- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Aynen öyleyim, wc ye gitmiyorum sabahtan beri, kucağımda hoplatıp konuşursam susuyor, sırtım felç şu an. Sabah 8 de yıkadım, bacak hareketleri yaptık, gaz masajını yaptım, bir sürü de çıkardı gaz. Bir tek anasonu denemedim, çocuk ağlamaktan su içinde kaldı, doktoru damlalara devam edin yazdı. Ama ben hiç iyi değilim, yalnız kalmak istemiyorum bebekle artık. Eşim işe gitti annem zaten gelmez, çok çaresizim. 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı.Canım masajlar bacak hareketleri karın üstü yatırma duş damlalar hepsini günlük rutin olarak yap bide anason tavsiye ederim hepsini bir arada yap biz öyle rahatlıyorduk 56 günlük olduk 4/5 gündür rahatız çok şükür.. o kadar yorucu ki sabah nasıl kalktıysam yatana kadar öyle dolanıyordum
yanina gelebilecek bir akraban yada arkadasin yok mu kuzum ? en azindan komsularindan birini cagirsanAynen öyleyim, wc ye gitmiyorum sabahtan beri, kucağımda hoplatıp konuşursam susuyor, sırtım felç şu an. Sabah 8 de yıkadım, bacak hareketleri yaptık, gaz masajını yaptım, bir sürü de çıkardı gaz. Bir tek anasonu denemedim, çocuk ağlamaktan su içinde kaldı, doktoru damlalara devam edin yazdı. Ama ben hiç iyi değilim, yalnız kalmak istemiyorum bebekle artık. Eşim işe gitti annem zaten gelmez, çok çaresizim. 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı.
Çok haklısınız insan çok çaresiz hissediyor geçecek bunlar diye motive edin. Annem çok yakın oturuyor bana yürüme mesafesinde ama kolay kolay gelmez uzaktan akıl verir aradığımda bir sürü iş sayar bana bende gel diyemem yalnız bakıyorum bebeğime .. siz birde anasonu deneyin ben en çok onun etki ettiğini farkettim 3/4 çay veriyorum akşamları yine kızarıp bozarıyor ayaklarını çekiyor ama ağlamıyor gazdanAynen öyleyim, wc ye gitmiyorum sabahtan beri, kucağımda hoplatıp konuşursam susuyor, sırtım felç şu an. Sabah 8 de yıkadım, bacak hareketleri yaptık, gaz masajını yaptım, bir sürü de çıkardı gaz. Bir tek anasonu denemedim, çocuk ağlamaktan su içinde kaldı, doktoru damlalara devam edin yazdı. Ama ben hiç iyi değilim, yalnız kalmak istemiyorum bebekle artık. Eşim işe gitti annem zaten gelmez, çok çaresizim. 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı.
Canım ya inan ben bile ne yapılır diye düşünüyorm biraz büyüsün gecicek hepsi bununda bi sonu var eger kabızsa arkadaşım ateş ölcerin ucunu zeytin yağına batırıp popo deliğine sürüyordu çok iyi geliyor hemen kakasını yapıyor demişti belki kakasını yapamadı içinde sancısı vardırAynen öyleyim, wc ye gitmiyorum sabahtan beri, kucağımda hoplatıp konuşursam susuyor, sırtım felç şu an. Sabah 8 de yıkadım, bacak hareketleri yaptık, gaz masajını yaptım, bir sürü de çıkardı gaz. Bir tek anasonu denemedim, çocuk ağlamaktan su içinde kaldı, doktoru damlalara devam edin yazdı. Ama ben hiç iyi değilim, yalnız kalmak istemiyorum bebekle artık. Eşim işe gitti annem zaten gelmez, çok çaresizim. 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı.
Günde bir çay kaşık zeytin yağı ver sende bunu yoğun bakımlarda hemşireler bile veriyor yenidoğanlara bebeklere bağırsaklarını yumuşatır zararlı bişey değil ben veriyorm bazen unutsamda ara ara hatırladıkca veriyormCanım ya inan ben bile ne yapılır diye düşünüyorm biraz büyüsün gecicek hepsi bununda bi sonu var eger kabızsa arkadaşım ateş ölcerin ucunu zeytin yağına batırıp popo deliğine sürüyordu çok iyi geliyor hemen kakasını yapıyor demişti belki kakasını yapamadı içinde sancısı vardır
Anneleriniz neden gelmiyor asıl bu zamanlarda gerek yardımları :/Çok haklısınız insan çok çaresiz hissediyor geçecek bunlar diye motive edin. Annem çok yakın oturuyor bana yürüme mesafesinde ama kolay kolay gelmez uzaktan akıl verir aradığımda bir sürü iş sayar bana bende gel diyemem yalnız bakıyorum bebeğime .. siz birde anasonu deneyin ben en çok onun etki ettiğini farkettim 3/4 çay veriyorum akşamları yine kızarıp bozarıyor ayaklarını çekiyor ama ağlamıyor gazdan
Hiç komşum yok canım kimseyi tanımıyorum. Annem dün geldi temizlik yaparken yine bir bahane bulup küsüp gitti. Gelse de istemem artık çok yoruyor beni. Onun nazıyla uğraşacağım diye kendimi yiyorum. Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor. Doktora da gidemeyeceğiz eşimin işi uzayacakmış dua edin bana cinnete az kaldı gerçektenyanina gelebilecek bir akraban yada arkadasin yok mu kuzum ? en azindan komsularindan birini cagirsan
Onu da deneyeceğim çok sağolunÇok haklısınız insan çok çaresiz hissediyor geçecek bunlar diye motive edin. Annem çok yakın oturuyor bana yürüme mesafesinde ama kolay kolay gelmez uzaktan akıl verir aradığımda bir sürü iş sayar bana bende gel diyemem yalnız bakıyorum bebeğime .. siz birde anasonu deneyin ben en çok onun etki ettiğini farkettim 3/4 çay veriyorum akşamları yine kızarıp bozarıyor ayaklarını çekiyor ama ağlamıyor gazdan
Doktor bi arkadaş gece bana getir yine katılarak ağlarsa fitil koyalım dedi, bu gece oraya götürücem, o da olmazsa senin dediğini de yaparım. Bundan daha kötü olmaz nasolsa. Sağol canımCanım ya inan ben bile ne yapılır diye düşünüyorm biraz büyüsün gecicek hepsi bununda bi sonu var eger kabızsa arkadaşım ateş ölcerin ucunu zeytin yağına batırıp popo deliğine sürüyordu çok iyi geliyor hemen kakasını yapıyor demişti belki kakasını yapamadı içinde sancısı vardır
Aynen denemekten zarar gelmez zararlı bişey değil zaten inşallah iyi olur bebeğinizDoktor bi arkadaş gece bana getir yine katılarak ağlarsa fitil koyalım dedi, bu gece oraya götürücem, o da olmazsa senin dediğini de yaparım. Bundan daha kötü olmaz nasolsa. Sağol canım
Teşekkür ederim inşallah geçercanim bazen sutle alakasi olmuyormus yani demek istedigim beslemekle alakasi olmayabiliyormus . o yuzden skma canini
Ben zeytinyağı veriyorum parmağıma batırıp emdiriyorım baktım gene yapamadı poposuna zeytinyağı sürüyorum bçyle kulak çöpüyle yüzeysel. Ama ısıtılmış sogutulmuş. Canım sling alsana kendine madem yapısık geziyorsunuz en azından kalkar mutfagıns gidersinAynen öyleyim, wc ye gitmiyorum sabahtan beri, kucağımda hoplatıp konuşursam susuyor, sırtım felç şu an. Sabah 8 de yıkadım, bacak hareketleri yaptık, gaz masajını yaptım, bir sürü de çıkardı gaz. Bir tek anasonu denemedim, çocuk ağlamaktan su içinde kaldı, doktoru damlalara devam edin yazdı. Ama ben hiç iyi değilim, yalnız kalmak istemiyorum bebekle artık. Eşim işe gitti annem zaten gelmez, çok çaresizim. 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı.
Ya d vitamini veriyorum fısfıs neyseki. Sıkıyorum bi fıs. Hemen meme veriyorum onda bile yutmamak için direnirken boğulma teşebbüslerinde bulunuyorBu bebelerin öğürmeleri beni benden alıyor. Benim kız da öyle. İlerisinde korkar oldum çok nazik mideli olacak galiba ve de seçici. Emziğe öğürüyor. Lansinoh biberona öğürüyor. Sadece aventten içiyor. Kuzum onu da meme sanıyor sanırım meme şekline ve yapısına en yakın o. Senin biberon neydi bak yazarken geldi aklıma.
İnşallah canım hepimiz düze çıkarız en kısa zamanda umuyorumDoğduğu günden beri mukuslu kızımın doktor önemsemedi. Evet başka belirtide gerekiyor.
Kesinlikle doktor alerji değil derse kremi almanı öneririm 200₺ civarı fiyatı ama değdi yüzü parladı kızımın tüm kabarcıklar gitti bir gecede. Gaz için yazdıklarını okudum. Benim kızımda çok gazlıydı. Sab simplex damla verdi doktor günde 4 kere 15 damla. Çok düzenli verince baya etki etti. Ben uyku saatine göre verdim hep sabah 5 öğlen 12 akşam 17.00 gece 24.00. Bu saatlerde ayakta oluyor ve saat aralıkları düzenli oldu. Kullanmayı 2 gün bıraktım başa sardık tekrar gaz problemi başladı. Yine aldım kullanıyorum.
Ahh canım inşallah geçer kısa sürede
hele bensaglikli dogsunda mama yesin dedim , suan ikisinide yiyir ama mama yemesi beni icten ice uzuyor
dun zorlu bir aksam sonrasi baktim emzigi cok siddetli emiyor, esime dedim mama yap getir , sen ver , ben küsüm kendisine
normal ya kac sene gecmis aradan.
Benim annem suan keyfini cikariyorsabah geliyor 5-6 da aliyor benden goturup emzirme yastigina koyup yatiriyor yaninda.
Birlikte banyo yapiyorlar flnben anca emziriyorum iste emerse , arada ustunu basini degistiriyorum
Gittim kuzum apse olabilir dedi el muayenesiyle 11 aralıkta ultrason çekilecekanurkoc canım gögsün için hastaneye gidecektin naptın
hele bensaglikli dogsunda mama yesin dedim , suan ikisinide yiyir ama mama yemesi beni icten ice uzuyor
dun zorlu bir aksam sonrasi baktim emzigi cok siddetli emiyor, esime dedim mama yap getir , sen ver , ben küsüm kendisine
ay insallah bulursunuz kuzum
canim zaten bebek sadcee beslenmeyle buyumez , buyume hormonu gece uykuda salgilanir . O nedenle belli bir aydan sonra kesintisiz uyumalari onemli. daha cabuk boy atar ve kemik gelisimi gerceklesir.
tok olup uyudugu halde uyandirip yedirsen bu sefer sindirim sistemi caliscagindan buyume hormonu salgilana sistemi calismayacak.
normal ya kac sene gecmis aradan.
Benim annem suan keyfini cikariyorsabah geliyor 5-6 da aliyor benden goturup emzirme yastigina koyup yatiriyor yaninda.
Birlikte banyo yapiyorlar flnben anca emziriyorum iste emerse , arada ustunu basini degistiriyorum
Uç kısmında mı yoksa kanallarda mıGittim kuzum apse olabilir dedi el muayenesiyle 11 aralıkta ultrason çekilecek
Evet benimde geçirdi 2 gün küvözde kaldı canım bizim beslemeyele alakalı değilmiş anne bebek kan uyuşmazlığından kaldı çok üzülme geçici bir süreç kan uyuşmazlığı olduğu için hala düşük değerde var oğlumda ama geçicek inşallah 2 aylık olduk düşün yavrunu düşünüp sütünü sağ bol bolBen de iki saatte bir mama veriyorum bir de emziriyorum ama sütüm az.ac kalmasın diye ama hala ilerliyor
Kanallarda canım uç kısım için ben yine silikon uçla beslemeye başladım acı geçti uçta kızarma normal dedi doktorUç kısmında mı yoksa kanallarda mı
Ohh sefan olsun afiyet olsunAnamıda aldım bir mola verdim
Eşim kafeye gidecekti beni annesine bırakacaktı bende çıkıcam dedim zaten anneme yakın geldiğimiz yer onu aradım takılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?