2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar Dr a gittim bebegimin durumu gayet iyiymiş hamd olsun bulantımi söyledim aşırı dedim zofer verdi eczanedeb alacaktık ama rapor yazmamış Dr alamadık normal fiyatı da 195₺ dedi.. resim koydum cinsiyet tahmini bekliyorum nub dan anlayan

Eklentiler

• IMG_20220307_205557.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 83

Benimde oglum 5 yasina girecek ama tabi daha hic doktora gidemedigim icin söylemedim. Kendisi dogmadan önce karnimda oldugunu biliyor hep soruyor zaten anne ben karnindamiydim dogmadan önce diye onu anlar ama tabi daha kücükler cok idrak edemezler. Ilk randevumuza gidecektik ondan biraz bozuldum hamile psikolojisi ile
Gittigimde söylerim doktora esimle gelmek istiyorum sadece pazartesi sabah müsait diye anlayis gösterecektir. Sekreterde birkac randevu tarihi söyledi bozuldugumu anladi ama hicbiri bize uymuyordu maalesef. Esime söyledim bayagi söylendi nasil degistirir bunlar hep böylemi yapacak diye, dedigim gibi benden daha hevesli ve merakli o yüzden de üzüldüm. Kismet artik birdahaki sefere gelir.

Benim de favorim Dr.Ayşe duman :)

Aynen zaten dengesiz durumlardayim zaten. Çok uykum olup kesik kesik uyu sağa dön sola dön. Tuvalete habire git :) dengemi şaşırttı bu çocuk

Bu arada hesaplara göre 5+5 olması gerekirdi ama doktor haftasına göre küçük duruyor kese ama geç tutunmuş olabilir demişti.
Tüp bebekte tam olarak tutunma yada yerlesme nasil olur bilemiyorum ama skma sen canini gec tutunmus olabilir ayrica 5.5 haftada kesenin ne kadar buyuk olmasini bekliyor ki? Bu arada testlerine de baktim acik cikan birazda kaymis zaten istersen yarin sabah idrari ile tekrar dene. Kendini üzme dualarimizdasin

Piyasa kötü neyse ki şuan ekonomi kafayı yoruyor yaparım yeter ki şu 21 martta bebişi görelim nifty testi için kanımızı verelim iyi sonucumuzu alalım da o kolay
Allahın izniyle bayırlı haberler alırsınız inşallah. Ardından da mum ışığında yemek ve kutlamalar.

Ben de 70’ler 80’ler partisi yapmak istiyorum. Kostümler falan çok canım istiyor, ruhum sıkıldı artık. Aşerdiğim şeylere bak.

Ben bugün çilek aşerdim sen parti çok güldürdün beni

Cnm nub teorisi 8 haftaya kadar biliyorum ama benim içime bakınca kız doğdu

İçini ferah tut canım oğluşunda var diyor bak Yaptıkları çok saçma gerçekten insanı çileden çıkarıyor sağlık hizmetleri konusunda avrupa - amerika
Insallah saglikldir canim, varligini hissettiriyor sukur, cok asiri olmasada agrim oluyor yerini genisletiyor diye dusunuyorum
Bir an once gözümle görseydim icim rahat edecekti. Ben randevuyu zor beklerken birde arayip daha gec tarihe vermek istiyor dogumda gideyim direk zahmet olmasin hic

Aslinda bir kere doktora yada hastaneye kapak atsak ondan sonrasinda herseyle cok detayli ilgileniyorlar cidden insan kendini bebek gibi hissediyor ama sorun doktorlara ulasmak. Saglik sisteminde burda kotu olan uzmana ulasmak birde örnegin ameliyat mi etmesi lazim etmeden once herseyi denemelerinin uzun zaman almasi yani baska turlu gercekten olmuyorsa ameliyat ediyor buda insani surunduruyor. Oglum 1 yil boyunca bronsit oldu yaz kis demeden defalarca surekli kortizonlu spray, ventolin baska bir kortizonlu hava kullandik en sonunda baktilar artik geniz etini kucultmuyor onlar ameliyat ettiler

Rica ederim tatlış, bu konuda kaç doktorun fikrini sordum bilsen. Rahatlıkla seks eyleyebilirsiniz.
Biz eyledik bugünü kanamayla geçirdik daha önce olmamıştı ama şimdi korktuk kimse yaklaşmaz artık biz bittik yazık nöbetten gelmiş birde ikinizde iyi misiniz diye bakmaya geldim gidicem diyor

Biz eyledik bugünü kanamayla geçirdik daha önce olmamıştı ama şimdi korktuk kimse yaklaşmaz artık biz bittik yazık nöbetten gelmiş birde ikinizde iyi misiniz diye bakmaya geldim gidicem diyor

Bir süre böylee sadece ev arkadaşı olarak yaşamaya devam

Ayyy nasıl kötü hissetmiştir kendinii.İstisnalar kaideyi bozmaz ama çok haklısın ben her ilişkiden sonra bir kontrol ediyorum çarpıntı eşliğinde. Onunla da olmuyor onsuz da olmuyor.

41 kere Masallah nasil guzel bebisi boyle görmekkk

Ben bugün çilek aşerdim sen parti çok güldürdün beni
Ne güzel şeyler aşeriyorsun ya benim aşerdiğim şeylerin mevsimi değil bir haftadır ağlıyorum karpuz diye, rüyamda görüyorum ama yok. Bir de incir canım istiyor.

Bugün de parti aşerdim hayırlısıyla yapmaya niyetliyim. Çıkın çıkın gelin eğleniriz.

Canimm cok gecmis olsun Dikkat et kendine

Benim de favorim Dr.Ayşe duman :)

Aynen zaten dengesiz durumlardayim zaten. Çok uykum olup kesik kesik uyu sağa dön sola dön. Tuvalete habire git :) dengemi şaşırttı bu çocuk
Hiç duymadın o doktoru bir bakayım ona da, ben aslında kendi daktırımın hayranıyımdır.

O tuvalet olayı 5 6. Haftalarda beni de mahvetmişti, düzelecek zamanla sabret.

Saol cnm benim yarınnyapsrım sabahtan tekrardan zaten öğlenden sonrada muayenem var o zaman netleşecek işte herşey

Of iki haftadır benim de incir istiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…