2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyleyim, wc ye gitmiyorum sabahtan beri, kucağımda hoplatıp konuşursam susuyor, sırtım felç şu an. Sabah 8 de yıkadım, bacak hareketleri yaptık, gaz masajını yaptım, bir sürü de çıkardı gaz. Bir tek anasonu denemedim, çocuk ağlamaktan su içinde kaldı, doktoru damlalara devam edin yazdı. Ama ben hiç iyi değilim, yalnız kalmak istemiyorum bebekle artık. Eşim işe gitti annem zaten gelmez, çok çaresizim. 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı.

yanina gelebilecek bir akraban yada arkadasin yok mu kuzum ? en azindan komsularindan birini cagirsan

Çok haklısınız insan çok çaresiz hissediyor geçecek bunlar diye motive edin. Annem çok yakın oturuyor bana yürüme mesafesinde ama kolay kolay gelmez uzaktan akıl verir aradığımda bir sürü iş sayar bana bende gel diyemem yalnız bakıyorum bebeğime .. siz birde anasonu deneyin ben en çok onun etki ettiğini farkettim 3/4 çay veriyorum akşamları yine kızarıp bozarıyor ayaklarını çekiyor ama ağlamıyor gazdan

Canım ya inan ben bile ne yapılır diye düşünüyorm biraz büyüsün gecicek hepsi bununda bi sonu var eger kabızsa arkadaşım ateş ölcerin ucunu zeytin yağına batırıp popo deliğine sürüyordu çok iyi geliyor hemen kakasını yapıyor demişti belki kakasını yapamadı içinde sancısı vardır

Günde bir çay kaşık zeytin yağı ver sende bunu yoğun bakımlarda hemşireler bile veriyor yenidoğanlara bebeklere bağırsaklarını yumuşatır zararlı bişey değil ben veriyorm bazen unutsamda ara ara hatırladıkca veriyorm

Anneleriniz neden gelmiyor asıl bu zamanlarda gerek yardımları :/

yanina gelebilecek bir akraban yada arkadasin yok mu kuzum ? en azindan komsularindan birini cagirsan
Hiç komşum yok canım kimseyi tanımıyorum. Annem dün geldi temizlik yaparken yine bir bahane bulup küsüp gitti. Gelse de istemem artık çok yoruyor beni. Onun nazıyla uğraşacağım diye kendimi yiyorum. Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor. Doktora da gidemeyeceğiz eşimin işi uzayacakmış dua edin bana cinnete az kaldı gerçekten

Onu da deneyeceğim çok sağolun annem dün geldi çocuk ağlamaktan katıldı yine emzirmek için yastığını biraz yüksek sesle istedim diye çıktı gitti. Asla gelmesini istemiyorum artık. Bir de onun nazıyla iyice moralim bozuluyor. Her geldiğinde küsecek bir şey buluyor. Bir de alerji riski yüzünden yiyecek bir şey de bulamıyorum, hoş mutfağa gidemem bulsam da.Allah yardımcınız olsun sizin de. Gerçekten çok zormuş

Doktor bi arkadaş gece bana getir yine katılarak ağlarsa fitil koyalım dedi, bu gece oraya götürücem, o da olmazsa senin dediğini de yaparım. Bundan daha kötü olmaz nasolsa. Sağol canım

Doktor bi arkadaş gece bana getir yine katılarak ağlarsa fitil koyalım dedi, bu gece oraya götürücem, o da olmazsa senin dediğini de yaparım. Bundan daha kötü olmaz nasolsa. Sağol canım
Aynen denemekten zarar gelmez zararlı bişey değil zaten inşallah iyi olur bebeğiniz

Ben zeytinyağı veriyorum parmağıma batırıp emdiriyorım baktım gene yapamadı poposuna zeytinyağı sürüyorum bçyle kulak çöpüyle yüzeysel. Ama ısıtılmış sogutulmuş. Canım sling alsana kendine madem yapısık geziyorsunuz en azından kalkar mutfagıns gidersin

Ya d vitamini veriyorum fısfıs neyseki. Sıkıyorum bi fıs. Hemen meme veriyorum onda bile yutmamak için direnirken boğulma teşebbüslerinde bulunuyor
Dr. Browns canım biberonu. Ama başta çok güzel içiyordu sütümü sağıp veriyordum. Sonra ilk ataktan sonraydı hiç unutmam. 40ı da uçmuştu. Bi daha ağzına almadı

İnşallah canım hepimiz düze çıkarız en kısa zamanda umuyorum
benzer ruh hallerimiz
Arada benim de böyle ilişkimize yarım saat de olsa ara vermem gerekiyor ama sağolsun imkanımız yok

Benim annem de gelince bakıyorum bana yardıma değil de torun sevmeye gelmiş gibi davranıyor

Ay bende yapıyorum onu küsüm ben diye bırakıyorum eşime mamasını veriyor az da olsa rahatlıyorum o ara

Ben de iki saatte bir mama veriyorum bir de emziriyorum ama sütüm az.ac kalmasın diye ama hala ilerliyor
Evet benimde geçirdi 2 gün küvözde kaldı canım bizim beslemeyele alakalı değilmiş anne bebek kan uyuşmazlığından kaldı çok üzülme geçici bir süreç kan uyuşmazlığı olduğu için hala düşük değerde var oğlumda ama geçicek inşallah 2 aylık olduk düşün yavrunu düşünüp sütünü sağ bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…