Evet gerçekten şimdi başlıyor sanırımAyy maşallah asıl şimdi başlıyor hamileliikkist hakkında ne dedi sordun mu onu
Çok büyümüş maşallah bizde görelim artık o günleri :) Görünce içime kız doğdu bu arada :)İlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
İlk dediki güzel görüntü alabilirsem şimdi bakarım ikili test için olmazsa haftaya gelirsin dedi. İlk minnoş uyuyodu hiç kıpırdamadan duruyordu öylesonra şımarık bakıldığını anladı başladı kaymaya
Elini kolunu gördüm birden hareket etmeye başladı kıpır kıpır doktor maşallah çok hareketli güzel dedi
11+2ydim bugün 11+4 çıktı ense kalinligina bakti 1.13 çıktı o da normalmiş herhalde
Olabilir canım, belki anne olarak ayrıca hissetmiştir. Atma olayını bilemedim. Belki ileriki zamanda hissederiz farklılıklar.O atma olayını gördükten sonra bı yazayım dedim bilemiyorum belki de doğrudur benim annem de abimde de bende de aynı geçirmiş
En yakin zamanda göreceksiniz inşallah insana 1 ay beklemesi tabi bir ömür gibi geliyordaÇok büyümüş maşallah bizde görelim artık o günleri :) Görünce içime kız doğdu bu arada :)
Ah kuzum ben değil de uçan tekmeyle uyandırmak istediğim kocam hasta oldu
Çok şükür iyi uyandım henüz bi şey yok şimdi C vitamini shot atcaz beraber. gece sonuç çıkınca salona geçiş yaptım sinirden de uyuyamadım hiç
Benim de dun akıntı rengim koyulaşmaya başladı normal beyazımsı hafif sarimsiydi dün kahverengiye yakın turuncu gibi oldu korktum kana dönecek diye de dönmedi çok şükür ama kasığım ağrıdı o da sanırım rahim genişliyor bu haftalarda onun ağrısı oldu
Bende dün 9+1 dim kasığım çok ağrıdı korktum geçen kasığım agridiginda lekelenme başlamıştı yine olacak diye de olmadı çok şükür sanırım rahim büyümeye çalışıyor o yüzden oluyor
Benim kayınvalidem dedi ki 10. Haftanın içine girince dikkat et böyle göz seyirmesi gibi karnın pıt pıt atarsa erkek olabilir dedi benim eşime hamileyken öyle olmuş bu farklı olacak erkek olacak demiş erkek oldu diyor ötekiler kızdı hiç böyle hissetmedim normal zamanlarında hissettim ama erkekte böyle oldu dikkat et bakalım sende de olacak mı dedi acaba seninki de erkek mi @monurol
Ayyyy kocaman olmuş bu minnoş yaaaay duygulandım hareket falan ediyor diyince rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dilosumm
Ben not defterine yazıyorum açık giriyorum doktora sormayı unutmıyım die ay çok sevindim ense kalınlığı çok iyi cnm risksiz ay çok şükürEvet gerçekten şimdi başlıyor sanırım
Sordum canım bi sorun olmaz zaten eriyip gidecek dedi. Zaten sadece onu sorabildim hı hı dedim dedim çıktım doktorun kapısından bütün soracaklarım kaldı
Telefonla çekecektim onu bile unuttum
Senin çikolata kistin vardı değil mi diloş?Evet gerçekten şimdi başlıyor sanırım
Sordum canım bi sorun olmaz zaten eriyip gidecek dedi. Zaten sadece onu sorabildim hı hı dedim dedim çıktım doktorun kapısından bütün soracaklarım kaldı
Evet gerçekten şimdi başlıyor sanırım
Ben telefonu unuttum direk canım işte HahahaBen not defterine yazıyorum açık giriyorum doktora sormayı unutmıyım die ay çok sevindim ense kalınlığı çok iyi cnm risksiz ay çok şükürBenimde şafak 6
Benim de çevremde erkek olanlarda çok bulantı oluyorOlabilir canım, belki anne olarak ayrıca hissetmiştir. Atma olayını bilemedim. Belki ileriki zamanda hissederiz farklılıklar.
Kız bebeklerde daha çok bulantı olur derler, anneyi yorar derler ama erkek bebeklerde de bulantı oluyormuş mesela.
Evet ya sanırım ilk olunca insan da en ufak şeyde tedirgin oluyorSanırım büyüdüğü için. İnşallah her şey yolunda içimizi ferah tutuyoruz biraz daha yatmalara devaam
Benim de çevremde erkek olanlarda çok bulantı oluyorama annemlerde de hiçbirinde olmamış bilemiyorum bende de çok bulantı oluyor bakalım ne olacak sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil
Evet ya sanırım ilk olunca insan da en ufak şeyde tedirgin oluyoraynen 3 ayı atlatan kadar yatmaya devam rabbim nasip ederse 3 hafta falan kaldı bitmesine az kaldı
3mm den sonrası riskli düşün senin ne kadar iyi çıkmışBen telefonu unuttum direk canım işte Hahaha
Aynen iyi dimi insallah bi sıkıntı yoktur bakalım haftaya da güzelce görünür insallah
Senin şafakta şu şekilde olmuş,
Şafak 6 haftaya evde kahvaltı
Benim de 9+2 oldu bugünAynen öylee az kaldı valla. Benim de 4 kaldı bitmesine bugün 8+0 olduk. Sağlıklı olsunlar da yatmak önemli değill
Gece aradı önce sen kapat goygoyu yaptık bayaartık görüntülü konuşuyoruz 2 senedir yapmıyorduk bi garip olduk
Atmadım tekme atmadım ama çok sinirliydim cimcikleyemiyorum da zaten
Kapısına bi kap su bi kap mama bırakıp uzaklaşıyorum resmen
Benim de çevremde erkek olanlarda çok bulantı oluyorama annemlerde de hiçbirinde olmamış bilemiyorum bende de çok bulantı oluyor bakalım ne olacak sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil
18 gün var gitmeme daha çoookEn yakin zamanda göreceksiniz inşallah insana 1 ay beklemesi tabi bir ömür gibi geliyorda
Benimde cuma günü acilde gördüğümde kızım diyesim geldi çok yoğun bi şekilde
Ay inşallah içimize bir bahar gelseeBenim de 9+2 oldu bugünilk 3 ay baya yavaş geçiyor gibi geldi bana ya sıkıntılı aylar olduğu için geçmek bilmiyor herhalde Allah'ın izniyle şöyle hamileligin balayı denilen 2. Trimester e geçsek çok iyi olacak
Evet ya bir de benim bulantılar daha da şiddetlendi ilaç da etki etmiyor artık neredeyse:))) Eee hak etmiş korona olacak zaman mı şimdi. Haklısın zaten bu hormonlar tavan. Ben de aslında eskiler aklıma geliyor bir dalma efekti gösteriyorum da hamilelik sağolsun, alttan alıp ölü taklidi yapıyor koca kişisi.
Ya ne değişken bişey bu durumlar...
Benim de 1.5 hafta kadar bulantılarım vardı geçti şükür, inşallah herşey yolundadır. Yarın doktor kontrolüm yavaş yavaş heyecan yükleniyorum :)
Cinsiyet benim de umurumda değil. Sağlıklı hayırlı evlat olsun.
Zaten onedio da bir cinsiyet partisi yapan çifti gördüm sabah.
Adam kızı olacağını öğrendi elindekini yere filan attı, böyle hödükcüklere de çocuk doğuruyorlar ya. Baba olacak bir de sinir oldum.
Evet adi kadar tatlı olmasa daaSenin çikolata kistin vardı değil mi diloş?
Aynen canım Allah saglik sıhhat versin gerçekten özellikle bebislerimize bisey olmasın insallahhÇok şükür sorun cıkarmasındaYaa çok sevindim ama iyi olalım hepimiz bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsuun ay bende öyleyim en iyisi bir deftere not tutmak sanırım. Cinsiyet tahminii yaptı mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?