- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Malesef Bazen Böyle Sinir Bozucu Şeyler Oluyor. Bende Bugün Doktorda Başka Bir Durum Yaşadım Ve Doktorla Konuştum Sekreterlerinden Kaynaklanan Bir Durum Olduğu Ortaya Çıktı Kusura Bakmayın Dedi. Bizimde İkinci Çocuğumuz 5 yaşında bir oğlum var Aynı Sizinki Gibi Anne ben Kardeş İstiyorum Diyordu 3 aydır herkesin evinde kardeşi var benim yok diye Allah Oğlumun Dualarını Kabul etti ben söyledim Azbuçuk biraz,, Şuanlık Şaşırdı anlayamadı dahaeşiniz yanınızda olsaydı tabii daha güzel olurdu ama olsun mesela bugün ben yanlız girdim çıktığımda anlatırken eşimin mutluluğu sanki beraber girmişiz gibiydi her türlü sevinecek hissedicek emin olun
Benim de favorim Dr.Ayşe duman :)Rahmine düştüğü andan itibaren artık annesin, tabii işgal edecek ne olacaktı?
Kendini nasıl iyi hissediyorsak öyle yatmalıyız zaten, en doğrusu da odur, Dr Banu Çiftçi’yi dinlemiştim, gebeler nasıl yatmalı diye bir şey yok, nasıl rahatsa öyle yatmalı diyordu.
Tüp bebekte tam olarak tutunma yada yerlesme nasil olur bilemiyorum ama skma sen canini gec tutunmus olabilir ayrica 5.5 haftada kesenin ne kadar buyuk olmasini bekliyor ki? Bu arada testlerine de baktim acik cikan birazda kaymis zaten istersen yarin sabah idrari ile tekrar dene. Kendini üzme dualarimizdasinBu arada hesaplara göre 5+5 olması gerekirdi ama doktor haftasına göre küçük duruyor kese ama geç tutunmuş olabilir demişti.
Allahın izniyle bayırlı haberler alırsınız inşallah.Piyasa kötü neyse ki şuan ekonomi kafayı yoruyoryaparım yeter ki şu 21 martta bebişi görelim nifty testi için kanımızı verelim iyi sonucumuzu alalım da o kolay
İlk idrarla gün ortası yapılan arasında fark oluyor. 2. Ne zaman yaptınızYükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
Ben bugün çilek aşerdim sen partiAllahın izniyle bayırlı haberler alırsınız inşallah.Ardından da mum ışığında yemek ve kutlamalar.
Ben de 70’ler 80’ler partisi yapmak istiyorum. Kostümler falan çok canım istiyor, ruhum sıkıldı artık. Aşerdiğim şeylere bak.
Cnm nub teorisi 8 haftaya kadar biliyorum ama benim içime bakınca kız doğduKızlar Dr a gittim bebegimin durumu gayet iyiymiş hamd olsunbulantımi söyledim aşırı dedim zofer verdi eczanedeb alacaktık ama rapor yazmamış Dr alamadık normal fiyatı da 195₺ dedi.. resim koydum cinsiyet tahmini bekliyorum nub dan anlayan
Insallah saglikldir canim, varligini hissettiriyor sukur, cok asiri olmasada agrim oluyor yerini genisletiyor diye dusunuyorumİçini ferah tut canım oğluşunda var diyor bakYaptıkları çok saçma gerçekten insanı çileden çıkarıyor sağlık hizmetleri konusunda avrupa - amerika
Kizlar 5+5 te gitcem doktora gecen 4+5te kese var kucuk ama birseu demek icin erken demisti.5+5 te ne oluyor bebege mi bakar kalp atisi olmaz heralde degil mi bu hftada
Biz eyledik bugünü kanamayla geçirdik daha önce olmamıştı ama şimdi korktuk kimse yaklaşmaz artık biz bittikRica ederim tatlış, bu konuda kaç doktorun fikrini sordum bilsen. Rahatlıkla seks eyleyebilirsiniz.
Biz eyledik bugünü kanamayla geçirdik daha önce olmamıştı ama şimdi korktuk kimse yaklaşmaz artık biz bittikyazık nöbetten gelmiş birde ikinizde iyi misiniz diye bakmaya geldim gidicem diyor
Ayyy nasıl kötü hissetmiştir kendinii.Biz eyledik bugünü kanamayla geçirdik daha önce olmamıştı ama şimdi korktuk kimse yaklaşmaz artık biz bittikyazık nöbetten gelmiş birde ikinizde iyi misiniz diye bakmaya geldim gidicem diyor
41 kere MasallahKızlar Dr a gittim bebegimin durumu gayet iyiymiş hamd olsunbulantımi söyledim aşırı dedim zofer verdi eczanedeb alacaktık ama rapor yazmamış Dr alamadık normal fiyatı da 195₺ dedi.. resim koydum cinsiyet tahmini bekliyorum nub dan anlayan
Ne güzel şeyler aşeriyorsun ya benim aşerdiğim şeylerin mevsimi değil bir haftadır ağlıyorum karpuz diye, rüyamda görüyorum ama yok. Bir de incir canım istiyor.Ben bugün çilek aşerdim sen partiçok güldürdün beni
Canimm cok gecmis olsunBenimde kanamam leke şekline döndü kızlaraçık kahverengi küçük bozuk para kadar yarın kayınvalidemler gelecek ama hiçbirşey yapamayacağım bugün kalkmak istemiyorum ayağa sanki artacakmış gibi geliyor eşimde nöbetçi yatıcamm
Hiç duymadın o doktoru bir bakayım ona da, ben aslında kendi daktırımın hayranıyımdır.Benim de favorim Dr.Ayşe duman :)
Aynen zaten dengesiz durumlardayim zaten. Çok uykum olup kesik kesik uyu sağa dön sola dön. Tuvalete habire git :) dengemi şaşırttı bu çocuk
Saol cnm benim yarınnyapsrım sabahtan tekrardan zaten öğlenden sonrada muayenem var o zaman netleşecek işte herşeyTüp bebekte tam olarak tutunma yada yerlesme nasil olur bilemiyorum ama skma sen canini gec tutunmus olabilir ayrica 5.5 haftada kesenin ne kadar buyuk olmasini bekliyor ki? Bu arada testlerine de baktim acik cikan birazda kaymis zaten istersen yarin sabah idrari ile tekrar dene. Kendini üzme dualarimizdasin
Of iki haftadır benim de incir istiyor canımNe güzel şeyler aşeriyorsun ya benim aşerdiğim şeylerin mevsimi değil bir haftadır ağlıyorum karpuz diye, rüyamda görüyorum ama yok. Bir de incir canım istiyor.
Bugün de parti aşerdim hayırlısıyla yapmaya niyetliyim.Çıkın çıkın gelin eğleniriz.
Ya minnoşum bari kurusunu alıp yiyelim, güzümün önüne geliyor sürekli.Of iki haftadır benim de incir istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?