Kimsenin birseyi engelledigi yok arkadasim niye bu kadar tepki gösteriyorsun isteyen burda olur isteyen orda olur herkesin hür iradesi. Kimse kimseye karismaz isteyen katilir demis kizlar ne var bunda. Benim burdan disarda da gorustugum 6 yillik anne gurubum var sukur ne birbirimizi yedik nede birbirimizin telefon numaralarini :) hakli olarak yasak koyuYor sayfa admini yoksa nasil para kazanacak kimse girmezse. Zaten grup icinde gruplasma var genelde cok kisi tanidigina cevap veriyor yada baska aylarin grubunda da var kimse buraya bagli degil mecburiyette yok
Sayfa admini para kazanmak için değil bizim güvenliğimiz için yasaklıyor bunları. Mune
öyle değil mi daha önce bazı sorunlar çıkmış kavgalar olmuş ben öyle biliyorum başka konulardan. Bize de et falan olduğu da yok. Bildiğimizi söyledik sadece
Kızlar doktor bana mide bulantısı ilacı verdi prilam dr akşam 2 tablet dedi siz yatmadan hemen önce mi alıyorsunuz çok uyku yapıyor diyorlar ben 8-9 da uyanıyorum sizce kaç gibi içiyim?
Bu arada dün acilde doktor riskli durumdayım diye kalbini açtı çok kısa ilk defa duydum kendi doktorum dinletmemisti bı tuhaf hissettim kendimi duyunca çok hızlı atıyordu duygulandım
Bu toksoplazma olayı kedi sevmeyle alakalı değil bence kızlar içiniz rahat olsun benim kedim yok çok severim ama temas etmem uzaktan tüm hayvanlara öyle ve testte toksoplazma çıktı geçirmişim haberiniz olsun
Benim bulantı sabahları vardı birde yatarken ama iki gündür ama gun boyu bulantı var. Göbeğim vardı evet ama şişkinlik de oldu bende anlayamadim. Ödem var olabilir belki ... normalde giydiğim kıyafetlerle karnim daha çok çıktı:) bilen varsa ikimize soylesin. 8mm çocuğundan dolayı olamaz herhalde
Kizlar yarin ilk doktor kontrolum var. 24 ve 26 subatta beta hcg baktirmistim. 64- 250 cikmisti. Sizce yarin doktora gitmeden bi beta hcg daha yaptirmali miyim? Doktor 3. Kez ister mi acaba? Randevum saat 4 de ertesi gune cikar sonunu diye diyorum. Ne dersiniz
Kizlar yarin ilk doktor kontrolum var. 24 ve 26 subatta beta hcg baktirmistim. 64- 250 cikmisti. Sizce yarin doktora gitmeden bi beta hcg daha yaptirmali miyim? Doktor 3. Kez ister mi acaba? Randevum saat 4 de ertesi gune cikar sonunu diye diyorum. Ne dersiniz
Ben öncesinde yaptırdım canım ama sağolsun sağlık ocağı doktordan çıktıktan 5 saat sonra verdi sonucu keseyi gördük biz 2500 civarı çıkmıştı beta erken çıkarsa vermen iyi bilirsin görüp göremeyeceğini en azından