Bi kızçeyle siftahı yapıcam gibi geliyor hadi bakalım bu sene bi de kız senesi gibiEveet çoğunluk 3-4 haftaya peşinden geliyor
Kraker alırım, maden suyu alırım idare etmeye çalışırım bakalım.Tek bildiğim çubuk kraker canım yağsız tuzsuz yine en iyisi o belki keyifle guzel geçer belli olmaz
Evet yazmıyordu biliyorum ama doktor bakarken söylemiyor mu yavrum şu boyu şu vs. Falan diye? Söyler bence şimdi
Sağol canım çok teşekkür ederimCanım ben pazartesi 12. Haftamda yaptırmış olcam ama bildiğim 10. Hafta itibariyle yaptırılıyormuş 3700 tl
Eşin videoya cekecekse ordan dinlersin canım artıkKraker alırım, maden suyu alırım idare etmeye çalışırım bakalım.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve gösteriyor bebeğim, ama odadan çıktığımda aklımda çok az şey kalıyor.
Doğru, videodan dinlerim, benimle olduğunu göreyim de.Eşin videoya cekecekse ordan dinlersin canım artık
Bende unutuyorum çoğunu hı hı diyerek geçiyor zaten konusma
Bergen filmine mi gideceksiniz yoksaa bende gitmek istiyorumm
Bende zor uzun isim sevmiyorum ayçin nil istiyordum uzun olur diye sanırım tek koyucam
Bi kızçeyle siftahı yapıcam gibi geliyor hadi bakalım bu sene bi de kız senesi gibi
Aa ben unuttum bu sebepleriDoğru, videodan dinlerim, benimle olduğunu göreyim de.
Heyecandan film bakmadım, biz bilimkurgu olmazsa girmeyiz filme bebeğim, zaten akşama kadar ağlıyorum, sarılan iki insan görsem ağlıyorum o filme giremem yüzüm gözüm şişer.
Hormonlarım duygusala bağladı her an gözde yaş.
Ay bana da bi kaç kişi öyle diyor ama tam tersi çıkacak hissediyorum insallah hisler doğru çıkarEvet bu sene kız senesiymişş bakalımbende kız hissediyorum bebeğimden bahsederken kızmış gibi sanki benim dışımda ki herkeste erkek olarak bahsediyor bebeğimden sanki öğrenilmiş cinsiyeti erkekmiş gibi içimize öyle doğuyor diye
Aa o zaman Dexter izlemişsindir?Aa ben unuttum bu sebepleri
Benimde tercihim korku gerçek olaylar cinayet vs. Bayılırım
Onlarda genelde sinemada olmadığı için (netfiliz) devam
Oh maşallah evet ben de ucundan Kasım annesi gibiyim ama Ekim sonu da olabilir o yüzden bu grupta kaldım gitmedim :)Kızlar durun imzama bakmak için bu mesajı atıyom eheh
Kasım anneleri bile açılmış bu kendimi iyi hissettirdi büyüyoz mu ne :)
Mide bulantım baya azaldı şükür yüzüme bi güzellik nur indi maşallah gene oğlum mu olcak yoksa ya :)
Başta kız hissediyodum sonradan erkektir ya ben kim kız doğurmak kim oldum :) abisi de kız olsun adı da nil olsun diyor nil de kreşteki sevdası lsksksnjd daha isim hiç düşünmedim zati..
Bir de sağ kasık ağrısı bazen yürümeme bile izin vermiyo bazen de olmuyor öyle işte..
Hadi eyvallah balık yiyin ceviz yiyin su için süt için kamu spotu :)
Yok onu izlemedim canim daha çok nasıl diyeyim hani bu gerçek cinayetlerin seri katillerin belgeselleri falan oluyor ya genelde onlar. Tabi zamanında korku filmi de çok izliyordum ama artık hiç biri hoşuma gitmiyor hep ayni senaryolarAa o zaman Dexter izlemişsindir?
Hahaha bidip neymiş kız olursa küsmesin minnoşOh maşallah evet ben de ucundan Kasım annesi gibiyim ama Ekim sonu da olabilir o yüzden bu grupta kaldım gitmedim :)
Kasık ağrıları bende de oluyor böyle hep bi şişkinlik gibi ama alışmaya başladım sanki, ben riskli durumlardan dolayı henüz söylememiştim ama oğlum kardeşim olursa adını bidip koyucam diyor başka bişey demiyor hayırlara vesile
Vallahi anlamadım bütün evdeki peluşlara da öyle sesleniyor, ilerde soran olursa yeni nesil isimlerden derim, kreşteki bir arkadaşından duymuş o daHahaha bidip neymiş kız olursa küsmesin minnoş
Hahaha yerim yaa hayal gücü kuvvetli şimdi tabi nerden çıkardılar kim bilirVallahi anlamadım bütün evdeki peluşlara da öyle sesleniyor, ilerde soran olursa yeni nesil isimlerden derim, kreşteki bir arkadaşından duymuş o da
Bakalım cinsiyetler gelmeye başladıkça heyecan doruğa çıkacak .)
Bence Dexter’e bayılacaksın bebeğim tam senlik.Yok onu izlemedim canim daha çok nasıl diyeyim hani bu gerçek cinayetlerin seri katillerin belgeselleri falan oluyor ya genelde onlar. Tabi zamanında korku filmi de çok izliyordum ama artık hiç biri hoşuma gitmiyor hep ayni senaryolar
İzleyeyim canım o zaman mutlaka aklımda bulunsunBence Dexter’e bayılacaksın bebeğim tam senlik.Biz bitirdik ve bittiği için çok üzgünüz. Ama rüyalarımda hep kan ve vahşet görmeye başlamıştım.
Korku filmlerinin kesinlikle tadı yok artık, bilimkurgu benim favorim.
Kesinlikle ben de isimli hastane çıkışı istiyorum odayı nasıl süsleyeceğiz onların balonlarını dahi hazırladımİsimli hastane çıkışları, isimli tulumlar o kadar çok instagramda reklamlarda karşıma çıkıyor ki. Nil ismi ordan çok hoşuma gitti. Ayy bizde ağustosta yaptırırız isimli hastane çıkışlarımızı
Bir Başak geliyor desene :) ben nedense senin kızın olacak gibi hissediyorumHahaha yerim yaa hayal gücü kuvvetli şimdi tabi nerden çıkardılar kim bilir
Aynen valla grubun şuanlik başı benim hatta Eylül anası olucam aslında bi de buraya dadandım normalde 1 Ekim gösterdiği icin
Benim haftaya tahmin ederiz dedi sonra sırayla dökülürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?