2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok haklısın minnoşum, maskeni tak dezenfektanını al git, bir şey olmaz Allahın izniyle, tam hasret bitti derken olmamalıydı buu, yavrunu gör gel neler çektik bugünleri görebilmek için.

Kızlar selam 7+3üm. Ama böyle sarı akıntılarım geliyor ama kaşıntı yanma ya da herhangi bir durum yok sadece akıntım sarımsı gibi sizde de böyle mi
Benden de sarımsı akıntı geliyor hatta geçen lekelenme yaşadığım için onun devamı mi diye düşünüyorum da ama bu ara hep öyle geliyor sarı akıntı
Amiin inşallah hayırlı haberlerle döneriz Allah'ın izniyle ay evet çok heyecanlı zamanlar Allah'ın izniyle

Evet canım belirsizlik insanı mahvediyor hissedemiyoruz da daha yoksa ona göre içimiz rahatlardi yine.
Biliyorum canım öyle kisi çok var senin kararın dediğin gibi ben bebek biraz daha bakılsın diye istedim sırf❤

Hangi gündü canım benim fotosunu bekliyoruz bak

Kızlar selam 7+3üm. Ama böyle sarı akıntılarım geliyor ama kaşıntı yanma ya da herhangi bir durum yok sadece akıntım sarımsı gibi sizde de böyle mi
Benim de aynı şekilde kaşıntı veya yanma yok ama akıntı devam ediyor, geçen hafta tahliller temiz çıktı enfeksiyon yok doktor beyaz-sarı rahatsızlık vermeyen akıntı normal dedi, su içmemi tavsiye etti.

valla ben de diyorum azar azar tutarim diye ama, sonra emzirme donemi baslayacak, belki 2. cocuk seruveni baslayacak, vs vs. bazen diyorum nasil kaza yapicam bu kadar gunu ama hayirlisi

Tutarız tutarız Allahın izniyle minikler büyüsün sağlıkla ondan sonra tuturuz inşallah

Kızlar merhaba. Prilam bana çok ters etki yaptı hepten halsiz düştüm, yataktan çıkamıyordum ve bulantılara rağmen bırakmaya karar verdim. Son çare eczaneden bulantıya karşı bileklik aldım, psikolojik midir nedir ama etkisini gördüm, eczacıya sordum bir zararı yok dedi belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim.

Prilam uzun süreli mi kullandin acaba yoksa ilk günler mi öyle yaptı bende ilk bı kaç gün yataktan kalkamiyordum sonra alıştı vücut şuan bir sıkıntı yapmıyor bende

Hareketlerini sayacağız, bu seferde diyeceğiz ki ya bugün şu kadar hareket etti ama şu kadar olması gerekiyordu.

Ben de üçlü testi sırf detaylı görmek için istiyorum.

He iyi o zaman benimde rahatsız edici boyutta değil ama insan yine bi panik yapıyor

Prilam uzun süreli mi kullandin acaba yoksa ilk günler mi öyle yaptı bende ilk bı kaç gün yataktan kalkamiyordum sonra alıştı vücut şuan bir sıkıntı yapmıyor bende
Yaklaşık 2 hafta kullandım ilk başta yatmadan önce 2 tane iç demişti doktorum ertesi güne de etki eder diye fakat bana etmedi, bu sefer sabah öğle akşam ve yatmadan önce birer tane iç dedi bu sefer hepten kötü oldum sonra azalttım ama yine baş ağrısı ve halsizlik yaptı. İki gündür içmiyorum, bileklik dışında birşey kullanmıyorum canım ama bakalım bu bileklik ne kadar işe yaramaya devam edecek.

Kızlar durun imzama bakmak için bu mesajı atıyom eheh
Kasım anneleri bile açılmış bu kendimi iyi hissettirdi büyüyoz mu ne :)
Mide bulantım baya azaldı şükür yüzüme bi güzellik nur indi maşallah gene oğlum mu olcak yoksa ya :)
Başta kız hissediyodum sonradan erkektir ya ben kim kız doğurmak kim oldum :) abisi de kız olsun adı da nil olsun diyor nil de kreşteki sevdası lsksksnjd daha isim hiç düşünmedim zati..
Bir de sağ kasık ağrısı bazen yürümeme bile izin vermiyo bazen de olmuyor öyle işte..
Hadi eyvallah balık yiyin ceviz yiyin su için süt için kamu spotu :)

Ya ne tatlısıııın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…