2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
E cocuk baba tarafina cekmis simdiden belli ortaokulda en iyi arkadasim erzurumluydu onlar kavurma cok yer her ögünde yerler
Günde iki ögün yemek yiyorum arada biseyler atistiriyorum ac birakmiyorum kendimi tatlim ama böyle isteyerek yemiyorum canim istemiyor. Oglumda tam tersi daha hamile oldugumu ögrenmeden asermeye baslamistim, normalde hamile olmasam bile canim tatli ceker yerimde gunluk ama simdi oda yok sasiriyorum kendime:))

Ayy kimi söyleyemiyor kocam alınır küser hormonlardan sonucta gececek bu süreç. Bebekler doğana kadar daha neler görcez bakalım Yaa bebiş için katlanacak sonuçta normalde yaptıgım bir şey değildir ekmek arasına soğan koyuyumda yiyim demek ben mide yanmasını vs çekiyorsam oda soğan kokusunu çeksin o kadarı da olsun artık

Şimdiden annesi fit bir hamilelik geçirsin diye uğrasıyor çocuk orda hayırlı evlaat olacak belli oldu

Ayy bende diyorum valla mis gibidir bide çok dikkat eder futboldan geldi geçen sarılacak bana dedim terlemişssin sanki biraz bir utandı kıyamam doğru duşa

Ayyy nasıl kötü hissetmiştir kendinii.İstisnalar kaideyi bozmaz ama çok haklısın ben her ilişkiden sonra bir kontrol ediyorum çarpıntı eşliğinde. Onunla da olmuyor onsuz da olmuyor.
Aynı bende bu sefer böyle oldu denk geldi belkide bilemiyorum cuma detaylı konuşucam şekerim genel bilgi verirse hepinizle paylaşırım olmazsa olmaz

Bir tek benim bebişim vizyonsuz çıktı heralde. Canım ekmek arası soğan çekiyor yanında da şalgam hanii ne alaka canım bebeğim diye geziyorum
Bende tereyağğğ inanılmaz sabah gözümü tereyağ diye açıyorum eşimde dalga geçiyor karadenizli de yok aramızda dıye

Ayy bende diyorum valla mis gibidir bide çok dikkat eder futboldan geldi geçen sarılacak bana dedim terlemişssin sanki biraz bir utandı kıyamam doğru duşa

Alınganlık yapıyorlarmıs ay onlarda haklı da hamile insanın ne kokusundan tiksineceği belli olmaz ki

Bende tereyağğğ inanılmaz sabah gözümğ tereyağ diye açıyorum eşimde dalga geçiyor karadenizli de ypk aramızda dıye

Bizim cocuklar niye böyle oldu kimi duysam hem burda hem çevremde temiz temiz meyveler tatlılar sarmalar çekiyor bide bizimkilere bak soğan tereyağ

Şimdiden annesi fit bir hamilelik geçirsin diye uğrasıyor çocuk orda hayırlı evlaat olacak belli oldu

Anne fitlikten bir hal zaten daha fazla aldirmasin bana akilli cocugum Ben skinti olunca kendimi yemege veririm 62 dim yazin kisa dogru 69 oldum, sigarayi biraktim 74 oldum hamile kaldim pek almaya niyetim yok bu kez. Ilk hamilelikte zayiftim hic umursamadim 90 la doguma gittim 30 küsür aldim yani

Aynı bende bu sefer böyle oldu denk geldi belkide bilemiyorum cuma detaylı konuşucam şekerim genel bilgi verirse hepinizle paylaşırım olmazsa olmaz
Evet damar çatlaması falan demişti değil mi? Bunu ilk defa duydum o yüzden daha detaylı bilgilendirme bekliyoruz senden. Olmaz tabii, sinir yapar sinir.

Ne zamandır soracağım unutuyorum. Burun tıkanıklığı gibi bi şey yaşayan var mı? Aslında tıkanık değil ama artan kan hacmi kılcal damarların genişlemesi filan derken nefes alamama gibi şeyler yaşanıyormuş özellikle ileriki haftalarda, tabi ben 1 aydır filan yaşıyorum
ağızdan nefes alıyorum özellikle geceleri. Bazen uyanıyorum nefessiz kalmışım can havliyle ağzımı açıyorum
Var mı bu tip bir şey yaşayan? Özellikle gece progestan sonrası çoğalıyor

Evet canım kan hacmi yükseliyor benimde aynı şekilde ve kulaklarımda da anlık tıkanıklar oluyor basınç gibi çok kısa sürede geçiyor.

Evet canım kan hacmi yükseliyor benimde aynı şekilde ve kulaklarımda da anlık tıkanıklar oluyor basınç gibi çok kısa sürede geçiyor.
Dün akşam ilk progestan fitilden sonra kısa sürede tuvalete çıkınca bi de aktif kanamalar varken 2. Yi koydum içime sinmedi.
O da aşırı doz yaptı herhalde sarhoş gibi uykuya dalıyorum can havliyle uyanıyorum nefsssiz kalmışım ağzımı açıyorum dudaklarım kupkuru oluyo valla baya zor oldu yüksek doz progestan önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…