2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Havalar soğudu dikkat etmek lazım kendimize ya ben sürekli yatış modundayim artık hiç dışarı çıkmıyorum bir dün acile ignemi vurdurmaya gittim tabi hasta olacaksak her türlü oluruz da biz güçlüyüz yeneriz herşeyi Allah'ın izniyle

Evet adi kadar tatlı olmasa daa

Aynen canım Allah saglik sıhhat versin gerçekten özellikle bebislerimize bisey olmasın insallahh
Yapmadı canım haftaya ikili testte tahmin yaparım dedi

Ay benim doktorum 1 ay sonra geldiğinde çocuk gösterirse kendini tahmin yaparım dedii ay her evresi mi heyecanlı olur Rabbim isteyen herkese yıllarca aylarca deneyipte kavuşamayanlara nasip etsin bu duyguları kimseyi bu güzel duygularla imtihan etmesin ya

Aynen dikkat etmekte fayda var. Ay nasipse bir daha ki bu bi sıcak bi soğuk havalarınaa sırayla bebişlerimizi kucağımıza alcaz

Evet adi kadar tatlı olmasa daa
Ben o pis hastalıktan neler yaşadım, Allah uzak etsin. Düşmanıma bile vermesin.
Bu kistin düşmanı da bizim bebişler. Koruyucu şövalyeler :)
Onlar büyüyecek kistler küçülecek, sonrasında tertemiz yumurtalıklar ve rahim inşallah :)

Bi git canım içinde kalmamış olur valla ben tabi şok olmuştum kalp atışına gidecektim bi kaç güne beklemesi çok zor gelmişti
Gitçem yarın koydum kafama diloş tam olarak kaç haftlıkken girmiş olacaksın ikili teste merak ettim
Geçmişş olsun inşallah sana geçmez. Tabi simdiden önlem almakta fayda var bol bol sağlıklı şeyler tüket
Aynen kuzum sağolasın. Bağışıklığımızı arttırmamız lazım bu dönem özellikle Hepimiz dikkat edelim
Benimki de demin anneme şikayet ediyo bana kötü davranıyor diye dedim normalde pamuklara sarıp bakıyorum ama covid olmayacaktın
Benim de bulantılarım hafifledi yeniden. yok gibi ya bi kaç gündür. güzel bence böyle. İyidir kötüdür diyenlere hiç aldırmıyorum herkesin gebeliği farklı sonuçta :)
anlattığınız video canlandı gözümde izlemesem de. İşte bir tarafta da böyle adamlar var. Allah hepimizi korusun böylesinden cidden. Evlat sahibi olmayı da kolay sanıyorlar herhalde…

Maşallah canım sağlıkla büyüsün

Valla benim bulantım yok ama bel ağrılarım var ara ara. Annelik daima evhamlanmak galiba, inşallah hepimiz güzel sonuçlarla burada sevinçlerimizi paylaşırız.
Fark ettim şok oldu kadıncağız. Ne diyelim Allah herşeyin hayırlısını versin.

Bak içime su serptin şimdi :) Bulantılarımın hayatımdan gidişine tam oh çekmiştim acabalara düşmeye başladım, neyse herşey yolunda olsun da başka bişey istemem. Bulantının gelişi dert gidişi dert. :)
Evlat sahibi olmayı kolay sanmaları, evlat ayrımı yapmaları ayrı, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Hamileliği kolay zanneden bir hödük işte.

Bende de var onlardan umutluyum ben de hafifler biter gider diye.
Sonuçta kimisi 9 ay bulantı yaşamıyor bile
bu adamların bu yüzeysellikleri çok kötü. eşimle izleyip saydık baya peşinden

3mm den sonrası riskli düşün senin ne kadar iyi çıkmış Yoktur canım çok mutlu oldum inan kendim duymuş gibi. Haftaya evde kahvaltı ahahahahahaha
Sagolasin canım ya insallah sizlerden de güzel haberler alırız allahin izniyle insallahh
Evet bebisi gördükten sonra kahvaltı

Oyyy maşallah yaa. Annesi mercimek artık kocaman olmuş. Yeni isim bulmamız lazım artık ona :)) Benimde çarşamba günü randevum, Seninkini görünce bende çok heyecanlandım şimdi. Bizde gittiğimizde inşallah 11+1 olacağız. Cinsiyetini söyler mi diye merak ediyordun, bi tahminde bulundu mu doktorun?

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dünden beri grip olmuşum sesim iyice kalınlaştı ve az önce affedersiniz akıntının koktuğunu farkettim grip ya da enfeksiyondandır değil mi

Kızlar oruç tutmak hakkında hiç doktorunuzla konuştunuz mu. Bebeklerin sağlığı herşeyden önemli sonuçta ama fikir duymak açısından soruyorum
Ya bende çok çok kararsızım zaten zayıf hamile kaldım acaba bebisi etkiler mi diyorum çünkü çok acıkıyorum sürekli az az sık sık yiyorum gün içinde

18 gün var gitmeme daha çoook olsun burda güzel haberleri görüp mutlu oluyor insan. inşallah gönlünden geçen olur :)
Gerçekten beklemesi cok zor oluyor ya daha hissetmiyoruz ya bi de ne oldu ne bitti icerde bilmiyoruz. Su gibi akıp geçsin zaman inşallah

Aynen dikkat etmekte fayda var. Ay nasipse bir daha ki bu bi sıcak bi soğuk havalarınaa sırayla bebişlerimizi kucağımıza alcaz
Ay evett Allahım nasip ederse gorucez o günleri yaa
Evet ya benim de dun bugün kasığım çok ağrıyor geçen acile gittiğim gibi ama lekelenme falan olmayınca dedim bu haftalarda rahim büyüdüğü için ağrılar normalmiş öyle avutuyorum kendimi inşallahhhh
Amiin gerçekten rabbim hayırlısını versin
merhabalar herkese bugün kontrolüm vardı 9+2 yine vajinal bakıldığı için çok net gördüm bebeğimi hareketlerini bile izledim ilk defa çok duygulandım
Ayyy hadi gözün aydın canım aynıyız seninle bende Çarşamba gidicem nasipse bende karından bakılıyor da hareketlerini görür muyum bilmiyorum sende hep vajinal mi bakıyor doktorun acaba
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dünden beri grip olmuşum sesim iyice kalınlaştı ve az önce affedersiniz akıntının koktuğunu farkettim grip ya da enfeksiyondandır değil mi
İdrarda enfeksiyon vardır o koku yapar ama bı doktora git çünkü bende de idrarda enfeksiyon çıktı doktor toz antibiyotik sanırım ondan yazmıştı idrar yolu enfeksiyonu önemli diye biliyorum

Ya bende çok çok kararsızım zaten zayıf hamile kaldım acaba bebisi etkiler mi diyorum çünkü çok acıkıyorum sürekli az az sık sık yiyorum gün içinde
Bende de durum aynı çok sık acıkıyorum eğer bişeyler yemezsem kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. Bu yaşıma kadar orucumu hiç bırakmadım ama bu sene galiba çok üzülerek tutamayacağım. Fenomen bi doktorun canlı yayını izlemiştim. Orucu soranlar oldu. Kendinizi iyi hissediyorsanız tutabilirsiniz dedi. Artık herkes kendi durumuna göre karar verecek

Ya cevremde daha küçük 3 ay olduğu için tut diyorlar son aylarda daha zormuş ama ne bileyim bebeği etkiler mi acaba bu kadar ac kalmam ona emin olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…