2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim canım benim bir kere daha iyi ki devlete gitmiyorum dedim nasıl doktor bunlar ya iyi doktor gerçekten şans işi benim doktor da gülüyor bugün orası ucani kaçanı hastaneye yatırmaya çalışıyorlar diyor

Bende aynıyım biraz kilo almaya meyilliyim zaten evlendim 10 kilo aldım tam da korona patladığı zamanlar
Bende diyetisyene gidemem sanırım çünkü cok yemek seçiyorum

Çok şükür canım çok sevindim senin adına kendine bol bol dikkat et inşallah bi an önce gelir geçer ❤❤❤

Hep olmadik şeyler istiyor insanın cani herhalde hani yok ya ortalıkta benim sadece bi kere çok fena canım kıymalı börek istedi onu da ertesi gün gidip yedim zaten bu kadardı benim bebe de babayı hiç yormak istemiyor herhalde istese ya şöyle değişik biseyler ahahha
Ablamda geçende eşime dedi, evde yatıyor eşimde kolu kırıldıgi için raporlu, sürekli yatıp duruyorsun bi de uykum var diyorsun dua et bu kızın cani degisik biseyler istemiyor falan diye dalga geçiyordu

Bende aynıyım biraz kilo almaya meyilliyim zaten evlendim 10 kilo aldım tam da korona patladığı zamanlar
Bende diyetisyene gidemem sanırım çünkü cok yemek seçiyorum
Ben Allahtan yeni evliyim 7 ay olmuştu hiç kilo almadım 54 kiloyla hamile kaldığımdan diyorum max 13-14 bile alsam veririm sadece yaş 34 olunca metabolizma hızlı çalışmıyor ama isteyen herkes başarır emerse zaten çok büyük avantajımız olur

Nefes alma ile alakalı bu videoda bahsediyor.
Ay sen bensiiiin ben de bu videoyu izlemiştim sonra. Bugün eşim bi eczaneye uğrayacak inşallah, varsa aldıracağım susam yağı. Ne zamandır fırsatı olmadı hiç.
Of benim de dudaklar pert oldu iyice yoldum hep kanıyo
Çiçeğim geçmiş olsun. Çoğumuz kullanıyoruz o iğneleri :) Allah şifa versin kimselerde tekrarlamasın inşallah.

Yaa senin kilon çok iyiymiş ki ben daha fazla sandım ya. Ben 81 kilodayım şuan gebelikten önce de tartilmadim bilmiyorum hiç kaç kiloydum çok olmuştu
15 gündür aynı gidiyorum hatta fazla hareket ediyorum 1 kilo gitmiş bile

Napsın adam da rahatsızmış, ilaçlar da sersemletir şimdi seninle yarış halindedir uyku konusunda bir de erkeklerin naz problemi var hasta ve rahatsız olduklarında aniden geçiş yaptıkları ama bebeğin de zorlu şartları görmüş kaderine razı gelmiş

Karşısında hamile ve tedirgin bir kadın var, azıcık olumlu konuşalım demiyorlar. Ben özelde bir doktora gitmiştim ilk gebeliğimde ay ceri çıkarken hüngür hüngür ağlayarak çıktım ben hiç öyle ağlamamıştım, adam felaket tellalı, bir üslubu var görmem lazım karşısında nasıl gözyaşı döküyorum bana mısın demiyor devam ediyor.

Kurban olsun şimdiki doktoruma, yanına girince içim ferahlıyor gerçekten doktor çok önemli.

Kaderdaşız, bakalım böyle boyuna söylenmek istemiyorum ama yavaştan beni esir almaya başladı. Oturduğum bölge biraz mahrumiyet bölgesi artık AVM ye gidince arifoğlundan filan alırım diyorum susam yağını, eczanede var mıdır?

Alçısı çıktı aslında sanayiye gidecek oldu mu gidiyor fizik tedaviye gitmesi lazım amaan diyor yatıyor ahahah zaten o nazi ilk geldiğinde çektim hem enfeksiyon atlatmışım onun üstüne koronadan tıkandım artık solunum yollarım, adamı tık etkilemedi ama bi görsen o yatıyordu yatak döşek çocuk dogunca napacaksin bakalım diye dalga geçiyorduk uyurum ben diyor
İşte tam da böyle adamı yormak lazım
Şaka bi yana askerlikten zaten bi doguda bi burda yorulduğu için bende bisey demiyorum yatsın varsın ben iyiyim şükür

Bu haftalarda kanama çok görülüyor maalesef ama mümkün olduğunca sakin kalabilmek, dinlenmek ve güzel düşünmek en güzel ilaçlar.

İlk sorunlu hamileliğimden sonra ikinci hamilelikte doktorum özellikle bu haftalarda elektrikli süpürgeyi yasaklamıştı, bir süre mümkün olduğunca az süpürge ya da zorlanmadan arkadaşlar

Maalesef 6.haftadadan itibaren bulantılarım başladı ve ilaç içmezsem aralıksız devam ediyor. Genelde azar azar besleniyorum o da tost, makarna, poğaça, meyve şeklinde bide ara sıra ufak parça çikolata atıyorum enerjiyi dengeliyor.

Gidemiyorum. Kalkamıyorum. Bil bakalım neden?
Çiçeğim balım böceğim Migros’un uygulaması var oradan sipariş ver. Bölgende stokta varsa görünür karpuz da. Eşlerin vakti olmayabiliyor ben de kıyamıyorum onu almaya git bul et diye, sipariş verebildiğim her şeyi veriyorum
Bilmiyorum ki vardır muhtemelen diye düşündüm.
Avm mi eşim işten zor kaçıyor geliyor ben zaten yatış sabah kalktım cam açık görünce kafamı uzattım şans eseri evdeydi, azarlıyor beni otur diye. Dur bi diyorum oksijen bulmuşum. Açık hava ne güzelmiş
Aa şey de yapabilirsin googledan yakındaki eczanelere bakabilirsin numaraları yazar, arayıp sorabilirsin bulunuyor mu diye. Ben vitaminleri önden öyle getirttim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…