2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
4.haftaydı sanırım testim bir öncekine göre silik çıkmıştı idrarı az damlattığımı farkettim ondan öyle çıkmıştı. Sizinde öyledir belki.
Yok ben 5 damla onun yeterliliği hatta ben 6/7 damla damlattım onunla alakası yok ama inşallah test kiti bozuktur yarını nasıl gelecek bilmiyorum vakit geçmek bilmiyor sanki

Evethemen hemen 2 litre su içiyorum canım. Ama diğer yaptığının terstlerde de suyu çok içiyordum. Hayırlısı olur artık ne diyim yarın olmadan rahat edemeyeceğim çünkü hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar

Rica ederim tatlış, bu konuda kaç doktorun fikrini sordum bilsen. Rahatlıkla seks eyleyebilirsiniz.
İnsanın deşarj olması gerekiyor. Bir de duygusal yükün fazla . Bir de daha yeni evli olunca insan bir rahatlamayi istiyor :)

İnsanın deşarj olması gerekiyor. Bir de duygusal yükün fazla . Bir de daha yeni evli olunca insan bir rahatlamayi istiyor :)
Yaa çiçeği burnunda geliiiin. Ne kadar oldu evlenelii, gerçi ben de yeni gelin sayılırım daha 1,5 yıl bile olmadı.

Ama çok haklısın, ağrılarım hafifliyor biliyor musun? İlişki=terapi

Yaa çiçeği burnunda geliiiin. Ne kadar oldu evlenelii, gerçi ben de yeni gelin sayılırım daha 1,5 yıl bile olmadı.

Bizim 2 aydır yok:) ilk doktor yasaklamadı biz dedik yapmayalım kalp atışına kadar sonra kahverengi lekelenmelerimden doktor yasakladı

2 buçuk aylık evliyim desem ne dersin :) daha çıtı piti yeniyiz :) 26 Aralık nikah günüm. ❤ 2 aylık da hamileyim diyeyim 7+5 Yaslarimiz ileri olduğu için korunmadık.nasip dedik oldu , oluverdi. Şükürler olsun ağrım çok yok. Ayakta kaldığımda ağrım oluyor. O da yine oluyor ama dinleniyorum Garip olan ne biliyor musun. Bel agrirken sırt üstü yatarsın normalde ya. Sol tarafa yatınca daha rahat ediyorum. Garip bebek nasıl rahat ederse bende öyle rahat ediyorum

Kısaca çiçeği burnunda :)

Yok ben 5 damla onun yeterliliği hatta ben 6/7 damla damlattım onunla alakası yok ama inşallah test kiti bozuktur yarını nasıl gelecek bilmiyorum vakit geçmek bilmiyor sanki
İnşallah bir sıkıntı yoktur idrar testine bakıp canını sıkmana gerek yok bence. Kese görülmüş sonuç olarak

Aman allahım bu kadar yeni beklemiyordum. İstemişsiniz olmuş, inşallah sağlıkla devam eder süreciniz. Evliliğiniz de öyle.

Aa ben de aksine sağa sola dönünce çok fena oluyorum böbreklerime bile ağrı giriyor mecburen sırtüstü yatıyorum, bunun sebebi minnoşlar mı diyorsun?

Arada bir sinirlerin tepene çıkarsa bil ki ondandır minnoş.
Valla cnm açıkçası istemiyorum desem şaşırma bu kahverengi lekelenmelerden mi nedir hafif hep ağrılarım oluyor bizde yeni evliyiz 7 aylık ama yaşlar ileri olunca diyorsun çocuk önemli 2 hafta sonra 12 haftalık olcak ondan sonra artık sorun kalmaz risk biter olur ilişki

Evet çöl yeniyim :) Şükürler olsun iyi gidiyor. Sadece olumsuz şeyler çevremizde ilerliyordu. Hastalık cenaze vs. O yüzden bize merhem gibi geldi şükür olsun ❤

Ne bilim sırt üstü rahat edemiyorum ama çok dolanıyorum bir sağ bir sol sırt bazen hatta yüz üstü Minnoş daha 8mm de ne bilim genelde sırt üstü yatan biriyim yan yatmak daha iyi :) çekyatta uznaninca rahat ederim ama şuan ondan bile rahatsiz oluyorum

Cocuk resmen hayatıma geldiği gibi işgal etti. Yaptığım hiçbir şey yapamıyorum

Ya çok haklısın beybisi, doktorlar ne derse desin insanın içi çok rahat etmeyebiliyor, hele bir de lekelenmeler varsa, sağlıklı ilerlediğinden emin olduktan sonra sen de güzel bir ortam yap iki aydır siftah yokmuş madem.

Rahmine düştüğü andan itibaren artık annesin, tabii işgal edecek ne olacaktı?

Kendini nasıl iyi hissediyorsak öyle yatmalıyız zaten, en doğrusu da odur, Dr Banu Çiftçi’yi dinlemiştim, gebeler nasıl yatmalı diye bir şey yok, nasıl rahatsa öyle yatmalı diyordu.

Piyasa kötü neyse ki şuan ekonomi kafayı yoruyor yaparım yeter ki şu 21 martta bebişi görelim nifty testi için kanımızı verelim iyi sonucumuzu alalım da o kolay

Kizlar 5+5 te gitcem doktora gecen 4+5te kese var kucuk ama birseu demek icin erken demisti.5+5 te ne oluyor bebege mi bakar kalp atisi olmaz heralde degil mi bu hftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…