2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar yrn oğlum ameliyat olacak belki o arada sünnetide yapabilirler 2kere narkoz almasın diye, aklınıza gelirsek dua edermısnz? bnde sıkıntıdan çatlıcam resmn üstüme öküz oturdu keşke bıdığım çıkana kadar bni de bayıltsalar. 1ay da alçı da kalıcak. inşallah doğru karar vermişimdr herkeste kararı bna bıraktı çocuk dr. u yapılmasına cok gerek yok dedi ortopedi dr. u yapın kurtulun dedi küçükken Allahım inşallah doğru karar vermişimdr.

kuzum cabucak gecsin ameliyat ve su bir ay. sonrasin da sende bebeginde keyfini cikarin bu donemlerin.

dualarim sizinle haber ver bizede mutlaka firsatin olunca

Allah şifa versin canım, acısız, ağrısız hiç ağlamasız sağlığına kavuşsun bebeğin inşallah Gönlünü ferah tut canım benim çok zor gerçekten ama ikisinin aynı anda çıkması iyi olmuş

Arkadaşlar, benim kızım 4 gün sonra 2 aylık olacak. Size bir şey sormak istiyorum, bebeklerinizin gece uyku saati kaç acaba? Bir düzen oturtmak için ne yapmam gerekiyor? Bizim kız 9 buçukta uyutmaya da başlasam 12, 1den aşağo dalmıyor şanslıusam. Değilsem zaten hiç dalmıyor. Yavaş yavaş rutin başlamak iyi bir fikir mi sizce? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Bebeğinize emzik veriyor musunuz kızlar verdiyseniz ne zaman verdiniz kaçıncı ayında kaçıncı günde vs. Hangi marka aldınız bende vermek istiyorum da

Ay güneş kızım çok haklı berbat kokuyor alerji mamaları canım ben oğluma çok acıkmasını bekliyordum öyle veriyordum diğer türlü öğürüyodu itiyordu 2-3 gün çok acıktığında verdim sonra alışmıştı
Allahım yavruna acısız çabucak kurtarsın kuzum inşallah ederiz tabi etmez olur muyum gece çocuklarımı okurken senin yavruna da okuyacağım

Bozayı nerden aldın?Bende deneyeyim
Yunus market var Ankarada başka şehirde var mı bşlmiyorum. Ama migros çağdaş vs o tarz büyük marketlerin hepsinde satılıyordur
İnşallah bakalım ilk defa bir şey beni umutlandırdı
Bebeğinize emzik veriyor musunuz kızlar verdiyseniz ne zaman verdiniz kaçıncı ayında kaçıncı günde vs. Hangi marka aldınız bende vermek istiyorum da
Bizim ki 2 haftalık filandı verdik. Eğer vermek istiyorsan erken ver yoksa tutmaz. Philips avent aldım ben hemen tuttu

Bu gece saat 1 de emzirme+mama verdim artık kendi uyanıyor diye 1 haftadır alarm kurmuyordum 3 saatte bir uyanıyor cünkü gece. Sabah bi ağladıı saat 5:30 olmus. Ay ama nasıl vicdan azabı çektim hemen emzirdim mama verdim. Daha erken değil mi o kadar geç beslenme için internette 3. Ayın içinde de gece 3 saatte bir beslenmeye devam edin diyorlar. 2. Ayı dolanlar siz napıyorsunuz geceleri

9,30-10 arası bir uykumuz kesinlikle var tabi biz hala 3 saatte bir besleniyoruz. Ara emzirme vs onlar ayrı mama 3 saatte bir ama. O saate aşinalık olsun diye uyutmaya baslıyorum. 12-1 e uyanıyor zaten cocuk beslenmek için

Instagramda Osman Gönülal diye bir çocuk doktoru var.60 gününü doldurmuş bebekler için gece 6-7 saat uyuyabilir diyor.Bwnimki en fazla 5 saat uyuyor
74 gunluguz su an

9,30-10 arası bir uykumuz kesinlikle var tabi biz hala 3 saatte bir besleniyoruz. Ara emzirme vs onlar ayrı mama 3 saatte bir ama. O saate aşinalık olsun diye uyutmaya baslıyorum. 12-1 e uyanıyor zaten cocuk beslenmek için
Ne güzel canım. Peki nasıl uyutuyorsun sallayarak mı?
Instagramda Osman Gönülal diye bir çocuk doktoru var.60 gününü doldurmuş bebekler için gece 6-7 saat uyuyabilir diyor.Bwnimki en fazla 5 saat uyuyor
74 gunluguz su an
Keşkeee uyusa. Değil 6-7 saat 3 saat bile bana yeter

Teşekkür ederim peki hangi ara ve zamanlarda veriyorsunuz emziği?

Çok geçmiş olsun. Benimde bebeğim 47 günlük ve ikimizde covidiz. Ciğerine inmemiş o yüzden evdeyiz ama öksürüyor yavrum, siz evdemi takiptesiniz ne verdi size hava vs mi? Bizimki rsv değil ama koronayka aynı sayılır o yüzden merak ettim

Yine başladık bugün hiç uyumadı hep ağlıyor bir sürü gaz çıkardı daha ne kadar olabilir ya
Merhaba görünce yazmak istedim. Benimde oğlum öyleydi şuan 5 yaşında. Bebekken tam 8 ay kolikle uğraştık. Gaz çıkartması rahatlaması anlamına gelmiyor maalesef. Dr ozaman bize sürekli gaz çıkartsada bağırsağında hemen yeni kabarcık oluşur ve buda ağrı yapr demişti. Umarım erken biter ama çok zor. Ben o ara fazlaca kendime rezene demlerdim kimyonla içerdim onu sütten geçsin diye ve hergğn duş aldırıp ayak altlarına sıcak masaj yapardım çok rahatlatmaz ama bi süre idare eder bilginiz olsun.

Ne güzel canım. Peki nasıl uyutuyorsun sallayarak mı?

Keşkeee uyusa. Değil 6-7 saat 3 saat bile bana yeter
Sallıyorum, bazen memede, ayakta sallayıyorum eğer iyiyse ağlamıyorsa yatagına koyup sallıyorum. Her türlü deniyorum.
Teşekkür ederim peki hangi ara ve zamanlarda veriyorsunuz emziği?
eğer emme isteği varsa ve karnının tok oldugunu biliyorsam o zaman emzik veriyorum. Ağlama krizi geldiyse sakinleştirip veriyorum. Öyle iyiyse ağzında olmuyor emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…