- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Henüz çok erken, bazen yolk cihazın hassasiyeti sebebiyle görünmüyor bile.İnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
Sodyum oranı düşük soda, bir de kızarmış ekmek :)merhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Teşekkür ederim sizin kaçıncıErkek gibi görünüyor :) sağlıkla gelsin hepsi.
Ay benim annemde var ben her gün annemdeyim aşıları tam valla. Balkonumda 10 kedi bakıyorum ki evinde 2-3 kedili kaçtane arkadaşım doğurdu yine söylüyorum hayvandan korkma insandan korkbir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorumbenim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
Teşekkür ederim amin cümlemizinAyy maşallah kolları ayakları hep bellisağlıkla gelsiin miniik
Benim de bir oğluşum var, o haddini bilmez akrabaların aklının almadığı ve yeterli kapasiteye sahip olmadıkları için hiçbir zaman anlayamayacakları bir gerçek var. O sadece bir kedi değil. O bu evin bir bireyi, o bizim bir evladımız. Bir evladım için diğerinden vazgeçemem. O kadar sinirlendim ki. O boş konuşan akrabanın benim evladıma zararı dokunur fakat o kedinin zararı dokunmaz.bir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorumbenim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
Erkek doğdu benimKızlar bu benim 9+2 bebitom 2 hafta sonra kontrolüm var doktora cinsiyet söyler misiniz dedim hayır 14. Hafta olmadan söylemem dedi içinize ne doğdu cinsiyet olarak gördüğünüzde
Eğer o yolksa diğer gittiğinizde daha belirgin olması gerekirdi şahsi fikrim yada yolk değildi demek ki diye düşündüm şuan diğer konu da gittiğiniz hastane nasıl bir hastane tıp merkezi gibiyse ultrasonu çok iyi olmaz bence kaliteli biryere gidinİnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
Ya ne güzel yazmışsın yok tüyü yok boku kurban olsunlar insandan zararsızdırBenim de bir oğluşum var, o haddini bilmez akrabaların aklının almadığı ve yeterli kapasiteye sahip olmadıkları için hiçbir zaman anlayamayacakları bir gerçek var. O sadece bir kedi değil. O bu evin bir bireyi, o bizim bir evladımız. Bir evladım için diğerinden vazgeçemem. O kadar sinirlendim ki. O boş konuşan akrabanın benim evladıma zararı dokunur fakat o kedinin zararı dokunmaz.
Amin cümlemizMaşallahbenim içime kız doğdu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Şafak 13 benim
Bencede daha belirgin olmasi gerekirdi. Evet tip merkezi gibi küçük bir hastane. baska yere randevu aldim zaten buna da bos durmiyim diye kontrole gitcem. İnşallah görürümEğer o yolksa diğer gittiğinizde daha belirgin olması gerekirdi şahsi fikrim yada yolk değildi demek ki diye düşündüm şuan diğer konu da gittiğiniz hastane nasıl bir hastane tıp merkezi gibiyse ultrasonu çok iyi olmaz bence kaliteli biryere gidin
Benimde rahmim ters canım ilk kese için vajinal baktı kalp atışı için karından baktı. Ama çekilen cihazdan cihaza değişiyorTeşekkür ederim canım bende kız istiyorum inşallah
O zaman büyük olan yer kafasıdır canımrahmin ters göremiyorum karından dedi alttan baktı. Ondan net sanırım görüntü.
7+6 yım canım. Sen kaçıncı haftadasın? Ben kalp atışını 6+2 de dinlemiştim tekrar dinletmeyin dedim ama gördüm pıt pıt attığınırahmim ters idrara sıkışık gitmediğimde karından göremiyor. O nedenle alttan baktı gördü. Bende kız istiyorum doktora tahmini nedir dedim ama yüzün nasıl sivilce var mı dedi yok dedim güzelleşti gibi tam tersi hatta. Doktorda kocakarı hesabı erkek dedi birşey gördüde mi dedi yoksa şaka mı yaptı bilmiyorum
Aynen canım aslında regl olmayınca kücülebiliyormuş kanama olmadığı için, doktor öyle demişti. En son 3 cmdi 7. Haftada gittiğimde 2 civarı dedi insallah küçülür gider canım ya 18 ay engelledi yaniAmin kuzuşum, inşallah kardeş kardeş büyümezler, o kalsın öyle, hatta yok olsun gitsin artık yerini bilsin.
Bu arada aklıma ne geldi.Amin kuzuşum, inşallah kardeş kardeş büyümezler, o kalsın öyle, hatta yok olsun gitsin artık yerini bilsin.
Tabii. İstiyor ki kedi evden gitsin, kendisi gelsin cahillik bulaştırsın çocuğa. Pis.Ya ne güzel yazmışsın yok tüyü yok boku kurban olsunlar insandan zararsızdır
Şafak 13 için ne söyleniyor ki onu bilmiyorum bi eşime sorayımŞafak 13 benim
MaşallahhKızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyorhadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım. Eki Görüntüle 3021699
6 değil 4 haftaa, 12.haftayı sağ salim atlatalım sen gör şekili şukulu.Bu arada aklıma ne geldi.
Atarsa 6 haftaya evde kahvaltı
Şafak sayıyoruz o kadar az şekilli söyleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?