Tesekkur ederim canım benimŞükürler olsun minnoşum, çok sevindim. Söylediklerini görünce şaşırdım ve korktum çünkü aynısını ben de yaşadım doktorum sorun olmaz demişti, dikkat et kendine, tekrarlanmayacak inşallah.
Bende aynıyım biraz kilo almaya meyilliyim zaten evlendim 10 kilo aldım tam da korona patladığı zamanlarValla ben 2 gün hamur işi yedim diye direk eski hayatıma döndüm 2 öğün arada meyve sadece kilo almaya çok meyilli benim vucudum diyetisten düşündüm sonra ben zaten az yiyen bir insanım emzirirken belki diyetisyen eşliğinde yaparım :)
Git yavrum git hemen insallah vardır yaa❤NE! Gideceğim bugün, eğer o karpuzu bulursam dile benden ne dilersen.
Aahaha valla yavrum adama bakınca ben gayet normalim yaBiz hormonların arkasına sığınıyoruz, adamlar ne yapsın yazık.
Çok şükür canım çok sevindim senin adına kendine bol bol dikkat et inşallah bi an önce gelir geçer ❤❤❤Alıntılayamayip unuttuğum varsa kusura bakmayın dün kadın doğum acilinde doktor düşük riski var yatış istiyorum kalp atışı iyi dedi kanama gözüküyor mu yani dedim var dedi sonra yatış diyince panik oldum normalde kırmızı olmadığı için kan kendimi sakın tutmuştum ağrım biraz artınca hastaneye gidelim dedik gittik benim doktor hastanede olmadığı için kadın doğum acilinde git ultrason cektir beni ara dedi sonra acildeki doktor da yatış diyince bı panik aldı beni noluyor dedim doktoru aradım yatisa gerek yok prolutan mi ne bı tane iğne ismi verdi onu al vurdur yarın yanıma gel dedi bugün gittim bebek iyi kalp atışı var kese gayet düzgün rahim ağzı kapalı kanama falan yok mu dedim yok herşey yerinde dedi yerleşme kanaması olabilir bu sedi bazen olabiliyor dedi kadın doğum acilinde ki doktora inansam düşük yapmıştım herhalde kendi doktorum böyle konuşunca icim rahatladı aynı iğneden verdi yine 3 günde bir yaptır haftaya kontrole gel herşey yolunda sadece yatacaksin ve bol su içeceksin ilişki yasak dedi . Çok şükür hicbirsey yokmuş.
Hep olmadik şeyler istiyor insanın cani herhalde hani yok ya ortalıktaNe güzel özellikle canının bişey istememesi. Benim geçen hafta şeftali krizim tuttu. Neyse ki 2 tane don şeftali bulduk da çözdürüp yedim.Aslında canım erik de istiyor da don erikler çözdürünce tuhaf bir kokusu ve dokusu var, onu yiyemeden çöpü boyladı. Ekşi kivi ile devam ediyorum. Erik niyetine oh.
Ben Allahtan yeni evliyim 7 ay olmuştu hiç kilo almadım 54 kiloyla hamile kaldığımdan diyorum max 13-14 bile alsam veririm sadece yaş 34 olunca metabolizma hızlı çalışmıyor ama isteyen herkes başarır emerse zaten çok büyük avantajımız olurBende aynıyım biraz kilo almaya meyilliyim zaten evlendim 10 kilo aldım tam da korona patladığı zamanlar
Bende diyetisyene gidemem sanırım çünkü cok yemek seçiyorum
canım vallahi bunu yazmana sevindim. İnternette deli gibi arama yapıyorum bu konu hakkında.
Burun içindeki kılcallarda bu aylarda ödem olabiliyormuş. Ceyda Düvenci'nin hamilelik ile alakalı youtube videosunda bu haftalarda dinledim. Susam yağı öneriyordu doktoru. Burun deliklerine doğru sürün rahatlar diye.
Ben yapamadım ama gerçekten beni zorluyor. Ağzım açık yatıyorum, hatta bu yüzden zor uykuya dalabiliyorum. Bişey yapınca hemen çabucak nefes nefese kalıyorum. Sabah kalkınca da dudaklarım ağzım açık yatmaktan kurumuş halde uyanıyorum, lip balm ile yaşıyorum bir süredir.
Saçma sapan bişey oldu.
Benim de baş ucu kurtarıcım elma ve kivi. İkisi olunca rahatım. Tatlı yiyince midem bulanıyor bu da yeni moda oldu. Tuzlı ve ekşi yiyince rahatım.
Ay sen bensiiiinNefes alma ile alakalı bu videoda bahsediyor.
Çiçeğim geçmiş olsun. Çoğumuz kullanıyoruz o iğneleri :) Allah şifa versin kimselerde tekrarlamasın inşallah.Alıntılayamayip unuttuğum varsa kusura bakmayın dün kadın doğum acilinde doktor düşük riski var yatış istiyorum kalp atışı iyi dedi kanama gözüküyor mu yani dedim var dedi sonra yatış diyince panik oldum normalde kırmızı olmadığı için kan kendimi sakın tutmuştum ağrım biraz artınca hastaneye gidelim dedik gittik benim doktor hastanede olmadığı için kadın doğum acilinde git ultrason cektir beni ara dedi sonra acildeki doktor da yatış diyince bı panik aldı beni noluyor dedim doktoru aradım yatisa gerek yok prolutan mi ne bı tane iğne ismi verdi onu al vurdur yarın yanıma gel dedi bugün gittim bebek iyi kalp atışı var kese gayet düzgün rahim ağzı kapalı kanama falan yok mu dedim yok herşey yerinde dedi yerleşme kanaması olabilir bu sedi bazen olabiliyor dedi kadın doğum acilinde ki doktora inansam düşük yapmıştım herhalde kendi doktorum böyle konuşunca icim rahatladı aynı iğneden verdi yine 3 günde bir yaptır haftaya kontrole gel herşey yolunda sadece yatacaksin ve bol su içeceksin ilişki yasak dedi . Çok şükür hicbirsey yokmuş.
Yaa senin kilon çok iyiymiş ki ben daha fazla sandım ya. Ben 81 kilodayım şuan gebelikten önce de tartilmadim bilmiyorum hiç kaç kiloydum çok olmuştuBen Allahtan yeni evliyim 7 ay olmuştu hiç kilo almadım 54 kiloyla hamile kaldığımdan diyorum max 13-14 bile alsam veririm sadece yaş 34 olunca metabolizma hızlı çalışmıyor ama isteyen herkes başarır emerse zaten çok büyük avantajımız olur
Napsın adam da rahatsızmış, ilaçlar da sersemletir şimdi seninle yarış halindedir uyku konusunda bir de erkeklerin naz problemi var hasta ve rahatsız olduklarında aniden geçiş yaptıkları ama bebeğin de zorlu şartları görmüş kaderine razı gelmişHep olmadik şeyler istiyor insanın cani herhalde hani yok ya ortalıktabenim sadece bi kere çok fena canım kıymalı börek istedi onu da ertesi gün gidip yedim zaten bu kadardı benim bebe de babayı hiç yormak istemiyor herhalde istese ya şöyle değişik biseyler ahahha
Ablamda geçende eşime dedi, evde yatıyor eşimde kolu kırıldıgi için raporlu, sürekli yatıp duruyorsun bi de uykum var diyorsun dua et bu kızın cani degisik biseyler istemiyor falan diye dalga geçiyordu
Karşısında hamile ve tedirgin bir kadın var, azıcık olumlu konuşalım demiyorlar. Ben özelde bir doktora gitmiştim ilk gebeliğimde ay ceri çıkarken hüngür hüngür ağlayarak çıktım ben hiç öyle ağlamamıştım, adam felaket tellalı, bir üslubu var görmem lazım karşısında nasıl gözyaşı döküyorum bana mısın demiyor devam ediyor.Tesekkur ederim canım benimbir kere daha iyi ki devlete gitmiyorum dedim nasıl doktor bunlar ya iyi doktor gerçekten şans işi benim doktor da gülüyor bugün orası ucani kaçanı hastaneye yatırmaya çalışıyorlar diyor
Gidemiyorum.Git yavrum git hemen insallah vardır yaa❤
Bisey istemiyorum iyi ol yeter
Kaderdaşız, bakalım böyle boyuna söylenmek istemiyorum ama yavaştan beni esir almaya başladı. Oturduğum bölge biraz mahrumiyet bölgesi artık AVM ye gidince arifoğlundan filan alırım diyorum susam yağını, eczanede var mıdır?Ay sen bensiiiinben de bu videoyu izlemiştim sonra. Bugün eşim bi eczaneye uğrayacak inşallah, varsa aldıracağım susam yağı. Ne zamandır fırsatı olmadı hiç.
Of benim de dudaklar pert oldu iyice yoldum hep kanıyo
Alçısı çıktı aslında sanayiye gidecek oldu mu gidiyor fizik tedaviye gitmesi lazım amaan diyor yatıyor ahahahNapsın adam da rahatsızmış, ilaçlar da sersemletir şimdi seninle yarış halindedir uyku konusunda bir de erkeklerin naz problemi var hasta ve rahatsız olduklarında aniden geçiş yaptıkları ama bebeğin de zorlu şartları görmüş kaderine razı gelmiş
Eşin müsait olduğunda bi baksın canımGidemiyorum.Kalkamıyorum. Bil bakalım neden?
Maalesef 6.haftadadan itibaren bulantılarım başladı ve ilaç içmezsem aralıksız devam ediyor. Genelde azar azar besleniyorum o da tost, makarna, poğaça, meyve şeklinde bide ara sıra ufak parça çikolata atıyorum enerjiyi dengeliyor.Kızlar sizde mide bulantılari başladı mı .. başladı da böyle tüm gün bulanti hisseden oluyor mu ... Dün benim bütün gün bulandı. Yemek yedim ancak rahatsız olacağım bir yemek yoktu demek ki lavaboya götürmedi. Bugün de devam edecek hissiyatı var
‘Bak her yerim şiş şiş’ der diye korkuyorum.Eşin müsait olduğunda bi baksın canım
Çiçeğim balım böceğim Migros’un uygulaması var oradan sipariş ver. Bölgende stokta varsa görünür karpuz da. Eşlerin vakti olmayabiliyor ben de kıyamıyorum onu almaya git bul et diye, sipariş verebildiğim her şeyi veriyorumGidemiyorum.Kalkamıyorum. Bil bakalım neden?
Bilmiyorum ki vardır muhtemelen diye düşündüm.Kaderdaşız, bakalım böyle boyuna söylenmek istemiyorum ama yavaştan beni esir almaya başladı. Oturduğum bölge biraz mahrumiyet bölgesi artık AVM ye gidince arifoğlundan filan alırım diyorum susam yağını, eczanede var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?