2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallahh hafif lekelenmeniz icin doktor ne dedi ?
Duphaston ilaç verdi. Lekelenme beklenen bir durum değil dedi. Bebeğe baktı sorun görünmüyor büyümüş dedi. Lekelenme şöyle 1 haftadır var. sadece sabah çok az pembe renk oluyor. Farketmeyebilirdim o kadar az.

6 değil 4 haftaa, 12.haftayı sağ salim atlatalım sen gör şekili şukulu.

Bunaldım be, gezeceğim tozacağım, yiyeceğim içeceğim.
Doktora gün sayıyorduk ya onun için dedim asker eşi olduğumu unuttun mu Hahaha biz böyle gün sayarız
İnşallah yavrum allahin izniyle insallah

Canım naptın gittin mi doktora ?güzel haberler almışsındır inşallah Z Zeyna8784
Gittim cnm maalesef düşükle sonuçlandı değerim 2370 ten 83 e düşmüş. Doktor kanamayla düşmüş dedi. Kısmet değilmiş. Ne diyimmm hakkımızda hayırlısı olsun

Doktora gün sayıyorduk ya onun için dedim asker eşi olduğumu unuttun mu Hahaha biz böyle gün sayarız
Asker eşleri de Kocaları gibi oldu. Herşeyi evde olduğu günler e göre ayarlanır sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Sonradan anladım vallahi minnoşum, kardeşim sürekli sayardı onları, dur onları öğreneyim de öyle sayalım.

Kızlar sağ burnumun kınadığını fark ettim. Akıcı değil. Peçete yardımı ile fark ettim. Bu durum hamilelikte alakalı değildir ama sormak istedim

Gebelikte ara ara oluyormuş canım. Vücutta kan basıcı artıyormus onunla orantılı olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…