Şampuanını, kremini vs değilştirdin mi yada kıyafetlerini yıkadıgın deterjanıDoktora fotoğraf attım, isilik dedi, serin tutun dedi. Ama ben zaten asla kat kat giydirmiyorum, ben ne giyersem o da onu giyiyor.bugün alt tarafı da olmuş.
Bende denedim dün bu yöntemi (burdan okudum galiba) çok rahattıFutbol topu tutuşu deniliyor canım google yazınca cıkıyor. Emzirme danısmanı bana söylediğinden berş yapıyorum normal emziriyorum 10-15 dk peşinede 5 dk öyle tutuyorum farklı kanallardan süt akısı sasağlıyormus
Gazını çıkarsın diye jel ısıtıp koyuyorum sanırım ondan, biraz önce eşimin aklına geldiAllah allah , neden olmu acaba .Fazla sıcaktan mı
Hepsi organik canım ama değiştirmedim, deterjanı değiştireyim bari. Alerjisi olanların da böyle mi oluyor acaba?Şampuanını, kremini vs değilştirdin mi yada kıyafetlerini yıkadıgın deterjanı
Canım benim kendimde gözlemlediğim; annem bazen geldiğinde bebek şansa uyuyor oluyor, 10 dakika dışarı çıkıp yürüyorum. Geldiğimde emzirince sütün arttığını hissediyorum. Bana açık hava ve yürüyüş yaradı.Merhaba arkadaşlar bayadır yoktum eminim hepinizin olduğu gibi tek çocukla resmen tükendim tek başıma bakmaya çalışıyorum doğduğundan beri kolik alerji derken besin alerjiside (süt ve süt ürünleri) eklendi. 2 aylık aşısı kontrolü vardı bugün sağlık ocağındaki hemşireler kalmıştı kalbimi kırmayan onlarda kırdı bi sizler kaldınız. Çoğunuzla çok bir temasım yok ama gerçekten eşim ailem emzirme danışmanı doktor sağlık ocağı benim şu an bir tane bile desteğim kalmadı. Son damla bugün oldu bebeğim sınırda kilo almış sütüm bitti bitiyor farkındayım artık emzirirken akmıyor öbür taraftan elimle bile sağsam 5cc anca geliyor mama kullanıyoduk onu arttıralım dediler ama bu çözüm değil bence mama arttıkça sütüm azaldı zaten.
Son çaremsiniz biriniz bana yardım eder misiniz? Sütünüzü nasıl arttırdınız? Akıl sağlığı nasıl korunur? Rezene zararlı dediler içmiyorum onuda içicem artık sanırım bilgisi olan var mı?
Ne mümkün canım. Yetişemiyorum kasmiyorum da. Yemeği yapabilirsem yeter.Kızlar hem bebek hem ev işi yemek temizlik yetebiliyor musunuz ben bazen çok yorulduğumu hissediyorum kafama yorganı çekip öyle durmak istiyorum
Eşimin yardımıyla yetişiyorm valla gecen misafir gelcekti mesela o sildi süpürdüKızlar hem bebek hem ev işi yemek temizlik yetebiliyor musunuz ben bazen çok yorulduğumu hissediyorum kafama yorganı çekip öyle durmak istiyorum
Yetemiyorum canım kendimi bile acayip saldım duşa girmek için bile eşimin müsait olmasını bekliyorum. Hepimiz aynı durumdayızKızlar hem bebek hem ev işi yemek temizlik yetebiliyor musunuz ben bazen çok yorulduğumu hissediyorum kafama yorganı çekip öyle durmak istiyorum
Yaa hadi inşallah etki eder çoğalır kuzum onu bende duydm ama herseyi denediğini gördüğüm için söylemedm bi zamandan sonra bişeyler duymak istemiyor insan :/Kızlar burda sütüm hakkında yazıyorum hatta yemediğim içmediğim şey kalmadı doğuma girdiğim kilodan bile fazlayım sırf bu yüzden. İnternette boza yazıyordu hiç denemedim dün akşam bi deneyeyim dedim doğumdan bu yana gögüslerimin sızladığını bilmem hiç doğru dürüst gögüslerim sızladı resmen. Bugün bi bardak daha içcem bakalım aynı etki olcak mı
Kuzum eltim de bozayla sütünü arttırmıştı. Şifa olsunKızlar burda sütüm hakkında yazıyorum hatta yemediğim içmediğim şey kalmadı doğuma girdiğim kilodan bile fazlayım sırf bu yüzden. İnternette boza yazıyordu hiç denemedim dün akşam bi deneyeyim dedim doğumdan bu yana gögüslerimin sızladığını bilmem hiç doğru dürüst gögüslerim sızladı resmen. Bugün bi bardak daha içcem bakalım aynı etki olcak mı
Ben de bebeğim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum hiçbir şeyini doğru düzgün yapamıyormuşum gibi geliyor. Bu histen kendimi alamıyorum ne yazık ki . Kayınvalidem daha güzel uyutuyor, gazını bile çıkaramıyorum bazen kendimi çok kötü hissediyorum.Ya Allah senden razi olsun. Gozlerim dolu dolu okudum o kadar ihtiyacim vardi ki bunlari okumaya. Gercekten kendimi coook yetersiz hissediyorum ve baska boyle dusunen var mi bilmiyorum ama bebegim beni sevmiyormus gibi geliyor.
El kadar benekten nasil bir performans bekliyorum bilmiyorum boynuma sarilacak hali yok ama ne bileyim psikolojim bozuk herhalde
Canim bebis nasil oldu
Ben yag olarak incia kullaniyorum dogal icerikli.
Her ciste de altini siliyorum islak mendille
İlk kez dün anneme gelme dedim eşim de okulda bugün nöbet günü 5 buçukta çıkacak okuldan. Dün gece en kabus gecemizi yaşadık, sadece 1 saat uyudu bebeğim, sürekli ağladı kakasını yapmaya çalıştı yapamadı. Defalarca uyutmayı denedim, acı elma yağıyla masaj yaptım karnına ayaklarına, yürüdüm gazını çıkarmak için, hiçbir işe yaramadı. Bugün de sürekli ağlıyor, onunla ben de ağlıyoruz artık. Gerçekten çok zor süreç. Ben eşime de veremiyorum uzun süre idare edemiyor çünkü, kırılırcasına ağladığında onu sakinleştiren tek şey emmek oluyor. Emerken de hava yutuyor bir sürü, doğru mu emziremiyorum hâlâ deliricem artık memede 3 dakika sonra uyuması zaten bıktırdı beniYetemiyorum canım kendimi bile acayip saldım duşa girmek için bile eşimin müsait olmasını bekliyorum. Hepimiz aynı durumdayız
Ay maşallahKızlar burda sütüm hakkında yazıyorum hatta yemediğim içmediğim şey kalmadı doğuma girdiğim kilodan bile fazlayım sırf bu yüzden. İnternette boza yazıyordu hiç denemedim dün akşam bi deneyeyim dedim doğumdan bu yana gögüslerimin sızladığını bilmem hiç doğru dürüst gögüslerim sızladı resmen. Bugün bi bardak daha içcem bakalım aynı etki olcak mı
Sürekli düzen bozulması kötü oluyor benceBu ay hastaneyle dolu geçicek umarım sıkıntısız olur herşey
Yarın alerji 14 Aralık aşı 19 aralık kalça usg 21 aralık aşı ve birçoğunda eşim nöbetçi haksızlık olmasın bir annemlerde bir annenlerde kal diyor sıkıntınapsak bilemedim evde mi kalsam yalnız ne dersiniz ?
Aramıza hoşgeldinizHerkese merhaba
Bende burayı uzun süredir takip ediyorum (Hayyal in yeni doğum yaptığı zamanlarda takip etmeye başladım)
hesabımı yeni açtım
Yazmaya yeni fırsatım oldu.23 eylülde 34 haftalık doğum yaptım (öncesinde 3 gebelik kaybım vardı)
Hamileligim yatarak geçti vajinal serklajim vardı.
Şu an oğlum 73 günlük
Buradaki çoğu kişinin hamileliği zordu galiba yanlış hatırlamıyorsam.O zor günler geride kaldı.Meleklerimiz kucağımıza çok şükür
Yavrucum geçmişler olsun.@catterflym Kızlar ortopedi doktoruna gittim. Kalça çıkığı diyemeyiz bu kalça gelişim geriliği dedi. Bir ay büyük beden olarak çift beze devam. Bacaklarını asla birleştirmek yok ailede herkese söyle. Kucağında taşırken elin bebeğin bacak arasını kavrayacak dedi. Bacaklar hep kurbağa bacak pozisyonunda olacak. Arasına yastık koy dedi. Korkulacak birşey olmadığını erken fark edildiğini söyledi. Benim kız makat gelişti ondan olabilirmiş. Kızlar nolur şu kalça usgleri atlamayın. Hatta ilk ay yaptırın. Birşey uygulamak gerekirse hareketlenmeden daha rahat olur.
Canım ben unutmazsam sabah aksam alıyorum kabız yapmadıKızlar siz demir ilacı alıyor musunuz? Doktor 40 gün al demişti, bulamamıştım evde, şimdi buldum ama beni biraz kabız yapıyor, bebeği de yapar mı acaba tam gaz sorunları var bir de
Minnoşum geçmişler olsunSafra kesem de taslar varmis. Yagli veya buyuk porsiyon yedigimde tetiklermis. Ilac verdi dr. Bakalim 4 ay sonra tekrsr ultrason cekilcem
Kızlar burda sütüm hakkında yazıyorum hatta yemediğim içmediğim şey kalmadı doğuma girdiğim kilodan bile fazlayım sırf bu yüzden. İnternette boza yazıyordu hiç denemedim dün akşam bi deneyeyim dedim doğumdan bu yana gögüslerimin sızladığını bilmem hiç doğru dürüst gögüslerim sızladı resmen. Bugün bi bardak daha içcem bakalım aynı etki olcak mı
O zaman boza da alınsınKuzum eltim de bozayla sütünü arttırmıştı. Şifa olsun
Sağol canımcım bu kontrolde de çıktı birşeySürekli düzen bozulması kötü oluyor bence
Bir de haksızlık olacak bi durum yok ki sadece annenle kal daha iyi
Aramıza hoşgeldinizAllah bağışlasın
Siz de zor zamanlar yaşamışsınız bundan sonrası kolaylıkla geçer sağ Salim büyütürüz inşallah
Yavrucum geçmişler olsun.
Ek müdehaleye gerek kalmadan toparlar inşallah
Siz konuştuktan sonra ben de baktım. 2. Boğumda bariz asimetri var. Kalça usg yapılmıştı sorun çıkmamıştı.
Sonradan problem yaşanır mı merak ettim.
Dün de alerji doktorundaydık, son anda aklıma geldi foto gösterdim. Kalça usg sorun yoksa bir şey olmaz dedi.ama içim rahat etmedi çift bez takıyorum ben de. Bu zamana kadar hep bacaklarını ayırmaya özen gösteriyordum zaten ama.
Garip mevzular
Canım ben unutmazsam sabah aksam alıyorum kabız yapmadı
Gebelikte 8 ay kabızlıktan çektim
Minnoşum geçmişler olsun
Sen yetersiz değilsinBen de bebeğim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum hiçbir şeyini doğru düzgün yapamıyormuşum gibi geliyor. Bu histen kendimi alamıyorum ne yazık ki . Kayınvalidem daha güzel uyutuyor, gazını bile çıkaramıyorum bazen kendimi çok kötü hissediyorum.
İlk kez dün anneme gelme dedim eşim de okulda bugün nöbet günü 5 buçukta çıkacak okuldan. Dün gece en kabus gecemizi yaşadık, sadece 1 saat uyudu bebeğim, sürekli ağladı kakasını yapmaya çalıştı yapamadı. Defalarca uyutmayı denedim, acı elma yağıyla masaj yaptım karnına ayaklarına, yürüdüm gazını çıkarmak için, hiçbir işe yaramadı. Bugün de sürekli ağlıyor, onunla ben de ağlıyoruz artık. Gerçekten çok zor süreç. Ben eşime de veremiyorum uzun süre idare edemiyor çünkü, kırılırcasına ağladığında onu sakinleştiren tek şey emmek oluyor. Emerken de hava yutuyor bir sürü, doğru mu emziremiyorum hâlâ deliricem artık memede 3 dakika sonra uyuması zaten bıktırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?