2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İsmi yabancı gelmiyor ama sanırım seyretmedim bebeğim. Sen keşke olay yeri incelemede çalışsaydın gizli psikopata bakın hele. Eşim de bayılır, bir ara cinayet biriminde çalışıyordu, ihbar gelince ilk onlar gidiyormuş, anlatırdı gördüğü cesetleri ben ağlardım.

Benim ilki erkek öyle atardı doğru demiş kayınvalideniz Bugün 10+0 ım bugün itibariyle daha çok atmaya başladı böyle seğirme gibi

Ben hep kiz istiyordum ana 8. haftadan beri benimde oyle atmalarim cok oldu. kiyafet esya fln bakarken normalde kiz bebeklerin herseyi guzel , suslu puslu olur ama nedense benim elim hep erkek kiyafetlerine , gri ve beyaz renklere fln gidiyor.
Saglikli olsun da

Isim olarak ben mercan istiyorum , kiz olsa da erkek olsa da . Kiz da onceden Nil i cok severdim ama gorumcemin adi da Nil , gecenler de kuzenimin kizi oldu oda Nil koydu. O yuzden vazgectim.

Evet bende çok koyuluyor dedim ama ben ali gibi isimleride çok seviyorum yani güzel isimler çok konuluyor zaten

Kayınbabam çıktı kızlar çok şükür uyutuyorlar şimdi okulda çanakkale töreni için hazırlıklar yapılıyor çok yoğun arada kaçıp dinleniyorum Bu yeni nesil çok fena yetişemeyince ilacımı sınıfta içtim 5. Sınıf yanıma geldi aaa öğretmenim siz hamilesiniz dedii Annemde kullandı biliyorum diyor

Bebişini görüp duyanlara hayırlı olsun darısı cinsiyetlere Dexter izleyene helal olsun ben ufacık bir kanda fena oluyorum midem

Bebişini görüp duyanlara hayırlı olsun darısı cinsiyetlere Dexter izleyene helal olsun ben ufacık bir kanda fena oluyorum midem
Ben de öyleydim, hastanede kan alınırken bakıp bayılmışlığım var, bu dizi bağışıklık kazanmama sebep oldu, artık sadece başım dönüyor.

Ben de öyleydim, hastanede kan alınırken bakıp bayılmışlığım var, bu dizi bağışıklık kazanmama sebep oldu, artık sadece başım dönüyor.
Ay o zaman ben sana Hannibal dizisini izlemeni öneririm. Başrolde Mads Mikkelsen var. Harika bi diziydi

Benimde psikopatlığa bak ya hamile kadına ne öneriyorum merak edip girsen vebale bak
Etkileniyorsun ya ondan diyorum
Ama var ya çok çalışmak isterdim biliyor musun, böyle şeyler gizemler tam benlik

Benimde psikopatlığa bak ya hamile kadına ne öneriyorum merak edip girsen vebale bak
Etkileniyorsun ya ondan diyorum
Ama var ya çok çalışmak isterdim biliyor musun, böyle şeyler gizemler tam benlik
Amaaan boşversene minnoşum, ona bakarsan bu ülkede kimsenin hamile olmaması lazım malum yaşananlar.

Bu aralar sürekli sinir krizi geçiriyorum evde, hakkımızda hayırlısı olsun, çocuğu doğurana kadar kocayı da boşayacağım herhalde.

Ee hiç geç değil çalış kazan ama bir üç yıl sonra falan, cidden bak.

Ne oldu napıyor adamcağız

Geçti yavrum ya cidden..
Neden yavrum bende geciriyorum merak etme adamı bi kaşık suda bogucam ama hakli sebeplerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…