Gözüne ne oldu canım ya?Sağol canımcım bu kontrolde de çıktı birşeydaha gözüne tam bir şey denemeden. İnşallah hemen iyileşir. Bu durumu idare etmek zor cidden. Çok hareketliler artık. Kuzum bizim fizik muayene iyi şu anda sıkıntı yok. O asimetri kilo kaynaklı da olabilir. Daha bacakları tam bıdık bıdık olmadıysa.
Gö muayenesinde görme merkezinin arka alt kısmında ben varmış. Büyüyecek mi iyi huylu mu takipteyiz onun için de.Gözüne ne oldu canım ya?
Yanlış mı yazdın ben kaçırdım ya da konuşmalarda
Hmm evet bacakları daha yeni yeni boğumlandı bizimkinin de.
Takip edicez mecburen
Asimetri barizse bence onceljkli bir cocuk doktoru yorumu da alin derim ne kadarlik bebeginiz? Biz de goruntude fark olmamasina ragmen kucuk bir aci farki cimti ultrasonda.takip et bakalım yine artmış olursa söyle
O zaman boza da alınsın
Oğlu her ay 1.5 kilo alıyormuş dediğine göretakip et bakalım yine artmış olursa söyle
O zaman boza da alınsın
Hadi ya çok geçmiş olsunGö muayenesinde görme merkezinin arka alt kısmında ben varmış. Büyüyecek mi iyi huylu mu takipteyiz onun için de.
Beslenme için kaşık denedin mi yakın zamanda. Başlarda biz zorlandık ama şu anda kaşık ilginç geliyo bizim kıza ağzını açıyo. Az süt vermem gerekirse kaşıkla veriyorum. Şurubu falan rahat icirmeye başladım
Asimetri barizse bence onceljkli bir cocuk doktoru yorumu da alin derim ne kadarlik bebeginiz? Biz de goruntude fark olmamasina ragmen kucuk bir aci farki cimti ultrasonda.
Oo şeker mi olur olurOğlu her ay 1.5 kilo alıyormuş dediğine göreyalnız fena şeker var içinde dikkatli tüketim şart
Çingene salıncağı var ama durmuyor canım ne yazık ki. sevmiyor yatmayı hiçSen yetersiz değilsinmaalesef eşler konusunda bir kısmımız daha şanssız.
Biraz uyuyup kafanı toparlayabilsen keşke.
Evde anakucağı filan var mı?
Bebeği çok güzel sakinleştiriyor şu anda ben çok faydasını gördüm.
Evet canım çay kaşığı kullandım valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama. Şurupta kendi kaşığını kullandım.Hadi ya çok geçmiş olsun
Bildiğimiz kaşık mı canım?
Sütü denemedim ama ilaç damla vs denedim
Tatları cok ayırt ediyor kesinlikle yutmamak için direniyor
Öksürük nefes alamama vs
Probiyotik verirken cok zorlanıyorum şimdi hortumla 20 cc süte karıştırmıştım en azından 10 cc zorla içti diye seviniyorum
4 kere kıpkırmızı oldu tıkandı öksürdü,yutmayacağım diye çabalarken
bariz evet
85 günlük su an
Ultrason cok iyi çıkmıştı ama
Alerji doktoru ultrason iyiyse sıkıntı yok dedi nette de sebepsiz boğum farklılıkları olabiliyor %bilmemkaç bebekte yazıyordu
Oo şeker mi olur olur
İnsallah bakalım içtim o sızlama gene geldiiYaa hadi inşallah etki eder çoğalır kuzum onu bende duydm ama herseyi denediğini gördüğüm için söylemedm bi zamandan sonra bişeyler duymak istemiyor insan :/
Ay tadı pek hoş değilmiş ama bide kalorili bişeymiş bakalım arttırsında valla bizi en azından ek gıdaya kadar oğlumu mama desteklide olsa emzirmek istiyorum artık gözüm mamayı bırakmada vs değilKuzum eltim de bozayla sütünü arttırmıştı. Şifa olsun
yoruyr insanı o valla bizimki bide emmeden o şekildeydik ayrıldık bir miktar kendi annemin yardımıyla. Çok güzel evet ama ilk haftaları gibi olmuyor artık çocuğun dış dünyada bir şeyler ilgisini çekmeye başlaması lazım. Böyle renkli bişeyler izlemesi vs 2. Ay gelişiminde olabilecek şeyleri ondan gene huysuzsa hop koynumda ama değilse biz zaten yatak odasında yasıyoruz resmen yataga onu koyuyorum ayağına balon takıyorum , bir iki sesli oyuncak aldım onları gösteriyorum kokumdan uzaklasmasın diye de yanına yatıyorum o oynarken iyi oluyorBen de bebeğim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum hiçbir şeyini doğru düzgün yapamıyormuşum gibi geliyor. Bu histen kendimi alamıyorum ne yazık ki . Kayınvalidem daha güzel uyutuyor, gazını bile çıkaramıyorum bazen kendimi çok kötü hissediyorum.
İlk kez dün anneme gelme dedim eşim de okulda bugün nöbet günü 5 buçukta çıkacak okuldan. Dün gece en kabus gecemizi yaşadık, sadece 1 saat uyudu bebeğim, sürekli ağladı kakasını yapmaya çalıştı yapamadı. Defalarca uyutmayı denedim, acı elma yağıyla masaj yaptım karnına ayaklarına, yürüdüm gazını çıkarmak için, hiçbir işe yaramadı. Bugün de sürekli ağlıyor, onunla ben de ağlıyoruz artık. Gerçekten çok zor süreç. Ben eşime de veremiyorum uzun süre idare edemiyor çünkü, kırılırcasına ağladığında onu sakinleştiren tek şey emmek oluyor. Emerken de hava yutuyor bir sürü, doğru mu emziremiyorum hâlâ deliricem artık memede 3 dakika sonra uyuması zaten bıktırdı beni
İçtmm bugünde o sızlama gene geldii bakalımtakip et bakalım yine artmış olursa söyle
O zaman boza da alınsın
Çay kaşığı ile veriyordu annem onu beceremedim ben annem veriyordu ama. Bide gögse damlatma var sondanın bi farklı versiyonu cocuk emerken gögse süt damlatıyorsunÇocuğumun boynu pişik olmuştu. Gıdısından ulaşamıyordum. Banyo sonrası sabahına pişik olmuş.
Ardından 1 gecede mantara çevirdideride resmen mantar üredi. Doktor mantar kremi yazdı.
Temizlemesi ayrı zor, krem sürmesi ayrı zor.
Bir de canı acıyor çığlık ata ata ağlıyor yavrum.
Yine yetersiz hissetmek için müthiş bir gün
anurkoc bir de nurcum siz alerji maması almıştınız değil mi? Doktor bana da verdi ama yediremiyorum.
Hortumla meme kenarından yedirmeye çalıştım bu sefer memeyi reddetti, normale zor döndük.
Sen nasıl yediriyorsun, mama tatlandırıcıları oluyormuş sanırım ?
Bir de hanımlar besleme sondası, biberon ve enjektör hariç bir besleme yöntemi kaldı mı ya
Güneş in kilo alımı çok sıkıntılı. Memeden başka bir şey almıyor da, zordayım.
Annem veriyorduda ben beceremedim ben verdiğimde hep kusuyordu yavas veriyorum ondan sanırımEvet canım çay kaşığı kullandım valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama. Şurupta kendi kaşığını kullandım.
Son 15 gündür bizimki çok hoşlandıÇingene salıncağı var ama durmuyor canım ne yazık ki. sevmiyor yatmayı hiç
Saf Anne sütü için deneyeyim canımEvet canım çay kaşığı kullandım valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama. Şurupta kendi kaşığını kullandım.
Şifa olsun canım benimİnsallah bakalım içtim o sızlama gene geldiiböyle kaşınmayla yanma gbi bir his emziriyorum sık sık bi gögsü emzirmeyip sağcam bakalım sağmak birebir emmeyse aynı değilde en azından bi gögsümden ne kadar çıkıyor biliyorum kıyaslarım
Ay tadı pek hoş değilmiş ama bide kalorili bişeymiş bakalım arttırsında valla bizi en azından ek gıdaya kadar oğlumu mama desteklide olsa emzirmek istiyorum artık gözüm mamayı bırakmada vs değil
yoruyr insanı o valla bizimki bide emmeden o şekildeydik ayrıldık bir miktar kendi annemin yardımıyla. Çok güzel evet ama ilk haftaları gibi olmuyor artık çocuğun dış dünyada bir şeyler ilgisini çekmeye başlaması lazım. Böyle renkli bişeyler izlemesi vs 2. Ay gelişiminde olabilecek şeyleri ondan gene huysuzsa hop koynumda ama değilse biz zaten yatak odasında yasıyoruz resmen yataga onu koyuyorum ayağına balon takıyorum , bir iki sesli oyuncak aldım onları gösteriyorum kokumdan uzaklasmasın diye de yanına yatıyorum o oynarken iyi oluyor
İçtmm bugünde o sızlama gene geldii bakalımemziriyorum emdiği kadar sağma deniycem ama bide
Çay kaşığı ile veriyordu annem onu beceremedim ben annem veriyordu ama. Bide gögse damlatma var sondanın bi farklı versiyonu cocuk emerken gögse süt damlatıyorsun
Annem veriyorduda ben beceremedim ben verdiğimde hep kusuyordu yavas veriyorum ondan sanırım
Benim kıza memeden içmek olmasindaSon 15 gündür bizimki çok hoşlandı
Ama o salıncakta etrafı görebiliyor mu? Ondan da durmak istemiyor olabilir
Saf Anne sütü için deneyeyim canım
Diğerlerinde kaşık da kabul etmiyor maalesef :/
Şifa olsun canım benim
Göğüse damlatmayı uzun zaman önce senden okumuştum. Denedim ama ağzına girmedi bilehiç boşluk kalmadığı için giremiyor sanırım
Ya da ben beceremedim
İlk hafta yaptık biz onu tabi kv kişisi bu çocuk böyle doymaz diye kucağımdan alıp biberonla vermeye baslayınca maceramız bitti yepyenii biberon maceramız o gün başlamıştı oğluşum hala bırakamıyorSon 15 gündür bizimki çok hoşlandı
Şifa olsun canım benim
Göğüse damlatmayı uzun zaman önce senden okumuştum. Denedim ama ağzına girmedi bilehiç boşluk kalmadığı için giremiyor sanırım
Ya da ben beceremedim
Facebookta emzirme akademisi diye bir grup var.Orda emzirme danışmanları yardımcı oluyorlar.Orda post açabilirsinBir de hanımlar besleme sondası, biberon ve enjektör hariç bir besleme yöntemi kaldı mı
Güneş in kilo alımı çok sıkıntılı. Memeden başka bir şey almıyor da, zorundayım
Evet kuzum nutricia kullanıyoruz biz çok acıktığını anlarsam veriyorum o zaman yiyor yoksa benimkide istemiyor mamayıÇocuğumun boynu pişik olmuştu. Gıdısından ulaşamıyordum. Banyo sonrası sabahına pişik olmuş.
Ardından 1 gecede mantara çevirdideride resmen mantar üredi. Doktor mantar kremi yazdı.
anurkoc bir de nurcum siz alerji maması almıştınız değil mi? Doktor bana da verdi ama yediremiyorum.
Hortumla meme kenarından yedirmeye çalıştım bu sefer memeyi reddetti, normale zor döndük.
Bir de hanımlar besleme sondası, biberon ve enjektör hariç bir besleme yöntemi kaldı mı ya
Çay kaşığı denesen ya kuzum ben damlalarını falan onunla veriyorum da güneş kız da benim bıdık gibi biberon falan kabul etmiyor ya belki işe yararÇocuğumun boynu pişik olmuştu. Gıdısından ulaşamıyordum. Banyo sonrası sabahına pişik olmuş.
Bozayı nerden aldın?Bende deneyeyimKızlar burda sütüm hakkında yazıyorum hatta yemediğim içmediğim şey kalmadı doğuma girdiğim kilodan bile fazlayım sırf bu yüzden. İnternette boza yazıyordu hiç denemedim dün akşam bi deneyeyim dedim doğumdan bu yana gögüslerimin sızladığını bilmem hiç doğru dürüst gögüslerim sızladı resmen. Bugün bi bardak daha içcem bakalım aynı etki olcak mı
Görüyor canım anakucsğı gibi aslında bizim kız yatmaktan hoşlanmıyor daha çok ne yazık kiSon 15 gündür bizimki çok hoşlandı
Şifa olsun canım benim
Ya da ben beceremedim
İnşallah olumsuz bişey olmaz kuzum geçmiş olsunGö muayenesinde görme merkezinin arka alt kısmında ben varmış. Büyüyecek mi iyi huylu mu takipteyiz onun için de.
Beslenme için kaşık denedin mi yakın zamanda. Başlarda biz zorlandık ama şu anda kaşık ilginç geliyo bizim kıza ağzını açıyo. Az süt vermem gerekirse kaşıkla veriyorum. Şurubu falan rahat icirmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?