Canım Mehmet paşayı sadece emzirerek mi besliyorsun bilmiyorum ama yalnış tutuyordur memeyi büyük ihtimalle. Benim de öyle hatta ucları beyazlaşıyor mu tam beyaz gibi bile değil hani nasır tutmuş gibi bir renk olur ya öyle bir renk oluyor benim ki. Kumaş değince bile ağrıyor. Koltukta sırtım dik bebekte yastıga koyuyorum öyle tutuyorum öyle güzel kavrıyor o zaman olmuyor ama azıcık uzanarak vs emziriyim çok kötğ oluyor ve ağrısı uzun süre geçmiyor. O morarma oldugunda benimde gögsüm sert oluyor boşaltamıyor sanırım bende hemen sağıyorum. Biberon kullanıyorum tekrardan döndüm kafası karışıyot heralde biberon ve meme başında o yüzden düzgün tutamıyıt benim kiYa kızlar benim memelerim çok kötü sürekli sert emzirdikten sonrada ucu mosmor oluyor
Benim ilk günlerde çok sertti ve sağmama rağmen süt çok az geliyordu aile hekiminin hemşiresi duş al sıcak suyu tut dedi ve havluyu ısıtıp koy memelerine sonra sağ o kitleler süt toplanmasıdır kuzum ama morarmayı bilmiyorm bebek sıkıyormu acaba emerkenYa kızlar benim memelerim çok kötü sürekli sert emzirdikten sonrada ucu mosmor oluyor
Ya bende günde 1 kez mama veriyorum gece yatmadanCanım Mehmet paşayı sadece emzirerek mi besliyorsun bilmiyorum ama yalnış tutuyordur memeyi büyük ihtimalle. Benim de öyle hatta ucları beyazlaşıyor mu tam beyaz gibi bile değil hani nasır tutmuş gibi bir renk olur ya öyle bir renk oluyor benim ki. Kumaş değince bile ağrıyor. Koltukta sırtım dik bebekte yastıga koyuyorum öyle tutuyorum öyle güzel kavrıyor o zaman olmuyor ama azıcık uzanarak vs emziriyim çok kötğ oluyor ve ağrısı uzun süre geçmiyor. O morarma oldugunda benimde gögsüm sert oluyor boşaltamıyor sanırım bende hemen sağıyorum. Biberon kullanıyorum tekrardan döndüm kafası karışıyot heralde biberon ve meme başında o yüzden düzgün tutamıyıt benim ki
İçini kontrol ediyorum canım kitleler halinde değil tüm göğüs sert sıcak duş banada iyi geliyor ama inmiyor sonrasında yineBenim ilk günlerde çok sertti ve sağmama rağmen süt çok az geliyordu aile hekiminin hemşiresi duş al sıcak suyu tut dedi ve havluyu ısıtıp koy memelerine sonra sağ o kitleler süt toplanmasıdır kuzum ama morarmayı bilmiyorm bebek sıkıyormu acaba emerken
Aman deyim canım aksine ayrık durmaliymis. Valla doktor özellikle annane ve babanneye söyleyin birleştirmek yok dedi
Komple sert oluyor benimde öyleydi kanallarınmı acılmamış tam acaba bi git bakalm ne dicek tam olarak sağıp boşalsa rahatlarsınİçini kontrol ediyorum canım kitleler halinde değil tüm göğüs sert sıcak duş banada iyi geliyor ama inmiyor sonrasında yinebilmiyorum int baktığıma göre genel cerrah ilgileniyormuş çarşamba randevu aldım gidicem
Kanallar tıkalı olsa süt inmesi sorun olur sanırım dimi benim iniyor yani fazlasıyla çok şükür bu ağrı sızı başa bela oldu geçer inşallah kontrolleKomple sert oluyor benimde öyleydi kanallarınmı acılmamış tam acaba bi git bakalm ne dicek tam olarak sağıp boşalsa rahatlarsın
Canım çok kanal var ya. Bir kısmı kapalıdır belki. Bebeği değişik pozisyonlarda emziriyor musun.Kanallar tıkalı olsa süt inmesi sorun olur sanırım dimi benim iniyor yani fazlasıyla çok şükür bu ağrı sızı başa bela oldu geçer inşallah kontrolle
Ben sağarken makineyi düz tutuyorum 3-4 delikten geliyor. O bitiyor. Koltuk altıma doğru tutup tekrar takıyorum. Yeni başlamışim gibi diğer deliklerden geliyor. Sonra tam tersi konuma getiriyorum yine aynı oluyo. Ondan sonra meme yumuşacık oluyorKanallar tıkalı olsa süt inmesi sorun olur sanırım dimi benim iniyor yani fazlasıyla çok şükür bu ağrı sızı başa bela oldu geçer inşallah kontrolle
Ayy bilmiyormkii inşallah geçerKanallar tıkalı olsa süt inmesi sorun olur sanırım dimi benim iniyor yani fazlasıyla çok şükür bu ağrı sızı başa bela oldu geçer inşallah kontrolle
Benide bilgilendirir misin kuzumİçini kontrol ediyorum canım kitleler halinde değil tüm göğüs sert sıcak duş banada iyi geliyor ama inmiyor sonrasında yinebilmiyorum int baktığıma göre genel cerrah ilgileniyormuş çarşamba randevu aldım gidicem
Canım meme uçlarındaki acı için ben ayva çekirdeği kullanmıştım çok çok iyi gelmişti iki günde toparladı. Ayvanın 9-10 tane çekirdeğini al bi çay tabağına koy üstüne bi tatlı kaşığı su koy. Bi kaç saat sonra jel haline gelecek o su. O jeli göğüs uçlarına sürüp 15-20 dk açıkta beklet. Öyle güzel iyileştiriyor ki.Sağarkende acıyor uçları yara yok ama kırmızı uçlar bir yere değince emzirirken çok acıyor başa döndüm resmenEmzirmek istemiyorum neredeyse
Yok canım sadece kucakta emziririyorum bir sağ bir sol diğer yönlere çevirmiyorumCanım çok kanal var ya. Bir kısmı kapalıdır belki. Bebeği değişik pozisyonlarda emziriyor musun.
Tekrar test istemedi kakamız baya sulu ve mukuslu o yüzden devam edelim iki ay daha dediAyy bilmiyormkii inşallah geçeralerji varmıymış kuzum sizinkinde diyete devam dedn ama anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?