2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hee baya kullanmissin benim doktor prilam i cogaltmadi ya gece yatmadan 2 tane iç geçmezse zofer al onunla beraber kullan dedi de bende bu kadar fazla ilaç sokmayayim bünyeye zararlı değil dense de ilaç sonuçta bende midem bulana bulana geçiriyorum günleri neyse ki 12. Haftanın bitmesine şunun şurasında 3 haftacik kaldı diye kendimi avutuyorum

Evet canım baya kullanımış oldum o da beni baya yamulttu. Katılıyorum zararsız olsa bile ilaç ilaçtır hele ki senin 2-3 haftan kalmış sonrası daha kolay olacaktır. Benim diğer gebeliklerimde 12.haftaya basar basmaz bulantı biterdi dilerim bunda da aynı şey olur

Yaa gelin hanımında ismi güzelmiş çocuklar çok tatlı ya

Hareketlerini sayacağız, bu seferde diyeceğiz ki ya bugün şu kadar hareket etti ama şu kadar olması gerekiyordu.

Ben de üçlü testi sırf detaylı görmek için istiyorum.
Aynen birde onları kafaya takicaz artık doğurana kadar
İkiliyi yaptır kuşum o zaman o yapıldıktan sonra yapılmıyor mu? Pekte bilgim yokta

Benim ilki erkek öyle atardı doğru demiş kayınvalideniz Bugün 10+0 ım bugün itibariyle daha çok atmaya başladı böyle seğirme gibi

Aynen birde onları kafaya takicaz artık doğurana kadar
İkiliyi yaptır kuşum o zaman o yapıldıktan sonra yapılmıyor mu? Pekte bilgim yokta
Şart değilmiş bebeğim, ikili olmasa da üçlü yaptırılabiliyor ama belki hepsini de yaptırırım, doktorcuğumla bir istişare edeceğiz bu konuda. Diloş 8,5 saat kaldı Diloş.

Şart değilmiş bebeğim, ikili olmasa da üçlü yaptırılabiliyor ama belki hepsini de yaptırırım, doktorcuğumla bir istişare edeceğiz bu konuda. Diloş 8,5 saat kaldı Diloş.
Ayy saatleri sayiyor ya sapsigimm az kaldı azz göreceksin minnosunu hemde çok güzel bi şekilde
Bak yarın o mutlulukla benim yerime de gez olur mu ?
Birde her detayı istiyorum bak bende meraktan çatlarım burda

Ben de kız olursa nil koycam erkek kartal :)

Ayy saatleri sayiyor ya sapsigimm az kaldı azz göreceksin minnosunu hemde çok güzel bi şekilde
Bak yarın o mutlulukla benim yerime de gez olur mu ?
Birde her detayı istiyorum bak bende meraktan çatlarım burda
Çok az kaldııı. Ya sinema dedik ama ben sinemada bu bulantıyla nasıl duracağım onu bilemedim, hafifletecek yiyecekler almalıyım yanıma.

Ama ben o detayların çoğunu unutuyorum ve ultrason fotosunda da yazmıyor bizimki biliyorsun.

Tek bildiğim çubuk kraker canım yağsız tuzsuz yine en iyisi o belki keyifle guzel geçer belli olmaz
Evet yazmıyordu biliyorum ama doktor bakarken söylemiyor mu yavrum şu boyu şu vs. Falan diye? Söyler bence şimdi

Bende zor uzun isim sevmiyorum ayçin nil istiyordum uzun olur diye sanırım tek koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…