Vallahi kocaman olmuş 5 cm kadar cinsiyeti belli olsa isim söylerdik amaOyyy maşallah yaa. Annesi mercimek artık kocaman olmuş. Yeni isim bulmamız lazım artık ona :)) Benimde çarşamba günü randevum, Seninkini görünce bende çok heyecanlandım şimdi. Bizde gittiğimizde inşallah 11+1 olacağız. Cinsiyetini söyler mi diye merak ediyordun, bi tahminde bulundu mu doktorun?
Acaba bu dediğin benim için de geçerli olur mu 9+4 te çikolata yiyince oynar mıVallahi kocaman olmuş 5 cm kadar cinsiyeti belli olsa isim söylerdik ama
İnsan cok şaşırıyor ya en son ufacık bisey görünüyordu ne olduğu bile belli değil şimdi içimde kayıyor dönüyor çok garip insan şeklinde de iyice görünce
Sen de çikolata ye yarım saat önceden kıpırdansın az öyle daha bi değişik geliyo insana
Yok canım baktı bi bacak arasına önümüzdeki hafta ikili test için çağırdı o zaman bi tahminde bulunayım dedi
Canım Kendini en iyi sen bilirsin. Şimdi ben kendimden örnek verirsem gözüm korkuyor açıkçası durumumuz da malum. ileride kazalarız Allah ömür verirse. Şimdi niyetlenirim sonra iftara kadar dayanamayıp bozarsam o daha kötü. Açıkçası ona kendin karar ver. Çevreyi boşver dediğim gibi kendimizi en iyi biz biliriz.Ya cevremde daha küçük 3 ay olduğu için tut diyorlar son aylarda daha zormuş ama ne bileyim bebeği etkiler mi acaba bu kadar ac kalmam ona emin olsam
Siz kendi durumunuzu herkesten daha iyi bilirsiniz. Ben iki saat bir şey yemesem sanki orucun son saatlerindeymişim gibi midem kazınıyor. Sizde durumlar nasıl? Dayanabiliyorsanız isterseniz tutarsınız.Ya cevremde daha küçük 3 ay olduğu için tut diyorlar son aylarda daha zormuş ama ne bileyim bebeği etkiler mi acaba bu kadar ac kalmam ona emin olsam
Bende öyleyim bir de daha 3 aylık dönem bitmediği için de azcik acıkınca midem bulanip kusma noktasına geliyorum ramazanda sanırım tutamayacagim ramazan da tam 12. Haftalık olmuş olacağım bilemiyorum o yüzdenSiz kendi durumunuzu herkesten daha iyi bilirsiniz. Ben iki saat bir şey yemesem sanki orucun son saatlerindeymişim gibi midem kazınıyor. Sizde durumlar nasıl? Dayanabiliyorsanız isterseniz tutarsınız.
hehehe :) maşallah ona.. Az kaldı cinsiyete de Allahın izniyle, ben de aşırı meraklardayım. Belli olsa da alışveriş sitelerini çökertsem diye bekliyorum :))Vallahi kocaman olmuş 5 cm kadar cinsiyeti belli olsa isim söylerdik ama
İnsan cok şaşırıyor ya en son ufacık bisey görünüyordu ne olduğu bile belli değil şimdi içimde kayıyor dönüyor çok garip insan şeklinde de iyice görünce
Sen de çikolata ye yarım saat önceden kıpırdansın az öyle daha bi değişik geliyo insana
Yok canım baktı bi bacak arasına önümüzdeki hafta ikili test için çağırdı o zaman bi tahminde bulunayım dedi
Normalde hareketlenmeye başlamış oluyor 9. Haftada bildigim kadarıyla ee seninde 10a yakin zaten sen bi ye bakalım ne olur olmaz elini falan oynatır minnoş belli mi olurAcaba bu dediğin benim için de geçerli olur mu 9+4 te çikolata yiyince oynar mı
Ayy dimi çok heyecanlı ya bebiş Allah'ın izniyle sağlıklıdır da görürüz oynadığını unutmazsam ben cikiletamla gideyimNormalde hareketlenmeye başlamış oluyor 9. Haftada bildigim kadarıyla ee seninde 10a yakin zaten sen bi ye bakalım ne olur olmaz elini falan oynatır minnoş belli mi olur
evet canım ben tüp bebek doktoruma gidiyorum hala o vajinal bakıyorAy evett Allahım nasip ederse gorucez o günleri yaa
Evet ya benim de dun bugün kasığım çok ağrıyor geçen acile gittiğim gibi ama lekelenme falan olmayınca dedim bu haftalarda rahim büyüdüğü için ağrılar normalmiş öyle avutuyorum kendimiinşallahhhh
Amiin gerçekten rabbim hayırlısını versin
Ayyy hadi gözün aydın canım aynıyız seninle bende Çarşamba gidicem nasipse bende karından bakılıyor da hareketlerini görür muyum bilmiyorumsende hep vajinal mi bakıyor doktorun acaba
İdrarda enfeksiyon vardır o koku yapar ama bı doktora git çünkü bende de idrarda enfeksiyon çıktı doktor toz antibiyotik sanırım ondan yazmıştı idrar yolu enfeksiyonu önemli diye biliyorum
Aynen bende sabırsızlıkla onu bekliyorumhehehe :) maşallah ona.. Az kaldı cinsiyete de Allahın izniyle, ben de aşırı meraklardayım. Belli olsa da alışveriş sitelerini çökertsem diye bekliyorum :))
aaa iyi ki söyledin ben çikolatamı hazır edeyim şimdiden :))
Büyük ihtimal bizden de isterler ikili test bir dahaki sefer. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah..
Anladım canım vajinal bakınca daha farklı oluyormuş karından anladığım kadarıyla bakalım benimki oynayacak mıevet canım ben tüp bebek doktoruma gidiyorum hala o vajinal bakıyor
Valla canım görebilirsin Karnın biraz tok git bi de yarim saat önceden cikiletan midende olsunAyy dimi çok heyecanlı ya bebiş Allah'ın izniyle sağlıklıdır da görürüz oynadığını unutmazsam ben cikiletamla gideyim
Tamam canımValla canım görebilirsin Karnın biraz tok git bi de yarim saat önceden cikiletan midende olsun
Bi de elinde telefon bak ben unuttum
Siz kendi durumunuzu herkesten daha iyi bilirsiniz. Ben iki saat bir şey yemesem sanki orucun son saatlerindeymişim gibi midem kazınıyor. Sizde durumlar nasıl? Dayanabiliyorsanız isterseniz tutarsınız.
Ben normalde kahveyle güne başlar, ilk öğünümü 12 1 gibi yapardım. Hiç de aç hissetmezdim. Ama şimdi sabah aşırı acıkmış uyanıyorum. Her 2 3 saatte bir meyve ceviz yogurt gibi ara öğünler yapmaya çalışıyorum. Eğer yemezsem aynen dediğin gibi sanki iftara 1 saat kalmış gibi acıkmalar, mide bulantısı gibi bişiler oluyor. Ramazanda belki ilk günler denerim ama pek tutabilecek gibi hissetmiyorumBende öyleyim bir de daha 3 aylık dönem bitmediği için de azcik acıkınca midem bulanip kusma noktasına geliyorum ramazanda sanırım tutamayacagim ramazan da tam 12. Haftalık olmuş olacağım bilemiyorum o yüzden
Ben gece 1 de 4 te acıkmış uyanıyorum yaBen normalde kahveyle güne başlar, ilk öğünümü 12 1 gibi yapardım. Hiç de aç hissetmezdim. Ama şimdi sabah aşırı acıkmış uyanıyorum. Her 2 3 saatte bir meyve ceviz yogurt gibi ara öğünler yapmaya çalışıyorum. Eğer yemezsem aynen dediğin gibi sanki iftara 1 saat kalmış gibi acıkmalar, mide bulantısı gibi bişiler oluyor. Ramazanda belki ilk günler denerim ama pek tutabilecek gibi hissetmiyorum
Ya bende çok çok kararsızım zaten zayıf hamile kaldım acaba bebisi etkiler mi diyorum çünkü çok acıkıyorum sürekli az az sık sık yiyorum gün içinde
Oh ne güzel söylüyorsa benimkisi geldi baktı çıktıkTamam canım
Telefon işi eşimde heyecandan unutmazsaya da o olmadığı zaman doktor hatırlatıyor asistanina veriyorum
Sorma sorma bende dayanamayıp aldım bişeyler. Battaniye, biberon, zıbın, çıtçıtlı body, bir kaç da patik aldım :)) İndirimde görünce dayanamadım vallahi :))Aynen bende sabırsızlıkla onu bekliyorumböyle bile dayanamadım bi kaç bisey aldim hele kız kıyafetlerine içim gidiyor
Bi yerde bitter çikolata ve vişne suyu yazıyordu neden visne bilmiyorum ama
İlk yatiyordu şımarık son dakika bi hareketlenmeye başladı o biçim doktor bile şaşırdı
Insallah sonuçlarımız güzel çıksın suanlik güzel gidiyor bakalım sizlerin daha güzel olsun insallah
Benim doktordan çok memnunum ya Allah razı olsun ondan gerçekten çok iyi biriOh ne güzel söylüyorsa benimkisi geldi baktı çıktıkne telefonu aklına bile gelmedi
Bende emzik muslin örtü, ince bi örtü daha sonra kalın aldım kuzucuklu battaniyeSorma sorma bende dayanamayıp aldım bişeyler. Battaniye, biberon, zıbın, çıtçıtlı body, bir kaç da patik aldım :)) İndirimde görünce dayanamadım vallahi :))
Yaa ben diyorum ama seninki artistik pozlar veriyor, havalı havalı kaymalar falan. Çok cool takılıyor :))
Aminn ilk trimester ı bitiriyoruz ya parti veresim var.Bulantılarım falan yok denecek kadar bitti sayılır. Rabbim sağlıkla sıhhatle, keyfini alarak geçirmeyi nasip etsin her birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?