2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu arada herkesin kadınlar günü kutlu olsun

Ayrıca bu cinsiyetleri neye göre bastınız kızlaar grubun başında ben varım bak daha

Benim bikac gundue öyle sürekli bulantım var çıkarmıyorum ama sürekli bir bulanti

Çiçeğim balım böceğim ben meyveyi sebzeyi sipariş veremiyorum güvenemiyorum, işi gücü yok kalksın gitsin, iki günde bir gece çalışıyor her gün evde, boş durmasın.

Hahaha valla erkeklerde şu dönemde tribe girdikleri için beklerim yani demelerini
Annemle görüntülü görüşüyorlar ben diğer odadaydım, duydum ne konuştuklarını, resmen arkamdan sallıyorlardı. Şimdi ne yapsam ben bu adama da dünyaları dar etsem.

Sağlıkla gelsinde minikler artık napalım yazın vantilatör karsısında otururuz bol bol elbiseler giyeriz rahat kumaşlı

Annemle görüntülü görüşüyorlar ben diğer odadaydım, duydum ne konuştuklarını, resmen arkamdan sallıyorlardı. Şimdi ne yapsam ben bu adama da dünyaları dar etsem.
Nee senin annenle dedikodunu mu yapıyorlar eyvaahh sopayı yedi akşam öyle söyle

Onu ilk baslarda cok yapıyordu eşim bi kızdım yok ayağını toplayıp oturma yok düzgün otur ayyy sonra karışmıyorum ya diyip triplendi
Ayy ben çıldırıyorum artık kaç kez diyorum ben hasta değilim hamileyim. Herkesin olası kanaması oluyormus doktor sıkıntı yok dedi ayrıca ben tasıyorum karnımda annesi ben olcam niye ona zarar gelsin isteyim ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…