2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bu atak haftasini nasil hesapliyoruz?
benim kiz tam bir aylik oldu ama orjinalin de daha ikinci haftasi yeni bitti 3.haftaya girdi.

meme emmek istiyor ama memeyi itiyor. zorla tutturuyorum bir sekilde , ozaman emiyor. ayni sekilde biberonu da zorla aliyor.

atak haftasi mi acaba yoksa baska bir skntisi mi var ? burnunu fln temizledim.

Sen=ben öyle valla insan yaşanabilecekleri bilmeyince
hele ben saglikli dogsunda mama yesin dedim , suan ikisinide yiyir ama mama yemesi beni icten ice uzuyor
dun zorlu bir aksam sonrasi baktim emzigi cok siddetli emiyor, esime dedim mama yap getir , sen ver , ben küsüm kendisine
Düştü canım kimse orada olduğunu bilmiyordu çünkü o gün cüzdanın çıtı koptu sanırım o esnada düştü gittiğimiz yerlere sorucaz ama çok düşük ihtimal
ay insallah bulursunuz kuzum
canim zaten bebek sadcee beslenmeyle buyumez , buyume hormonu gece uykuda salgilanir . O nedenle belli bir aydan sonra kesintisiz uyumalari onemli. daha cabuk boy atar ve kemik gelisimi gerceklesir.

tok olup uyudugu halde uyandirip yedirsen bu sefer sindirim sistemi caliscagindan buyume hormonu salgilana sistemi calismayacak.
Ya ben onlara şaşırmıyorum artık
İnsanlar yaşadıklarını unutuyor herhalde
3 kardeşiz annem bebekleri benimle yeniden keşfetti sanki
normal ya kac sene gecmis aradan.
Benim annem suan keyfini cikariyor sabah geliyor 5-6 da aliyor benden goturup emzirme yastigina koyup yatiriyor yaninda.
Birlikte banyo yapiyorlar fln ben anca emziriyorum iste emerse , arada ustunu basini degistiriyorum

Bilincli gulmeler, tepkiler bsladi mi kizlar . Bizim 48 gunluk oldu. Gulumsemeler artti. Goz temasi anne babaya daha cok bilinçlilik geldi cok az da olsa.. bu arada lohusalık bitti ama bende sanki daha yeni başladı. Esimden dHa fazla ilgi beklediğim zaman... bu da beni suygusal yapiyir. Sizde de bu durum var mi

Dün gece ve bu gündüz ve şu an gaz sancısı çekerek ağlıyor bebeğim. O kadar uykusuz ki..Az kaldı deliricem, o ağlıyor ben ağlıyorum, hiç mi çaresi olmaz ya! Ağlarken uyuyakalıyor tekrar kıvranıyor, çok sinirim bozuk

Kizlar ben hasta oldum ateslendim boğazım çok agriyo aciyo ilaç da icemiyorum parol hariç, bu akşam benim minik de öksürmeye başladı arada, birazda hapsuruyo falan muhtemelen ona da geçti böyle durumda nasıl tedavi veriyo doktorlar

Tekrarlıyor mu yani
Sana da geçmiş olsun canım çok zor bişey enfeksiyona dönmüş antibiyotik kullanıyorum malesef sütü sağıp atıyorum kesilmiş gibi zaten süt

Merhaba, burda sizlerin yazdıklarını okuyarak bilgi sahibi oluyorum. Ben de size yazmak istedim. Doktorumuz bize sub simplex ve biogianın yanında mommys bliss diye bitkisel bir şurup önerdi.E bebekte de satılıyor. Gecesi ve gündüzü var. Ben gündüzü kullanıyorum. Gecesini çok büyük krizlerde kullandım. Sanki etki ediyor gibi.

canim bence sen iyi bir cocuk dr u bul.
belki bagirsaklarinda baska birsey vardir sadece kolik degildir.

Doğması gereken haftaya göre hesaplanıyormuş , belki gazı vardır ondan tutamıyordur yada belki istemiyordur tutunca bazen refleksten dolayıda emiyorlar sonra yine çıldırıyor :/ of keşke konuşabilseler değilmi

bugun tuttu kavga etmedi.
keske konussalar , elimizden geleni yapiyoruz ama insan uzuluyor iste derdini anlayamayinca

Geçmiş olsun burda ıhlamur içirme konuşulmustu doktoruna sor istersen

Doktora nereye gidiyorsun bilmiyorum ama bulunduğun şehirde üniversite hastanesi varsa oralarda hocalar oluyor ya muayane ol. Kolik bebeğin bile bi saati var. Vücudu kakası değişti diyorsun çocuğu rahatsız eden budur belki gaz sancısı demek olmaz sadece

2,3 günde etki etmişti canım. Damladan sonra gaz sancılarımız gaz nedeniyle ağlama azaldı canım. Gazı olduğunda ayaklarını pedal çevirir gibi çeviriyor. Oda baya azalmıştı.
Evet canım 2.ayla rahat ettim uyku konusunda gece uyandırmalarına gerek kalmadı. Geçmiş olsun bu arada safra kesende taş varmış. Benimde var hamilelikte öğrendim büyük taşlar var dedi doktor. Mecbur en müsait zamanda safranın alınması gerekiyor doktor demişti

sanada gecmis olsun kuzum
ben iste sut yapsin diye tahine bestlak damla fln yagli seylere abaninca ortaya cikti.
bir de dogum sonrasi bir anda kilo verince vucut yag depolarini kaybettigi icinde olurmus. Benimkini ona bagladi dr lar.

Bakalim bende duruma ameliyat olacagim .

O kadar damlaya rağmen ağlıyor kıvranıyor, psikolojim bozuldu bir de emerek rahatlıyor ama o da gaz yapıyor sağolun deneyeceğim söylediklerinizi. Umarım 8 ay sürmez
Azalarak biraz uzun sürüyür ama bizde 3 aydan sonrada azalmalar vardı. Çok zor ben sizi anlayabiliylrım iyiki emiyor bşde benimki memeyide tutmazdı. Damlaların hiçbirisi işe yaramıyor tek yapmanız gerekn duş aldırıp bebek yağıyla masaj ve ayağını sırtını sıcak tutmak sizde tabi yemeklerinize kimyon katın. Kaka yapma durumu nedir sık sık yapıyormu

Canim dogum kilosu ne kadardi bebeğinin

Merhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz sunan 12.8

Her gün yapardı, ama artık 3-4 günde bir kaka yapıyor. Sıcak uygulamasını nasıl yaptınız? Biz jel koyduk sanırım isilik yaptı. 3 aya bile çok var 45 günlüğüz, psikolojim bitti benim, önümde acı çekiyor

Çok teşekkür ederim doktora söyleyeceğim al derse hemen alıp başlayım

İlk bebeğimde sütümü zar zor da olsa getirmiştim ancak bebeğim hiç beni emmemişti 3 ay sağarak sütünü vermiştim bundan büyük çaresizlik olur mu diyordum . Şimdi bebeğim emiyor ama maalesef sütüm çok az geliyor sanırım bu daha büyük bi çaresizlik . Çocuk güzel güzel emiyor ama 40 gün oldu hala sağdığımda 30 u zor geçiyorum. Modum düşmesin süt daha fazla kesilmesin diye sabrediyorum ama gerçekten bu süt olayı insanın anneliğine odaklanmasını engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…