2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aramıza hoşgeldiniz Hayırlı olsun. listeye eklememi istiyor musunuz? Eklememi isterseniz İlk mesajda bulunan tablodaki bilgileri alabilirim
Allah sağlıklı ve kolay bir gebelikle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ne güldüm ya konuşmalara Hahaha Birbasak
Benimki ver bende yiyim canım istedi der yer hahahah benden daha gebe
Birde triplere girmeye başladı ya sizde de öylemi

Evet evet söyleme, yemek isimleri bile midemi bulandırıyor. Tencere yemeği bile yemeyeli kaç hafta oldu.
Deme öyle ya şimdi pişman oldum söylediğime
Ama gariptir ki benimde 2 gündür yemeklerden sonra midem bulanıyor dün de tavuk hazirlarken tiksindim çıkardım zaten zor alışmıştım evlendigimde ellemeye iyiydim geri geldi tiksinme, benim belirtiler geç yükleniyor herhalde

Benim oglumda daha ileriki aylarda tikaniklik, kuruluk olmustu hatta 5-6 aylikken falan uzaniyordum ayaga kalktim birden burnumdan birsey bosaldi baktim kan. Hamilelik sonrasida o tikaniklik maalesef gecmedi bende cogu zaman özellikle sag tarafi tikanir burnumun gece yatarken. Bunda burun tikanikligi kuruluk erken basladi burnum yara oldu baya bu gün gidip bepanthen burun kremi aldim, ilk hamilelikte de doktor onu vermisti kurudugu icin damarlar catliyor kaniyor demisti.

Geçmiş olsun canım inşallah tehliken geçer bi an önce dualarım seninle

Amin teşekkür ederim
Yaşım 35, sat 10 Ocak, kese görme tarihi 14 Şubat, Kalp atışını duyma tarihi 24 Şubat, 1. hamilelik, Samsun

Herkese merhabalar arkadaşlar .Midem de hep taş gibi his.Hiç yemek yiyesim ya su içesim gelmiyor .ağzıma tek lokma koymasam gün boyunca aramam .Sanki daha rahatım öyle yemek yıyınce bır sıskınlık çok rahatsızlık verıyor.Yemedıkce de endıselenıyorum.Benzer durumda olanlar var mı ? Ilk 3ay özellıkle beslenmede nelere dıkkat edıyorsunuz?Beslenme duzenınız nasıl?

Kizlar hersey yolunda demistim en son. 7+2 deyim bugün. Pembemsi lekelenmeler oldu bugun. Carsamba kontrole gidicem bakalim hem igne hem fitil kullaniyorum ona ragmen lekelenme oluyor ya

Gerçek anlamda cok ufak ufak ama sık sık beslenmeni öneririm. Yemek önünde soğuyor ama olsun. Ben alıyorum tabağımı önüme 5-10 dk da bir bi lokma atıyorum bazen. Su içemiyorum midem bulanıyor zaten mide yanmamı da arttırıyor ben de proteinli süt ve ayrana sardım iyice.
Su içemiyorum diye domates salatalık doğratıyorum yavaş yavaş onu atıyorum. Arada lokma lokma meyve yiyorum. Sürekli yatıyorum mecburi zaten bunlara da dikkat etmezsem mahvolurum ben de herhalde.
Bugün hiç su içemedim şimdi uyumadan ayran içeyim en azından diye zorluyorum.
İlk 3 ay yiyememek bebiş için sorun yaratmıyor diyorlar ama anne de güçten düşmesin diye önemsemek lazım tabi.

Ay 30 muu maşallah veriliyormus zaten hemen ya alınan kilolar emzirme döneminde ay tabi önümüz de koskoca yaz ayı var fazla kilo almamak lazım sıcakta kilolar hiç çekilmez sıcak bir yandan bunalma bir yandan

Ne güldüm ya konuşmalara Hahaha Birbasak
Benimki ver bende yiyim canım istedi der yer hahahah benden daha gebe
Birde triplere girmeye başladı ya sizde de öylemi

Girmez olur muu birde şu kanama olaylarından sonra çok evhamlandı yaa böyle k.validemle bir olup bunalttılar beni valla

Ay 30 muu maşallah veriliyormus zaten hemen ya alınan kilolar emzirme döneminde ay tabi önümüz de koskoca yaz ayı var fazla kilo almamak lazım sıcakta kilolar hiç çekilmez sıcak bir yandan bunalma bir yandan
Ben pek yemiyordum yemek ac yasiyordum o zamanlar o yüzden normal insani porsiyonlara gecince cok aldim hatta ilk 7 haftada bile bayagi kilo aldigim icin doktorum diyetisyene yonlendireyim demisti istememistim. Sonra doktor degistirdim o da her konuda tamamen dogalciydi hic takilmadi kiloma. Emzirirken baya gidiyor cidden o yüzden hamilelikte can bogazdan gelir. Arkadasim eylulde dogum yapmisti oda diyordu sicaklarda cok zor geciyor hamilelik diye, ne yapacagiz bilmiyorum zor olacak. Oglumda sat 1 eyluldu nisanda dogum yapmistim o yuzden rahat gecirdim.

Aaa evet regl olmuş gibi davranıyor bu aralar, sorumluluk ağır geldi paşama, bir hallerdeydi bugün yine.
Ya sorma benimki de öyle, daha şimdi psikolojim hiç iyi değil diyor hahaha bisey söylüyorum yanlış anlıyor triplere giriyor sanki hamile o

Girmez olur muu birde şu kanama olaylarından sonra çok evhamlandı yaa böyle k.validemle bir olup bunalttılar beni valla
Onu ilk baslarda cok yapıyordu eşim bi kızdım yok ayağını toplayıp oturma yok düzgün otur ayyy sonra karışmıyorum ya diyip triplendi

Bu arada Birbasak Ben bugün migrosta küçük dışı tamamen yeşil olan karpuz var ya ondan görmüştüm canın istiyorsa bi bak hiç yemedim ondan da belki isteğini geçirir
Birde çilek çeken kimdi migrosta o da vardı ama zaten çilek daha kolay bulunuyor başka yerlerde de vardir

Çilek artık pazarda bile var kolay bulunuyor ben hiç böyle bulunmucak bir şey aş ermiyorum kızlar size bir şey diimmi rekor bende sanırım 3. Ayımda yanlarım çatlamaya başlamış çok sinirlerim bozuldu

Çilek artık pazarda bile var kolay bulunuyor ben hiç böyle bulunmucak bir şey aş ermiyorum kızlar size bir şey diimmi rekor bende sanırım 3. Ayımda yanlarım çatlamaya başlamış çok sinirlerim bozuldu
Aynen evet manavda da vardı cilek bulunuyor
Bende bir kere aşerdim oydu bitti gitti bi daha olmadı sadece boğazım açıldı, ama özel olarak hic bisey cekmiyo canim
Benim kilom var birde vücutta catlamaya meyilli bi kaç kilo alsam bile olabiliyor
Sen şimdiden vücudunu nemlendir Hindistan cevizi yağı vs. Suanlik duştan sonra vücut nemliyken sürebilirsin daha kolay emiliyor ama zaman ilerledikçe komple güreşçi gibi yaglanmak lazim ablam öyle yapıyordu
Birde taze catlaklarima Hindistan cevizi yağı iyi gelmişti görünümünü azalmıştı, doğumdan sonra da sürmeye devam etmeliymişiz asıl ondan sonra da oluşuyormuş

Merhabalar

nasilsiniz hanimlar

-Sunshine beni de ekler misin tabloya ?
31 yasindayim , 30 ekim beklene dogum tarihi , son adetim ocak 24 , ovulasyon subat 18 de , Kanada da yasiyorum daha ilk ultroson mart 25 e randevu verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…