Nasıl 10 bezzzzİlk günler bu şekilde oluyor2 saatte bir emziriyorsun emzirdikçe yapıyo yaptıkça değiştiriyorsun
Yok ama olacak gibi histerekopi ameliyatı olmuştum 2 ay önce doktorum onda düşük hapı vermişti cytotec diye rahim genişlemesi aynı onda çektiğim ağrıları cekiyorum inanılmaz bi kasılma ve bel ağrım var nasıl geçer doktorum ameliyattaymışkanaman var mı? ağrı normal demişti bana doktorum. kanama varsa bilemiyorum ama
Hayır gaz sancısı değil çok farklı çok kötü resmen adet sancısının daha yoğunuKanama yoksa düşük olmaz diye biliyorum. Gaz sancısı olabilir mi bazen dayanılmaz bi ağrı oluyor
Az kalmış randevu saatine kötüyü düşünme bence. Adet sancısı gibi ağrılar normal demişti doktor. Kanama yokmuş şuan. olmaz inşallahYok ama olacak gibi histerekopi ameliyatı olmuştum 2 ay önce doktorum onda düşük hapı vermişti cytotec diye rahim genişlemesi aynı onda çektiğim ağrıları cekiyorum inanılmaz bi kasılma ve bel ağrım var nasıl geçer doktorum ameliyattaymış
Nolur dua edin bi şey olmasınAz kalmış randevu saatine kötüyü düşünme bence. Adet sancısı gibi ağrılar normal demişti doktor. Kanama yokmuş şuan. olmaz inşallah
Evet ben de aynı sekilde. Bir de zaten ideal kilomdan fazla kiloda hamile kaldım. Elimden geldiğinde ara öğünleri sağlıklı yapmaya çalışıyorum. İnşallah çok kilo almayızBen gece 1 de 4 te acıkmış uyanıyorum yao da mide bulantisini tetikliyor bugün 9 da uyandım kurt gibi açım hiç benden beklenen bir şey değil normalde ogleni bulurdu kahvaltım
İlk önce sakin ol bakalım kanama yok bir şey yok kötüyü çağırma adet dönemindir rahim alışkın olduğu için adet sancısı yapıyordur kanaman olsa anlarım ama olmayacak doktoruna git miniği gör için rahat etsin hemen ayaklarının altına yastık koy gidene kadar yat canımHayır gaz sancısı değil çok farklı çok kötü resmen adet sancısının daha yoğunu
İnşallah bir şey olmayacak. Kimyasal gebelik yaşadım daha önce 5.haftada parça parça düşük yaşadım ve şiddetli ağrım hiç olmadı. yoğun kanamam oldu.Nolur dua edin bi şey olmasın
Benim 3. Ayım bitiyor daha kilo almamışım hemde kaçırdığım oluyor ama genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 2 öğün sıfır ekmek arada çikolata yesemde kesin meyve yiyorumEvet ben de aynı sekilde. Bir de zaten ideal kilomdan fazla kiloda hamile kaldım. Elimden geldiğinde ara öğünleri sağlıklı yapmaya çalışıyorum. İnşallah çok kilo almayız
Ay hadi İnşallah dün yengemle konuştum doğum yaptım 40 im çıkana kadar kustum inşallah sen duzelirsin dediEvet canım baya kullanımış oldum o da beni baya yamulttu. Katılıyorum zararsız olsa bile ilaç ilaçtır hele ki senin 2-3 haftan kalmış sonrası daha kolay olacaktır. Benim diğer gebeliklerimde 12.haftaya basar basmaz bulantı biterdi dilerim bunda da aynı şey olur
Vay be Allah'ın işine bak ben daha 9+3 um bugün bende hiç his yok hatta bazen hamile miyim ben ya diye şaşırıyorum halaBenim ilki erkek öyle atardı doğru demiş kayınvalideniz Bugün 10+0 ım bugün itibariyle daha çok atmaya başladı böyle seğirme gibi
Dexter yıllar önce izlemiştim çok güzeldi ya bir ara olay yeri inceleme adli tıp falan okumak istedim ama puanım tutmadıBebişini görüp duyanlara hayırlı olsun darısı cinsiyetlereDexter izleyene helal olsun ben ufacık bir kanda fena oluyorum midem
Ay benim eşim de bir afra bir tafra deli oluyorum bazen durup dururken bir şeylere trip atıyor bir de bana diyor senin hormonlar da iyice azdı herhalde çok bağırmaya basladin diyor ama bana göre her zamanki halimBunlar hamile herhalde hepimiz aynıyız galiba güldüğüme bakma bende çok gerginim
O zamanlarda kaşık bel ağrısı normal adet olacak gibi ağrılar normal kan lekelenme yoksa korkma benim geçen acile gittiğimde kaşık ağrısı başladı 5 dk sonra lekelenmelerim başladı , 9. Haftadayim hala bazen biraz şiddetli sayılabilecek ağrım oliyor kasıkta ya usuttum ya da rahim genisleme ağrısı diyorum kendime bende lekelenme vs olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor bildigimKızlar nolur acil bakın sabah kasık ve bel ağrısıyla uyandım kasıgımda inanılmaz bir ağrı oldu yatınca geçiyor düşük mü yapıyorum çok korkuyorum 12 de randevum var ama sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum ilk kez böyle bi ağrı oluyor nolur bilen biri yazsın
Ben aslında ideal kilomdaydim ama bazı nedenlerden dolayı 60 kilo olmam gerekiyordu olamadım 67 kiloyla hamile kaldım ama şuan 65.30 Lara düştüm hicbirsey yiyemiyorum diyeEvet ben de aynı sekilde. Bir de zaten ideal kilomdan fazla kiloda hamile kaldım. Elimden geldiğinde ara öğünleri sağlıklı yapmaya çalışıyorum. İnşallah çok kilo almayız
Haftaya görücez artık zaman kısalınca bi heyecan olduKızı bekletiyorlar ya söylerken benim kız olan arkadaslarım hep geç öğrendilererkek olanda 12-13. Haftada öğrendi hep
Sağlıcakla alalım kucaklarımıza sağlıklı bebelerimizi tüm zorlukları sırtlarız Allah’ın izniyleNasıl 10 bezzzzAllahım zor günler bizi bekliyoorr. Hamileliğin tadını çıkaralım biz en iyisi :)
Şimdi doktora gidiyorum sabahtan beri ağlıyorum bi şey oldu diye 5 haftadır ilk kez böyle oldu pek leke filan gelince nereye gidiyorsunuz acilde ne diyorsunuz serum mu yapıyorlarAy hadi İnşallah dün yengemle konuştum doğum yaptım 40 im çıkana kadar kustum inşallah sen duzelirsin dedi
Vay be Allah'ın işine bak ben daha 9+3 um bugün bende hiç his yok hatta bazen hamile miyim ben ya diye şaşırıyorum hala
Dexter yıllar önce izlemiştim çok güzeldi ya bir ara olay yeri inceleme adli tıp falan okumak istedim ama puanım tutmadışimdi de öyle filmler izlemeyi bıraktım en ufak kan gördüğümde fena oluyorum
Ay benim eşim de bir afra bir tafra deli oluyorum bazen durup dururken bir şeylere trip atıyor bir de bana diyor senin hormonlar da iyice azdı herhalde çok bağırmaya basladin diyor ama bana göre her zamanki halim
O zamanlarda kaşık bel ağrısı normal adet olacak gibi ağrılar normal kan lekelenme yoksa korkma benim geçen acile gittiğimde kaşık ağrısı başladı 5 dk sonra lekelenmelerim başladı , 9. Haftadayim hala bazen biraz şiddetli sayılabilecek ağrım oliyor kasıkta ya usuttum ya da rahim genisleme ağrısı diyorum kendime bende lekelenme vs olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor bildigim
Ben aslında ideal kilomdaydim ama bazı nedenlerden dolayı 60 kilo olmam gerekiyordu olamadım 67 kiloyla hamile kaldım ama şuan 65.30 Lara düştüm hicbirsey yiyemiyorum diyeama karnım da çok aç ne yaman çelişki buuuu
Kanama oldu mu peki. Rahim genislemesi kasilmasidir icini ferah tut insallah. Benim de agrim var sanci yok hayırlısıŞimdi doktora gidiyorum sabahtan beri ağlıyorum bi şey oldu diye 5 haftadır ilk kez böyle oldu pek leke filan gelince nereye gidiyorsunuz acilde ne diyorsunuz serum mu yapıyorlar
Hayır şimdilik kanamam yok doktoru bekliyorum ağrılarım hafifledi iki gündür sabahları inanılmaz bi ağrı cekiyorumKanama oldu mu peki. Rahim genislemesi kasilmasidir icini ferah tut insallah. Benim de agrim var sanci yok hayırlısı
Kız korkma rabbimin izniyle hicbirsey olmaz bebislerimizeŞimdi doktora gidiyorum sabahtan beri ağlıyorum bi şey oldu diye 5 haftadır ilk kez böyle oldu pek leke filan gelince nereye gidiyorsunuz acilde ne diyorsunuz serum mu yapıyorlar
ooohhh güzel haberler geliyooor :) ikili testten falan bahsetmedi mi? yaptırdın mı ?merhaba hanımlar bugün sabah benim de 9 da randevum vardı. 11+1 deydim ultrasonda aynı çıktı, çok hareketli ayakları ve ellerini gördüm doktor şuan için bir sıkıntı yok her şey normal dedi. Çok şükür. aslında ense kalınlığı baş popo uzunluğu filan da dedi de onları hatırlamıyorum. kalp atışını dinledik rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. cinsiyeti için de baktı ama bir tahmin yapamıyorum şuan 1 ay sonra görüşelim dedi. orucu sordum kendini dene zorlanırsan ısrar etme dedi.
İnşallah kuzum put gibi oturuyorum kıpırdamıyorum bile o kadar korktum ki grip oldum ondan olabilir enfeksiyon olmuş olabilir miyim doktorda gelmedi dahaKız korkma rabbimin izniyle hicbirsey olmaz bebislerimizeönemli olan kanla lekelenmeyle olmasın onun dışında bir sıkıntı değil benim bildiğim doktor da diyordu yani ağrılar falan olur kanama olmadığı sürece. Ben gece olduğu için bizim doktorun olduğu hastaneye gittik orada da gece doktor yokmuş kendi doktorimu aradım kadın doğum acile git ultrason çektir beni ara dedi doktoru aradım cektirince iğne ismi verdi bunu al vurdur yarın yanıma gel dedi , ama hastaneye gittiğimde acildeki doktor hemen hastaneye yatırmamız lazım seni demişti sanırım her doktor farklı birşey diyor benim kendi doktoruma göre kanama alanı falan olmadığı için serum falan vermemiş de olabilir onu bilemiyorum tab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?