2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hiç sorma minnoşum o kısma değinmemeye çalışıyorum, doktorun odasından mutlu çıkacağız inşallah, inanmaya çalışıyorum.
Bende düşünmemeye çalışıyorum da arada olan kasık ağrılarımla aklım zaten hep orda. Birde çeşit çeşit oluyor bi karnımın içi acıyormuş gibi oluyor sanki gerilecek gibi, bazen adet sancısı gibi kısa süre geliyor onla beraber çok az afedersin beyaz akıntı oluyor
Bazen de sadece kistin olduğu yerden ağrı oluyor 3 çeşit
Neyin neyden olduğunu sapıttım artık bilemiyorum

Kızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyor hadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım.

Benim de çeşit çeşit oluyor bazen gaz sancısı mı diyorum bazen kasıklarım ağrıyor gibi oluyor bazen diyorum lekelenme mi oldu acaba ama sanırım buna da alışacağız. Benim ilk gebeliğim çok kanamalı geçmişti mesela orda da hiç ağrım olmamıştı, demekki diyorum birbiriyle alakası da yok içimi rahatlatıyorum :))
Hemen geçip gitsin o ağrılar da inşallah

Ama ağrılarımız çok normal minnoşum, ilk defa vücudunda bir can taşıyorsun onun için hazırlık yapılıyor içerde, herkes şaşkın, alışmaya çalışıyor organcağızlar, ne yapsınlar?

Ayrıca senin güzel haberlerle çıkacağını düşünüyorum. Öyle hissediyorum.

Maşallah ultrason görüntüleri ne kadar net böyle kafası bu haftalarda büyük olduğu için büyük yer olabilir ama tam bilemedim benimki böyleydi c gibi yukarıdaki kısma kafası demişti sanırım öyle hatırlıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220214-101858_Gallery.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 66
Bende senden aynı şeyleri hissediyorum kuzum inşallah hislerimiz doğru çıkar amiiinnn
Bi yandan bende öyle düşünüyorum aslında canım kist var ya iki bebek taşıyor gibi suanlik o da 2 3cmdi en son

Bende yazmayı unutmuşum bir de demir ilacı kullanıyorum o da afedersin arada ishal gibi yapıyor onun ağrısı da var tabi
Tek dikkatimi çeken hafif adet sancısı giriyor sonra çok az akıntım oluyor onun dışında hiç olmaz, inşallah gidince sorucam bi sıkıntı yoktur inşallah.
Her gebelik birbirinden farklı oluyor diyorlar ya büyük ihtimal ondan
İnşallah insallah bi an önce geçsin gitsin bebislerimizi hissedelim allahin izniyle

Canim benimde icime kiz dogdu kacinci haftadasin ve altan mi bakti böyle görüntü bende bugün gitim kalbini dinletmedi ama

Benim de iki kedim var Annem de soruyo hep ne olacak bu kediler diye. Dedim ki onlar da benim bebişlerim. Birlikte büyür giderler artık

Hayırlı olsun canım :) Bana kız gibi geldi içimden :)
Teşekkür ederim canım bende kız istiyorum inşallah
O zaman büyük olan yer kafasıdır canım rahmin ters göremiyorum karından dedi alttan baktı. Ondan net sanırım görüntü.
Canim benimde icime kiz dogdu kacinci haftadasin ve altan mi bakti böyle görüntü bende bugün gitim kalbini dinletmedi ama
7+6 yım canım. Sen kaçıncı haftadasın? Ben kalp atışını 6+2 de dinlemiştim tekrar dinletmeyin dedim ama gördüm pıt pıt attığını rahmim ters idrara sıkışık gitmediğimde karından göremiyor. O nedenle alttan baktı gördü. Bende kız istiyorum doktora tahmini nedir dedim ama yüzün nasıl sivilce var mı dedi yok dedim güzelleşti gibi tam tersi hatta. Doktorda kocakarı hesabı erkek dedi birşey gördüde mi dedi yoksa şaka mı yaptı bilmiyorum

Bende senden aynı şeyleri hissediyorum kuzum inşallah hislerimiz doğru çıkar amiiinnn
Bi yandan bende öyle düşünüyorum aslında canım kist var ya iki bebek taşıyor gibi suanlik o da 2 3cmdi en son
Amin kuzuşum, inşallah kardeş kardeş büyümezler, o kalsın öyle, hatta yok olsun gitsin artık yerini bilsin.

Amin canım inşallahhhhhhh <3

İnsanlar hep bir şey der, hep her şeyi bilir. Tek gerçek içinden sanane deyip bildiğine devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…