- 6 Mayıs 2021
- 132
- 88
- 48
- 28
İnşallah bende cuma günü görürümYok canım hiç birşey yoktu bomboştu
Şafak yazmak gitti benim aklımdan da, diğeri hiç çıkmıyor ki zaman yaklaştıkça stres yükleniyorSen öyle san, unutur muyum hiç.Geçiyor işte artık.
Tamam canım teşekkür ederim. Mecbur dayanıcamBen enox kullanıyorum o da yakıyor, ama ilaç içeriye verilirken her halükarda yakacak, havasını alabilirsiniz çünkü almadan yaptığımda çok canım yanıyordu. Ve çok yakmaması için yavaş yavaş enjekte edin.
Hiç sorma minnoşum o kısma değinmemeye çalışıyorum, doktorun odasından mutlu çıkacağız inşallah, inanmaya çalışıyorum.Şafak yazmak gitti benim aklımdan da, diğeri hiç çıkmıyor ki zaman yaklaştıkça stres yükleniyor
Karnımda yer kalmadı, bazen çıldıracak gibi oluyorum ama değer, her şeye değer.Tamam canım teşekkür ederim. Mecbur dayanıcam
Bende düşünmemeye çalışıyorum da arada olan kasık ağrılarımla aklım zaten hep orda. Birde çeşit çeşit oluyor bi karnımın içi acıyormuş gibi oluyor sanki gerilecek gibi, bazen adet sancısı gibi kısa süre geliyor onla beraber çok az afedersin beyaz akıntı oluyorHiç sorma minnoşum o kısma değinmemeye çalışıyorum, doktorun odasından mutlu çıkacağız inşallah, inanmaya çalışıyorum.
Benim de çeşit çeşit oluyor bazen gaz sancısı mı diyorum bazen kasıklarım ağrıyor gibi oluyor bazen diyorum lekelenme mi oldu acaba ama sanırım buna da alışacağız. Benim ilk gebeliğim çok kanamalı geçmişti mesela orda da hiç ağrım olmamıştı, demekki diyorum birbiriyle alakası da yok içimi rahatlatıyorum :))Bende düşünmemeye çalışıyorum da arada olan kasık ağrılarımla aklım zaten hep orda. Birde çeşit çeşit oluyor bi karnımın içi acıyormuş gibi oluyor sanki gerilecek gibi, bazen adet sancısı gibi kısa süre geliyor onla beraber çok az afedersin beyaz akıntı oluyor
Bazen de sadece kistin olduğu yerden ağrı oluyor 3 çeşit
Neyin neyden olduğunu sapıttım artık bilemiyorum
Ama ağrılarımız çok normal minnoşum, ilk defa vücudunda bir can taşıyorsun onun için hazırlık yapılıyor içerde, herkes şaşkın, alışmaya çalışıyor organcağızlar, ne yapsınlar?Bende düşünmemeye çalışıyorum da arada olan kasık ağrılarımla aklım zaten hep orda. Birde çeşit çeşit oluyor bi karnımın içi acıyormuş gibi oluyor sanki gerilecek gibi, bazen adet sancısı gibi kısa süre geliyor onla beraber çok az afedersin beyaz akıntı oluyor
Bazen de sadece kistin olduğu yerden ağrı oluyor 3 çeşit
Neyin neyden olduğunu sapıttım artık bilemiyorum
Hayırlı olsun canım :) Bana kız gibi geldi içimden :)Kızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyorhadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım. Eki Görüntüle 3021699
Maşallah ultrason görüntüleri ne kadar net böyleKızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyorhadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım. Eki Görüntüle 3021699
Bende senden aynı şeyleri hissediyorum kuzum inşallah hislerimiz doğru çıkar amiiinnnAma ağrılarımız çok normal minnoşum, ilk defa vücudunda bir can taşıyorsun onun için hazırlık yapılıyor içerde, herkes şaşkın, alışmaya çalışıyor organcağızlar, ne yapsınlar?
Ayrıca senin güzel haberlerle çıkacağını düşünüyorum. Öyle hissediyorum.
Bende yazmayı unutmuşum bir de demir ilacı kullanıyorum o da afedersin arada ishal gibi yapıyor onun ağrısı da var tabiBenim de çeşit çeşit oluyor bazen gaz sancısı mı diyorum bazen kasıklarım ağrıyor gibi oluyor bazen diyorum lekelenme mi oldu acaba ama sanırım buna da alışacağız. Benim ilk gebeliğim çok kanamalı geçmişti mesela orda da hiç ağrım olmamıştı, demekki diyorum birbiriyle alakası da yok içimi rahatlatıyorum :))
Hemen geçip gitsin o ağrılar da inşallah
Canim benimde icime kiz dogdu kacinci haftadasin ve altan mi bakti böyle görüntü bende bugün gitim kalbini dinletmedi amaKızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyorhadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım. Eki Görüntüle 3021699
Benim de iki kedim varbir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorumbenim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
Teşekkür ederim canım bende kız istiyorum inşallahHayırlı olsun canım :) Bana kız gibi geldi içimden :)
O zaman büyük olan yer kafasıdır canımMaşallah ultrason görüntüleri ne kadar net böylekafası bu haftalarda büyük olduğu için büyük yer olabilir ama tam bilemedim benimki böyleydi c gibi yukarıdaki kısma kafası demişti sanırım öyle hatırlıyorum
7+6 yım canım. Sen kaçıncı haftadasın? Ben kalp atışını 6+2 de dinlemiştim tekrar dinletmeyin dedim ama gördüm pıt pıt attığınıCanim benimde icime kiz dogdu kacinci haftadasin ve altan mi bakti böyle görüntü bende bugün gitim kalbini dinletmedi ama
Amin kuzuşum, inşallah kardeş kardeş büyümezler, o kalsın öyle, hatta yok olsun gitsin artık yerini bilsin.Bende senden aynı şeyleri hissediyorum kuzum inşallah hislerimiz doğru çıkar amiiinnn
Bi yandan bende öyle düşünüyorum aslında canım kist var ya iki bebek taşıyor gibi suanlik o da 2 3cmdi en son
Amin canım inşallahhhhhhh <3Bende yazmayı unutmuşum bir de demir ilacı kullanıyorum o da afedersin arada ishal gibi yapıyor onun ağrısı da var tabi
Tek dikkatimi çeken hafif adet sancısı giriyor sonra çok az akıntım oluyor onun dışında hiç olmaz, inşallah gidince sorucam bi sıkıntı yoktur inşallah.
Her gebelik birbirinden farklı oluyor diyorlar ya büyük ihtimal ondan
İnşallah insallah bi an önce geçsin gitsin bebislerimizi hissedelim allahin izniyle
İnsanlar hep bir şey der, hep her şeyi bilir. Tek gerçek içinden sanane deyip bildiğine devam etmekbir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorumbenim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
Erkek gibi görünüyor :) sağlıkla gelsin hepsi.Kızlar bu benim 9+2 bebitom 2 hafta sonra kontrolüm var doktora cinsiyet söyler misiniz dedim hayır 14. Hafta olmadan söylemem dedi içinize ne doğdu cinsiyet olarak gördüğünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?