Kızlar hepsi burada sitesinde bazı bebek arabalarında sepette ek yüzde 10 indirim var. Aldığım arabada 400 500 lira kadar düştü sepette
Kraft Lima aldım internette en ucuz 5130 tlye görmüştüm, dısarda mağazada 5700 dediler orda inceledim ve çok hoşuma gitti zaten 3 yaşına kadar uzun süreli kullanmayı düşünüyorum daha önce deneyimimiz oldu araba çok sağlam çıkmıştı
Şuan sepette 5250den 4725 liraya düştü Bayadır bakıyorum o fiyatta yoktu . Başka bebek arabaları da var ciddi fiyat düşüyor bakmak isterseniz
Vallaha kızlar gündüz çalıştığım için bakamıyorum ama akşam sayfalarca yazdıklarınızı okuyorum süpersiniz bana da enerji oluyorsunuz Ben bebek için birşey almak için 6. ayı bekliyorum öncesinde nedense cesaret edemiyorum. Benim de cumartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım. Testler konusunda aklım karışık hangisi iyi olur yaş 35 doktorumla konuşacağım bakalım.
Vallaha kızlar gündüz çalıştığım için bakamıyorum ama akşam sayfalarca yazdıklarınızı okuyorum süpersiniz bana da enerji oluyorsunuz Ben bebek için birşey almak için 6. ayı bekliyorum öncesinde nedense cesaret edemiyorum. Benim de cumartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım. Testler konusunda aklım karışık hangisi iyi olur yaş 35 doktorumla konuşacağım bakalım.
Benim de günlüğüm var hamile kaldığımda hemen bir tane aldım, içine görüntüleri de onunla alakalı duygularımı da yazıyorum. Gerçi bu aralar kendimi frenliyorum ileride okuyup annem her gün ne yazmış demesin diye daha kontrollü davranıyorum bu aralar
Yahu stok dediğim 350 şer tane almak değil zaten yenidoğan zamanları günde 10 beze yakın kullanılıyor örneğin. İyilerinden birer 2 şer paket alıp Allah kısmet ederse eksik kalırsa zamanı gelince tamamlanır
Forumda bebeğime ne almalıyım konusunda bezler hangisi ne kadar gider filan cok konuşuldu da hakimim biraz
Kızlar nolur acil bakın sabah kasık ve bel ağrısıyla uyandım kasıgımda inanılmaz bir ağrı oldu yatınca geçiyor düşük mü yapıyorum çok korkuyorum 12 de randevum var ama sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum ilk kez böyle bi ağrı oluyor nolur bilen biri yazsın
Kızlar nolur acil bakın sabah kasık ve bel ağrısıyla uyandım kasıgımda inanılmaz bir ağrı oldu yatınca geçiyor düşük mü yapıyorum çok korkuyorum 12 de randevum var ama sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum ilk kez böyle bi ağrı oluyor nolur bilen biri yazsın