2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim doktordan çok memnunum ya Allah razı olsun ondan gerçekten çok iyi biri bakalım bu gidişte ne zaman cagiracak beni
İkili test yaptiracaksan ona göre çağırabilir kuzum bahaneyle bi daha görmüş olucaz gerçi sen daha sık gidiyorsun

Eveett battaniyesini gördüm çok beğendim hatta. Bakayım bende hemen.
aynen benim aldıklarım da hep ara renkler. Bebeği olan arkadaşlara soruyorum işte neler lazım oluyor vs. diye yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Şu nohut battaniyeler var onları çok övüyorlar kullananlar evde örtüyorlarmış çok kalın değil bende ondan aldım. Daha alınacak tabi. Bir de el örgüsü yaparım inşallah. Şu sınavlarımı bir atlatayım da ders çalışıyorum bu ara sürekli, işten fırsatım oldukça.
biz sizi takip ediyoruz zaten, senin muayenen oluyor bir iki gün sonra benim. Doktora giderken fikrim oluyor sayende :))
aminn, inşallah keyifli kısımlarına geliyoruz :)

İkili test yaptiracaksan ona göre çağırabilir kuzum bahaneyle bi daha görmüş olucaz gerçi sen daha sık gidiyorsun
Bilmiyorim ki kararsızım ama bazen cinsiyet de belli oluyormus ya orada merak ettim o yüzden yaptırsam mi diye evet biraz sık gidiyorum bı yandan iyi bı yandan kötü ne bileyim

bence tutmayin. hamililelik demek bol bol su tuketimi demek. orucumuzu artik daha sonra kazaya birakicaz hanimlar

Anladım canım çok teşekkür ederim yarın gidicem

bu grubun bide kasim ayi anneleri ne zaman ailir bilginiz var mi?

Nohut battaniye hangisi ki bi bakmalı müslin örtü de kullanışlı oluyor bebek arabasına örtmeye veya alt alırken falan 2 tane aldım bakalim
Hadi sınavların bebisinin şansına çok güzel geçsin inşallah
Cinsiyeti öğrendik mi tamamen açılırız artık

Bilmiyorim ki kararsızım ama bazen cinsiyet de belli oluyormus ya orada merak ettim o yüzden yaptırsam mi diye evet biraz sık gidiyorum bı yandan iyi bı yandan kötü ne bileyim
Bende kararsızdim canım ama bugün mesela ense kalinligina bi baktı, Allah korusun yüksek olsa biraz yine telaslanicaz ikili test olmasa bile. Bi de güzelce görünsün bakılsın herseyi diye de istedim bisey çıksa elbet üzülürüm ama aldırma gibi bi niyetim yok.
Sadece daha uzun daha detaylı bakılsın diye istedim ben
Aynen kanama açısından kötü tabiki inşallah kesilecek ve sende 1 ay bekleme süresine gececeksin o zamanda sıkıldım deme bak
Allah korusun bebişlerimizi bisey olmasında ayda 1 git valla

bak nohut battaniye dediklerini ekledim. evet müslinler hayat kurtarıcı diyorlar. Ben de aldım bir tane. Onların sayısını artırmak için Bim indirimlerini bekliyorum açıkçası epey uygun oluyo :)) ooo hemde nasıl :))

Eklentiler

• Adsız.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 39
Heh tamam biliyorum bunları
Bende pike gibi aldım bi de ama daha alınır sapsiklerin ihtiyacı bitmez
Evet oraya falan arada geliyor bende arada kontrol edip alıcam inşallah

Çok geçmiş olsun minnoş, ama çok haklısın ben de sürekli dikkat et diye tembihliyorum ve hiç dikkat ettiğini düşünmüyorum.
E şimdi hastaneye gidemeyecek misin?

bence tutmayin. hamililelik demek bol bol su tuketimi demek. orucumuzu artik daha sonra kazaya birakicaz hanimlar
Şimdi annemle konustum bu konuyu oda tutma dedi. Bide benimki lekenlenmeli yatmalı filan geçiyor. Aynen öyle yapcaz artık ilerde 1-2 gün diye diye tutarız

Gözün aydın minnoşuum . Nasıldı nasıldı anlatsanaa?
Sagolasin yavrumm daha güzelleri sizlere nasip olsun insallahh
Yavrum valla herseyi unuttum telefonla çekmeyi bile. Aklımdaki herseyi de unuttum sormayı
Ense kalinligina baktı 1.13 çıktı şükür canım sonra kalp atışını dinletti o da 160 çıktı çok hızlı gidiyor maşallah 1 ay önce 144dü
11+2ydim 11+4 çıktı minnoş yarım saat önceden çikolata yemiştim ilk bakarken yatıyordu bi güzel kıpırdamadan son dk bi hareketlendi hızlı hızlı simarik doktorda şaşırdı
Haftaya da ikili teste çağırdı bakalım canım bi ara bacak arasına baktı bende tabi dikkatle bakıyorum hiç bisey yoktu
Haftaya ikili testte bakarız ayrıntılı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…