Ben öyle durumlarda kendi iç dünyanda ne yaşıyorsan yaşa biraz benden öteye çekil diyorum.ama gerçekten bebekler doğunca sorumluluklar dahada artıyor, insanın tahammül sınırları hiç kimse tarafından zorlanmasa iyi olur.Kadınların,annelerin yükü ağır,işi çok zor
Fiziksel, ruhsal, hormonal değişiklikler, doğuma kadar süren o kaybetme korkusu, çekilen ağrılar, sancılar, üstüne doğum ve sonrası… yani bilmiyorum bu değresyonu kadından başkası pek hak etmiyor. Çok haklısın minnoşum, bir an önce yaşayıp görmeyi diliyorum.
Ahajajaj ay ben hic aliskinda degilim oyle vantilatör klima falan isvicrede hic bir evde kullanilmiyor cunku yalitim var kisin sicak, yazin serin oluyor evler. Burasi cok sicak olmuyor oyle asiri ama trye gelirsek zorlanirim biraz isin kotusu klima karsisinda falanda duramiyorum yazin 40 derece sicakta insan bogaz enfeksiyonu olur mu hayirlisi olsun umarim bu sene oyle asiri sicak gormeyizde rahat geciririz o günleri
Ay ben beeen. Daha çıkarmadım hiç ama dün akşamdan beri yanımda kova taşıyorum.
Sanırım 8+4 ten sonra midem çok dalgalanmaya başladı şiddeti artarak devam ediyor su an
bir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorum benim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
5 sene dünyanın en güzel kedisine baktım. Beraber yattık uyuduk tüm bakımıyla ben ilgilendim. Ameliyat oldu bebekler gibi baktım. ses tonumla bile anlaşırdık. Çocuğum gibiydi. Geçen sene Kaybettim.
Öper koklardım her yanını. Canım yavrum. Kumuyla da cok haşır neşirdim. Dışarı hiç çıkmazdı, aşılarına dikkat ederdim. Arada macunlar vs zaten bilirsiniz siz de.
Toxoplazma testi mi ne yapıldı daha önce bu hastalığı geçirmemişim bile. Evinizdeki kedinize eminim bebek gibi bakıyorsunuzdur hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle ama robot süpürge yoksa öneririm evcil hayvanlı bir evde olmazsa olmaz
Teşekkür ederim canım Aynen öyle çünkü dünkü doktora kalsam düşük yapıyordum herhalde anlamadım amaç nedir ya . Allah yardımcın olsun iyi doktor bulmak gerçekten zor ya
Bu arada dün acilde doktor riskli durumdayım diye kalbini açtı çok kısa ilk defa duydum kendi doktorum dinletmemisti bı tuhaf hissettim kendimi duyunca çok hızlı atıyordu duygulandım
kizlar 5+4 de cekildi bu, internette yolk kesesi ve bebek tektaş yüzük gibi duruyo yaziyo. Ben dikkatli bakınca farkettim doktor bahsetmedi dedi 10 gun sonra gel net görürüz dedi. Acaba bu yolk mu sizler bilirsiniz
Eki Görüntüle 3021651
kizlar 5+4 de cekildi bu, internette yolk kesesi ve bebek tektaş yüzük gibi duruyo yaziyo. Ben dikkatli bakınca farkettim doktor bahsetmedi dedi 10 gun sonra gel net görürüz dedi. Acaba bu yolk mu sizler bilirsiniz
Ben enox kullanıyorum o da yakıyor, ama ilaç içeriye verilirken her halükarda yakacak, havasını alabilirsiniz çünkü almadan yaptığımda çok canım yanıyordu. Ve çok yakmaması için yavaş yavaş enjekte edin.
Kızlar bu benim 9+2 bebitom 2 hafta sonra kontrolüm var doktora cinsiyet söyler misiniz dedim hayır 14. Hafta olmadan söylemem dedi içinize ne doğdu cinsiyet olarak gördüğünüzde
Eki Görüntüle 3021651
İnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
İnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
Özeldeki doktor göremiyorum mu dedi peki? Geç döllenme ihtimali var mi? Eğer öyleyse de geç görünebilir. Yolk kesesini görmeyip kalp atışını duyan arkadaşlarda vardı burda bi dahaki kontrolünüz ne zaman?