2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözüne ne oldu canım ya?
Yanlış mı yazdın ben kaçırdım ya da konuşmalarda
Hmm evet bacakları daha yeni yeni boğumlandı bizimkinin de.
Takip edicez mecburen

Gözüne ne oldu canım ya?
Yanlış mı yazdın ben kaçırdım ya da konuşmalarda
Hmm evet bacakları daha yeni yeni boğumlandı bizimkinin de.
Takip edicez mecburen
Gö muayenesinde görme merkezinin arka alt kısmında ben varmış. Büyüyecek mi iyi huylu mu takipteyiz onun için de.
Beslenme için kaşık denedin mi yakın zamanda. Başlarda biz zorlandık ama şu anda kaşık ilginç geliyo bizim kıza ağzını açıyo. Az süt vermem gerekirse kaşıkla veriyorum. Şurubu falan rahat icirmeye başladım

Hadi ya çok geçmiş olsun
Bildiğimiz kaşık mı canım?
Sütü denemedim ama ilaç damla vs denedim
Tatları cok ayırt ediyor kesinlikle yutmamak için direniyor
Öksürük nefes alamama vs
Probiyotik verirken cok zorlanıyorum şimdi hortumla 20 cc süte karıştırmıştım en azından 10 cc zorla içti diye seviniyorum
4 kere kıpkırmızı oldu tıkandı öksürdü,yutmayacağım diye çabalarken
Asimetri barizse bence onceljkli bir cocuk doktoru yorumu da alin derim ne kadarlik bebeginiz? Biz de goruntude fark olmamasina ragmen kucuk bir aci farki cimti ultrasonda.
bariz evet
85 günlük su an
Ultrason cok iyi çıkmıştı ama
Alerji doktoru ultrason iyiyse sıkıntı yok dedi nette de sebepsiz boğum farklılıkları olabiliyor %bilmemkaç bebekte yazıyordu

Oğlu her ay 1.5 kilo alıyormuş dediğine göre yalnız fena şeker var içinde dikkatli tüketim şart
Oo şeker mi olur olur

Çingene salıncağı var ama durmuyor canım ne yazık ki. sevmiyor yatmayı hiç

Evet canım çay kaşığı kullandım valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama. Şurupta kendi kaşığını kullandım.

Yaa hadi inşallah etki eder çoğalır kuzum onu bende duydm ama herseyi denediğini gördüğüm için söylemedm bi zamandan sonra bişeyler duymak istemiyor insan :/
İnsallah bakalım içtim o sızlama gene geldii böyle kaşınmayla yanma gbi bir his emziriyorum sık sık bi gögsü emzirmeyip sağcam bakalım sağmak birebir emmeyse aynı değilde en azından bi gögsümden ne kadar çıkıyor biliyorum kıyaslarım
Kuzum eltim de bozayla sütünü arttırmıştı. Şifa olsun
Ay tadı pek hoş değilmiş ama bide kalorili bişeymiş bakalım arttırsında valla bizi en azından ek gıdaya kadar oğlumu mama desteklide olsa emzirmek istiyorum artık gözüm mamayı bırakmada vs değil
yoruyr insanı o valla bizimki bide emmeden o şekildeydik ayrıldık bir miktar kendi annemin yardımıyla. Çok güzel evet ama ilk haftaları gibi olmuyor artık çocuğun dış dünyada bir şeyler ilgisini çekmeye başlaması lazım. Böyle renkli bişeyler izlemesi vs 2. Ay gelişiminde olabilecek şeyleri ondan gene huysuzsa hop koynumda ama değilse biz zaten yatak odasında yasıyoruz resmen yataga onu koyuyorum ayağına balon takıyorum , bir iki sesli oyuncak aldım onları gösteriyorum kokumdan uzaklasmasın diye de yanına yatıyorum o oynarken iyi oluyor
takip et bakalım yine artmış olursa söyle

O zaman boza da alınsın
İçtmm bugünde o sızlama gene geldii bakalım emziriyorum emdiği kadar sağma deniycem ama bide
Çay kaşığı ile veriyordu annem onu beceremedim ben annem veriyordu ama. Bide gögse damlatma var sondanın bi farklı versiyonu cocuk emerken gögse süt damlatıyorsun
Evet canım çay kaşığı kullandım valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama. Şurupta kendi kaşığını kullandım.
Annem veriyorduda ben beceremedim ben verdiğimde hep kusuyordu yavas veriyorum ondan sanırım

Çingene salıncağı var ama durmuyor canım ne yazık ki. sevmiyor yatmayı hiç
Son 15 gündür bizimki çok hoşlandı
Ama o salıncakta etrafı görebiliyor mu? Ondan da durmak istemiyor olabilir
Saf Anne sütü için deneyeyim canım
Diğerlerinde kaşık da kabul etmiyor maalesef :/
Şifa olsun canım benim
Göğüse damlatmayı uzun zaman önce senden okumuştum. Denedim ama ağzına girmedi bile hiç boşluk kalmadığı için giremiyor sanırım
Ya da ben beceremedim

Benim kıza memeden içmek olmasinda

İlk hafta yaptık biz onu tabi kv kişisi bu çocuk böyle doymaz diye kucağımdan alıp biberonla vermeye baslayınca maceramız bitti yepyenii biberon maceramız o gün başlamıştı oğluşum hala bırakamıyor emerken aradan sızıyor onu yanında birisi lazım ama yakınına damlatcak

Bir de hanımlar besleme sondası, biberon ve enjektör hariç bir besleme yöntemi kaldı mı
Güneş in kilo alımı çok sıkıntılı. Memeden başka bir şey almıyor da, zorundayım
Facebookta emzirme akademisi diye bir grup var.Orda emzirme danışmanları yardımcı oluyorlar.Orda post açabilirsin

Evet kuzum nutricia kullanıyoruz biz çok acıktığını anlarsam veriyorum o zaman yiyor yoksa benimkide istemiyor mamayı

Çay kaşığı denesen ya kuzum ben damlalarını falan onunla veriyorum da güneş kız da benim bıdık gibi biberon falan kabul etmiyor ya belki işe yarar

Bozayı nerden aldın?Bende deneyeyim

Görüyor canım anakucsğı gibi aslında bizim kız yatmaktan hoşlanmıyor daha çok ne yazık ki

-Sunshine ultrason normalse bişey yoktur canım içini ferah tut bence sanki hep bişey çıkarmı diye düşünüyorsun panikliyorsun gibi geldi bana biraz kafanı rahat bırak bebeğini çok fazla bukadar inceleme içine sinmiyorsa bi kere daha ultrason iste kaşık yöntemini bende duymuştm bi bak istersen onada siliyon kaşıkla ver ama bence
hope2022 inşallahh bol bol süt yapsın dolsun taşsın O kanallar bi üretmeye başlayınca dolmadanda doyuruyor bebişer kuzum sağınca aZ çıkıyor ama bebiş emerken dinliyorm löp löp yutkunuyor çektikce geliyor sağınca sadece memede birikenler çıkıyor galiba

İnşallah olumsuz bişey olmaz kuzum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…