2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ohoo bunlar cozutmuş, benim de çok haklı sebeplerim var da onları söylemiyorum. Mesela genleri için bile boşayabilirim!
Bende söylemiyorum bi de utanmadan harlıyorlar üstümüze bi cakacaksin
Bugün tansiyonum çıktı herhalde o kadar güzel günün ardından insan bi durur ya kendin de görüyorsun dimi

Bende söylemiyorum bi de utanmadan harlıyorlar üstümüze bi cakacaksin
Bugün tansiyonum çıktı herhalde o kadar güzel günün ardından insan bi durur ya kendin de görüyorsun dimi
Canım Diloşum hakikaten bugün güzel geçmeliydi, tansiyon yükselmesi hoş değil ölçtün mü? Şimdi nasılsın?

Beni çıldırtan da ne biliyor musun? Ailesi bize neler yaşattı gıkı çıkmadı, bana gelince çok rahat konuşuyor paşam, ama her kuşun eti yenmez, şimdi pisi pisi oldu pisi pisi. Ohhhh.

canım nereye vuruyosun bnde kullanıyorum kolumdan vuruyorum

canım nereye vuruyosun bnde kullanıyorum kolumdan vuruyorum
Ben göbek çevresine vuruyorum, doktorum öyle söyledi ama kola da cesaret edemem ne yalan söyleyeyim, çok ağrıyor diyorlar.

Karın iyice şişince kola geçiyorlar genelde.

Bu adam böyle değildi, hormonsa benim hormonum ona ne oluyorsa? Bebekten sonra böyle oldu bu. Seninki de mi öyle yoksa?
Aman benim ki böyleydi ama daha bi somurtkan,dertli oldu anlamadım karadenizde gemileri batmış gibi banada sağdan sağdan geliyorlar

Aman benim ki böyleydi ama daha bi somurtkan,dertli oldu anlamadım karadenizde gemileri batmış gibi banada sağdan sağdan geliyorlar
Eyvah eyvah, gebelere sahip çıkalım.
Acaba ilişki sıklığı azaldığı için mi coştu bunlar diye düşünmeden edemedim.

Eyvah eyvah, gebelere sahip çıkalım.
Acaba ilişki sıklığı azaldığı için mi coştu bunlar diye düşünmeden edemedim.
Eee biz napalım mide bulantıları,kasık ağrıları karnımız taş gibi biz ozaman terör estirelim bizim canımız yok yok be şöyle bir sallanmak istiyorlar

Eee biz napalım mide bulantıları,kasık ağrıları karnımız taş gibi biz ozaman terör estirelim bizim canımız yok yok be şöyle bir sallanmak istiyorlar
Çok haklısın, ben salladım sallamaya da devam ediyorum, sıra sizde minnoşlar.

Evet gerçekten güzel gecmeliydi ama hem suçlular hemde karı gibi derler ya trip atıyorlar yok yemeğe gelmemeler bagirmalar
Allah sabir versin ya
Aynen adamların hepsi aynı zaten onlara sesi hiç çıkmaz hiçç

Evet gerçekten güzel gecmeliydi ama hem suçlular hemde karı gibi derler ya trip atıyorlar yok yemeğe gelmemeler bagirmalar
Allah sabir versin ya
Aynen adamların hepsi aynı zaten onlara sesi hiç çıkmaz hiçç
Yazıklar olsun, şu süreç zaten zor, üzdüklerine değecek mi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…