Oy çok şüküür senden güzel haberler alınca çok seviniyorum ben
kedi yavrusu aslan olacak annesi sağlıgı yerinde olsun paşamızında öyle bi güzel büyüyecek kii
Eşime sürekli normal konusma, tartısma, dır dır etme derken sonunda sürece ortak ettim. Normalde çok tepki vermezdi babaya. Bide çocukla ilgilendikce cocukta ona tepki vermeye onu görünce heycanlanmaya başladı sürekli gülüyor filan bana gelmiş çocukla ilgilenince bana alışmaya başladı diyor. Başından berii sana anlatmaya çalıştım dedim bende yaptıgın bana değil çocuğunla arandaki bağ için yapacaksın diye. Akıllanacaklarda bizde yorulcaz işte biraz her zaman ki gibii
İnşallah eşinde sürece adapte olur seni üzmez
Bende arada anneme kaçıyorum 2-3 gün dinlenip resetlenip geliyorum anneme gittiğimde aksamları bebeği anneme bırakıp kardeşlerimle dışarı cıkıyorum 1-2 saatliğine o kadar iyi geliyor ki kafam güzel dağılıyor. Emzirme işi bizim için beslenmeden cıktı kuzum sütümde ciddi oranda az artık sağmakla kıyaslamıycam ama iki meme 20 cc anca cıkıyor mama öncesi, uyumakta zorlandıgında, sakinleşmesi için vs gögsümde tutuyorum onun dısında mama miktarını artırdık kilo alımı bu aralar güzel gidiyor bakalım 3. Ay kontrolünde doktora gitcez işte ne diyecekler. Kusmamız biterse de insallah dhaa iyi olcaz