2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya bi sorun yoksa eğer zaten o kadar kısıtlanmak insanın ruhuna da zarar ve stres. En iyisini de kendin bilirsin iyi misin değil misin diye

Çok şüküür canım benim Dişimizi sıkıcaz işte canım 3. Ayımıza kadar. Gittiğimim doktor 50 yaşında var benim diyor ki bana yeni nesil gençlerde hep var artık bu kanama. Hani rahimlerinizde problem var demiyorum ama dayanıklılık yok diyor. Eskiden kadınlar koşsa tepinse hiç bir şey olmuyormuş niye rahim kasları hareketten dolayı güçlü oldugu için ama sizin yaş grupları hep okumaktan ne iş görüyorsunuz ne hareket ediyorsunuz o yüzden kaslar zayıf diye. Ben haklı buldum ya. Annem 40 yaşında normal doğum yaptı benim en küçük kardeşime. Biz 40 mıza geldiğimizde nasıl yıpranmış olcaz kimbilir

bir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorum benim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.

Ya bi sorun yoksa eğer zaten o kadar kısıtlanmak insanın ruhuna da zarar ve stres. En iyisini de kendin bilirsin iyi misin değil misin diye

O kadar güzel söyledin ki. Gerçekten kısıtlanmak sürekli aman dikkat et aman şunu yap et vs hani bunları duymak beni çok streslendirdiğini farkediyorum

Ne güzel stresini alır kediler, sonrasında da bebeğine arkadaş olurlar.
İnsanlar konuşsun boşver sen kendini bildikten sonra.

O kadar güzel söyledin ki. Gerçekten kısıtlanmak sürekli aman dikkat et aman şunu yap et vs hani bunları duymak beni çok streslendirdiğini farkediyorum
Evet gerçekten insan strese giriyor. Streste bebegi etkiliyormuş ki nasıl iyiysen öyle devam edeceksin

Çok şükür canım çok sevindim senin adına kendine bol bol dikkat et inşallah bi an önce gelir geçer ❤❤❤
Teşekkür ederim canım benim yatıyorum artık yemek falan yapma işleri bitti
Canimm teşekkür ederim amiiin
Doktor gerçekten çok önemli ya çok şükür benim de doktorum çok iyi Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştır
Evet eskilerde yokmuş böyle şeyler bizlerde oluyor hep dediğin gibi disimizi sıkacağız artık rabbimin izniyle sağlıkla kucagimiza alalım

Yapma canım yapma yat dinlen şu ilk 3 ay bitsin düzel allahin izniyle yaparsın

O zaman dikkat etsin, elimin tersine oturmasın.
Ben öyle durumlarda kendi iç dünyanda ne yaşıyorsan yaşa biraz benden öteye çekil diyorum.ama gerçekten bebekler doğunca sorumluluklar dahada artıyor, insanın tahammül sınırları hiç kimse tarafından zorlanmasa iyi olur.Kadınların,annelerin yükü ağır,işi çok zor

O zaman dikkat etsin, elimin tersine oturmasın.
Ben öyle durumlarda kendi iç dünyanda ne yaşıyorsan yaşa biraz benden öteye çekil diyorum.ama gerçekten bebekler doğunca sorumluluklar dahada artıyor, insanın tahammül sınırları hiç kimse tarafından zorlamasa iyi olur.Kadınların,annelerin yükü ağır,işi çok zor

evet ya ama benim öyle uzun uzun bulantılarım olmuyor midem bulandığı anda çıkarıyorum direkt sürekli bulantı olması daha kötüdür

Canım naptın ne dedi doktor. Güzel haber almıssındır inşallah

Hadi gözün aydın canım bak için rahatladı. Bende bunu anlamıyorum bir doktor olumsuz konuşuyor biri iyi... Ben kime guveneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…