2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Vallahi kocaman olmuş 5 cm kadar cinsiyeti belli olsa isim söylerdik ama
İnsan cok şaşırıyor ya en son ufacık bisey görünüyordu ne olduğu bile belli değil şimdi içimde kayıyor dönüyor çok garip insan şeklinde de iyice görünce
Sen de çikolata ye yarım saat önceden kıpırdansın az öyle daha bi değişik geliyo insana
Yok canım baktı bi bacak arasına önümüzdeki hafta ikili test için çağırdı o zaman bi tahminde bulunayım dedi

Acaba bu dediğin benim için de geçerli olur mu 9+4 te çikolata yiyince oynar mı

Ya cevremde daha küçük 3 ay olduğu için tut diyorlar son aylarda daha zormuş ama ne bileyim bebeği etkiler mi acaba bu kadar ac kalmam ona emin olsam
Canım Kendini en iyi sen bilirsin. Şimdi ben kendimden örnek verirsem gözüm korkuyor açıkçası durumumuz da malum. ileride kazalarız Allah ömür verirse. Şimdi niyetlenirim sonra iftara kadar dayanamayıp bozarsam o daha kötü. Açıkçası ona kendin karar ver. Çevreyi boşver dediğim gibi kendimizi en iyi biz biliriz.

Ya cevremde daha küçük 3 ay olduğu için tut diyorlar son aylarda daha zormuş ama ne bileyim bebeği etkiler mi acaba bu kadar ac kalmam ona emin olsam
Siz kendi durumunuzu herkesten daha iyi bilirsiniz. Ben iki saat bir şey yemesem sanki orucun son saatlerindeymişim gibi midem kazınıyor. Sizde durumlar nasıl? Dayanabiliyorsanız isterseniz tutarsınız.

Siz kendi durumunuzu herkesten daha iyi bilirsiniz. Ben iki saat bir şey yemesem sanki orucun son saatlerindeymişim gibi midem kazınıyor. Sizde durumlar nasıl? Dayanabiliyorsanız isterseniz tutarsınız.
Bende öyleyim bir de daha 3 aylık dönem bitmediği için de azcik acıkınca midem bulanip kusma noktasına geliyorum ramazanda sanırım tutamayacagim ramazan da tam 12. Haftalık olmuş olacağım bilemiyorum o yüzden

hehehe :) maşallah ona.. Az kaldı cinsiyete de Allahın izniyle, ben de aşırı meraklardayım. Belli olsa da alışveriş sitelerini çökertsem diye bekliyorum :))
aaa iyi ki söyledin ben çikolatamı hazır edeyim şimdiden :))
Büyük ihtimal bizden de isterler ikili test bir dahaki sefer. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah..

Acaba bu dediğin benim için de geçerli olur mu 9+4 te çikolata yiyince oynar mı
Normalde hareketlenmeye başlamış oluyor 9. Haftada bildigim kadarıyla ee seninde 10a yakin zaten sen bi ye bakalım ne olur olmaz elini falan oynatır minnoş belli mi olur

Normalde hareketlenmeye başlamış oluyor 9. Haftada bildigim kadarıyla ee seninde 10a yakin zaten sen bi ye bakalım ne olur olmaz elini falan oynatır minnoş belli mi olur
Ayy dimi çok heyecanlı ya bebiş Allah'ın izniyle sağlıklıdır da görürüz oynadığını unutmazsam ben cikiletamla gideyim

evet canım ben tüp bebek doktoruma gidiyorum hala o vajinal bakıyor

Aynen bende sabırsızlıkla onu bekliyorum böyle bile dayanamadım bi kaç bisey aldim hele kız kıyafetlerine içim gidiyor
Bi yerde bitter çikolata ve vişne suyu yazıyordu neden visne bilmiyorum ama
İlk yatiyordu şımarık son dakika bi hareketlenmeye başladı o biçim doktor bile şaşırdı
Insallah sonuçlarımız güzel çıksın suanlik güzel gidiyor bakalım sizlerin daha güzel olsun insallah

Ayy dimi çok heyecanlı ya bebiş Allah'ın izniyle sağlıklıdır da görürüz oynadığını unutmazsam ben cikiletamla gideyim
Valla canım görebilirsin Karnın biraz tok git bi de yarim saat önceden cikiletan midende olsun
Bi de elinde telefon bak ben unuttum

Ben normalde kahveyle güne başlar, ilk öğünümü 12 1 gibi yapardım. Hiç de aç hissetmezdim. Ama şimdi sabah aşırı acıkmış uyanıyorum. Her 2 3 saatte bir meyve ceviz yogurt gibi ara öğünler yapmaya çalışıyorum. Eğer yemezsem aynen dediğin gibi sanki iftara 1 saat kalmış gibi acıkmalar, mide bulantısı gibi bişiler oluyor. Ramazanda belki ilk günler denerim ama pek tutabilecek gibi hissetmiyorum

Ben gece 1 de 4 te acıkmış uyanıyorum ya o da mide bulantisini tetikliyor bugün 9 da uyandım kurt gibi açım hiç benden beklenen bir şey değil normalde ogleni bulurdu kahvaltım

Ya bende çok çok kararsızım zaten zayıf hamile kaldım acaba bebisi etkiler mi diyorum çünkü çok acıkıyorum sürekli az az sık sık yiyorum gün içinde

Doktorlar ilk 3 ay etkilemez dyor da ramazanda 3. Ayımız bitecek. Hani 7. Ayımızda olsak filan bir etki olur da. Kararsızım bende. Dedim bende 1-2 gün denesem mi diye. Biraz daha var bakalım zaman vücudumuzda ne gibi değişiklikler olacak ona göre de bakarız duruma

Sorma sorma bende dayanamayıp aldım bişeyler. Battaniye, biberon, zıbın, çıtçıtlı body, bir kaç da patik aldım :)) İndirimde görünce dayanamadım vallahi :))
Yaa ben diyorum ama seninki artistik pozlar veriyor, havalı havalı kaymalar falan. Çok cool takılıyor :))
Aminn ilk trimester ı bitiriyoruz ya parti veresim var. Bulantılarım falan yok denecek kadar bitti sayılır. Rabbim sağlıkla sıhhatle, keyfini alarak geçirmeyi nasip etsin her birimize

Bende emzik muslin örtü, ince bi örtü daha sonra kalın aldım kuzucuklu battaniye
Cinsiyet belli değil ya bunlardan gidiyoruz en son english home da bebek ürünlerinde yüzde 40 indirim vardı kuzucukluyu ordan aldım bakabilirsin canimm. Seninle de aramızda 3 gün varmış sende o artistik hareketleri göreceksinn
Oh ne güzel artık güzel zamana geçiyoruz güzelce devam etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…