Ben de vermem gerek de yok zaten burda herşeyi konuşuyoruzYasak olduğunu bilmiyorum, ama numaramı kimseye vermem zaten Kadınlar kulübü sayfası yetiyor.
Vurma kız, her darbede bir hücre ölüyor, yazık.Sorma ya valla kafasına tık tık vurayım biraz da aklına gelsin
Yasak arkadaşım kuralları okursanız bilirsiniz. Ben niye panik yapayımİsteyen katılmak ister yazıyorlar zaten arkadaşlar no panik..
Çoğu kişiyi neye göre belirlediniz pekiKesinlikle isteğe bağlı kılındi zaten . Çoğu kişiye atıldı msjlar
Ramzi teorisine göre kız canım, eğer karından çektiyse ama tabi adı üstünde sadece teori.Kızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyorhadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım. Eki Görüntüle 3021699
Fevri davranmaya gerek yok arkadaşım. Görende senin numaranı verdiler sanacak. Numaranı vermezsin olur biter. Uzatmaya ne gerek var anlayamadım? Bu mu dert oldu şimdi? He allahım ya gerçektende sıkıntıdan millet neyle uğraşacağını bilmiyor.Yasak arkadaşım kuralları okursanız bilirsiniz. Ben niye panik yapayım
Fevri davrandığımı nerden çıkardınız anlayamadım. Sadece yasak olduğunu söyledim. Burda hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz hem de her konuda. Ben de bildiğim bişeyi paylaştım. Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.Fevri davranmaya gerek yok arkadaşım. Görende senin numaranı verdiler sanacak. Numaranı vermezsin olur biter. Uzatmaya ne gerek var anlayamadım? Bu mu dert oldu şimdi? He allahım ya gerçektende sıkıntıdan millet neyle uğraşacağını bilmiyor.
Vajinal baktı canım hadi inşallah bende kız istiyorumRamzi teorisine göre kız canım, eğer karından çektiyse ama tabi adı üstünde sadece teori.
Bence sen biraz tavrına dikkat et burası herkes herşeyi paylaşsın diye var siz burda bunu engelleyip bilgi akışını kesip grup kuruyorsunuz ve insanlar yanlış yapıyorsunuz dediğinde sıkıntıdan millet neyle uğraşıyor diyorsunuzFevri davranmaya gerek yok arkadaşım. Görende senin numaranı verdiler sanacak. Numaranı vermezsin olur biter. Uzatmaya ne gerek var anlayamadım? Bu mu dert oldu şimdi? He allahım ya gerçektende sıkıntıdan millet neyle uğraşacağını bilmiyor.
Canım oksapar iğneyi bir aydan fazladır kullanıyorum. Bazen çok yakıyor bazen de hiç acı hissetmiyorum ama neye göre böyle oluyor çözemedimKızlar oskapar iğne verdi doktor. Sanırım kullanırken yakıyormuş. Aranızda kullanan varsa acıtmaması için ne yapabilirim öneriniz var mı?
Eger evde kedi olmasaydi doktorlar kediye yaklasmayi önermiyor hamilelikte ama evde kedi varmis size yada cocuga hicbir zarari olmaz ayrica kardes kardes büyür giderler o konusanlar cok biliyor herseyi. Benimde 5 yasinda oglum birde eylulde 2 yasina girecek köpegim var, tek sorunumuz köpegimizin cok duygusal ve cok kiskanc olmasi :) oglumla yarisiyor resmen sipabir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorumbenim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
Teşekkür ediyorum :) içim rahat etti sağ olasın. Korktum bir anGebelikte ara ara oluyormuş canım. Vücutta kan basıcı artıyormus onunla orantılı olabilirmiş
Canim gayet normal benim oglumda 5-6 aylikken direk burnumdan kan bosalmisti durduk yere. Bunda burun kurulugu biraz erken basladi baya burnum kuru yara ve sildigimde hafif kanda geliyor ilk hamilelikte doktorum bepanthen burun kremi vermisti, dünde eczaneden aldim aynisini hamilelikte kullanilabiliyor. Burun cok kuru oldugunda kilcal damarlar catliyor demisti doktorum.Teşekkür ediyorum :) içim rahat etti sağ olasın. Korktum bir an
Hemen tık tık yapsam olmaz mı hahahaVurma kız, her darbede bir hücre ölüyor, yazık.
Teşekkür ederim :) içim rahat ettiCanim gayet normal benim oglumda 5-6 aylikken direk burnumdan kan bosalmisti durduk yere. Bunda burun kurulugu biraz erken basladi baya burnum kuru yara ve sildigimde hafif kanda geliyor ilk hamilelikte doktorum bepanthen burun kremi vermisti, dünde eczaneden aldim aynisini hamilelikte kullanilabiliyor. Burun cok kuru oldugunda kilcal damarlar catliyor demisti doktorum.
Kimsenin birseyi engelledigi yok arkadasim niye bu kadar tepki gösteriyorsun isteyen burda olur isteyen orda olur herkesin hür iradesi. Kimse kimseye karismaz isteyen katilir demis kizlar ne var bunda. Benim burdan disarda da gorustugum 6 yillik anne gurubum var sukur ne birbirimizi yedik nede birbirimizin telefon numaralarini :) hakli olarak yasak koyuYor sayfa admini yoksa nasil para kazanacak kimse girmezse. Zaten grup icinde gruplasma var genelde cok kisi tanidigina cevap veriyor yada baska aylarin grubunda da var kimse buraya bagli degil mecburiyette yokBence sen biraz tavrına dikkat et burası herkes herşeyi paylaşsın diye var siz burda bunu engelleyip bilgi akışını kesip grup kuruyorsunuz ve insanlar yanlış yapıyorsunuz dediğinde sıkıntıdan millet neyle uğraşıyor diyorsunuz
Rahat ol canim doktoruna danisip bir burun kremi kullanabilirsin yoksa ilerleyen zamanda kanama fazla olabilir her zaman nemli tutTeşekkür ederim :) içim rahat etti
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende mi bir gariplik var diyorum. Aşerme desen yok, mide bulantısı desen gün içerisinde hafif oluyor. Sadece ilaçlardan mı bilmiyorum göbeğim çıktı yemek yeme oranım artmadığı haldekıyafetlerim olmuyor. Bu şekilde olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?