- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.507
- 548
Nifty testini kaçıncı haftada yapıyorlar birde ne kadar verdiniz acabaBizim isimlerimiz hazır cinsiyet bekliyoruz ay kızlar ben 12. Haftamda gitcem tahmin eder mi acaba o tahmin edemezse nifty de öğrencez zaten
Çok haklısın minnoşum, maskeni tak dezenfektanını al git, bir şey olmaz Allahın izniyle, tam hasret bitti derken olmamalıydı buu, yavrunu gör gel neler çektik bugünleri görebilmek için.Defalarca uyardım da Maske takmıyoruz ki diyordu ağzını yaya yaya
Kuzum şimdilik ben iyiyim yarın yine de bi gidip baktırmak istiyorum fikrim değişmezse. Zaten nefesimi tuta tuta geldim bu güne boğulurum 1 hafta daha gidemezsem başağımlekelenmeler filan tam gaz devam ediyor görmem lazım artık
valla çok çektim, inşallah iyi uyanırsam yarın da gideceğim :)Çok haklısın minnoşum, maskeni tak dezenfektanını al git, bir şey olmaz Allahın izniyle, tam hasret bitti derken olmamalıydı buu, yavrunu gör gel neler çektik bugünleri görebilmek için.
Benden de sarımsı akıntı geliyor hatta geçen lekelenme yaşadığım için onun devamı mi diye düşünüyorum da ama bu ara hep öyle geliyor sarı akıntıKızlar selam 7+3üm. Ama böyle sarı akıntılarım geliyor ama kaşıntı yanma ya da herhangi bir durum yok sadece akıntım sarımsı gibi sizde de böyle mi
Amiin inşallah hayırlı haberlerle döneriz Allah'ın izniyleBende kararsızdim birden gün almış oldum
Hadi inşallah hayırlı haberlerle döneriz bebisimizi görmüş oluruz sadece canım digerlerine takılmayalım allahin izniyle
Evet beklemesi çok zor ama artık hareketlerini hissetmeye baslicaz ondan sonrası hareket ediyor diye daha rahat beklemiş oluruz
Evet canım belirsizlik insanı mahvediyor hissedemiyoruz da daha yoksa ona göre içimiz rahatlardi yine.İnşallah kuzuşum, haftalardır belirsizlik yedi bitirdi, artık ne olacaksa olsun gideyim göreyim.Doktorumuz sağ olsun her seferinde hatırlatıyor video çekmeyi unutmayın diye.
İkili testte sıkıntılı çıkıpta sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kadın var, 9 ay boş yere ağlarım biliyorum. Neyse bakalım, canım daktırımla beraber karar vereyim buna.
Tamam o zaman canım oturma odası olan kısma bebisinin eşyalarını koyarsın sende o zamanAynen öyle benimde yatak odası ve salon takımı dışında bir eşyam yok
Hangi gündü canım benim fotosunu bekliyoruz bakBenden de sarımsı akıntı geliyor hatta geçen lekelenme yaşadığım için onun devamı mi diye düşünüyorum da ama bu ara hep öyle geliyor sarı akıntı
Amiin inşallah hayırlı haberlerle döneriz Allah'ın izniyleay evet çok heyecanlı zamanlar Allah'ın izniyle
Ayy senin şafak doğan güneş bugündü doğruuAh tatlış keşke, benimki yarın.
Benim de aynı şekilde kaşıntı veya yanma yok ama akıntı devam ediyor, geçen hafta tahliller temiz çıktı enfeksiyon yok doktor beyaz-sarı rahatsızlık vermeyen akıntı normal dedi, su içmemi tavsiye etti.Kızlar selam 7+3üm. Ama böyle sarı akıntılarım geliyor ama kaşıntı yanma ya da herhangi bir durum yok sadece akıntım sarımsı gibi sizde de böyle mi
valla ben de diyorum azar azar tutarim diye ama, sonra emzirme donemi baslayacak, belki 2. cocuk seruveni baslayacak, vs vs. bazen diyorum nasil kaza yapicam bu kadar gunu ama hayirlisi
Çarşamba bir aksilik olmazsa canım atarımHangi gündü canım benim fotosunu bekliyoruz bak
Prilam uzun süreli mi kullandin acaba yoksa ilk günler mi öyle yaptı bende ilk bı kaç gün yataktan kalkamiyordum sonra alıştı vücut şuan bir sıkıntı yapmıyor bendeKızlar merhaba. Prilam bana çok ters etki yaptı hepten halsiz düştüm, yataktan çıkamıyordum ve bulantılara rağmen bırakmaya karar verdim. Son çare eczaneden bulantıya karşı bileklik aldım, psikolojik midir nedir ama etkisini gördüm, eczacıya sordum bir zararı yok dedi belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim.
Hadi bakalım minnos guzel poz versinÇarşamba bir aksilik olmazsa canım atarım
Kemal Sunal geldi aklıma, şunun şurasında salıya ne kaldı ki?Ayy senin şafak doğan güneş bugündü doğruubitti bitti seninde ne kaldı yarına
Hareketlerini sayacağız, bu seferde diyeceğiz ki ya bugün şu kadar hareket etti ama şu kadar olması gerekiyordu.Evet canım belirsizlik insanı mahvediyor hissedemiyoruz da daha yoksa ona göre içimiz rahatlardi yine.
Biliyorum canım öyle kisi çok var senin kararın dediğin gibi ben bebek biraz daha bakılsın diye istedim sırf❤
He iyi o zamanBenim de aynı şekilde kaşıntı veya yanma yok ama akıntı devam ediyor, geçen hafta tahliller temiz çıktı enfeksiyon yok doktor beyaz-sarı rahatsızlık vermeyen akıntı normal dedi, su içmemi tavsiye etti.
Yaklaşık 2 hafta kullandım ilk başta yatmadan önce 2 tane iç demişti doktorum ertesi güne de etki eder diye fakat bana etmedi, bu sefer sabah öğle akşam ve yatmadan önce birer tane iç dedi bu sefer hepten kötü oldum sonra azalttım ama yine baş ağrısı ve halsizlik yaptı. İki gündür içmiyorum, bileklik dışında birşey kullanmıyorum canım ama bakalım bu bileklik ne kadar işe yaramaya devam edecek.Prilam uzun süreli mi kullandin acaba yoksa ilk günler mi öyle yaptı bende ilk bı kaç gün yataktan kalkamiyordum sonra alıştı vücut şuan bir sıkıntı yapmıyor bende
Ya ne tatlısıııın.Kızlar durun imzama bakmak için bu mesajı atıyom eheh
Kasım anneleri bile açılmış bu kendimi iyi hissettirdi büyüyoz mu ne :)
Mide bulantım baya azaldı şükür yüzüme bi güzellik nur indi maşallah gene oğlum mu olcak yoksa ya :)
Başta kız hissediyodum sonradan erkektir ya ben kim kız doğurmak kim oldum :) abisi de kız olsun adı da nil olsun diyor nil de kreşteki sevdası lsksksnjd daha isim hiç düşünmedim zati..
Bir de sağ kasık ağrısı bazen yürümeme bile izin vermiyo bazen de olmuyor öyle işte..
Hadi eyvallah balık yiyin ceviz yiyin su için süt için kamu spotu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?