2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy maşallah asıl şimdi başlıyor hamileliik kist hakkında ne dedi sordun mu onu
Evet gerçekten şimdi başlıyor sanırım
Sordum canım bi sorun olmaz zaten eriyip gidecek dedi. Zaten sadece onu sorabildim hı hı dedim dedim çıktım doktorun kapısından bütün soracaklarım kaldı
Telefonla çekecektim onu bile unuttum

Çok büyümüş maşallah bizde görelim artık o günleri :) Görünce içime kız doğdu bu arada :)

O atma olayını gördükten sonra bı yazayım dedim bilemiyorum belki de doğrudur benim annem de abimde de bende de aynı geçirmiş
Olabilir canım, belki anne olarak ayrıca hissetmiştir. Atma olayını bilemedim. Belki ileriki zamanda hissederiz farklılıklar.
Kız bebeklerde daha çok bulantı olur derler, anneyi yorar derler ama erkek bebeklerde de bulantı oluyormuş mesela.

Çok büyümüş maşallah bizde görelim artık o günleri :) Görünce içime kız doğdu bu arada :)
En yakin zamanda göreceksiniz inşallah insana 1 ay beklemesi tabi bir ömür gibi geliyorda
Benimde cuma günü acilde gördüğümde kızım diyesim geldi çok yoğun bi şekilde

Geçmişş olsun inşallah sana geçmez. Tabi simdiden önlem almakta fayda var bol bol sağlıklı şeyler tüket

Sanırım büyüdüğü için. İnşallah her şey yolunda içimizi ferah tutuyoruz biraz daha yatmalara devaam

Ben not defterine yazıyorum açık giriyorum doktora sormayı unutmıyım die ay çok sevindim ense kalınlığı çok iyi cnm risksiz ay çok şükür Benimde şafak 6

Senin çikolata kistin vardı değil mi diloş?

Çok şükür sorun cıkarmasında Yaa çok sevindim ama iyi olalım hepimiz bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsuun ay bende öyleyim en iyisi bir deftere not tutmak sanırım. Cinsiyet tahminii yaptı mıı

Ben not defterine yazıyorum açık giriyorum doktora sormayı unutmıyım die ay çok sevindim ense kalınlığı çok iyi cnm risksiz ay çok şükür Benimde şafak 6
Ben telefonu unuttum direk canım işte Hahaha
Aynen iyi dimi insallah bi sıkıntı yoktur bakalım haftaya da güzelce görünür insallah
Senin şafakta şu şekilde olmuş,
Şafak 6 haftaya evde kahvaltı

Benim de çevremde erkek olanlarda çok bulantı oluyor ama annemlerde de hiçbirinde olmamış bilemiyorum bende de çok bulantı oluyor bakalım ne olacak sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil
Sanırım büyüdüğü için. İnşallah her şey yolunda içimizi ferah tutuyoruz biraz daha yatmalara devaam
Evet ya sanırım ilk olunca insan da en ufak şeyde tedirgin oluyor aynen 3 ayı atlatan kadar yatmaya devam rabbim nasip ederse 3 hafta falan kaldı bitmesine az kaldı

Aynen öylee az kaldı valla. Benim de 4 kaldı bitmesine bugün 8+0 olduk. Sağlıklı olsunlar da yatmak önemli değill

Ben telefonu unuttum direk canım işte Hahaha
Aynen iyi dimi insallah bi sıkıntı yoktur bakalım haftaya da güzelce görünür insallah
Senin şafakta şu şekilde olmuş,
Şafak 6 haftaya evde kahvaltı
3mm den sonrası riskli düşün senin ne kadar iyi çıkmış Yoktur canım çok mutlu oldum inan kendim duymuş gibi. Haftaya evde kahvaltı ahahahahahaha

Aynen öylee az kaldı valla. Benim de 4 kaldı bitmesine bugün 8+0 olduk. Sağlıklı olsunlar da yatmak önemli değill
Benim de 9+2 oldu bugün ilk 3 ay baya yavaş geçiyor gibi geldi bana ya sıkıntılı aylar olduğu için geçmek bilmiyor herhalde Allah'ın izniyle şöyle hamileligin balayı denilen 2. Trimester e geçsek çok iyi olacak

:))) Eee hak etmiş korona olacak zaman mı şimdi. Haklısın zaten bu hormonlar tavan. Ben de aslında eskiler aklıma geliyor bir dalma efekti gösteriyorum da hamilelik sağolsun, alttan alıp ölü taklidi yapıyor koca kişisi.

Benim de çevremde erkek olanlarda çok bulantı oluyor ama annemlerde de hiçbirinde olmamış bilemiyorum bende de çok bulantı oluyor bakalım ne olacak sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil

Ya ne değişken bişey bu durumlar...
Benim de 1.5 hafta kadar bulantılarım vardı geçti şükür, inşallah herşey yolundadır. Yarın doktor kontrolüm yavaş yavaş heyecan yükleniyorum :)
Cinsiyet benim de umurumda değil. Sağlıklı hayırlı evlat olsun.
Zaten onedio da bir cinsiyet partisi yapan çifti gördüm sabah.
Adam kızı olacağını öğrendi elindekini yere filan attı, böyle hödükcüklere de çocuk doğuruyorlar ya. Baba olacak bir de sinir oldum.

En yakin zamanda göreceksiniz inşallah insana 1 ay beklemesi tabi bir ömür gibi geliyorda
Benimde cuma günü acilde gördüğümde kızım diyesim geldi çok yoğun bi şekilde
18 gün var gitmeme daha çoook olsun burda güzel haberleri görüp mutlu oluyor insan. inşallah gönlünden geçen olur :)

Ay inşallah içimize bir bahar gelsee dün grip olacak gibi hissettim kendimi biraz ateşim çıktı filan eşime diyorum covid, kaşıntı kabarma krizleri, kanama gelsin gelsin gripte gelsin biz bebeğimizle onuda yeneriz diye

Evet ya bir de benim bulantılar daha da şiddetlendi ilaç da etki etmiyor artık neredeyse cevremdekiler de doktorları mide bulantısı olması çok iyi bebek sağlıklı değerler güzel yükseliyor anlamına geliyor falan diyorlarmış tabi bazı kişiler sağlıklı olduğu halde bulanmayabiliyor o ayrı diyorlar da bilmiyorum bence kişiye bağlı bulantı ya
Ben de Çarşamba gidicem kocaman olmuşlardır görmeyeli yaa
O cinsiyet partisini bende gördüm gerçekten çok sinirlerim bozuldu ya kızin da yüzü düştü farkettin mi bilmiyorum ama yazık gerçekten Allah o doğacak bebeğe yardım etsin

Kızlar oruç tutmak hakkında hiç doktorunuzla konuştunuz mu. Bebeklerin sağlığı herşeyden önemli sonuçta ama fikir duymak açısından soruyorum

Senin çikolata kistin vardı değil mi diloş?
Evet adi kadar tatlı olmasa daa
Aynen canım Allah saglik sıhhat versin gerçekten özellikle bebislerimize bisey olmasın insallahh
Yapmadı canım haftaya ikili testte tahmin yaparım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…