2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay benim annemde var ben her gün annemdeyim aşıları tam valla. Balkonumda 10 kedi bakıyorum ki evinde 2-3 kedili kaçtane arkadaşım doğurdu yine söylüyorum hayvandan korkma insandan kork

Benim de bir oğluşum var, o haddini bilmez akrabaların aklının almadığı ve yeterli kapasiteye sahip olmadıkları için hiçbir zaman anlayamayacakları bir gerçek var. O sadece bir kedi değil. O bu evin bir bireyi, o bizim bir evladımız. Bir evladım için diğerinden vazgeçemem. O kadar sinirlendim ki. O boş konuşan akrabanın benim evladıma zararı dokunur fakat o kedinin zararı dokunmaz.

İnsallah oyledir. Bunu devlette cektiler. İşin kötüsü bundan iki gun sonra kahverengi kanamayla özele gittim o gormedi yolk falan bende korkuyorum moralim cok bozuk cihaz farkindan olabilir mi
Eğer o yolksa diğer gittiğinizde daha belirgin olması gerekirdi şahsi fikrim yada yolk değildi demek ki diye düşündüm şuan diğer konu da gittiğiniz hastane nasıl bir hastane tıp merkezi gibiyse ultrasonu çok iyi olmaz bence kaliteli biryere gidin

Ya ne güzel yazmışsın yok tüyü yok boku kurban olsunlar insandan zararsızdır

Bencede daha belirgin olmasi gerekirdi. Evet tip merkezi gibi küçük bir hastane. baska yere randevu aldim zaten buna da bos durmiyim diye kontrole gitcem. İnşallah görürüm

Benimde rahmim ters canım ilk kese için vajinal baktı kalp atışı için karından baktı. Ama çekilen cihazdan cihaza değişiyor

Amin kuzuşum, inşallah kardeş kardeş büyümezler, o kalsın öyle, hatta yok olsun gitsin artık yerini bilsin.
Aynen canım aslında regl olmayınca kücülebiliyormuş kanama olmadığı için, doktor öyle demişti. En son 3 cmdi 7. Haftada gittiğimde 2 civarı dedi insallah küçülür gider canım ya 18 ay engelledi yani

Kızlar sağ burnumun kınadığını fark ettim. Akıcı değil. Peçete yardımı ile fark ettim. Bu durum hamilelikte alakalı değildir ama sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…