2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalp atışı var mı hala, son bir umut da yok mu

Kızlar kahverengi akıntı ve biraz şiddetli kasık ağrım var hastaneye gitmeli miyim sizce panik oldum dua edin bana
Minnoşum bende iki gün sürdü aynı şekilde akıntı, doktoruma yazdık, sorun olmaz aktif bir kanama yoksa dedi.

Kızlar hiç doktora da soramadım ya sağlıklı şükürler olsun . Sorun yok dedi ama ilişkiye girebilirsin diye de demedi . Bende sormayı unuttum heyecandan. Ne olacağını bilmiyorum suan

Kızlar hiç doktora da soramadım ya sağlıklı şükürler olsun . Sorun yok dedi ama ilişkiye girebilirsin diye de demedi . Bende sormayı unuttum heyecandan. Ne olacağını bilmiyorum suan
Kesede kanama alanı yoksa ve sağlıklıysa ilişki serbest. Eğer bir sorun sezse uyarırdı doktorunuz.

Kızlar kahverengi akıntı ve biraz şiddetli kasık ağrım var hastaneye gitmeli miyim sizce panik oldum dua edin bana
Bence doktora git en azindan kasik agrini gecirecek bir igne yaparlar, kasilmayi engellerler. Icin de rahat olsun insallah birsey yoktur. Dua ediyoruz canim❤

Kesede kanama alanı yoksa ve sağlıklıysa ilişki serbest. Eğer bir sorun sezse uyarırdı doktorunuz.
İlk muayenede uyardı. Malum kalp atışını duyalım dedi. Tamam dedik. Bugün kalp atışını duyduk sağlıklı dedi. Şükürler olsun. Ama şu 3 ay muhabbetinden şüpheliyim de ondan sorayım dedim

Ben de yolladım dosya ekle olan yerden fotoğrafını çekmiştim silik çizgiden ikitame oluşmuştu. Bilmiyorum artık inşallah bebeğim bırakmaz beni çok dua edin kızlar benim içinde.
Merhaba, testi hergun yapan biri olarak soyleyeyim eger gun icinde bol su icip sonrasinda sirf su olan idrarla test yaparsaniz silik cikiyor, ayni anda 2.
Idrari zorla yapip 2.test yptigimda koyu cikti.ayni sey basima geldi cunku cok uzilmustum ve hisetmistim 2.testi ypmstm

Bizede yasaklamadı ama ben korkudan girmiyorum hala

İşte o üç ay muhabbeti sıkıntılı bir durum varsa geçerli. Zaten doktorunuz da kalp atışını bekleyelim demiş, duymuşsunuz çok şükür.

4.haftaydı sanırım testim bir öncekine göre silik çıkmıştı idrarı az damlattığımı farkettim ondan öyle çıkmıştı. Sizinde öyledir belki.
Yok ben 5 damla onun yeterliliği hatta ben 6/7 damla damlattım onunla alakası yok ama inşallah test kiti bozuktur yarını nasıl gelecek bilmiyorum vakit geçmek bilmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…