2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sayfa admini para kazanmak için değil bizim güvenliğimiz için yasaklıyor bunları. Mune öyle değil mi daha önce bazı sorunlar çıkmış kavgalar olmuş ben öyle biliyorum başka konulardan. Bize de et falan olduğu da yok. Bildiğimizi söyledik sadece

Kızlar doktor bana mide bulantısı ilacı verdi prilam dr akşam 2 tablet dedi siz yatmadan hemen önce mi alıyorsunuz çok uyku yapıyor diyorlar ben 8-9 da uyanıyorum sizce kaç gibi içiyim?

Bu arada dün acilde doktor riskli durumdayım diye kalbini açtı çok kısa ilk defa duydum kendi doktorum dinletmemisti bı tuhaf hissettim kendimi duyunca çok hızlı atıyordu duygulandım
Canımm çok geçmiş olsun giremedim pek ben misafir vardı şimdi gördüm keyfine bak artık kıpırdanma sağlıklıymış kuzu çok şükür

Bu toksoplazma olayı kedi sevmeyle alakalı değil bence kızlar içiniz rahat olsun benim kedim yok çok severim ama temas etmem uzaktan tüm hayvanlara öyle ve testte toksoplazma çıktı geçirmişim haberiniz olsun

Eşim benimle dalga geçiyor 9 mm çocuk için 5 kilo aldın yarın 2 kg oldugunda napacaksın diye Ay kilo değil şişim şiş hemde çok fenaa

Kizlar yarin ilk doktor kontrolum var. 24 ve 26 subatta beta hcg baktirmistim. 64- 250 cikmisti. Sizce yarin doktora gitmeden bi beta hcg daha yaptirmali miyim? Doktor 3. Kez ister mi acaba? Randevum saat 4 de ertesi gune cikar sonunu diye diyorum. Ne dersiniz

Ben saymim o zaman şafak 32 çünkü. Ense kalınlığı filmi çekilecek yaşım kadar şafak var. Vay halime
Ayyy bende 30la başladım 5e kadar düşürdük zorla ayda bir gitmesi çok zor oluyormuş yaa. İnsan çatlıyor icerde noluyor diye

Ben öncesinde yaptırdım canım ama sağolsun sağlık ocağı doktordan çıktıktan 5 saat sonra verdi sonucu keseyi gördük biz 2500 civarı çıkmıştı beta erken çıkarsa vermen iyi bilirsin görüp göremeyeceğini en azından

Ayyy bende 30la başladım 5e kadar düşürdük zorla ayda bir gitmesi çok zor oluyormuş yaa. İnsan çatlıyor icerde noluyor diye
Ben o işi dün hallettim gittim rahatladım 10 gün zor ettim. Doktordan da emin değilim zaten Değişebilir gün belki. Doktor değişirse tabi

Tatlım bence gerek yok. Keseni kesin görebileceğin değerlere ulaşmıştır artık. Zaten kontrolün de yarın. Boşa kan verme lazım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…