2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizde yarın doktorcuyuz 2gündür çok huzursuz kaka yaparken feci ağlıyor ssedays senide sadece korkutmuşlardır umarım kuşum

instegramdan baktım dq cok tatlısnz. blw bebek öncülüğünde beslenme ağzına tepim, bulamaç olayı yok. derya deniz.

Bizde yarın doktorcuyuz 2gündür çok huzursuz kaka yaparken feci ağlıyor ssedays senide sadece korkutmuşlardır umarım kuşum
Ah canım ya umarım rahatlar en kısa sürede şu kaka yapma, gaz çıkarma çok yoruyor bebişleri cidden inşallah kuzumm ya bakıyorumda 2 aylık bebek kafa ölçümüne uygun yani araştırıp araştırıp duruyorum yarın olsunda hayrola cidden rahatlayacağım. Çok huzursuzum bende

Sırf o yüzden piyanolu aldım

Zeytinyağı işe yaramadı kızlar
Canım ben koltuk altı ateş ölçerin ucuna zeytinyağı sürüp makatini uyarmıştım.Ilk gün yapmadı sonraki gün yine uyarı yaptım dışarıya çıktık hem bebek arabasi ile dolaştık hemde arabanın arkasinda pusetin içinde durdu.Evw gelince yaptı

ya bu saglik ocaginda “ mamayi kes , meme ver “ soylemlerini o kadar cok okudum ki hem burda hem kasim annelerinde .
Resmen akraba terörunden beterler.
Insanlari strese sokuyorlar.

Hayir arkadas ben belki memelerim sarkmasin istiyorum vermicem meme , sanane yani. Ne kadar cok baski var , mama vermeyin diye. cocuk zaten aglamasa vermez kimse mama. rahat biraksinlar insanlari
Hic endiselenme canim, burda kimse bingildaga fln bakmiyor Ben sizlerden okuyup arastirip , Doktoruma soruyorum da oyle kontrol ediyorlar bazi seyleri. Demek ki zamanindan once kapanmasi cok nadir birsey diye dusunuyorum oyle olunca.

fitil denedin mi ?
Son seferdir acile gidiyoruz fitille yapıyor canım, doktoru da yazdı fitil. Ama ben her defasında fitil vermeyim dedim, mecburuz sanırım 10 gün bekleyip veriyoruz onu da mahvoluyor çocuk. Damlaların hepsini kestim, iyi mi yaptım bilmiyorum, belki onlar kabız yaptı. En kötü gecemizi yaşadık dün. Sabah 10:30 da uyudu, bittim ben. Lokma tatlısı yemiştim içinde süt yok diye o mu yaptı acaba ya (

Allah kolaylik versin hepimize annem geliyorda bugün buzdolabinda izler vardi diyorum bugun bir dolabada bir sey akmis da onu sildim anne onu da yarin yaparım diyorum. Artik bir seye yetişemiyorum ise de baslarsam Allah kerim

Ay sorma gitmiyorum artık hastanede uzun sürüyor ama hallediyorum orda her şeyimi. Ya doya doya emsin bende isterdim olmadı napayım. Bide bana diyor ki anne sütü ulaşılabilir mama hem pahalı hemde uğraş isteyen bir şey bende zaten gecenin bi yarısı kalk biberon dezenfekte et mama suyunu ayarla yap ver çok mutlu olarak yapıyorum. Hayır bide resmen hipp 1 numaralı maması e bebekte vs yok. Olan yerlerde de 3-5 tane anca var. Bide 800 gr 380 lira oldu küçük kutularından 100 gr daha avantajlı geliyor. Ondan alıyoruz oda 6 günde o kutuyu bitiyor. Zam gelecek diye mi kaldırdılar naptılarsa her şey bekleniyor zaten. Ailelerimizi tembihledik gördüğünüz yerde alın mama diye. Bide akıl veriyorlar işte insana emzirin diye olsa süt, bebeği normal emziren anneler gibi 20 dakika gögsümde tutuyorum olanı kadar emsin diye sonra da mama veriyorum. İnsanların hiç bir halt bildiği yok konuşuyorlar anca. Sadece o aile hekiminin değil akrabaların arkadaşların herkesin boş boş konusuyor millet Çok gerildiğim konu bu olay

Ne bileyim bende şaşırdım geçen ay kontrol etmediler bu ay edesileri tuttu mama konusunda da öyle banada ilk sordukları mama kullanmıyor değil mi yahu sütüm gelmiyorda olabilirdi başka bir alternatifte var biz mi bilmiyoruz. Tek yaptıkları şey ezbere konuşmak bir bok bildikleri cidden yok. Aa bide kalça ultrasonunda da olayımız oldu sonuç çıktı doktorum gayet iyi dedi sağlık ocağına gittik aa bu farklı çıkmış falan iki bez tak vs bir şeyler anlattı anlattı sonra gitmiş araştırmış ya o sonuç normalmiş ben yanlış anlamışım vs dedi ben şok.. bu bıngıldak olayıda umarım çözülür ve içim rahatlar sonrada gider iki çift laf ederim umarım. He birde verem aşısı piyasada yok gelmemiş umarım haftaya gelir dediler buda ayrı bi sorun.

Bence seninki sadece beslenmelik birsey degil.
10 gune kadar anne sutuyle beslenenlerin kaka yaomamasi normal diyorlar ama sancisi da var gazi da var .
soyle isinde uzman bagirsak ve sindirim sistemi uzmani bir doktor bulman gerekiyor.

forum da genel olarak bir konu ac istersen , Kazen beyi dr etiketleriz herkese bildirim gonderir.Bilgisi olan kisiler yazar . Benzer durumu yasayanlar fikir verir yada doktor tavsiyesi.
tabi ki butce icinde uygun bir durum degil mama malesef. Biz gecen dalga geciyorduk, bizim kadar mutfak masrafin var diye

Muhtemelen zam gelicek diye kaldirmislardir . Insallah zam dan once bulursunuz bir kac paket.
Bende bu video dan yapacagim bugun

Çok duygulandımm
ay az once de Cansu Dengey in doguma giderken ve sonrasi videosunu izledim, ozamanda gozlerim yasarmisti. Simdi icim eridi bunu izleyince

Son düzenleme:

Çok duygulandımm
ay bir de benim kiz meme emmeyi birakti bu hafta , bu beni uzuyordu biraz ama son iki gundur annemin kucagin da yada koltukta oynarken beni gorunce sesler cikariyor, ona bakmazsam aglicak gibi oluyor . Resmen beni al kucagina diyor kendince Kucagima alinca susuyor. O kadar hosuma gitti ki bu davranisi
Garipler gercekten ya , yazik yani yeni anneyiz zaten stresliyiz , bir de onlar strese sokuyor bizleri.

Icinde kalmasin kuzum bir cocuk doktoruna gidip goster

Haklısın öyle yapayım canım. Çocuk gastroda Ankara’nın en iyi profu dediler sigorta parasının yarısı kadar para verip ona götürdük yine Ankara nın en iyi alerji profu dediler ona daha fazla para verip ona da götürdük. Yok çare olmadı

hope2022
Siiri yazan kadinin kendi sayfasina gittim , gitmez olaydim Salya sumuk yatakdayim suan

7 haftalik kizimin ilerde nasil elimi birakacagini dusunup agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…