Ne güzel şeyler aşeriyorsun ya benim aşerdiğim şeylerin mevsimi değil bir haftadır ağlıyorum karpuz diye, rüyamda görüyorum ama yok. Bir de incir canım istiyor.
Bugün de parti aşerdim hayırlısıyla yapmaya niyetliyim. Çıkın çıkın gelin eğleniriz.
Kızlar Dr a gittim bebegimin durumu gayet iyiymiş hamd olsun bulantımi söyledim aşırı dedim zofer verdi eczanedeb alacaktık ama rapor yazmamış Dr alamadık normal fiyatı da 195₺ dedi.. resim koydum cinsiyet tahmini bekliyorum nub dan anlayan
Biz eyledik bugünü kanamayla geçirdik daha önce olmamıştı ama şimdi korktuk kimse yaklaşmaz artık biz bittik yazık nöbetten gelmiş birde ikinizde iyi misiniz diye bakmaya geldim gidicem diyor
Mesajlara tek tek şuan dönüş yapamıyorum yarın yapicam kadın doğum Hastanesi'ne geldim düşük riski var yatış dedi doktor kendi doktorim da kalçadan iğne verdi direk onu vurdur yarın yanıma gel yatisa gerek yok dedi şuan bekliyorum eşim iğne alıp gelecek
Mesajlara tek tek şuan dönüş yapamıyorum yarın yapicam kadın doğum Hastanesi'ne geldim düşük riski var yatış dedi doktor kendi doktorim da kalçadan iğne verdi direk onu vurdur yarın yanıma gel yatisa gerek yok dedi şuan bekliyorum eşim iğne alıp gelecek
Bir şey olmayacak inşallah içini ferah tut. İğne rahmi rahatlatıp kasılmayı kanamayı azaltıyormus doktorum öyle söylemişti. İyi düşün canım iyi olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın
Yaa evde kocam yürüyen soğan diye dalga geçiyor zaten olmusuz asker arkadaşı gibi kanama vs korkusundan diyorum bugün eşime millet hamileyken kocasının kokusundan tiksinip yatak arıyormus sen benden tiksineceksin diye
Ayy bende senin gibi olcam heralde kahvaltıda et yemeye başladım. Eşim erzurumlu onlar sabah akşam et yeme potansiyeline sahip sabah kahvaltıd et yediklerinde sabah sabah yenir mi diye söylenirdim şimdi ben yiyorum sağlıklı şeyler ye canım aç durma. Şimdiden gücünü toparlayacak şeyler tüket zaten hepsini alacak bebiş geri
Yaa evde kocam yürüyen soğan diye dalga geçiyor zaten olmusuz asker arkadaşı gibi kanama vs korkusundan diyorum bugün eşime millet hamileyken kocasının kokusundan tiksinip yatak arıyormus sen benden tiksineceksin diye
Benimki bana hiç soğan yedirmez, yasak.
O eşinin kokusundan tiksinenlerden biri de benim, nasıl ilişki yaşadığımızı sormayın.
Ay bir şey söyleyeyim mi? Ses etmese de kötü oluyordur ya, soğan yemiyorsa yiyen kişi fena kokar gece falan. Ben yediğimde sürekli pencereyi açıp odayı havalandırırdı, küfür etse daha iyi.