2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şimdi annemle konustum bu konuyu oda tutma dedi. Bide benimki lekenlenmeli yatmalı filan geçiyor. Aynen öyle yapcaz artık ilerde 1-2 gün diye diye tutarız
valla ben de diyorum azar azar tutarim diye ama, sonra emzirme donemi baslayacak, belki 2. cocuk seruveni baslayacak, vs vs. bazen diyorum nasil kaza yapicam bu kadar gunu ama hayirlisi

var da 2022 icin yok :/
Var canım ben oraya etiketlerim seni
Vallahi bende kararsızım ama baktiririm herhalde duramam aynen Allah korusun kötü bişey olursa bende aldırmam
Evet ya birşey olmasa da 1 ayda gitmek daha iyi olur ama öteki türlü de beklemesi de zor oluyor ay ne tuhaf bir duygu bu ya

Okurken kalp ritmim nasıl hızlandı bir bilsen. Şükür ki iyiymiş küçük Adanalı. Ne yapayım ben de mi çikolata yiyeyim? Gerçi geçen sefer yemediğim halde kıpır kıpır görmüştük, heyecandan bayılacağım şimdi.
Ya ben ikili test yaptırmak istemiyorum demiştim geçen sene doktoruma, rutin bir test çok takılma demişti, şimdi de yaptırmak istemiyorum açıkçası.

Kızlar selam 7+3üm. Ama böyle sarı akıntılarım geliyor ama kaşıntı yanma ya da herhangi bir durum yok sadece akıntım sarımsı gibi sizde de böyle mi

Bende kararsızdim birden gün almış oldum
Hadi inşallah hayırlı haberlerle döneriz bebisimizi görmüş oluruz sadece canım digerlerine takılmayalım allahin izniyle
Evet beklemesi çok zor ama artık hareketlerini hissetmeye baslicaz ondan sonrası hareket ediyor diye daha rahat beklemiş oluruz

Ah kıyamam ye yavrum ne olur olmaz, ben cuma günü acile gittiğimde bisey yemedim tabi de hareket ediyordu ama bu sefer yedim ilk yattı biraz son dakika şovunu yaptı. Garanti olmuş olsun
Kıyamam çok güzel çıkacaksın sende yarın ama nolur kaydetmeyi unutmaa benim gibi yapma❤
Yavrum ikili test dediğim gibi ayrıntılı bakılsın diye istiyorum normalde az icerde kalıyormuşum gibi, hem yaptirmasam bile ense kalinligini ölctu Allah korusun yüksek çıksa yine telaşa giricez
Senin kararın yavrum, önceki tecrübe dolayısıyla korkuyor olabilirsin herseyden sana en iyisi hangisi gelecekse onu yap

İnşallah kuzuşum, haftalardır belirsizlik yedi bitirdi, artık ne olacaksa olsun gideyim göreyim. Doktorumuz sağ olsun her seferinde hatırlatıyor video çekmeyi unutmayın diye.

İkili testte sıkıntılı çıkıpta sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kadın var, 9 ay boş yere ağlarım biliyorum. Neyse bakalım, canım daktırımla beraber karar vereyim buna.

Aynen öyle benimde yatak odası ve salon takımı dışında bir eşyam yok

Çok geçmiş olsun minnoş, ama çok haklısın ben de sürekli dikkat et diye tembihliyorum ve hiç dikkat ettiğini düşünmüyorum.
E şimdi hastaneye gidemeyecek misin?
Defalarca uyardım da Maske takmıyoruz ki diyordu ağzını yaya yaya
Kuzum şimdilik ben iyiyim yarın yine de bi gidip baktırmak istiyorum fikrim değişmezse. Zaten nefesimi tuta tuta geldim bu güne boğulurum 1 hafta daha gidemezsem başağım lekelenmeler filan tam gaz devam ediyor görmem lazım artık

Kızlar bu ikili test dedikleri vajinadan mi oluyor normal karından mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…