2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O kadar damlaya rağmen ağlıyor kıvranıyor, psikolojim bozuldu bir de emerek rahatlıyor ama o da gaz yapıyor sağolun deneyeceğim söylediklerinizi. Umarım 8 ay sürmez
Kuzum ağlarken fön makinesi sesi vs açtınmı hiç benim bi arkadaşımın bebeği öyleydi fön makinesi sesiyle duruyordu ama gerceğine alışmıştı telefondan acınca farketediyordu telefondaki seslerden aç önce bence

Canım 20 gün önce kızımın yüzü pütür pütür kabarcık doluydu. Burda baya bir kişide süt alerjisi çıkınca hemen doktora gittim. Kakasıda oldukça mukuslu bu arada dediğin gibi iplik iplik hep. Doktor süt alerjisi olmadığını mukuslu kakadan korkmamamı diş macunu gibi koyu kıvamlı kaka gelmediği sürece kakanın kıvamını kafama takmamam gerektiğini söyledi. Yüzündeki kabarcıklar mesela sağ yanağında oluyordu ertesi gün orası iyileşmiş alnında çıkıyordu mesela. İyileşip başka yerde çıkıyordu o nedenle alerji değil dedi. Eczaneden mustela stelatopia yüz kremi aldım bir günde geçti kabarcıklar.

Takı diyince bi an sadece bileklik gibi düşündüm ama komple takılanlar mı
Düşürme olduğuna emin misin ya
Çok kötü olmuş
Düştü canım kimse orada olduğunu bilmiyordu çünkü o gün cüzdanın çıtı koptu sanırım o esnada düştü gittiğimiz yerlere sorucaz ama çok düşük ihtimal

Anneler selam
Kasım grubundayım
Mastit oldum malesef burda başına gelen var mı bu bela?
Geçiyor deyin lütfen ağrısı çok fena
Ben de tam iki kere mastit oldum. Hem ağrılı hem de yüksek ateşli geçirdim maalesef doktor antibiyotik verdi iki seferde de.
Önce sıcak bir duş alıp ağrıyan bölgeye sıcak havlu koy canım sonra emzir ve eğer bebek boşaltamadıysa sağ mutlaka. Eğer ateşin çıkarsa ve kendini grip gibi hissedersen de bir doktora görün derim çünkü enfeksiyona dönünce antibiyotiksiz geçmiyor maalesef

Mukuslu kaka olmayan yok sanırım benim kardeşimede dr süt alerjisi çok farklı bir şey demişti öyle sadece kakalık birşey değilmiş ciddi belirtileri oluyormuş

Sen diyince bi üstüne bakayım dedim mamanın.
anurkoc kız bizimki comidagen miş nutricia araştırmalarım arasında görmüştüm oradan aklımda kalmış. Bunu doktor verdi elime. 1 öğün de olsa verebilirsen Eğer rapor çıkaralım dedi.

Papatyacım starbucksta vanilya surubu sekersizmiş sanırım ondan bahsetti. Bi de vanilya çubuğu kaynatıp suyuna karıştırabilirsin dedi ama önceliğim bu değil tabi.
Güneşin biberona tepkisini bi görsen koca insan gibi dilini ckarıp öğürüyor

Sağol canım, ben de yarın doktor öyle derse o kremden alayım. İçim rahatladı kaka konusunda bütün vücudunda olunca korktum, inşallah değildir.

Kızlar bugün doktordaydık kızımla. Ne yazık ki kilo alımını yetersiz buldu. Sadece emziriyorum sütümün azaldığını bende farketmiştim zaten. Çok aç olup ağlarsa 90ml mama vermemi söyledi. Benden gelen süt şuan 55ml. Kilo alımı yetersiz olmasına rağmen kesinlikle artık bebeği gece uyandırmıyoruz dedi. Bırakalım güzelce uykusunu alsın dedi. İki haftadır bende gece uyandırmıyordum zaten. Gece hiç uyanmadan en fazla 5 saat uyuyor en azda 3 saat uyuyor. Emip tekrar uykuya dalıyor en az iki saat yine uyuyor. Gece uykumuzu güzelce alıyoruz. Solgarın vitaminini verdi bununla sütün artacaktır dedi bakalım inşallah artar burdan yazarım artarsa. 60 günlük kızım 4600 kilo 56cm.
Kendim için kadın doğum doktoruma gittim. Alttan muayene yaptı. Smear testi yaptı. Smear testi bi tık canımı yaktı ama dayanılmayacak gibi değil kısa sürüyor.

Açtık canım fayda etmiyor o gaz gelince hiç bir şey fayda etmiyor, hele uykudan öyle bir uyanıyor ki ağlayarak, çocuğun cılkı çıkıyor sanıyoruz

Diş macunu kıvamındaki mukusu o kadar iyi biliyorum ki. yani gördükçe insanın canı sıkılıyor
Düştü canım kimse orada olduğunu bilmiyordu çünkü o gün cüzdanın çıtı koptu sanırım o esnada düştü gittiğimiz yerlere sorucaz ama çok düşük ihtimal
Allah kolaylık versin helal sonuçta inşallah bulursunuz

Canım teşekkür ederim, ben de duymuştum bunu basit şekerler kusmaya sebep olabiliyormuş. Aksi gibi canım sürekli abur cubur çekiyor

Evet canım banada vanilya şurubu önerdi eczacı arkadaşı var babamın oda öyle yapıyormuş ama çok küçük daha seninki dedi benim raporu direk nutricia için çıkarttı piyasanın en iyilerinden dedi

Hayır ben acemiyim bilmiyorum. Annem olsun ablam olsun çocuğu olan arkadaşlar olsun onlar bile şaşırıyor yok artık diyorlar
Ya ben onlara şaşırmıyorum artık
İnsanlar yaşadıklarını unutuyor herhalde
3 kardeşiz annem bebekleri benimle yeniden keşfetti sanki

Bu bebelerin öğürmeleri beni benden alıyor. Benim kız da öyle. İlerisinde korkar oldum çok nazik mideli olacak galiba ve de seçici. Emziğe öğürüyor. Lansinoh biberona öğürüyor. Sadece aventten içiyor. Kuzum onu da meme sanıyor sanırım meme şekline ve yapısına en yakın o. Senin biberon neydi bak yazarken geldi aklıma.

Mukuslu kaka olmayan yok sanırım benim kardeşimede dr süt alerjisi çok farklı bir şey demişti öyle sadece kakalık birşey değilmiş ciddi belirtileri oluyormuş
Doğduğu günden beri mukuslu kızımın doktor önemsemedi. Evet başka belirtide gerekiyor.
Sağol canım, ben de yarın doktor öyle derse o kremden alayım. İçim rahatladı kaka konusunda bütün vücudunda olunca korktum, inşallah değildir.
Kesinlikle doktor alerji değil derse kremi almanı öneririm 200₺ civarı fiyatı ama değdi yüzü parladı kızımın tüm kabarcıklar gitti bir gecede. Gaz için yazdıklarını okudum. Benim kızımda çok gazlıydı. Sab simplex damla verdi doktor günde 4 kere 15 damla. Çok düzenli verince baya etki etti. Ben uyku saatine göre verdim hep sabah 5 öğlen 12 akşam 17.00 gece 24.00. Bu saatlerde ayakta oluyor ve saat aralıkları düzenli oldu. Kullanmayı 2 gün bıraktım başa sardık tekrar gaz problemi başladı. Yine aldım kullanıyorum.
Diş macunu kıvamındaki mukusu o kadar iyi biliyorum ki. yani gördükçe insanın canı sıkılıyor

Allah kolaylık versin helal sonuçta inşallah bulursunuz
Ahh canım inşallah geçer kısa sürede

Pazartesi kontrolümüz var bakalım ne diycekler gece uykusunuda o zaman sorarım
Çocuğumun tüm takılarını düşürmüşüm bugün farkettim cüzdanımdaydı kimbilir nerede düştü çok üzgünüm
Hiç böyle büyük birşey kaybetmemiştim birde çocuğumun
Geçmiş olsuun kötü olmuş valla helal sınucta insallah geri döner
Canım teşekkür ederim, ben de duymuştum bunu basit şekerler kusmaya sebep olabiliyormuş. Aksi gibi canım sürekli abur cubur çekiyor
O hepimizin derdi sanırım

3 gündür sab simplex kullanıyoruz canım günde 3 kez 15’er damla. İlk 2 gün rahat çıkardı sayılır ama dün ve bugün yine zorlanıyor, yanında da 5 damla biogala kullanıyoruz. Sen ne gibi düzelme gördün canım damladan sonra? Ve ne kadar sürede fayda etti? Mesela yine de ıkınıyor muydu yoksa damla sayesinde çok kolay mı gaz çıkarmaya başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…