Havalar soğudu dikkat etmek lazım kendimize ya ben sürekli yatış modundayim artık hiç dışarı çıkmıyorum bir dün acile ignemi vurdurmaya gittim tabi hasta olacaksak her türlü oluruz daAy inşallah içimize bir bahar gelseedün grip olacak gibi hissettim kendimi biraz ateşim çıktı filan eşime diyorum covid, kaşıntı kabarma krizleri, kanama gelsin gelsin gripte gelsin biz bebeğimizle onuda yeneriz diye
Evet adi kadar tatlı olmasa daa
Aynen canım Allah saglik sıhhat versin gerçekten özellikle bebislerimize bisey olmasın insallahh
Yapmadı canım haftaya ikili testte tahmin yaparım dedi
Havalar soğudu dikkat etmek lazım kendimize ya ben sürekli yatış modundayim artık hiç dışarı çıkmıyorum bir dün acile ignemi vurdurmaya gittim tabi hasta olacaksak her türlü oluruz dabiz güçlüyüz yeneriz herşeyi Allah'ın izniyle
Ben o pis hastalıktan neler yaşadım, Allah uzak etsin. Düşmanıma bile vermesin.Evet adi kadar tatlı olmasa daa
Gitçem yarın koydum kafamaBi git canım içinde kalmamış olur valla ben tabi şok olmuştum kalp atışına gidecektim bi kaç güne beklemesi çok zor gelmişti
Aynen kuzum sağolasın. Bağışıklığımızı arttırmamız lazım bu dönem özellikleGeçmişş olsun inşallah sana geçmez. Tabi simdiden önlem almakta fayda var bol bol sağlıklı şeyler tüket
Benimki de demin anneme şikayet ediyo bana kötü davranıyor diye:))) Eee hak etmiş korona olacak zaman mı şimdi. Haklısın zaten bu hormonlar tavan. Ben de aslında eskiler aklıma geliyor bir dalma efekti gösteriyorum da hamilelik sağolsun, alttan alıp ölü taklidi yapıyor koca kişisi.
Ya ne değişken bişey bu durumlar...
Benim de 1.5 hafta kadar bulantılarım vardı geçti şükür, inşallah herşey yolundadır. Yarın doktor kontrolüm yavaş yavaş heyecan yükleniyorum :)
Cinsiyet benim de umurumda değil. Sağlıklı hayırlı evlat olsun.
Zaten onedio da bir cinsiyet partisi yapan çifti gördüm sabah.
Adam kızı olacağını öğrendi elindekini yere filan attı, böyle hödükcüklere de çocuk doğuruyorlar ya. Baba olacak bir de sinir oldum.
Maşallah canım sağlıkla büyüsünİlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
İlk dediki güzel görüntü alabilirsem şimdi bakarım ikili test için olmazsa haftaya gelirsin dedi. İlk minnoş uyuyodu hiç kıpırdamadan duruyordu öylesonra şımarık bakıldığını anladı başladı kaymaya
Elini kolunu gördüm birden hareket etmeye başladı kıpır kıpır doktor maşallah çok hareketli güzel dedi
11+2ydim bugün 11+4 çıktı ense kalinligina bakti 1.13 çıktı o da normalmiş herhalde
Valla benim bulantım yok ama bel ağrılarım var ara ara. Annelik daima evhamlanmak galiba, inşallah hepimiz güzel sonuçlarla burada sevinçlerimizi paylaşırız.Evet ya bir de benim bulantılar daha da şiddetlendi ilaç da etki etmiyor artık neredeysecevremdekiler de doktorları mide bulantısı olması çok iyi bebek sağlıklı değerler güzel yükseliyor anlamına geliyor falan diyorlarmış tabi bazı kişiler sağlıklı olduğu halde bulanmayabiliyor o ayrı diyorlar da bilmiyorum bence kişiye bağlı bulantı ya
Ben de Çarşamba gidicemkocaman olmuşlardır görmeyeli yaa
O cinsiyet partisini bende gördüm gerçekten çok sinirlerim bozuldu ya kızin da yüzü düştü farkettin mi bilmiyorum ama yazık gerçekten Allah o doğacak bebeğe yardım etsin
Bak içime su serptin şimdi :) Bulantılarımın hayatımdan gidişine tam oh çekmiştim acabalara düşmeye başladım, neyse herşey yolunda olsun da başka bişey istemem. Bulantının gelişi dert gidişi dert. :)Benimki de demin anneme şikayet ediyo bana kötü davranıyor diyededim normalde pamuklara sarıp bakıyorum ama covid olmayacaktın
Benim de bulantılarım hafifledi yeniden. yok gibi ya bi kaç gündür. güzel bence böyle. İyidir kötüdür diyenlere hiç aldırmıyorum herkesin gebeliği farklı sonuçta :)
anlattığınız video canlandı gözümde izlemesem de. İşte bir tarafta da böyle adamlar var. Allah hepimizi korusun böylesinden cidden. Evlat sahibi olmayı da kolay sanıyorlar herhalde…
Maşallah annesimerhabalar herkese bugün kontrolüm vardı 9+2 yine vajinal bakıldığı için çok net gördüm bebeğimi hareketlerini bile izledim ilk defa çok duygulandım
Bende de var onlardan umutluyum ben de hafifler biter gider diye.Ben o pis hastalıktan neler yaşadım, Allah uzak etsin. Düşmanıma bile vermesin.
Bu kistin düşmanı da bizim bebişler. Koruyucu şövalyeler :)
Onlar büyüyecek kistler küçülecek, sonrasında tertemiz yumurtalıklar ve rahim inşallah :)
Sonuçta kimisi 9 ay bulantı yaşamıyor bileBak içime su serptin şimdi :) Bulantılarımın hayatımdan gidişine tam oh çekmiştim acabalara düşmeye başladım, neyse herşey yolunda olsun da başka bişey istemem. Bulantının gelişi dert gidişi dert. :)
Evlat sahibi olmayı kolay sanmaları, evlat ayrımı yapmaları ayrı, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Hamileliği kolay zanneden bir hödük işte.
Sagolasin canım ya insallah sizlerden de güzel haberler alırız allahin izniyle insallahh3mm den sonrası riskli düşün senin ne kadar iyi çıkmışYoktur canım çok mutlu oldum inan kendim duymuş gibi. Haftaya evde kahvaltı ahahahahahaha
Oyyy maşallah yaa. Annesi mercimek artık kocaman olmuş. Yeni isim bulmamız lazım artık ona :)) Benimde çarşamba günü randevum, Seninkini görünce bende çok heyecanlandım şimdi. Bizde gittiğimizde inşallah 11+1 olacağız. Cinsiyetini söyler mi diye merak ediyordun, bi tahminde bulundu mu doktorun?İlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
İlk dediki güzel görüntü alabilirsem şimdi bakarım ikili test için olmazsa haftaya gelirsin dedi. İlk minnoş uyuyodu hiç kıpırdamadan duruyordu öylesonra şımarık bakıldığını anladı başladı kaymaya
Elini kolunu gördüm birden hareket etmeye başladı kıpır kıpır doktor maşallah çok hareketli güzel dedi
11+2ydim bugün 11+4 çıktı ense kalinligina bakti 1.13 çıktı o da normalmiş herhalde
Ya bende çok çok kararsızım zaten zayıf hamile kaldım acaba bebisi etkiler mi diyorum çünkü çok acıkıyorum sürekli az az sık sık yiyorum gün içindeKızlar oruç tutmak hakkında hiç doktorunuzla konuştunuz mu. Bebeklerin sağlığı herşeyden önemli sonuçta ama fikir duymak açısından soruyorum
Gerçekten beklemesi cok zor oluyor ya daha hissetmiyoruz ya bi de ne oldu ne bitti icerde bilmiyoruz. Su gibi akıp geçsin zaman inşallah18 gün var gitmeme daha çoookolsun burda güzel haberleri görüp mutlu oluyor insan. inşallah gönlünden geçen olur :)
Ay evett Allahım nasip ederse gorucez o günleri yaaAynen dikkat etmekte fayda var. Ay nasipse bir daha ki bu bi sıcak bi soğuk havalarınaa sırayla bebişlerimizi kucağımıza alcaz
Evet ya benim de dun bugün kasığım çok ağrıyor geçen acile gittiğim gibi ama lekelenme falan olmayınca dedim bu haftalarda rahim büyüdüğü için ağrılar normalmiş öyle avutuyorum kendimiValla benim bulantım yok ama bel ağrılarım var ara ara. Annelik daima evhamlanmak galiba, inşallah hepimiz güzel sonuçlarla burada sevinçlerimizi paylaşırız.
Fark ettim şok oldu kadıncağız. Ne diyelim Allah herşeyin hayırlısını versin.
Ayyy hadi gözün aydın canım aynıyız seninle bende Çarşamba gidicem nasipse bende karından bakılıyor da hareketlerini görür muyum bilmiyorummerhabalar herkese bugün kontrolüm vardı 9+2 yine vajinal bakıldığı için çok net gördüm bebeğimi hareketlerini bile izledim ilk defa çok duygulandım
İdrarda enfeksiyon vardır o koku yapar ama bı doktora git çünkü bende de idrarda enfeksiyon çıktı doktor toz antibiyotik sanırım ondan yazmıştı idrar yolu enfeksiyonu önemli diye biliyorumKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dünden beri grip olmuşum sesim iyice kalınlaştı ve az önce affedersiniz akıntının koktuğunu farkettim grip ya da enfeksiyondandır değil mi
Bende de durum aynı çok sık acıkıyorum eğer bişeyler yemezsem kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. Bu yaşıma kadar orucumu hiç bırakmadım ama bu sene galiba çok üzülerek tutamayacağım. Fenomen bi doktorun canlı yayını izlemiştim. Orucu soranlar oldu. Kendinizi iyi hissediyorsanız tutabilirsiniz dedi. Artık herkes kendi durumuna göre karar verecekYa bende çok çok kararsızım zaten zayıf hamile kaldım acaba bebisi etkiler mi diyorum çünkü çok acıkıyorum sürekli az az sık sık yiyorum gün içinde
Ya cevremde daha küçük 3 ay olduğu için tut diyorlar son aylarda daha zormuş ama ne bileyim bebeği etkiler mi acaba bu kadar ac kalmam ona emin olsamBende de durum aynı çok sık acıkıyorum eğer bişeyler yemezsem kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. Bu yaşıma kadar orucumu hiç bırakmadım ama bu sene galiba çok üzülerek tutamayacağım. Fenomen bi doktorun canlı yayını izlemiştim. Orucu soranlar oldu. Kendinizi iyi hissediyorsanız tutabilirsiniz dedi. Artık herkes kendi durumuna göre karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?