kuzum cabucak gecsin ameliyat ve su bir ay. sonrasin da sende bebeginde keyfini cikarin bu donemlerin.kızlar yrn oğlum ameliyat olacak belki o arada sünnetide yapabilirler 2kere narkoz almasın diye, aklınıza gelirsek dua edermısnz? bnde sıkıntıdan çatlıcam resmn üstüme öküz oturdu keşke bıdığım çıkana kadar bni de bayıltsalar. 1ay da alçı da kalıcak. inşallah doğru karar vermişimdr herkeste kararı bna bıraktı çocuk dr. u yapılmasına cok gerek yok dedi ortopedi dr. u yapın kurtulun dedi küçükken Allahım inşallah doğru karar vermişimdr.
Allah şifa versin canım, acısız, ağrısız hiç ağlamasız sağlığına kavuşsun bebeğin inşallahkızlar yrn oğlum ameliyat olacak belki o arada sünnetide yapabilirler 2kere narkoz almasın diye, aklınıza gelirsek dua edermısnz? bnde sıkıntıdan çatlıcam resmn üstüme öküz oturdu keşke bıdığım çıkana kadar bni de bayıltsalar. 1ay da alçı da kalıcak. inşallah doğru karar vermişimdr herkeste kararı bna bıraktı çocuk dr. u yapılmasına cok gerek yok dedi ortopedi dr. u yapın kurtulun dedi küçükken Allahım inşallah doğru karar vermişimdr.
Benimki böyleydi kuzum-Sunshine canım sizdeki alerji buna mı benziyordu? kontrolü 21 inde, kendi doktoru isilik gibi dedi. Eğer benzerse başka doktora götüreceğim
Ay güneş kızım çok haklı berbat kokuyor alerji mamaları canım ben oğluma çok acıkmasını bekliyordum öyle veriyordum diğer türlü öğürüyodu itiyordu 2-3 gün çok acıktığında verdim sonra alışmıştıÇocuğumun boynu pişik olmuştu. Gıdısından ulaşamıyordum. Banyo sonrası sabahına pişik olmuş.
Ardından 1 gecede mantara çevirdideride resmen mantar üredi. Doktor mantar kremi yazdı.
Temizlemesi ayrı zor, krem sürmesi ayrı zor.
Bir de canı acıyor çığlık ata ata ağlıyor yavrum.
Yine yetersiz hissetmek için müthiş bir gün
anurkoc bir de nurcum siz alerji maması almıştınız değil mi? Doktor bana da verdi ama yediremiyorum.
Hortumla meme kenarından yedirmeye çalıştım bu sefer memeyi reddetti, normale zor döndük.
Sen nasıl yediriyorsun, mama tatlandırıcıları oluyormuş sanırım ?
Bir de hanımlar besleme sondası, biberon ve enjektör hariç bir besleme yöntemi kaldı mı ya
Güneş in kilo alımı çok sıkıntılı. Memeden başka bir şey almıyor da, zordayım.
Allahım yavruna acısız çabucak kurtarsın kuzum inşallah ederiz tabi etmez olur muyum gece çocuklarımı okurken senin yavruna da okuyacağımkızlar yrn oğlum ameliyat olacak belki o arada sünnetide yapabilirler 2kere narkoz almasın diye, aklınıza gelirsek dua edermısnz? bnde sıkıntıdan çatlıcam resmn üstüme öküz oturdu keşke bıdığım çıkana kadar bni de bayıltsalar. 1ay da alçı da kalıcak. inşallah doğru karar vermişimdr herkeste kararı bna bıraktı çocuk dr. u yapılmasına cok gerek yok dedi ortopedi dr. u yapın kurtulun dedi küçükken Allahım inşallah doğru karar vermişimdr.
Yunus market var Ankarada başka şehirde var mı bşlmiyorum. Ama migros çağdaş vs o tarz büyük marketlerin hepsinde satılıyordurBozayı nerden aldın?Bende deneyeyim
İnşallah bakalım ilk defa bir şey beni umutlandırdı-Sunshine ultrason normalse bişey yoktur canım içini ferah tut bence sanki hep bişey çıkarmı diye düşünüyorsun panikliyorsun gibi geldi bana biraz kafanı rahat bırak bebeğini çok fazla bukadar inceleme içine sinmiyorsa bi kere daha ultrason iste kaşık yöntemini bende duymuştm bi bak istersen onada siliyon kaşıkla ver ama bence
hope2022 inşallahh bol bol süt yapsın dolsun taşsın O kanallar bi üretmeye başlayınca dolmadanda doyuruyor bebişer kuzum sağınca aZ çıkıyor ama bebiş emerken dinliyorm löp löp yutkunuyor çektikce geliyor sağınca sadece memede birikenler çıkıyor galiba
Bizim ki 2 haftalık filandı verdik. Eğer vermek istiyorsan erken ver yoksa tutmaz. Philips avent aldım ben hemen tuttuBebeğinize emzik veriyor musunuz kızlar verdiyseniz ne zaman verdiniz kaçıncı ayında kaçıncı günde vs. Hangi marka aldınız bende vermek istiyorum da
Arkadaşlar, benim kızım 4 gün sonra 2 aylık olacak. Size bir şey sormak istiyorum, bebeklerinizin gece uyku saati kaç acaba? Bir düzen oturtmak için ne yapmam gerekiyor? Bizim kız 9 buçukta uyutmaya da başlasam 12, 1den aşağo dalmıyor şanslıusam. Değilsem zaten hiç dalmıyor. Yavaş yavaş rutin başlamak iyi bir fikir mi sizce? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Of kıyamam ya 1 günde geçmez ama 1 hafta 10 gün ancak demişti doktor Süt ürünleri bırak bence paketli gıdalarıda çünkü hepsinde var birşeyBen sütü kesmeme rağmen bugün de böyle olmuşEki Görüntüle 3172620
Instagramda Osman Gönülal diye bir çocuk doktoru var.60 gününü doldurmuş bebekler için gece 6-7 saat uyuyabilir diyor.Bwnimki en fazla 5 saat uyuyorBu gece saat 1 de emzirme+mama verdim artık kendi uyanıyor diye 1 haftadır alarm kurmuyordum 3 saatte bir uyanıyor cünkü gece. Sabah bi ağladıı saat 5:30 olmus. Ay ama nasıl vicdan azabı çektim hemen emzirdim mama verdim. Daha erken değil mi o kadar geç beslenme için internette 3. Ayın içinde de gece 3 saatte bir beslenmeye devam edin diyorlar. 2. Ayı dolanlar siz napıyorsunuz geceleri
Dün daha kötüydü canım bu kadar biraz daha iyi. 1 günde geçmez hemenBen sütü kesmeme rağmen bugün de böyle olmuşEki Görüntüle 3172620
Öylede insan üzülüyor işte sonra diyorum zaten aç olunca ağlıyor diyeInstagramda Osman Gönülal diye bir çocuk doktoru var.60 gününü doldurmuş bebekler için gece 6-7 saat uyuyabilir diyor.Bwnimki en fazla 5 saat uyuyor
74 gunluguz su an
Canım bugün komple kabarmış, resimde tam çıkmamış sanırım, ciğer gibi kıpkırmızıDün daha kötüydü canım bu kadar biraz daha iyi. 1 günde geçmez hemen
Öylede insan üzülüyor işte sonra diyorum zaten aç olunca ağlıyor diye
Ne güzel canım. Peki nasıl uyutuyorsun sallayarak mı?9,30-10 arası bir uykumuz kesinlikle var tabi biz hala 3 saatte bir besleniyoruz. Ara emzirme vs onlar ayrı mama 3 saatte bir ama. O saate aşinalık olsun diye uyutmaya baslıyorum. 12-1 e uyanıyor zaten cocuk beslenmek için
Keşkeee uyusa. Değil 6-7 saat 3 saat bile bana yeterInstagramda Osman Gönülal diye bir çocuk doktoru var.60 gününü doldurmuş bebekler için gece 6-7 saat uyuyabilir diyor.Bwnimki en fazla 5 saat uyuyor
74 gunluguz su an
Teşekkür ederim peki hangi ara ve zamanlarda veriyorsunuz emziği?Yunus market var Ankarada başka şehirde var mı bşlmiyorum. Ama migros çağdaş vs o tarz büyük marketlerin hepsinde satılıyordur
İnşallah bakalım ilk defa bir şey beni umutlandırdı
Bizim ki 2 haftalık filandı verdik. Eğer vermek istiyorsan erken ver yoksa tutmaz. Philips avent aldım ben hemen tuttu
Çok geçmiş olsun. Benimde bebeğim 47 günlük ve ikimizde covidiz. Ciğerine inmemiş o yüzden evdeyiz ama öksürüyor yavrum, siz evdemi takiptesiniz ne verdi size hava vs mi? Bizimki rsv değil ama koronayka aynı sayılır o yüzden merak ettimÇok geçmiş olsun bizde şu anda tamda bu virüs ile uğraşıyoruz. Bende aman gücenmesinler diye bir şey söyleyemedim şimdi yavrum iğneleri yedikçe o ağlıyor ben ağlıyorum. Bizimki ciğerlere inmiş. Sizin bebiş nasıl oldu?
Merhaba görünce yazmak istedim. Benimde oğlum öyleydi şuan 5 yaşında. Bebekken tam 8 ay kolikle uğraştık. Gaz çıkartması rahatlaması anlamına gelmiyor maalesef. Dr ozaman bize sürekli gaz çıkartsada bağırsağında hemen yeni kabarcık oluşur ve buda ağrı yapr demişti. Umarım erken biter ama çok zor. Ben o ara fazlaca kendime rezene demlerdim kimyonla içerdim onu sütten geçsin diye ve hergğn duş aldırıp ayak altlarına sıcak masaj yapardım çok rahatlatmaz ama bi süre idare eder bilginiz olsun.Yine başladık bugün hiç uyumadı hep ağlıyorbir sürü gaz çıkardı daha ne kadar olabilir ya
Sallıyorum, bazen memede, ayakta sallayıyorum eğer iyiyse ağlamıyorsa yatagına koyup sallıyorum. Her türlü deniyorum.Ne güzel canım. Peki nasıl uyutuyorsun sallayarak mı?
Keşkeee uyusa. Değil 6-7 saat 3 saat bile bana yeter
eğer emme isteği varsa ve karnının tok oldugunu biliyorsam o zaman emzik veriyorum. Ağlama krizi geldiyse sakinleştirip veriyorum. Öyle iyiyse ağzında olmuyor emzikTeşekkür ederim peki hangi ara ve zamanlarda veriyorsunuz emziği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?