2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Herkese selamlar bende Ekim annesi olacağım inşallah ilk klomen tedavimde doktor yumurtalar gelişmemiş iğne yapmiyacaz olmaz bu ay demisti ama olmuş minik mucizem inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz

Kızlar sizde mide bulantılari başladı mı .. başladı da böyle tüm gün bulanti hisseden oluyor mu ... Dün benim bütün gün bulandı. Yemek yedim ancak rahatsız olacağım bir yemek yoktu demek ki lavaboya götürmedi. Bugün de devam edecek hissiyatı var

Sağlıklı şeyler çekmiyor hiç canım midem hep sallantıda zaten markette gezerken normalde hayatta almayacağım dondurulmuş ürünler istiyorum süt yumurta hak getire asla istemiyorum salata iyi geliyor soğuk soğuk..kahvaltıda asla poğaça yemeyen ben her gün işe giderken poğaça alıyorum normalde bile kahvaltı tabağımı hazırlar götürürdüm :/ şu midemiz düzelse güzel güzel şeyler yesek

C cerio cericim seni merak ediyorum. İnşallah herşey yolundadır doktorundan çıkınca acil bize dön.
Çok çok geçmiş olsun.
canım vallahi bunu yazmana sevindim. İnternette deli gibi arama yapıyorum bu konu hakkında.
Burun içindeki kılcallarda bu aylarda ödem olabiliyormuş. Ceyda Düvenci'nin hamilelik ile alakalı youtube videosunda bu haftalarda dinledim. Susam yağı öneriyordu doktoru. Burun deliklerine doğru sürün rahatlar diye.
Ben yapamadım ama gerçekten beni zorluyor. Ağzım açık yatıyorum, hatta bu yüzden zor uykuya dalabiliyorum. Bişey yapınca hemen çabucak nefes nefese kalıyorum. Sabah kalkınca da dudaklarım ağzım açık yatmaktan kurumuş halde uyanıyorum, lip balm ile yaşıyorum bir süredir.
Saçma sapan bişey oldu.

Benim de baş ucu kurtarıcım elma ve kivi. İkisi olunca rahatım. Tatlı yiyince midem bulanıyor bu da yeni moda oldu. Tuzlı ve ekşi yiyince rahatım.

Herkese merhaba, kısmetse ben de Ekim annesi olacağım bu sefer :)

SAT 17.01.2022, 3.hamileliğim ama ilki 14.haftada sonlandığı için 2.bebeğim olacak inşallah. 4 yaşında bir oğlum var.

Hepimize sorunsuz, sıkıntısız, keyifli hamilelikler diliyorum öncelikle. Sonra da gazsız, uyuyan bebişler

Valla ben 2 gün hamur işi yedim diye direk eski hayatıma döndüm 2 öğün arada meyve sadece kilo almaya çok meyilli benim vucudum diyetisten düşündüm sonra ben zaten az yiyen bir insanım emzirirken belki diyetisyen eşliğinde yaparım :)

Ben 9.haftamdayım bulantı devam ediyor. Doktor bana mide bulantısı için ilaç verdi çok işime yarıyor içmediğimde çıkartıyorum içtiğimde rahatım hafif mide bulantıları olsada yemek yememi etkilemiyor

Şuan bende hafif bulantı var da dün yine yedim ama bulantı devam etti yatana kadar . Bugün de yemek yeme de sorun yaşadım. Sabah simit yedim şimdi de yoğurt yiyeyim dedim yiyemedim kraker aldım

NE! Gideceğim bugün, eğer o karpuzu bulursam dile benden ne dilersen.

Ne eksik ne fazla, al benden de o kadar.

Minnoşum bende iki gün sürdü aynı şekilde akıntı, doktoruma yazdık, sorun olmaz aktif bir kanama yoksa dedi.

Kalbinin sesini dinle cerio, ilk defa yaşıyorsan bu durumu gitmekte fayda var aklın kalır görüp rahatlamış olursun. İnş olumsuz bir durum yoktur.

Bence doktora git en azindan kasik agrini gecirecek bir igne yaparlar, kasilmayi engellerler. Icin de rahat olsun insallah birsey yoktur. Dua ediyoruz canim❤

Yok cnm bende de oluyor o gün gittiğimde hiçbir şey yoktu kanaman yoksa dayanılmıcak ağrın yoksa merak etme

Canım geçmiş olsun. Aklın kalmasın diye bir doktora söyle derim. Kafan rahat eder en azından

Bence gitmelisin canım ne olur olmaz evde kalıp aklında kalacağına. Hiç bisey olmaz inşallah canim❤

Canım kanamayamı dönüştü yoksa ağrın mı çoğaldı?

Bebeğe baktılar mı ? Bak iyi ki gitmişsin dediğim gibi iğne başlatıyorlar hemen
Yavrum dinlen hiç hareket etme yarınki kontrole kadar. Bi tek WC yemek

Geçmiş olsun canım inşallah tehliken geçer bi an önce dualarım seninle

Alıntılayamayip unuttuğum varsa kusura bakmayın dün kadın doğum acilinde doktor düşük riski var yatış istiyorum kalp atışı iyi dedi kanama gözüküyor mu yani dedim var dedi sonra yatış diyince panik oldum normalde kırmızı olmadığı için kan kendimi sakın tutmuştum ağrım biraz artınca hastaneye gidelim dedik gittik benim doktor hastanede olmadığı için kadın doğum acilinde git ultrason cektir beni ara dedi sonra acildeki doktor da yatış diyince bı panik aldı beni noluyor dedim doktoru aradım yatisa gerek yok prolutan mi ne bı tane iğne ismi verdi onu al vurdur yarın yanıma gel dedi bugün gittim bebek iyi kalp atışı var kese gayet düzgün rahim ağzı kapalı kanama falan yok mu dedim yok herşey yerinde dedi yerleşme kanaması olabilir bu sedi bazen olabiliyor dedi kadın doğum acilinde ki doktora inansam düşük yapmıştım herhalde kendi doktorum böyle konuşunca icim rahatladı aynı iğneden verdi yine 3 günde bir yaptır haftaya kontrole gel herşey yolunda sadece yatacaksin ve bol su içeceksin ilişki yasak dedi . Çok şükür hicbirsey yokmuş.

Ne güzel özellikle canının bişey istememesi. Benim geçen hafta şeftali krizim tuttu. Neyse ki 2 tane don şeftali bulduk da çözdürüp yedim. Aslında canım erik de istiyor da don erikler çözdürünce tuhaf bir kokusu ve dokusu var, onu yiyemeden çöpü boyladı. Ekşi kivi ile devam ediyorum. Erik niyetine oh.

Çok sevindim. İğneler candır. Çok çok geçmiş olsun.

Çok sevindim. İğneler candır. Çok çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederimm şimdi de kasığımda ağrı oluyor dünkü devam ediyor arada şiddetli gibi lekelenme tek damla şeklinde oluyor ama normal herhalde bebekte sıkıntı yoksa önemli değildir

Şükürler olsun minnoşum, çok sevindim. Söylediklerini görünce şaşırdım ve korktum çünkü aynısını ben de yaşadım doktorum sorun olmaz demişti, dikkat et kendine, tekrarlanmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…