- 26 Şubat 2015
- 2.039
- 4.656
- 333
Şuan 2 aylığız gülücükler gözleriyle beni takip ediyor çok tatlı ama bi tek bana yapıyor henüz babaya yapmıyor akşamdan akşama gördüğü için galibaBilincli gulmeler, tepkiler bsladi mi kizlar . Bizim 48 gunluk oldu. Gulumsemeler artti. Goz temasi anne babaya daha cok bilinçlilik geldi cok az da olsa.. bu arada lohusalık bitti ama bende sanki daha yeni başladı. Esimden dHa fazla ilgi beklediğim zaman... bu da beni suygusal yapiyir. Sizde de bu durum var mi
Bebeğimiz emiyor şanslısınız 3 gün emzirme kampına girin 3 günün sonunda sütün arttığını farkedeceksinizİlk bebeğimde sütümü zar zor da olsa getirmiştim ancak bebeğim hiç beni emmemişti 3 ay sağarak sütünü vermiştim bundan büyük çaresizlik olur mu diyordum . Şimdi bebeğim emiyor ama maalesef sütüm çok az geliyor sanırım bu daha büyük bi çaresizlik . Çocuk güzel güzel emiyor ama 40 gün oldu hala sağdığımda 30 u zor geçiyorum. Modum düşmesin süt daha fazla kesilmesin diye sabrediyorum ama gerçekten bu süt olayı insanın anneliğine odaklanmasını engelliyor
Bu yöntemi denemeyi çok isterim ama benim için imkansız 5 yaşında bi oğlum daha var evde benimle duracak kimse yok. Bebeğim emiyor ama hep güçsüz emiyor o emdikten sonra sağlığımla emmediği zaman sağdığım süt nerdeyse aynı çıkıyorBebeğimiz emiyor şanslısınız 3 gün emzirme kampına girin 3 günün sonunda sütün arttığını farkedeceksiniz
3 gün sürekli emzirin hiç bir işle ilgilenmeden yemek yetin ve bebekle ilgilenin sürekli onu sevin izleyin bol bol su için süt yapıcı yiyecekler yiyin bulgur pilavı yeşillik tahin pekmez vs bebek uyuyunca sizde uyuyun ev işi yapmayın kesinlikle uyanık olduğu her an bebeğinizi sevin emzirin saçını okşayın öpüp koklayın 3 gün sonra üstünüz artacak emin olun
Solgarin vitaminini tavsiye ederimBu yöntemi denemeyi çok isterim ama benim için imkansız 5 yaşında bi oğlum daha var evde benimle duracak kimse yok. Bebeğim emiyor ama hep güçsüz emiyor o emdikten sonra sağlığımla emmediği zaman sağdığım süt nerdeyse aynı
Gecmis olsunMerhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz sunan 12.8
Bestlak solgar laktamax hepsini kullanıyorum belki de hiç süt olmamasından kurtarıyordur onlarSolgarin vitaminini tavsiye ederim
Bana çok iyi geldi
Dikkat edelim kendimize bebişimiz büyüyünce oluruz canım ameliyat.sanada gecmis olsun kuzum
ben iste sut yapsin diye tahine bestlak damla fln yagli seylere abaninca ortaya cikti.
bir de dogum sonrasi bir anda kilo verince vucut yag depolarini kaybettigi icinde olurmus. Benimkini ona bagladi dr lar.
Bakalim bende duruma ameliyat olacagim .
3330 canımCanim dogum kilosu ne kadardi bebeğinin
Canım herkesin kesin tekrarlamaz ama benim bebeğim memeyi boşaltamıyordu ondan tekrarladı. Şimdi hep sağıyorum memeyi hiç dolu tutmuyorum. Antibiyotik başladıysan bir güne rahatlarsın canım. Benim doktorum emzir demişti o yüzden sağıp atmadım ama tabi sen yine de doktoru dinle istersen. Ben emzirdikçe rahatlamıştım bebeğimde de bir sorun olmadıTekrarlıyor mu yani
Sana da geçmiş olsun canım çok zor bişey enfeksiyona dönmüş antibiyotik kullanıyorum malesef sütü sağıp atıyorum kesilmiş gibi zaten süt
Ben de iki saatte bir mama veriyorum bir de emziriyorum ama sütüm az.ac kalmasın diye ama hala ilerliyorGecmis olsun
Ben tecrübeli anne değilim
Yaşadıklarımdan bahsedeceğim biraz
Şu an benim bebeğim 75 günlük
Sariliktan dolayi kuvozde yattı (degeri 17 idi)
Ben sürekli emziriyordum ama Sütüm tam gelmemiş sanırım (34 haftalık doğum yaptim)
Şimdiki aklım olsa biraz mama verirdim
Kuvozde bol bol verdiler zaten
canim bazen sutle alakasi olmuyormus yani demek istedigim beslemekle alakasi olmayabiliyormus . o yuzden skma caniniBen de iki saatte bir mama veriyorum bir de emziriyorum ama sütüm az.ac kalmasın diye ama hala ilerliyor
Benimki parmagini degil de yumruk yapip emmeye calisiyor. Internette ellerini kesfediyor yaziyordu ki bence de oyle cunku memeden cekiyorum tok olduguna eminim gidiyor elini emiyor acliktan degil yani.Kızlar sizin bebişlerde parmak emme başladı mı bizimkisi Neredeyse 1 aylıkken emmeye başladı Ne diyorsunuz bu konuya :) kesif mi yapiyor :)
Cok sukur gecmis olsun canim. Ben de cok uzuldum el kadar daha antibiyotik falan verdiler diye ama Allah beterinden korusun. Tekrarini gormeyiz insallah.Çok şükür iyi bebiş atlattık hastalığı öksürük hırıltı hepsi bittifakat ventolin ve şurup kullanımına devam ediyoruz, bu haftaiçi kontrolümüz var. Küçücük bebeğim bir sürü ilaç kullandı dünyaya gelir gelmez sen nasılsın canım bebiş nasıl
Canim eger emzik emmesini istiyorsan daha fazla gecikmeden ver bence ben 20 gunlukten beri her gun bir umutla deniyorum ama emmiyor. Keske daha erken verseymisim. Biberon da veriyorum ben bazen eger memene alistiysa biberona alismaz bence korkma.Güzel Anneler selam. Bebeğinize emzik verdiniz mi? Benim bebeğim 15 günlük versem mi acaba? Birde biberon kullanıyor musunuz.? Kendi sütümü sağıp verdim bi kaç defa ama alışır diye korkuyorum.
Ben asla yetemiyorum dun yemek yapayim dedim kizimin da uyumayacagi tuttu 3 saatte bir et kavurup bir de bulgur pilavi yapabildim anca.Kızlar hem bebek hem ev işi yemek temizlik yetebiliyor musunuz ben bazen çok yorulduğumu hissediyorum kafama yorganı çekip öyle durmak istiyorum
Babasina da yapıyor da benimki kadar degil. Ya buyuyorlar yaŞuan 2 aylığız gülücükler gözleriyle beni takip ediyor çok tatlı ama bi tek bana yapıyor henüz babaya yapmıyor akşamdan akşama gördüğü için galiba
Oyle bir tatli emiyor ki bir de :))Benimki parmagini degil de yumruk yapip emmeye calisiyor. Internette ellerini kesfediyor yaziyordu ki bence de oyle cunku memeden cekiyorum tok olduguna eminim gidiyor elini emiyor acliktan degil yani.
Bugün zaten kontrol günüydü öğleden sonra gidicez bakalım ne diyecek. Akşam hiç uyuyamadi yaaa burnu tikaliydi sanırım nefes almakta zorlandı o da çok huzursuz etti onuGeçmiş olsun burda ıhlamur içirme konuşulmustu doktoruna sor istersen
Canım masajlar bacak hareketleri karın üstü yatırma duş damlalar hepsini günlük rutin olarak yap bide anason tavsiye ederim hepsini bir arada yap biz öyle rahatlıyorduk 56 günlük olduk 4/5 gündür rahatız çok şükür.. o kadar yorucu ki sabah nasıl kalktıysam yatana kadar öyle dolanıyordumDün gece ve bu gündüz ve şu an gaz sancısı çekerek ağlıyor bebeğim. O kadar uykusuz ki..Az kaldı deliricem, o ağlıyor ben ağlıyorum, hiç mi çaresi olmaz ya! Ağlarken uyuyakalıyor tekrar kıvranıyor, çok sinirim bozuk
Bizim dr umuz söylemişti yapılacağını canım 1. Ayında kalça ultrasonu yapıldı 2 aylık olunca göz yapılcakmış 2. Ayı bekliyoruz, bence bu kontrolleri ihmal etmeyin kücükken mudahale ediliyorsa erken edilir , zor olsada onun iyiliği için sonucta sonradan keşke demektense yapılması daha iyi.Bir de bebislerinizi goz muayenesine goturdunuz mu kizlar? Internette gerekli gorulurse yaptirin yaziyor rutin bir sey degilmis ama saglik ocagindaki doktor yaptir goz muayenesi dedi. Kendi cocuk doktorumuz hic oyle bir seyden bahsetmedi. Biraz da zormus herhalde bebislerde goz muayenesi. Sizler ne yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?