hele benSen=benöyle valla insan yaşanabilecekleri bilmeyince
ay insallah bulursunuz kuzumDüştü canım kimse orada olduğunu bilmiyordu çünkü o gün cüzdanın çıtı koptu sanırım o esnada düştü gittiğimiz yerlere sorucaz ama çok düşük ihtimal
canim zaten bebek sadcee beslenmeyle buyumez , buyume hormonu gece uykuda salgilanir . O nedenle belli bir aydan sonra kesintisiz uyumalari onemli. daha cabuk boy atar ve kemik gelisimi gerceklesir.Kızlar bugün doktordaydık kızımla. Ne yazık ki kilo alımını yetersiz buldu. Sadece emziriyorum sütümün azaldığını bende farketmiştim zaten. Çok aç olup ağlarsa 90ml mama vermemi söyledi. Benden gelen süt şuan 55ml. Kilo alımı yetersiz olmasına rağmen kesinlikle artık bebeği gece uyandırmıyoruz dedi. Bırakalım güzelce uykusunu alsın dedi. İki haftadır bende gece uyandırmıyordum zaten. Gece hiç uyanmadan en fazla 5 saat uyuyor en azda 3 saat uyuyor. Emip tekrar uykuya dalıyor en az iki saat yine uyuyor. Gece uykumuzu güzelce alıyoruz. Solgarın vitaminini verdi bununla sütün artacaktır dedi bakalım inşallah artar burdan yazarım artarsa. 60 günlük kızım 4600 kilo 56cm.
Kendim için kadın doğum doktoruma gittim. Alttan muayene yaptı. Smear testi yaptı. Smear testi bi tık canımı yaktı ama dayanılmayacak gibi değil kısa sürüyor.
normal ya kac sene gecmis aradan.Ya ben onlara şaşırmıyorum artık
İnsanlar yaşadıklarını unutuyor herhalde
3 kardeşiz annem bebekleri benimle yeniden keşfetti sanki
Tekrarlıyor mu yaniBen de tam iki kere mastit oldum. Hem ağrılı hem de yüksek ateşli geçirdim maalesef doktor antibiyotik verdi iki seferde de.
Önce sıcak bir duş alıp ağrıyan bölgeye sıcak havlu koy canım sonra emzir ve eğer bebek boşaltamadıysa sağ mutlaka. Eğer ateşin çıkarsa ve kendini grip gibi hissedersen de bir doktora görün derim çünkü enfeksiyona dönünce antibiyotiksiz geçmiyor maalesef
Merhaba, burda sizlerin yazdıklarını okuyarak bilgi sahibi oluyorum. Ben de size yazmak istedim. Doktorumuz bize sub simplex ve biogianın yanında mommys bliss diye bitkisel bir şurup önerdi.E bebekte de satılıyor. Gecesi ve gündüzü var. Ben gündüzü kullanıyorum. Gecesini çok büyük krizlerde kullandım. Sanki etki ediyor gibi.Dün gece ve bu gündüz ve şu an gaz sancısı çekerek ağlıyor bebeğim. O kadar uykusuz ki..Az kaldı deliricem, o ağlıyor ben ağlıyorum, hiç mi çaresi olmaz ya! Ağlarken uyuyakalıyor tekrar kıvranıyor, çok sinirim bozuk
canim bence sen iyi bir cocuk dr u bul.Dün gece ve bu gündüz ve şu an gaz sancısı çekerek ağlıyor bebeğim. O kadar uykusuz ki..Az kaldı deliricem, o ağlıyor ben ağlıyorum, hiç mi çaresi olmaz ya! Ağlarken uyuyakalıyor tekrar kıvranıyor, çok sinirim bozuk
Doğması gereken haftaya göre hesaplanıyormuş , belki gazı vardır ondan tutamıyordur yada belki istemiyordur tutunca bazen refleksten dolayıda emiyorlar sonra yine çıldırıyor :/ of keşke konuşabilseler değilmibu atak haftasini nasil hesapliyoruz?
benim kiz tam bir aylik oldu ama orjinalin de daha ikinci haftasi yeni bitti 3.haftaya girdi.
meme emmek istiyor ama memeyi itiyor. zorla tutturuyorum bir sekilde , ozaman emiyor. ayni sekilde biberonu da zorla aliyor.
atak haftasi mi acaba yoksa baska bir skntisi mi var ? burnunu fln temizledim.
bugun tuttu kavga etmedi.Doğması gereken haftaya göre hesaplanıyormuş , belki gazı vardır ondan tutamıyordur yada belki istemiyordur tutunca bazen refleksten dolayıda emiyorlar sonra yine çıldırıyor :/ of keşke konuşabilseler değilmi
Geçmiş olsun burda ıhlamur içirme konuşulmustu doktoruna sor istersenKizlar ben hasta oldum ateslendim boğazım çok agriyo aciyo ilaç da icemiyorum parol hariç, bu akşam benim minik de öksürmeye başladı arada, birazda hapsuruyo falan muhtemelen ona da geçtiböyle durumda nasıl tedavi veriyo doktorlar
Doktora nereye gidiyorsun bilmiyorum ama bulunduğun şehirde üniversite hastanesi varsa oralarda hocalar oluyor ya muayane ol. Kolik bebeğin bile bi saati var. Vücudu kakası değişti diyorsun çocuğu rahatsız eden budur belki gaz sancısı demek olmaz sadeceDün gece ve bu gündüz ve şu an gaz sancısı çekerek ağlıyor bebeğim. O kadar uykusuz ki..Az kaldı deliricem, o ağlıyor ben ağlıyorum, hiç mi çaresi olmaz ya! Ağlarken uyuyakalıyor tekrar kıvranıyor, çok sinirim bozuk
2,3 günde etki etmişti canım. Damladan sonra gaz sancılarımız gaz nedeniyle ağlama azaldı canım. Gazı olduğunda ayaklarını pedal çevirir gibi çeviriyor. Oda baya azalmıştı.3 gündür sab simplex kullanıyoruz canım günde 3 kez 15’er damla. İlk 2 gün rahat çıkardı sayılır ama dün ve bugün yine zorlanıyor, yanında da 5 damla biogala kullanıyoruz. Sen ne gibi düzelme gördün canım damladan sonra? Ve ne kadar sürede fayda etti? Mesela yine de ıkınıyor muydu yoksa damla sayesinde çok kolay mı gaz çıkarmaya başladı?
Evet canım 2.ayla rahat ettim uyku konusunda gece uyandırmalarına gerek kalmadı. Geçmiş olsun bu arada safra kesende taş varmış. Benimde var hamilelikte öğrendim büyük taşlar var dedi doktor. Mecbur en müsait zamanda safranın alınması gerekiyor doktor demiştihele bensaglikli dogsunda mama yesin dedim , suan ikisinide yiyir ama mama yemesi beni icten ice uzuyor
dun zorlu bir aksam sonrasi baktim emzigi cok siddetli emiyor, esime dedim mama yap getir , sen ver , ben küsüm kendisine
ay insallah bulursunuz kuzum
canim zaten bebek sadcee beslenmeyle buyumez , buyume hormonu gece uykuda salgilanir . O nedenle belli bir aydan sonra kesintisiz uyumalari onemli. daha cabuk boy atar ve kemik gelisimi gerceklesir.
tok olup uyudugu halde uyandirip yedirsen bu sefer sindirim sistemi caliscagindan buyume hormonu salgilana sistemi calismayacak.
normal ya kac sene gecmis aradan.
Benim annem suan keyfini cikariyorsabah geliyor 5-6 da aliyor benden goturup emzirme yastigina koyup yatiriyor yaninda.
Birlikte banyo yapiyorlar flnben anca emziriyorum iste emerse , arada ustunu basini degistiriyorum
sanada gecmis olsun kuzum2,3 günde etki etmişti canım. Damladan sonra gaz sancılarımız gaz nedeniyle ağlama azaldı canım. Gazı olduğunda ayaklarını pedal çevirir gibi çeviriyor. Oda baya azalmıştı.
Evet canım 2.ayla rahat ettim uyku konusunda gece uyandırmalarına gerek kalmadı. Geçmiş olsun bu arada safra kesende taş varmış. Benimde var hamilelikte öğrendim büyük taşlar var dedi doktor. Mecbur en müsait zamanda safranın alınması gerekiyor doktor demişti
Azalarak biraz uzun sürüyür ama bizde 3 aydan sonrada azalmalar vardı. Çok zor ben sizi anlayabiliylrım iyiki emiyor bşde benimki memeyide tutmazdı. Damlaların hiçbirisi işe yaramıyor tek yapmanız gerekn duş aldırıp bebek yağıyla masaj ve ayağını sırtını sıcak tutmak sizde tabi yemeklerinize kimyon katın. Kaka yapma durumu nedir sık sık yapıyormuO kadar damlaya rağmen ağlıyor kıvranıyor, psikolojim bozuldu bir de emerek rahatlıyor ama o da gaz yapıyorsağolun deneyeceğim söylediklerinizi. Umarım 8 ay sürmez
Canim dogum kilosu ne kadardi bebeğininKızlar bugün doktordaydık kızımla. Ne yazık ki kilo alımını yetersiz buldu. Sadece emziriyorum sütümün azaldığını bende farketmiştim zaten. Çok aç olup ağlarsa 90ml mama vermemi söyledi. Benden gelen süt şuan 55ml. Kilo alımı yetersiz olmasına rağmen kesinlikle artık bebeği gece uyandırmıyoruz dedi. Bırakalım güzelce uykusunu alsın dedi. İki haftadır bende gece uyandırmıyordum zaten. Gece hiç uyanmadan en fazla 5 saat uyuyor en azda 3 saat uyuyor. Emip tekrar uykuya dalıyor en az iki saat yine uyuyor. Gece uykumuzu güzelce alıyoruz. Solgarın vitaminini verdi bununla sütün artacaktır dedi bakalım inşallah artar burdan yazarım artarsa. 60 günlük kızım 4600 kilo 56cm.
Kendim için kadın doğum doktoruma gittim. Alttan muayene yaptı. Smear testi yaptı. Smear testi bi tık canımı yaktı ama dayanılmayacak gibi değil kısa sürüyor.
Her gün yapardı, ama artık 3-4 günde bir kaka yapıyor. Sıcak uygulamasını nasıl yaptınız? Biz jel koyduk sanırım isilik yaptı. 3 aya bile çok var 45 günlüğüz, psikolojim bitti benim, önümde acı çekiyorAzalarak biraz uzun sürüyür ama bizde 3 aydan sonrada azalmalar vardı. Çok zor ben sizi anlayabiliylrım iyiki emiyor bşde benimki memeyide tutmazdı. Damlaların hiçbirisi işe yaramıyor tek yapmanız gerekn duş aldırıp bebek yağıyla masaj ve ayağını sırtını sıcak tutmak sizde tabi yemeklerinize kimyon katın. Kaka yapma durumu nedir sık sık yapıyormu
Çok teşekkür ederim doktora söyleyeceğimMerhaba, burda sizlerin yazdıklarını okuyarak bilgi sahibi oluyorum. Ben de size yazmak istedim. Doktorumuz bize sub simplex ve biogianın yanında mommys bliss diye bitkisel bir şurup önerdi.E bebekte de satılıyor. Gecesi ve gündüzü var. Ben gündüzü kullanıyorum. Gecesini çok büyük krizlerde kullandım. Sanki etki ediyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?