Aramıza hoşgeldinizMerhaba kızlar müsaadeniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. 35 yaşındayım ilk hamileliğim (tüp bebek) Rabbim nasip ederse tahmini 17 ekim doğum tarihi şuan 8 haftalığızRabbim herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne güldüm ya konuşmalara HahahaAyy kimi söyleyemiyor kocam alınır küser hormonlardan sonucta gececek bu süreç. Bebekler doğana kadar daha neler görcez bakalımYaa bebiş için katlanacak sonuçta normalde yaptıgım bir şey değildir ekmek arasına soğan koyuyumda yiyim demek ben mide yanmasını vs çekiyorsam oda soğan kokusunu çeksin o kadarı da olsun artık
Deme öyle ya şimdi pişman oldum söylediğimeEvet evet söyleme, yemek isimleri bile midemi bulandırıyor. Tencere yemeği bile yemeyeli kaç hafta oldu.
Ne zamandır soracağım unutuyorum. Burun tıkanıklığı gibi bi şey yaşayan var mı? Aslında tıkanık değil ama artan kan hacmi kılcal damarların genişlemesi filan derken nefes alamama gibi şeyler yaşanıyormuş özellikle ileriki haftalarda, tabi ben 1 aydır filan yaşıyorum
ağızdan nefes alıyorum özellikle geceleri. Bazen uyanıyorum nefessiz kalmışım can havliyle ağzımı açıyorum
Var mı bu tip bir şey yaşayan? Özellikle gece progestan sonrası çoğalıyor
Geçmiş olsun canım inşallah tehliken geçer bi an önce dualarım seninleMesajlara tek tek şuan dönüş yapamıyorum yarın yapicam kadın doğum Hastanesi'ne geldim düşük riski var yatış dedi doktor kendi doktorim da kalçadan iğne verdi direk onu vurdur yarın yanıma gel yatisa gerek yok dedi şuan bekliyorum eşim iğne alıp gelecek
Amin teşekkür ederimAramıza hoşgeldinizHayırlı olsun. listeye eklememi istiyor musunuz? Eklememi isterseniz İlk mesajda bulunan tablodaki bilgileri alabilirim
Allah sağlıklı ve kolay bir gebelikle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gerçek anlamda cok ufak ufak ama sık sık beslenmeni öneririm. Yemek önünde soğuyor ama olsun. Ben alıyorum tabağımı önüme 5-10 dk da bir bi lokma atıyorum bazen. Su içemiyorum midem bulanıyor zaten mide yanmamı da arttırıyor ben de proteinli süt ve ayrana sardım iyice.Herkese merhabalar arkadaşlar .Midem de hep taş gibi his.Hiç yemek yiyesim ya su içesim gelmiyor .ağzıma tek lokma koymasam gün boyunca aramam .Sanki daha rahatım öyle yemek yıyınce bır sıskınlık çok rahatsızlık verıyor.Yemedıkce de endıselenıyorum.Benzer durumda olanlar var mı ? Ilk 3ay özellıkle beslenmede nelere dıkkat edıyorsunuz?Beslenme duzenınız nasıl?
Aaa evet regl olmuş gibi davranıyor bu aralar, sorumluluk ağır geldi paşama, bir hallerdeydi bugün yine.Ne güldüm ya konuşmalara HahahaBirbasak
Benimki ver bende yiyim canım istedi der yer hahahah benden daha gebe
Birde triplere girmeye başladı ya sizde de öylemi
Anne fitlikten bir hal zatendaha fazla aldirmasin bana akilli cocugum Ben skinti olunca kendimi yemege veririm 62 dim yazin kisa dogru 69 oldum, sigarayi biraktim 74 oldum hamile kaldim pek almaya niyetim yok bu kez. Ilk hamilelikte zayiftim hic umursamadim 90 la doguma gittim 30 küsür aldim yani
Ne güldüm ya konuşmalara HahahaBirbasak
Benimki ver bende yiyim canım istedi der yer hahahah benden daha gebe
Birde triplere girmeye başladı ya sizde de öylemi
Papaya zararlıymış hamilelikte. Daha böyle bulunması zor şeyler lazımAltın çilek ya da ejder meyvesi falan aşer kız, ya da papaya.
Ben pek yemiyordum yemek ac yasiyordum o zamanlar o yüzden normal insani porsiyonlara gecince cok aldimAy 30 muu maşallahveriliyormus zaten hemen ya alınan kilolar emzirme döneminde ay tabi önümüz de koskoca yaz ayı var fazla kilo almamak lazım sıcakta kilolar hiç çekilmez sıcak bir yandan bunalma bir yandan
Ya sorma benimki de öyle, daha şimdi psikolojim hiç iyi değil diyor hahahaAaa evet regl olmuş gibi davranıyor bu aralar, sorumluluk ağır geldi paşama, bir hallerdeydi bugün yine.
Onu ilk baslarda cok yapıyordu eşim bi kızdım yok ayağını toplayıp oturma yok düzgün otur ayyy sonra karışmıyorum ya diyip triplendiGirmez olur muubirde şu kanama olaylarından sonra çok evhamlandı yaa böyle k.validemle bir olup bunalttılar beni valla
Çilek artık pazarda bile var kolay bulunuyor ben hiç böyle bulunmucak bir şey aş ermiyorumBu aradaBirbasak Ben bugün migrosta küçük dışı tamamen yeşil olan karpuz var ya ondan görmüştüm canın istiyorsa bi bak hiç yemedim ondan da belki isteğini geçirir
Birde çilek çeken kimdi migrosta o da vardı ama zaten çilek daha kolay bulunuyor başka yerlerde de vardir
Aynen evet manavda da vardı cilek bulunuyorÇilek artık pazarda bile var kolay bulunuyor ben hiç böyle bulunmucak bir şey aş ermiyorumkızlar size bir şey diimmi rekor bende sanırım 3. Ayımda yanlarım çatlamaya başlamış çok sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?