2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya bebeği kusan var mı aranızda? Bize doktor motilium verdi ama baktım 7 günden fazla kullanmayın yazıyor zaten çok sağlıklı da değilmiş kalp ritmini bozuyormuş uzun sürede. Siz ne kullanıyorsunuz? Sürekli meme isteyen çocuk memeyi görünce ağlar oldu artık herhalde bulantısı çok oluyor yavrumun çok da kusuyor, inanılmaz ağlıyor 😔 uykularımız zaten çok yoktu ama iyice bozuldu sizler ne kullanıyorsunuz? Burada bir arkadaş yazmıştı bir şurup ama ekran görüntüsü almayı unutmuşum 😔 gaviscon bulunmuyormuş sanırım piyasada 😔😔 vereceğiniz bir tavsiye var mı?

Bence seninki sadece beslenmelik birsey degil.
10 gune kadar anne sutuyle beslenenlerin kaka yaomamasi normal diyorlar ama sancisi da var gazi da var .
soyle isinde uzman bagirsak ve sindirim sistemi uzmani bir doktor bulman gerekiyor.

forum da genel olarak bir konu ac istersen , Kazen beyi dr etiketleriz herkese bildirim gonderir.Bilgisi olan kisiler yazar . Benzer durumu yasayanlar fikir verir yada doktor tavsiyesi.

tabi ki butce icinde uygun bir durum degil mama malesef. Biz gecen dalga geciyorduk, bizim kadar mutfak masrafin var diye 😂

Muhtemelen zam gelicek diye kaldirmislardir . Insallah zam dan once bulursunuz bir kac paket.
Bende bu video dan yapacagim bugun😂

ay az once de Cansu Dengey in doguma giderken ve sonrasi videosunu izledim, ozamanda gozlerim yasarmisti. Simdi icim eridi bunu izleyince 🥹🥹

Benim bebiş minyon bir bebek bi mamaya bakıyoruum bi bebeğe diyorum annecim yediklerin nerene gidiyor diye 😂
ay bir de benim kiz meme emmeyi birakti bu hafta , bu beni uzuyordu biraz ama son iki gundur annemin kucagin da yada koltukta oynarken beni gorunce sesler cikariyor, ona bakmazsam aglicak gibi oluyor . Resmen beni al kucagina diyor kendince 🥹 Kucagima alinca susuyor. O kadar hosuma gitti ki bu davranisi 🥲

Garipler gercekten ya , yazik yani yeni anneyiz zaten stresliyiz , bir de onlar strese sokuyor bizleri.

Icinde kalmasin kuzum bir cocuk doktoruna gidip goster
Bizimde 5-6 gündür memede çığlık çığlıga neden bilmiyorum. Sadece uyumaya yakın emiyor onda da 3-4 dakika emip uyuyor. Bende sağdıgım kadarını veriyorum. Ama dediğim gibii beni görünce cıldırıyoor al kucağına diye çok hoşuma gidiyor
hope2022 hope2022
Siiri yazan kadinin kendi sayfasina gittim , gitmez olaydim 🥹🥹🙈🙈 Salya sumuk yatakdayim suan😂

7 haftalik kizimin ilerde nasil elimi birakacagini dusunup agliyorum🙈🙈

Ay tek değilsiin bende o moddayım büyüyecek ve bir gün bize ihtiyacı kalmayacak

6AC916CF-C949-4677-8890-7368C7B2614E.webp

Kızlar Türkiyede bunlar nerede satılıyor ya bilen varmı bulamıyorum

Kizlar iki ozel asiyi da yaptirdiniz mi... bir de banyo işini nasil yapıyorsunuz. Bazen guzel yikaniyoruz. Bazende basiyor yaygarayi son anda usuyor mu anlamadım

Kızlar sizin bebekler de gaz çıkarırken göğsünüzü ısırıyor mu, yoksa bi benimki mi psikopat ya :olamaz: çok canım yanıyor

Buharda pişirme ve öğütmeyi aynı makinede yapan var ya philipsin sanırım onu istiyorum bende ama çok yükseldi fiyat 😢
Kiwi de de ikisi yapılıyor sanırım. Philipsin fiyatı bana da uçuk geldi kiwi alıcam sanırım
Yok kullanmam ekstra bişey düzenli kontrole gidersem sorun olmaz sanırım çevremde kullanan çok var biraz vücutla alakalıymış bazı vücutlar kabul etmiyormuş zaten
Mesela ben canım. Oğlumdan sonra taktırdım sürekli ara kanamam oldu 1 sene dayandım ama en sonunda çıkarttırdım dayanamadım
Doğdu güneşimiz bugün 5ten bu yana ayaktayız 🥹 Uykusu var ağlıyor ama uyumuyor 😒
@pohpoh86 bende işe başlayacağım şubatta yarım gün benimde eğer yapamazsam ücretsiz ile bitiricem seneyi eşimde gelir gideri karşılamıyor boşver diyor zaten tayinciyiz bu sene 1-2 yıl çalışamam gittiğimiz yerde bakacak kimse olmaz 🫠
Canım ya heyet raporu normal rapor vs alamıyomusunuz? Başlayan herkese soruyorum mesela benmde bitti iznim pazartesi doktorumdan rapor alıcam iki kez 10 ar günlük. Sonra sağlık ocağından da 10 gün alırım 1 ay dolar. Sonra da 3-4 ay heyet raporu alıcam 6 ayı görürüz gibi sonrada süt izni yıllık izin alırım 7 ay olur diyorum sizde olmuyor mu böyle
Kızlar aklıma takıldı benim bebişin 2 ay baş çevresi 40 cm. Doğduğunda 36 cmdi. Bıngıldak erken kapanabilir gibi dedi sağlık ocağı yani 1 cm falan kalmış var mı böyle bir durum yaşayan? Yarın çocukcuya gidicez ama benim morel baya bozuldu.
Canımm daha önce seninle konuşmuştuk galiba benm bebeğim doğduğunda 1x1 di bıngıldak doğumda 33cm di baş çevresi 2 ayda 37 olmuştu. Doktor normal diyor bıngıldak kapansada yan süturlar açık oldukça büyüme devam eder diyor. Sen yinede gidince bana da yazarmısın? Benimde aklıma çok takılıyor
Eki Görüntüle 3183229
Kızlar Türkiyede bunlar nerede satılıyor ya bilen varmı bulamıyorum
Ebebekte var kuzum meyve emziği diye geçiyor trendyolda da var

Kiwi de de ikisi yapılıyor sanırım. Philipsin fiyatı bana da uçuk geldi kiwi alıcam sanırım

Mesela ben canım. Oğlumdan sonra taktırdım sürekli ara kanamam oldu 1 sene dayandım ama en sonunda çıkarttırdım dayanamadım

Canım ya heyet raporu normal rapor vs alamıyomusunuz? Başlayan herkese soruyorum mesela benmde bitti iznim pazartesi doktorumdan rapor alıcam iki kez 10 ar günlük. Sonra sağlık ocağından da 10 gün alırım 1 ay dolar. Sonra da 3-4 ay heyet raporu alıcam 6 ayı görürüz gibi sonrada süt izni yıllık izin alırım 7 ay olur diyorum sizde olmuyor mu böyle

Canımm daha önce seninle konuşmuştuk galiba benm bebeğim doğduğunda 1x1 di bıngıldak doğumda 33cm di baş çevresi 2 ayda 37 olmuştu. Doktor normal diyor bıngıldak kapansada yan süturlar açık oldukça büyüme devam eder diyor. Sen yinede gidince bana da yazarmısın? Benimde aklıma çok takılıyor

Ebebekte var kuzum meyve emziği diye geçiyor trendyolda da var
Süt izni memura veriliyor mu canım?

Benim bebiş minyon bir bebek bi mamaya bakıyoruum bi bebeğe diyorum annecim yediklerin nerene gidiyor diye 😂

Bizimde 5-6 gündür memede çığlık çığlıga neden bilmiyorum. Sadece uyumaya yakın emiyor onda da 3-4 dakika emip uyuyor. Bende sağdıgım kadarını veriyorum. Ama dediğim gibii beni görünce cıldırıyoor al kucağına diye çok hoşuma gidiyor

Ay tek değilsiin bende o moddayım büyüyecek ve bir gün bize ihtiyacı kalmayacak
Benim ki tosba gibi oldu🙈 1 numarali bezi bitiremeden ikiye gectik 🙈

Cok guzel ya o cildirmalari🙈bayiliyorum 🫠🫠

Simdiden boyleysek buyuduklerinde hayat bize zor vallahi🙈
Kızlar sizin bebekler de gaz çıkarırken göğsünüzü ısırıyor mu, yoksa bi benimki mi psikopat ya :olamaz: çok canım yanıyor
benimki emerken isiriyordu eger cok sancili bir gaz gelmisse .
insallah bir yardimi olur kuzum

Doktoruna söyledim zeytinyağını, çok kızdı, karaciğer değerlerini fırlatacaksınız diye, hoş son gidişim o doktora güvenmiyorum ama onu dedi ya yapamam şimdi 😬
Canim benimki ilk dogdugunda uc gun kaka yapmamisti. Doktor kulak pamuguna zeytinygi surup poposundan uyarabilirsin demisti.
Seninki 2.5 aylik falan saniyorum yani her turlu yapilabilir bence artik bosver onu sen.
Kızlar aklıma takıldı benim bebişin 2 ay baş çevresi 40 cm. Doğduğunda 36 cmdi. Bıngıldak erken kapanabilir gibi dedi sağlık ocağı yani 1 cm falan kalmış var mı böyle bir durum yaşayan? Yarın çocukcuya gidicez ama benim morel baya bozuldu.
Canim benim de 40 cm olculdu hicbir sey demedi hemsire. Doktor muayene ederken bingildagi buyuk gibi dedi, zahmet edip internetten bile bakmadim. Saglik ocagindaki doktora asla guvenmiyorum.
Kendi cocuk doktorumuz ne derse ona guveniyorum saglik ocagina sadece rutin cagirdiklarj icin goturuyorum

Merhaba güzel anneler. Hamilelik sürecinde 25 kilo almıştım 😢 Doğum sonrası 10 kilo gitti öylece kaldı gerisi. Bir gün dikkat edeyim dedim sütüm azladı memelerim yumuşacıktı. Kesinlikle yemekle çok paralel gidiyor bende süt üretimi. Diyet yapmayın deniyor 6 ay. üzülüyorum kendimi böyle gördükçe ama bebeğimin hakkına da girmek istemiyorum emzirmek istiyorum. Aranızda diyet yapıp sütü etkilemeyecek birşey bilen var mı ya da diyete girecek olan? Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Çok aşırı yemiyorum ama tipim almaya çok müsait hep öyleydim. Zamanında aç kalıyordum zayıf kalmak için :) emzirdikçe acıkıyorum hurma kuru meyveler kuruyemiş falan atıyorum ağzıma sürekli ve çikolataaa emzirirken hep böyle şeyler yer oldum. Ama oturup da baklava börek yiyen biri değilim ona rapmen kaldı kilolar.

konuyu bulamadim. Link atsana kuzum burdan

Back
X