2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Yazın serin oluyorsa ne güzel işte amin amiin rahat bi gebelik geçirelim insallah

Evet goremedim dedi. Rahimim de ters ondan mi acaba diye kendimi avutuyorum. Geçen cuma ozeldeydim simdi bu cuma gidecem nasipse. Haftaya gormemiz lazim dedi insallah görünür 6+6 olcak cuma.

Evet goremedim dedi. Rahimim de ters ondan mi acaba diye kendimi avutuyorum. Geçen cuma ozeldeydim simdi bu cuma gidecem nasipse. Haftaya gormemiz lazim dedi insallah görünür 6+6 olcak cuma.
Öncelikle benimde rahmim ters doktor direk ilk vajinal olarak baktı keseye görünmeyecek diye. 5+4te görülmüştü benim gec döllenme ihtimali yok tedaviyle catlatma ignesiyle oldu ve tek yumurta vardı. Sizinde o yüzden süre uzayabilir belki
İnşallah bebeğiniz sizinledir

merhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?

İnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
Bende de görmediler sanırım beşinci haftanın ortasiydi canım kese tamamen boştu dört gün sonra gittim net gördüm bebeği

merhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Tuzlu çubuk kraker, leblebi, muz bunlar bulantıyı hafifletiyor ama maalesef ben ilaçla ayakta duruyorum yoksa bulantı beni süründürüyor hiçbir şey yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…