Tek bildiğim çubuk kraker canım yağsız tuzsuz yine en iyisi o belki keyifle guzel geçer belli olmaz
Evet yazmıyordu biliyorum ama doktor bakarken söylemiyor mu yavrum şu boyu şu vs. Falan diye? Söyler bence şimdi
Kraker alırım, maden suyu alırım idare etmeye çalışırım bakalım.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve gösteriyor bebeğim, ama odadan çıktığımda aklımda çok az şey kalıyor.
Kraker alırım, maden suyu alırım idare etmeye çalışırım bakalım.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve gösteriyor bebeğim, ama odadan çıktığımda aklımda çok az şey kalıyor.
Eşin videoya cekecekse ordan dinlersin canım artık
Bende unutuyorum çoğunu hı hı diyerek geçiyor zaten konusma
Bergen filmine mi gideceksiniz yoksaa bende gitmek istiyorumm
Eşin videoya cekecekse ordan dinlersin canım artık
Bende unutuyorum çoğunu hı hı diyerek geçiyor zaten konusma
Bergen filmine mi gideceksiniz yoksaa bende gitmek istiyorumm
Doğru, videodan dinlerim, benimle olduğunu göreyim de.
Heyecandan film bakmadım, biz bilimkurgu olmazsa girmeyiz filme bebeğim, zaten akşama kadar ağlıyorum, sarılan iki insan görsem ağlıyorum o filme giremem yüzüm gözüm şişer.
Hormonlarım duygusala bağladı her an gözde yaş.
Evet bu sene kız senesiymişş bakalım bende kız hissediyorum bebeğimden bahsederken kızmış gibi sanki benim dışımda ki herkeste erkek olarak bahsediyor bebeğimden sanki öğrenilmiş cinsiyeti erkekmiş gibi içimize öyle doğuyor diye
Doğru, videodan dinlerim, benimle olduğunu göreyim de.
Heyecandan film bakmadım, biz bilimkurgu olmazsa girmeyiz filme bebeğim, zaten akşama kadar ağlıyorum, sarılan iki insan görsem ağlıyorum o filme giremem yüzüm gözüm şişer.
Hormonlarım duygusala bağladı her an gözde yaş.
Evet bu sene kız senesiymişş bakalım bende kız hissediyorum bebeğimden bahsederken kızmış gibi sanki benim dışımda ki herkeste erkek olarak bahsediyor bebeğimden sanki öğrenilmiş cinsiyeti erkekmiş gibi içimize öyle doğuyor diye
Kızlar durun imzama bakmak için bu mesajı atıyom eheh
Kasım anneleri bile açılmış bu kendimi iyi hissettirdi büyüyoz mu ne :)
Mide bulantım baya azaldı şükür yüzüme bi güzellik nur indi maşallah gene oğlum mu olcak yoksa ya :)
Başta kız hissediyodum sonradan erkektir ya ben kim kız doğurmak kim oldum :) abisi de kız olsun adı da nil olsun diyor nil de kreşteki sevdası lsksksnjd daha isim hiç düşünmedim zati..
Bir de sağ kasık ağrısı bazen yürümeme bile izin vermiyo bazen de olmuyor öyle işte..
Hadi eyvallah balık yiyin ceviz yiyin su için süt için kamu spotu :)
Oh maşallah evet ben de ucundan Kasım annesi gibiyim ama Ekim sonu da olabilir o yüzden bu grupta kaldım gitmedim :)
Kasık ağrıları bende de oluyor böyle hep bi şişkinlik gibi ama alışmaya başladım sanki, ben riskli durumlardan dolayı henüz söylememiştim ama oğlum kardeşim olursa adını bidip koyucam diyor başka bişey demiyor hayırlara vesile
Yok onu izlemedim canim daha çok nasıl diyeyim hani bu gerçek cinayetlerin seri katillerin belgeselleri falan oluyor ya genelde onlar. Tabi zamanında korku filmi de çok izliyordum ama artık hiç biri hoşuma gitmiyor hep ayni senaryolar
Oh maşallah evet ben de ucundan Kasım annesi gibiyim ama Ekim sonu da olabilir o yüzden bu grupta kaldım gitmedim :)
Kasık ağrıları bende de oluyor böyle hep bi şişkinlik gibi ama alışmaya başladım sanki, ben riskli durumlardan dolayı henüz söylememiştim ama oğlum kardeşim olursa adını bidip koyucam diyor başka bişey demiyor hayırlara vesile
Vallahi anlamadım bütün evdeki peluşlara da öyle sesleniyor, ilerde soran olursa yeni nesil isimlerden derim, kreşteki bir arkadaşından duymuş o da
Bakalım cinsiyetler gelmeye başladıkça heyecan doruğa çıkacak .)
Vallahi anlamadım bütün evdeki peluşlara da öyle sesleniyor, ilerde soran olursa yeni nesil isimlerden derim, kreşteki bir arkadaşından duymuş o da
Bakalım cinsiyetler gelmeye başladıkça heyecan doruğa çıkacak .)
Hahaha yerim yaa hayal gücü kuvvetli şimdi tabi nerden çıkardılar kim bilir
Aynen valla grubun şuanlik başı benim hatta Eylül anası olucam aslında bi de buraya dadandım normalde 1 Ekim gösterdiği icin
Benim haftaya tahmin ederiz dedi sonra sırayla dökülürüz artık
Yok onu izlemedim canim daha çok nasıl diyeyim hani bu gerçek cinayetlerin seri katillerin belgeselleri falan oluyor ya genelde onlar. Tabi zamanında korku filmi de çok izliyordum ama artık hiç biri hoşuma gitmiyor hep ayni senaryolar
İzleyeyim canım o zaman mutlaka aklımda bulunsun
Bende genelde hoşuma ne giderse işte mesela Anne de hoşuma gitmişti ama genelde tabi diğer türlü şeyler daha çok hoşuma gidiyor
Bilir misin önceden sıcağı sıcağına diye program vardı, cinayet yerlerine polisten önce gidip cesetleri cekerlerdi bir de bu tvde yayinlaniyordu ben tabi pek denk gelemedim ama ablamların zamanına denk gelmiş sonra oturup internetten hepsini izlemiştik
İsimli hastane çıkışları, isimli tulumlar o kadar çok instagramda reklamlarda karşıma çıkıyor ki. Nil ismi ordan çok hoşuma gitti. Ayy bizde ağustosta yaptırırız isimli hastane çıkışlarımızı
Hahaha yerim yaa hayal gücü kuvvetli şimdi tabi nerden çıkardılar kim bilir
Aynen valla grubun şuanlik başı benim hatta Eylül anası olucam aslında bi de buraya dadandım normalde 1 Ekim gösterdiği icin
Benim haftaya tahmin ederiz dedi sonra sırayla dökülürüz artık