Kızlar bugün ben yine gittim doktora hafif lekelenmem olmuştu. Ultrason görüntüleri yavaş yavaş şekilleniyor hadi banada cinsiyet tahmini yapın. Başı üstte mi altta mı ben tam onu bile anlayamadım. Eki Görüntüle 3021699
Fevri davranmaya gerek yok arkadaşım. Görende senin numaranı verdiler sanacak. Numaranı vermezsin olur biter. Uzatmaya ne gerek var anlayamadım? Bu mu dert oldu şimdi? He allahım ya gerçektende sıkıntıdan millet neyle uğraşacağını bilmiyor.
Fevri davranmaya gerek yok arkadaşım. Görende senin numaranı verdiler sanacak. Numaranı vermezsin olur biter. Uzatmaya ne gerek var anlayamadım? Bu mu dert oldu şimdi? He allahım ya gerçektende sıkıntıdan millet neyle uğraşacağını bilmiyor.
Fevri davrandığımı nerden çıkardınız anlayamadım. Sadece yasak olduğunu söyledim. Burda hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz hem de her konuda. Ben de bildiğim bişeyi paylaştım. Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Bence sen biraz tavrına dikkat et burası herkes herşeyi paylaşsın diye var siz burda bunu engelleyip bilgi akışını kesip grup kuruyorsunuz ve insanlar yanlış yapıyorsunuz dediğinde sıkıntıdan millet neyle uğraşıyor diyorsunuz
Canım oksapar iğneyi bir aydan fazladır kullanıyorum. Bazen çok yakıyor bazen de hiç acı hissetmiyorum ama neye göre böyle oluyor çözemedim Sadece göbeğimde artık yer kalmadı hem oksapar hem de progestan dex yüzünden onu biliyorum.
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende mi bir gariplik var diyorum. Aşerme desen yok, mide bulantısı desen gün içerisinde hafif oluyor. Sadece ilaçlardan mı bilmiyorum göbeğim çıktı yemek yeme oranım artmadığı halde kıyafetlerim olmuyor. Bu şekilde olan var mı?
bir de evcil hayvanı olanınız var mı merak ediyorum benim iki tane kedi evladım var. biri 3 yaşına girecek evliliğimizin ikinci ayında geldi evimize diğeri 1 buçuk yaşında bir oğluşum bir kızım. şimdiden yakın akrabalardan sinir bozucu sorular gelmeye başladı kedileri ne yapacakmışım kedilerle bebek olmazmış beklediğim laflar. doktorumun da kedisi var iki tane kedimiz olduğunu duyduğunda tam tersi ne kadar güzel demişti.
Eger evde kedi olmasaydi doktorlar kediye yaklasmayi önermiyor hamilelikte ama evde kedi varmis size yada cocuga hicbir zarari olmaz ayrica kardes kardes büyür giderler o konusanlar cok biliyor herseyi. Benimde 5 yasinda oglum birde eylulde 2 yasina girecek köpegim var, tek sorunumuz köpegimizin cok duygusal ve cok kiskanc olmasi :) oglumla yarisiyor resmen sipa bebek gelince aglar üzülür diye tedirginim asla kiyamiyorum, oglumu biri sevse ya önüne geciyor yada kenardan bakip agliyor zavalli. Köpek degil cocuk aldim eve resmen dogursam bu kadar annelik yapardim iyi ki var Sadece yapmaniz gereken kedilere de yeterli ilgi göstermek bir iki kisiden okumustum cocuk gelince kedileri cok fazla aglamaya baslamis diye.
Canim gayet normal benim oglumda 5-6 aylikken direk burnumdan kan bosalmisti durduk yere. Bunda burun kurulugu biraz erken basladi baya burnum kuru yara ve sildigimde hafif kanda geliyor ilk hamilelikte doktorum bepanthen burun kremi vermisti, dünde eczaneden aldim aynisini hamilelikte kullanilabiliyor. Burun cok kuru oldugunda kilcal damarlar catliyor demisti doktorum.
Canim gayet normal benim oglumda 5-6 aylikken direk burnumdan kan bosalmisti durduk yere. Bunda burun kurulugu biraz erken basladi baya burnum kuru yara ve sildigimde hafif kanda geliyor ilk hamilelikte doktorum bepanthen burun kremi vermisti, dünde eczaneden aldim aynisini hamilelikte kullanilabiliyor. Burun cok kuru oldugunda kilcal damarlar catliyor demisti doktorum.
Bence sen biraz tavrına dikkat et burası herkes herşeyi paylaşsın diye var siz burda bunu engelleyip bilgi akışını kesip grup kuruyorsunuz ve insanlar yanlış yapıyorsunuz dediğinde sıkıntıdan millet neyle uğraşıyor diyorsunuz
Kimsenin birseyi engelledigi yok arkadasim niye bu kadar tepki gösteriyorsun isteyen burda olur isteyen orda olur herkesin hür iradesi. Kimse kimseye karismaz isteyen katilir demis kizlar ne var bunda. Benim burdan disarda da gorustugum 6 yillik anne gurubum var sukur ne birbirimizi yedik nede birbirimizin telefon numaralarini :) hakli olarak yasak koyuYor sayfa admini yoksa nasil para kazanacak kimse girmezse. Zaten grup icinde gruplasma var genelde cok kisi tanidigina cevap veriyor yada baska aylarin grubunda da var kimse buraya bagli degil mecburiyette yok
Katılmak isteyen olursa zaten isimlerimiz yazıyor. Kımseyi zorlamadık. Üstelik burda kayıtlı bir çok kişi Eylül anne grubunda. Herkes saygı çerçevesinde olduğu sürece ha orası ha burası. Ne fark edecek.
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende mi bir gariplik var diyorum. Aşerme desen yok, mide bulantısı desen gün içerisinde hafif oluyor. Sadece ilaçlardan mı bilmiyorum göbeğim çıktı yemek yeme oranım artmadığı halde kıyafetlerim olmuyor. Bu şekilde olan var mı?
Benim bulantı sabahları vardı birde yatarken ama iki gündür ama gun boyu bulantı var. Göbeğim vardı evet ama şişkinlik de oldu bende anlayamadim. Ödem var olabilir belki ... normalde giydiğim kıyafetlerle karnim daha çok çıktı:) bilen varsa ikimize soylesin. 8mm çocuğundan dolayı olamaz herhalde