Baktık canım orada yok 2 gün önce çok gezmiştik o sırada oldu galibaOha kız niye cüzdanda taşıyorsun nerde düştü acaba Allah Allaahh arabanız falan varsa oraya bak bence belki orda düşmüştür
Kuzum ağlarken fön makinesi sesi vs açtınmı hiç benim bi arkadaşımın bebeği öyleydi fön makinesi sesiyle duruyordu ama gerceğine alışmıştı telefondan acınca farketediyordu telefondaki seslerden aç önce benceO kadar damlaya rağmen ağlıyor kıvranıyor, psikolojim bozuldu bir de emerek rahatlıyor ama o da gaz yapıyorsağolun deneyeceğim söylediklerinizi. Umarım 8 ay sürmez
Canım 20 gün önce kızımın yüzü pütür pütür kabarcık doluydu. Burda baya bir kişide süt alerjisi çıkınca hemen doktora gittim. Kakasıda oldukça mukuslu bu arada dediğin gibi iplik iplik hep. Doktor süt alerjisi olmadığını mukuslu kakadan korkmamamı diş macunu gibi koyu kıvamlı kaka gelmediği sürece kakanın kıvamını kafama takmamam gerektiğini söyledi. Yüzündeki kabarcıklar mesela sağ yanağında oluyordu ertesi gün orası iyileşmiş alnında çıkıyordu mesela. İyileşip başka yerde çıkıyordu o nedenle alerji değil dedi. Eczaneden mustela stelatopia yüz kremi aldım bir günde geçti kabarcıklar.Olabilir canım, çok iyi gelmişti sıcak jel ama o da yapmış olabilir. Ama gazdan öyle kıvranıyor ki, alerjiyi düşündürüyor. Bir de burnunda hep bir hırıltı var, belirtiler arasında varmış. Dün de kakasından iplik gibi bir şeyler sarkıyordu. İnşallah değildir ama öyleyse de şu gaz bitsin başka bir şey istemem
Düştü canım kimse orada olduğunu bilmiyordu çünkü o gün cüzdanın çıtı koptu sanırım o esnada düştü gittiğimiz yerlere sorucaz ama çok düşük ihtimalTakı diyince bi an sadece bileklik gibi düşündüm ama komple takılanlar mı
Düşürme olduğuna emin misin ya
Çok kötü olmuş
Ben de tam iki kere mastit oldum. Hem ağrılı hem de yüksek ateşli geçirdim maalesef doktor antibiyotik verdi iki seferde de.Anneler selam
Kasım grubundayım
Mastit oldum malesef burda başına gelen var mı bu bela?
Geçiyor deyin lütfen ağrısı çok fena
Mukuslu kaka olmayan yok sanırım benim kardeşimede dr süt alerjisi çok farklı bir şey demişti öyle sadece kakalık birşey değilmiş ciddi belirtileri oluyormuşCanım 20 gün önce kızımın yüzü pütür pütür kabarcık doluydu. Burda baya bir kişide süt alerjisi çıkınca hemen doktora gittim. Kakasıda oldukça mukuslu bu arada dediğin gibi iplik iplik hep. Doktor süt alerjisi olmadığını mukuslu kakadan korkmamamı diş macunu gibi koyu kıvamlı kaka gelmediği sürece kakanın kıvamını kafama takmamam gerektiğini söyledi. Yüzündeki kabarcıklar mesela sağ yanağında oluyordu ertesi gün orası iyileşmiş alnında çıkıyordu mesela. İyileşip başka yerde çıkıyordu o nedenle alerji değil dedi. Eczaneden mustela stelatopia yüz kremi aldım bir günde geçti kabarcıklar.
Sen diyince bi üstüne bakayım dedim mamanın.Vanilya vs demişti doktorumuz ama hiç denemedim ben zaten mama bide katkı eklemeyim dedim ama sana şu kadar söyliyim yere yatırırdım biberonu alırdım elime bir sağ dönerdi iki yudum çekerdi sola bakardı bir yudum çekerdi alıyordum koltuğa geçiriyordum 2 3 yudum orada içiyordu yani benim bir biberon mamayı içirmem 1 saati buluyordu hatta benim kullandığım alerji maması yapıldıktan sonra yarım saat durabiliyordu iki posta şeklinde yapıyordum ben mamayı biraz zor oldu ama alıştı kuzum ya sakın korkma
Yaa kıyamam çok kötü olmuşgeçmiş olsun
Sağol canım, ben de yarın doktor öyle derse o kremden alayım. İçim rahatladı kaka konusundaCanım 20 gün önce kızımın yüzü pütür pütür kabarcık doluydu. Burda baya bir kişide süt alerjisi çıkınca hemen doktora gittim. Kakasıda oldukça mukuslu bu arada dediğin gibi iplik iplik hep. Doktor süt alerjisi olmadığını mukuslu kakadan korkmamamı diş macunu gibi koyu kıvamlı kaka gelmediği sürece kakanın kıvamını kafama takmamam gerektiğini söyledi. Yüzündeki kabarcıklar mesela sağ yanağında oluyordu ertesi gün orası iyileşmiş alnında çıkıyordu mesela. İyileşip başka yerde çıkıyordu o nedenle alerji değil dedi. Eczaneden mustela stelatopia yüz kremi aldım bir günde geçti kabarcıklar.
Açtık canım fayda etmiyor o gaz gelinceKuzum ağlarken fön makinesi sesi vs açtınmı hiç benim bi arkadaşımın bebeği öyleydi fön makinesi sesiyle duruyordu ama gerceğine alışmıştı telefondan acınca farketediyordu telefondaki seslerden aç önce bence
Diş macunu kıvamındaki mukusu o kadar iyi biliyorum ki.Canım 20 gün önce kızımın yüzü pütür pütür kabarcık doluydu. Burda baya bir kişide süt alerjisi çıkınca hemen doktora gittim. Kakasıda oldukça mukuslu bu arada dediğin gibi iplik iplik hep. Doktor süt alerjisi olmadığını mukuslu kakadan korkmamamı diş macunu gibi koyu kıvamlı kaka gelmediği sürece kakanın kıvamını kafama takmamam gerektiğini söyledi. Yüzündeki kabarcıklar mesela sağ yanağında oluyordu ertesi gün orası iyileşmiş alnında çıkıyordu mesela. İyileşip başka yerde çıkıyordu o nedenle alerji değil dedi. Eczaneden mustela stelatopia yüz kremi aldım bir günde geçti kabarcıklar.
Düştü canım kimse orada olduğunu bilmiyordu çünkü o gün cüzdanın çıtı koptu sanırım o esnada düştü gittiğimiz yerlere sorucaz ama çok düşük ihtimal
Canım teşekkür ederim, ben de duymuştum bunu basit şekerler kusmaya sebep olabiliyormuş. Aksi gibi canım sürekli abur cubur çekiyorL Lalalala1 ve anne sütü ile beslenen ama sürekli kusan bebekler için bugün bir yazı okudum. Protein sütü kıvamlastırırmıs oda midede daha uzun süre durmasını sağlarmış. Karbonhidrat, tatlı vs şeyler daha sulu süt yaparmıs. Kıvamı arttıkca sütün midede daha rahat dururmus. Beslenmenize protein katıp deneyin isterseniz
Evet canım banada vanilya şurubu önerdi eczacı arkadaşı var babamın oda öyle yapıyormuş ama çok küçük daha seninki dedi benim raporu direk nutricia için çıkarttı piyasanın en iyilerinden dediSen diyince bi üstüne bakayım dedim mamanın.
anurkoc kız bizimki comidagen miş nutricia araştırmalarım arasında görmüştüm oradan aklımda kalmış. Bunu doktor verdi elime. 1 öğün de olsa verebilirsen Eğer rapor çıkaralım dedi.
Papatyacım starbucksta vanilya surubu sekersizmiş sanırım ondan bahsetti. Bi de vanilya çubuğu kaynatıp suyuna karıştırabilirsin dedi ama önceliğim bu değil tabi.
Güneşin biberona tepkisini bi görsen koca insan gibi dilini ckarıp öğürüyor
Hayır ben acemiyim bilmiyorum. Annem olsun ablam olsun çocuğu olan arkadaşlar olsun onlar bile şaşırıyor yok artık diyorlarSen=benöyle valla insan yaşanabilecekleri bilmeyince
Ya ben onlara şaşırmıyorum artıkHayır ben acemiyim bilmiyorum. Annem olsun ablam olsun çocuğu olan arkadaşlar olsun onlar bile şaşırıyor yok artık diyorlar
Bu bebelerin öğürmeleri beni benden alıyor. Benim kız da öyle. İlerisinde korkar oldum çok nazik mideli olacak galiba ve de seçici. Emziğe öğürüyor. Lansinoh biberona öğürüyor. Sadece aventten içiyor. Kuzum onu da meme sanıyor sanırım meme şekline ve yapısına en yakın o. Senin biberon neydi bak yazarken geldi aklıma.Sen diyince bi üstüne bakayım dedim mamanın.
anurkoc kız bizimki comidagen miş nutricia araştırmalarım arasında görmüştüm oradan aklımda kalmış. Bunu doktor verdi elime. 1 öğün de olsa verebilirsen Eğer rapor çıkaralım dedi.
Papatyacım starbucksta vanilya surubu sekersizmiş sanırım ondan bahsetti. Bi de vanilya çubuğu kaynatıp suyuna karıştırabilirsin dedi ama önceliğim bu değil tabi.
Güneşin biberona tepkisini bi görsen koca insan gibi dilini ckarıp öğürüyor
Doğduğu günden beri mukuslu kızımın doktor önemsemedi. Evet başka belirtide gerekiyor.Mukuslu kaka olmayan yok sanırım benim kardeşimede dr süt alerjisi çok farklı bir şey demişti öyle sadece kakalık birşey değilmiş ciddi belirtileri oluyormuş
Kesinlikle doktor alerji değil derse kremi almanı öneririm 200₺ civarı fiyatı ama değdi yüzü parladı kızımın tüm kabarcıklar gitti bir gecede. Gaz için yazdıklarını okudum. Benim kızımda çok gazlıydı. Sab simplex damla verdi doktor günde 4 kere 15 damla. Çok düzenli verince baya etki etti. Ben uyku saatine göre verdim hep sabah 5 öğlen 12 akşam 17.00 gece 24.00. Bu saatlerde ayakta oluyor ve saat aralıkları düzenli oldu. Kullanmayı 2 gün bıraktım başa sardık tekrar gaz problemi başladı. Yine aldım kullanıyorum.Sağol canım, ben de yarın doktor öyle derse o kremden alayım. İçim rahatladı kaka konusundabütün vücudunda olunca korktum, inşallah değildir.
Ahh canım inşallah geçer kısa süredeDiş macunu kıvamındaki mukusu o kadar iyi biliyorum ki.yani gördükçe insanın canı sıkılıyor
Allah kolaylık versin helal sonuçta inşallah bulursunuz
Off yavrum ya kıyamam canımın içi kücücük canları var insan yardmda edemiyor bu gazaAçtık canım fayda etmiyor o gaz gelincehiç bir şey fayda etmiyor, hele uykudan öyle bir uyanıyor ki ağlayarak, çocuğun cılkı çıkıyor sanıyoruz
Pazartesi kontrolümüz var bakalım ne diycekler gece uykusunuda o zaman sorarımcanim biz philips avent verdk tuttu ama arada birakiyor. hala tam anlamiyla tutmus diyemem. ilk gunden beri verdik biz. onun gibi ucu yuvarlak damaksiz baska emziklerde aldim , onlarida kisa sure tutuyor
canim osman gonlual eger bebegin kilo alimi iyiyde 4-5 saat uyuyabilir diyor 2 . ay da olanlara.
cok gecmis olsun
Geçmiş olsuun kötü olmuş valla helal sınucta insallah geri dönerÇocuğumun tüm takılarını düşürmüşüm bugün farkettim cüzdanımdaydı kimbilir nerede düştü çok üzgünüm
Hiç böyle büyük birşey kaybetmemiştim birde çocuğumun
O hepimizin derdi sanırımCanım teşekkür ederim, ben de duymuştum bunu basit şekerler kusmaya sebep olabiliyormuş. Aksi gibi canım sürekli abur cubur çekiyor
3 gündür sab simplex kullanıyoruz canım günde 3 kez 15’er damla. İlk 2 gün rahat çıkardı sayılır ama dün ve bugün yine zorlanıyor, yanında da 5 damla biogala kullanıyoruz. Sen ne gibi düzelme gördün canım damladan sonra? Ve ne kadar sürede fayda etti? Mesela yine de ıkınıyor muydu yoksa damla sayesinde çok kolay mı gaz çıkarmaya başladı?Doğduğu günden beri mukuslu kızımın doktor önemsemedi. Evet başka belirtide gerekiyor.
Kesinlikle doktor alerji değil derse kremi almanı öneririm 200₺ civarı fiyatı ama değdi yüzü parladı kızımın tüm kabarcıklar gitti bir gecede. Gaz için yazdıklarını okudum. Benim kızımda çok gazlıydı. Sab simplex damla verdi doktor günde 4 kere 15 damla. Çok düzenli verince baya etki etti. Ben uyku saatine göre verdim hep sabah 5 öğlen 12 akşam 17.00 gece 24.00. Bu saatlerde ayakta oluyor ve saat aralıkları düzenli oldu. Kullanmayı 2 gün bıraktım başa sardık tekrar gaz problemi başladı. Yine aldım kullanıyorum.
Ahh canım inşallah geçer kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?