çok geçmiş olşsun canım benim şükür bende hasta olanlar gelmedi de gelmek isteyenlere de deim iyileş de gelin diye... bu dönemde hastalıklar fazla zaten.Kızlar Asaf çok hasta geçen Cuma gecesinden bu yana ateşini düşüremedik. Ben işteyken eve misafir gelmiş annem de geri çevirirsem ayıp olur diyerek kabul etmiş. Kadının çocuğu da gripmiş bizim oğlana bulaştırdı hastalığı. Çok üzgün ve sinirliyim. Sen küçücük bebeği görmeye geliyorsun çocuğun hasta hangi akla hizmet benim bebeğime bunu yapıyorsun. Anneme de çok kızdım niye kış günü eve misafir alıyorsun darılan darılsın dedim, ama olan oldu. Şimdi çocuğa 3 tane antibiyotik iğne yazıldı bugün sonuncusunu yaptırıcaz calpol şurup kullanıyoruz, fakat çocuğun ateşi asla düşmüyor. 37,5 - 38 derece arasında geziyor. Daha ek gıdaya geçemeden, boğazından birsürü ilaç geçti. Ne yapsam bilemedim. Cuma günü kontrolümüz var yine. Bir tavsiye verecek olan var mı ?
Çok sağol vallahi ben evde olsam asla eve almazdım. Anneme dedim annesi eve misafir kabul etmiyor de diye tembihledim. İnsanlarımız maalesef pandemiyi çabuk unuttularKıyamam geçmiş olsun çalışmaktan değil bından korkuyorum ya
Sağolasın canımcok gecmis olsun canim
Çok sağol Vallahi bizim ne acil kaldı ne devlet doktoru ne özel doktoru hiç biri çare bulamadı. Yarın da inmezse ateşi kan tahlili yapalım dedi özeldeki doktoru. Bakalım bugün ilaçlarının etki etmesi lazımmış. Yarına bişeyi kalmaz inşallah bizde bebekte çok yoruldu günlerdirSağ ol canım benim size de çok geçmiş olsun. Ben bol bol emzirdim ve üstünü açtım canım. Ekstra bir şey vermedim. Çok dengesizdi ateşi o yüzden acile gittim hemen
Çok teşekkür ederim. Emziriyorum sürekli Allahtan emmeyi seviyor. Bez falan da koyuyorum ama çok kısa süre sonra eski ateş geri geliyor. Nasıl birşey anlamadım. Bugün doktorumuz söyledi ınfluenza salgını var çok dikkat edin diyorlarÇok büyük geçmiş olsun canım. Bol bol emzirip eklem yerlerine ılık bezler sermekten başka bir şey gelmedi aklıma
Sağolasın canım vallahi annem bilsem eve sokarmıydım diyo ama artık iş işten geçti. insanlarımız çok bilinçsiz. El kadar bebeği görmeye hasta çocuğuyla gelecek kadar bilinçsizler işte. Ben hasta olsun olmasın kimseyi kabul etmiyorum. Mevlüdünü de yaza yapıcam Allah nasip ederse. Kaç gündür heba oldu çocuğumçok geçmiş olşsun canım benim şükür bende hasta olanlar gelmedi de gelmek isteyenlere de deim iyileş de gelin diye... bu dönemde hastalıklar fazla zaten.
Canım sizinde kalça ultrasonunda sorun çıktı galiba çift bez mi kullanıyorsunuz. Asafın da öyle çift bez takıyoruz ama huzursuzlanıyo çocuk çok inşallah geçerde kurtuluruz. Benimde kafama çok takılıyor ahh annelik hem çok güzel hem de çok zormuşYastık destekli bu şekilde
Evet canım maalesef. Gelişim geriliği cikti.Üç bez takıyorum bir tane de en usttekinin arasına katlayıp koyuyorum. Obsesif davranıyoruz biraz. Hem de 6 numara bezler. Alt değiştirme 20 dk. Huzursuzluğu sorma hem çok bunaliyor hem de altı ıslakken daha da rahatsız oluyo. İnşallah başka birşeye gerek kalmaz. Asafin değerleri kaç çıkmıştı USG deCanım sizinde kalça ultrasonunda sorun çıktı galiba çift bez mi kullanıyorsunuz. Asafın da öyle çift bez takıyoruz ama huzursuzlanıyo çocuk çok inşallah geçerde kurtuluruz. Benimde kafama çok takılıyor ahh annelik hem çok güzel hem de çok zormuş
Mevludu ben koyde yapmayı düşünüyorum o yuzden . Hem kalabalık olur hem de acik hava mis gibiSağolasın canım vallahi annem bilsem eve sokarmıydım diyo ama artık iş işten geçti. insanlarımız çok bilinçsiz. El kadar bebeği görmeye hasta çocuğuyla gelecek kadar bilinçsizler işte. Ben hasta olsun olmasın kimseyi kabul etmiyorum. Mevlüdünü de yaza yapıcam Allah nasip ederse. Kaç gündür heba oldu çocuğum
hiç mi tutmuyor yoksa sallantı mı yapıyor aradakızlar benim kızım 81 günlük ama kafasını tutamıyor daha sizin bebekleriniz ne zaman tuttular? 37+6 da doğdu bu arada.
Ben de şimdi bunu sormak için geldim, bizim de yarın aşılarımız var, bana da banyo yaptır dedi gelmeden, sanırım aşıdan sonra banyo olmadığı için. Ama öyle güzel uyudu ki kıyamıyorum. Aşıdan sonra kaç gün banyo yok acaba?canlar yarın 2. ay aşılarını olacağız da bana banyo da yaptır demişti. yaptırma sebebi ne ki. çocuk sızdı yaptıramadım. birazdan emmesi için kalkarsa da uyur yine ... uyku saati malum
3 gün müüü3 gün banyo yapamayacak ya o yüzden yaptırıp getirin diyorlar.
Aman kalsın boşver bebeğin kirinden ne olacak3 gün müüüay ben de uyandırmayım diyordum, misafir vardı yeni gitti, nasıl uyandıracağım ya
Vallahi canım şimdi uyandı Şimdi yemiyor ev haliyle bizde de uyku var Uyuyacak mı O da belli değil Allah kerim beş buçuk saat üstüne Uyan sıpa bir arkadaş cevap verdi canım 3 gün banyo yapılmıyormuş O da dayanılır yani Köye gidecektim bu hafta sonu Zaten orada da yapamazdım Yarın perşembe cuma cumartesi pazar yapılmazsa pazartesi yapılır mı banyoBen de şimdi bunu sormak için geldim, bizim de yarın aşılarımız var, bana da banyo yaptır dedi gelmeden, sanırım aşıdan sonra banyo olmadığı için. Ama öyle güzel uyudu ki kıyamıyorum. Aşıdan sonra kaç gün banyo yok acaba?
Yıkadım ama pişman oldumAman kalsın boşver bebeğin kirinden ne olacakhavalar da soğuk zaten 3 4 gün yıkanmasa bir şey olmaz bence
Canoö verem aşısı biraz ağır ve ateş yapan bi aşı hemşire banada aynısını dedi bi gün öncesinden banyo yaptır aşıdan sonra 3 gün yaptıramıycaksın koluna dokunurkende dikkat edin dediBen de şimdi bunu sormak için geldim, bizim de yarın aşılarımız var, bana da banyo yaptır dedi gelmeden, sanırım aşıdan sonra banyo olmadığı için. Ama öyle güzel uyudu ki kıyamıyorum. Aşıdan sonra kaç gün banyo yok acaba?
Acıkıp uyanınca yıkadım hemen canım. Zaten dün fitil atılmıştı, sırtına kadar kaka yapmıştı hastanede yıkayamamıştım. İyi oldu bugün yıkadığım. Siz de karma ile veremi beraber mi vurulacaksınız?Canoö verem aşısı biraz ağır ve ateş yapan bi aşı hemşire banada aynısını dedi bi gün öncesinden banyo yaptır aşıdan sonra 3 gün yaptıramıycaksın koluna dokunurkende dikkat edin dedi
Oh, çok güzel emmeyi seviyorsa atlatır inşallah kuzum. Sabaha güzel haberler bekliyoruz inşallah düşer bebişin ateşi ilaçsız tahlilsiz vs atlatır. Tahlil çok kötü oluyor benim kızım çok ağladı kan alınırkenÇok sağol vallahi ben evde olsam asla eve almazdım. Anneme dedim annesi eve misafir kabul etmiyor de diye tembihledim. İnsanlarımız maalesef pandemiyi çabuk unuttular
Sağolasın canım
Çok sağol Vallahi bizim ne acil kaldı ne devlet doktoru ne özel doktoru hiç biri çare bulamadı. Yarın da inmezse ateşi kan tahlili yapalım dedi özeldeki doktoru. Bakalım bugün ilaçlarının etki etmesi lazımmış. Yarına bişeyi kalmaz inşallah bizde bebekte çok yoruldu günlerdir
Çok teşekkür ederim. Emziriyorum sürekli Allahtan emmeyi seviyor. Bez falan da koyuyorum ama çok kısa süre sonra eski ateş geri geliyor. Nasıl birşey anlamadım. Bugün doktorumuz söyledi ınfluenza salgını var çok dikkat edin diyorlar
Evet hepsi beraber çarşamba günü vurulacak biraz geç oldu bizim o gün 2.5 aylık oluyo ama ancak toparlayabilmişler herkesiAcıkıp uyanınca yıkadım hemen canım. Zaten dün fitil atılmıştı, sırtına kadar kaka yapmıştı hastanede yıkayamamıştım. İyi oldu bugün yıkadığım. Siz de karma ile veremi beraber mi vurulacaksınız?
Birde aklınızda bulunsun verem aşısının yeri kızarıp kabuklanıyo 4. Aya kadar falan oyle kalıyo eger kızarıp kabuklanmazsa vucuda etkisi olmsmış diye aşıyı tekrarlıyorlarAcıkıp uyanınca yıkadım hemen canım. Zaten dün fitil atılmıştı, sırtına kadar kaka yapmıştı hastanede yıkayamamıştım. İyi oldu bugün yıkadığım. Siz de karma ile veremi beraber mi vurulacaksınız?
Bize böyle bir şey söylenmedi canım nerden duydunBirde aklınızda bulunsun verem aşısının yeri kızarıp kabuklanıyo 4. Aya kadar falan oyle kalıyo eger kızarıp kabuklanmazsa vucuda etkisi olmsmış diye aşıyı tekrarlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?