Ya bi sorun yoksa eğer zaten o kadar kısıtlanmak insanın ruhuna da zarar ve stres. En iyisini de kendin bilirsin iyi misin değil misin diyeAyy ben çıldırıyorum artık kaç kez diyorum ben hasta değilim hamileyim. Herkesin olası kanaması oluyormus doktor sıkıntı yok dedi ayrıca ben tasıyorum karnımda annesi ben olcam niye ona zarar gelsin isteyim ki diye
Alıntılayamayip unuttuğum varsa kusura bakmayın dün kadın doğum acilinde doktor düşük riski var yatış istiyorum kalp atışı iyi dedi kanama gözüküyor mu yani dedim var dedi sonra yatış diyince panik oldum normalde kırmızı olmadığı için kan kendimi sakın tutmuştum ağrım biraz artınca hastaneye gidelim dedik gittik benim doktor hastanede olmadığı için kadın doğum acilinde git ultrason cektir beni ara dedi sonra acildeki doktor da yatış diyince bı panik aldı beni noluyor dedim doktoru aradım yatisa gerek yok prolutan mi ne bı tane iğne ismi verdi onu al vurdur yarın yanıma gel dedi bugün gittim bebek iyi kalp atışı var kese gayet düzgün rahim ağzı kapalı kanama falan yok mu dedim yok herşey yerinde dedi yerleşme kanaması olabilir bu sedi bazen olabiliyor dedi kadın doğum acilinde ki doktora inansam düşük yapmıştım herhalde kendi doktorum böyle konuşunca icim rahatladı aynı iğneden verdi yine 3 günde bir yaptır haftaya kontrole gel herşey yolunda sadece yatacaksin ve bol su içeceksin ilişki yasak dedi . Çok şükür hicbirsey yokmuş.
Ya bi sorun yoksa eğer zaten o kadar kısıtlanmak insanın ruhuna da zarar ve stres. En iyisini de kendin bilirsin iyi misin değil misin diye
Ne güzel stresini alır kediler, sonrasında da bebeğine arkadaş olurlar.bir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorumbenim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
valla bende de bir şeyim yok diye diye al sana durumu olduBenim 10. Haftada biraz bulantim ve koku hassasiyetim başladı sözde azalır diyorlar ama
Kusup seni daha da zora sokmadıktan sonra artık idare etmeye çalışacağız.galiba nazar ettik
Evet gerçekten insan strese giriyor. Streste bebegi etkiliyormuş ki nasıl iyiysen öyle devam edeceksinO kadar güzel söyledin ki. Gerçekten kısıtlanmak sürekli aman dikkat et aman şunu yap et vs hani bunları duymak beni çok streslendirdiğini farkediyorum
Hahah ben de ilk zamanlar öyle diyordum hamilelik bulantısı vs. olmayınca. Ama enfeksiyondan bulantı yasadim aman aman dedim olmasın cok kötüydü. Şimdi koku hassasiyeti var biraz belki midemi de üsütmüş olabilirim bilemiyorumvalla bende de bir şeyim yok diye diye al sana durumu oldu
Teşekkür ederim canım benimÇok şükür canım çok sevindim senin adına kendine bol bol dikkat et inşallah bi an önce gelir geçer ❤❤❤
Canimm teşekkür ederimAy sen bensiiiinben de bu videoyu izlemiştim sonra. Bugün eşim bi eczaneye uğrayacak inşallah, varsa aldıracağım susam yağı. Ne zamandır fırsatı olmadı hiç.
Of benim de dudaklar pert oldu iyice yoldum hep kanıyo
Çiçeğim geçmiş olsun. Çoğumuz kullanıyoruz o iğneleri :) Allah şifa versin kimselerde tekrarlamasın inşallah.
Doktor gerçekten çok önemli ya çok şükür benim de doktorum çok iyi Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırKarşısında hamile ve tedirgin bir kadın var, azıcık olumlu konuşalım demiyorlar. Ben özelde bir doktora gitmiştim ilk gebeliğimde ay ceri çıkarken hüngür hüngür ağlayarak çıktım ben hiç öyle ağlamamıştım, adam felaket tellalı, bir üslubu var görmem lazım karşısında nasıl gözyaşı döküyorum bana mısın demiyor devam ediyor.
Kurban olsun şimdiki doktoruma, yanına girince içim ferahlıyor gerçekten doktor çok önemli.
Evet eskilerde yokmuş böyle şeyler bizlerde oluyor hep dediğin gibi disimizi sıkacağız artık rabbimin izniyle sağlıkla kucagimiza alalımÇok şüküür canım benimDişimizi sıkıcaz işte canım 3. Ayımıza kadar. Gittiğimim doktor 50 yaşında var benim diyor ki bana yeni nesil gençlerde hep var artık bu kanama. Hani rahimlerinizde problem var demiyorum ama dayanıklılık yok diyor. Eskiden kadınlar koşsa tepinse hiç bir şey olmuyormuş niye rahim kasları hareketten dolayı güçlü oldugu için ama sizin yaş grupları hep okumaktan ne iş görüyorsunuz ne hareket ediyorsunuz o yüzden kaslar zayıf diye. Ben haklı buldum ya. Annem 40 yaşında normal doğum yaptı benim en küçük kardeşime. Biz 40 mıza geldiğimizde nasıl yıpranmış olcaz kimbilir
Tabiii, annem ve kocam bir olmuşlar yaaa yedim seni dedim yedim.Nee senin annenle dedikodunu mu yapıyorlar eyvaahh sopayı yedi akşam öyle söyle
O zaman dikkat etsin, elimin tersine oturmasın.Bide doğumdan sonra gör,tribirin âlâsı o zaman oluyor.Ben mi lohusayım o mu hey Allahım diyeceğin günler yakınacayip bir şekilde ilgi istiyorlar
Yapma canım yapma yat dinlen şu ilk 3 ay bitsin düzel allahin izniyle yaparsınTeşekkür ederim canım benimyatıyorum artık yemek falan yapma işleri bitti
Canimm teşekkür ederimamiiin
Doktor gerçekten çok önemli ya çok şükür benim de doktorum çok iyi Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştır
Evet eskilerde yokmuş böyle şeyler bizlerde oluyor hep dediğin gibi disimizi sıkacağız artık rabbimin izniyle sağlıkla kucagimiza alalım
Ben öyle durumlarda kendi iç dünyanda ne yaşıyorsan yaşa biraz benden öteye çekil diyorum.O zaman dikkat etsin, elimin tersine oturmasın.
Ben öyle durumlarda kendi iç dünyanda ne yaşıyorsan yaşa biraz benden öteye çekil diyorum.O zaman dikkat etsin, elimin tersine oturmasın.
evet yaKusup seni daha da zora sokmadıktan sonra artık idare etmeye çalışacağız.
Kusmuyor ama süründürüyor biraz biraz. Yaklaşık 1 haftadır yavaş yavaş hayatıma yerleşen bir bulantı kardeşleyim.
Sen çok üzülüyordun midem bulanmıyor diye :)
Canım naptın ne dedi doktor. Güzel haber almıssındır inşallahEvethemen hemen 2 litre su içiyorum canım. Ama diğer yaptığının terstlerde de suyu çok içiyordum. Hayırlısı olur artık ne diyim yarın olmadan rahat edemeyeceğim çünkü hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar
Hadi gözün aydın canım bak için rahatladı. Bende bunu anlamıyorum bir doktor olumsuz konuşuyor biri iyi... Ben kime guveneyimAlıntılayamayip unuttuğum varsa kusura bakmayın dün kadın doğum acilinde doktor düşük riski var yatış istiyorum kalp atışı iyi dedi kanama gözüküyor mu yani dedim var dedi sonra yatış diyince panik oldum normalde kırmızı olmadığı için kan kendimi sakın tutmuştum ağrım biraz artınca hastaneye gidelim dedik gittik benim doktor hastanede olmadığı için kadın doğum acilinde git ultrason cektir beni ara dedi sonra acildeki doktor da yatış diyince bı panik aldı beni noluyor dedim doktoru aradım yatisa gerek yok prolutan mi ne bı tane iğne ismi verdi onu al vurdur yarın yanıma gel dedi bugün gittim bebek iyi kalp atışı var kese gayet düzgün rahim ağzı kapalı kanama falan yok mu dedim yok herşey yerinde dedi yerleşme kanaması olabilir bu sedi bazen olabiliyor dedi kadın doğum acilinde ki doktora inansam düşük yapmıştım herhalde kendi doktorum böyle konuşunca icim rahatladı aynı iğneden verdi yine 3 günde bir yaptır haftaya kontrole gel herşey yolunda sadece yatacaksin ve bol su içeceksin ilişki yasak dedi . Çok şükür hicbirsey yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?