Ahajajaj ay ben hic aliskinda degilim oyle vantilatör klima falan isvicrede hic bir evde kullanilmiyor cunku yalitim var kisin sicak, yazin serin oluyor evler. Burasi cok sicak olmuyor oyle asiri ama trye gelirsek zorlanirim biraz isin kotusu klima karsisinda falanda duramiyorum yazin 40 derece sicakta insan bogaz enfeksiyonu olur mu hayirlisi olsun umarim bu sene oyle asiri sicak gormeyizde rahat geciririz o günleri
Özeldeki doktor göremiyorum mu dedi peki? Geç döllenme ihtimali var mi? Eğer öyleyse de geç görünebilir. Yolk kesesini görmeyip kalp atışını duyan arkadaşlarda vardı burda bi dahaki kontrolünüz ne zaman?
Evet goremedim dedi. Rahimim de ters ondan mi acaba diye kendimi avutuyorum. Geçen cuma ozeldeydim simdi bu cuma gidecem nasipse. Haftaya gormemiz lazim dedi insallah görünür 6+6 olcak cuma.
Evet goremedim dedi. Rahimim de ters ondan mi acaba diye kendimi avutuyorum. Geçen cuma ozeldeydim simdi bu cuma gidecem nasipse. Haftaya gormemiz lazim dedi insallah görünür 6+6 olcak cuma.
Öncelikle benimde rahmim ters doktor direk ilk vajinal olarak baktı keseye görünmeyecek diye. 5+4te görülmüştü benim gec döllenme ihtimali yok tedaviyle catlatma ignesiyle oldu ve tek yumurta vardı. Sizinde o yüzden süre uzayabilir belki
İnşallah bebeğiniz sizinledir
Kızlar bu benim 9+2 bebitom 2 hafta sonra kontrolüm var doktora cinsiyet söyler misiniz dedim hayır 14. Hafta olmadan söylemem dedi içinize ne doğdu cinsiyet olarak gördüğünüzde
Kızlar bu benim 9+2 bebitom 2 hafta sonra kontrolüm var doktora cinsiyet söyler misiniz dedim hayır 14. Hafta olmadan söylemem dedi içinize ne doğdu cinsiyet olarak gördüğünüzde
Ohooo kizlar siz de biz diger hamilelere zorla aşertceksiniz Olsa da yesek yollayin bi dilim karar alalim yaz meyvelerini lutfen soylemeyelim erik, cilek, kayisi, şeftali hofff mikemmel
Ohooo kizlar siz de biz diger hamilelere zorla aşertceksiniz Olsa da yesek yollayin bi dilim karar alalim yaz meyvelerini lutfen soylemeyelim erik, cilek, kayisi, şeftali hofff mikemmel
İnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
Tuzlu çubuk kraker, leblebi, muz bunlar bulantıyı hafifletiyor ama maalesef ben ilaçla ayakta duruyorum yoksa bulantı beni süründürüyor hiçbir şey yapamıyorum.