valla ben de diyorum azar azar tutarim diye ama, sonra emzirme donemi baslayacak, belki 2. cocuk seruveni baslayacak, vs vs. bazen diyorum nasil kaza yapicam bu kadar gunu ama hayirlisiŞimdi annemle konustum bu konuyu oda tutma dedi. Bide benimki lekenlenmeli yatmalı filan geçiyor. Aynen öyle yapcaz artık ilerde 1-2 gün diye diye tutarız
Ah tatlış keşke, benimki yarın.Canım naptın girdin mi doktora
Yatcaz kalkcaz sonra hop doktorun yanı :)Ah tatlış keşke, benimki yarın.
Var canım ben oraya etiketlerim senivar da 2022 icin yok :/
Vallahi bende kararsızım ama baktiririm herhalde duramamBende kararsızdim canım ama bugün mesela ense kalinligina bi baktı, Allah korusun yüksek olsa biraz yine telaslanicaz ikili test olmasa bile. Bi de güzelce görünsün bakılsın herseyi diye de istedim bisey çıksa elbet üzülürüm ama aldırma gibi bi niyetim yok.
Sadece daha uzun daha detaylı bakılsın diye istedim ben
Aynen kanama açısından kötü tabiki inşallah kesilecek ve sende 1 ay bekleme süresine gececeksin o zamanda sıkıldım deme bak
Allah korusun bebişlerimizi bisey olmasında ayda 1 git valla
Okurken kalp ritmim nasıl hızlandı bir bilsen.Sagolasin yavrumm daha güzelleri sizlere nasip olsun insallahh
Yavrum valla herseyi unuttum telefonla çekmeyi bile. Aklımdaki herseyi de unuttum sormayı
Ense kalinligina baktı 1.13 çıktı şükür canım sonra kalp atışını dinletti o da 160 çıktı çok hızlı gidiyor maşallah 1 ay önce 144dü
11+2ydim 11+4 çıktı minnoş yarım saat önceden çikolata yemiştim ilk bakarken yatıyordu bi güzel kıpırdamadan son dk bi hareketlendi hızlı hızlı simarikdoktorda şaşırdı
Haftaya da ikili teste çağırdı bakalım canım bi ara bacak arasına baktı bende tabi dikkatle bakıyorum hiç bisey yoktu
Haftaya ikili testte bakarız ayrıntılı dedi
Bizim isimlerimiz hazır cinsiyet bekliyoruz ay kızlar ben 12. Haftamda gitcem tahmin eder mi acaba o tahmin edemezse nifty de öğrencez zatenTam 1 ay sonra buralar cinsiyet partisiyle dolucakçok heyecanlı hala isim seçmedim çok zor yaaa
Bende kararsızdim birden gün almış oldumVar canım ben oraya etiketlerim seni
Vallahi bende kararsızım ama baktiririm herhalde duramamaynen Allah korusun kötü bişey olursa bende aldırmam
Evet ya birşey olmasa da 1 ayda gitmek daha iyi olur ama öteki türlü de beklemesi de zor oluyor ay ne tuhaf bir duygu bu ya
Ah kıyamam ye yavrum ne olur olmaz, ben cuma günü acile gittiğimde bisey yemedim tabi de hareket ediyordu ama bu sefer yedim ilk yattı biraz son dakika şovunu yaptı. Garanti olmuş olsunOkurken kalp ritmim nasıl hızlandı bir bilsen.Şükür ki iyiymiş küçük Adanalı. Ne yapayım ben de mi çikolata yiyeyim? Gerçi geçen sefer yemediğim halde kıpır kıpır görmüştük, heyecandan bayılacağım şimdi.
Ya ben ikili test yaptırmak istemiyorum demiştim geçen sene doktoruma, rutin bir test çok takılma demişti, şimdi de yaptırmak istemiyorum açıkçası.
buldum grubu tesekkurler!Var canım ben oraya etiketlerim seni
İnşallah kuzuşum, haftalardır belirsizlik yedi bitirdi, artık ne olacaksa olsun gideyim göreyim.Ah kıyamam ye yavrum ne olur olmaz, ben cuma günü acile gittiğimde bisey yemedim tabi de hareket ediyordu ama bu sefer yedim ilk yattı biraz son dakika şovunu yaptı. Garanti olmuş olsun
Kıyamam çok güzel çıkacaksın sende yarın ama nolur kaydetmeyi unutmaa benim gibi yapma❤
Yavrum ikili test dediğim gibi ayrıntılı bakılsın diye istiyorum normalde az icerde kalıyormuşum gibi, hem yaptirmasam bile ense kalinligini ölctu Allah korusun yüksek çıksa yine telaşa giricez
Senin kararın yavrum, önceki tecrübe dolayısıyla korkuyor olabilirsin herseyden sana en iyisi hangisi gelecekse onu yap
Aynen öyle benimde yatak odası ve salon takımı dışında bir eşyam yokBenim salon takimimdan başka bi takımım yok canım oturma takımım yok yani. 2+1 olsada direk bi oda boşa çıkıyor. Böyle böyle diye diye de çoğu şey içimizde kalıyor ben sanırım alıcam şifonyer dışında beşik ve dolap zaten çok uzun kullanımlı. Birde dolap zaten gerekli oluyor ikimizin dediği aynı şeye çıkıyor zaten canım bende bir dolabı birde büyüyen besigini alırım
Benim de öyle bi salon bi yatak odasi. Iyi ki cok eşya almamışım oturma odasi filanAynen öyle benimde yatak odası ve salon takımı dışında bir eşyam yok
Defalarca uyardım da Maske takmıyoruz ki diyordu ağzını yaya yayaÇok geçmiş olsun minnoş, ama çok haklısın ben de sürekli dikkat et diye tembihliyorum ve hiç dikkat ettiğini düşünmüyorum.
E şimdi hastaneye gidemeyecek misin?
Nifty yaptircaksan kesin çıkarBizim isimlerimiz hazır cinsiyet bekliyoruz ay kızlar ben 12. Haftamda gitcem tahmin eder mi acaba o tahmin edemezse nifty de öğrencez zaten
Şu an Çankırıdayız nasipse 2 yıl sonra doğuda olacağız şehir içi nakliyat bile 3000 4000 olmuş o zamana kaç olur bilmiyorum battıkBenim de öyle bi salon bi yatak odasi. Iyi ki cok eşya almamışım oturma odasi filan
Hayır normal ultrasondan bakıuor doktor burun kemiğine ense kalınlığına falan. Kan veriyorsunuz. Sonuç bekliyorsunuzKızlar bu ikili test dedikleri vajinadan mi oluyor normal karından mi
Çok teşekkür ederimHayır normal ultrasondan bakıuor doktor burun kemiğine ense kalınlığına falan. Kan veriyorsunuz. Sonuç bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?